Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Celia

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.12, 21:29
Witam

Czy ktoś z Państwa wie, gdzie w Wałbrzychu kupię kosmetyki Celii i Bielendy ?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzanna Re: Kosmetyki Celia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 21:35
      Czasami kupuję coś z Celii u faceta, który ma sklepik kosmetyczny na targowisku Abak - obok tego nowego Manhattanu. Poza tym sklepikiem nigdzie w Wałbrzychu nie spotkałam kosmetyków z Celii.
      • Gość: Anetq Re: Kosmetyki Celia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.12, 21:39
        Abak? Nie kojarzę, może Pani troszkę mnie pokierować ,jakiś punkt orientacyjny? jakie kosmetyki ma ten Pan ?
        • Gość: gość Re: Kosmetyki Celia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 21:42
          Ja kupuję w Rossmanie na Piaskowej Górze. Są one niestety umieszczane na najniższej półce. Kupuję kremy, mleczko do twarzy. jestem zadowolona z jakości i ceny-)
          • Gość: Anetq Re: Kosmetyki Celia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.12, 21:48
            Byłam ostatnio w Rossmanie na Podzamczu i nie było nic z Bielendy :(( Panie mówiły że może przyjdzie coś we wrześniu... przecież to jedna sieć..
            • Gość: kermit Re: Kosmetyki Celia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 22:02
              Jak widzę te pseudo-kampanie reklamowe pseudo-handlowców to myślę, że jesteście absolwentami Wyższej Szkoły Magii i Cudów w Wałbrzychu. Kosmetyki były, pizza była, pierogi też. Czekam na nowe produkty GAMONIE
    • Gość: Anetq Re: Kosmetyki Celia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.12, 22:05
      Kermit, czy jak się tam zwiesz... jeżeli nie wypowiadasz się w temacie, to najlepiej nie odzywaj się w ogóle. Pytanie było zadane konkretne i takiej odpowiedzi oczekuję .
      • Gość: kermit Re: Kosmetyki Celia IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 23:14
        To nie jest teleturniej, to nie jest słup ogłoszeniowy!!! Anetq-czy jak tam się zwiesz.... TO JEST FORUM - qmasz?
        • Gość: elly Re: Kosmetyki Celia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 08:17
          A ty kermit nie wcinaj się do tego wątku. Nie interesuje cię gdzie można kupić kosmetyki konkretnej firmy, to spadaj i nie obrażaj tu nikogo. Wypad, zrozumiano?
          • Gość: Anetq Re: Kosmetyki Celia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.12, 09:00
            Kermit, człowieku, forum służy również do zadawania pytań, nie do wylewania na siebie nawzajem pomyj, jak czyni to większość tutaj.Zadałam konkretne pytanie, a Ty wcinasz się i próbujesz pokazać "swoje mądrości" . Nie życzę sobie i nie będę więcej z kimś takim jak Ty polemizowała, nie ten poziom .
    • Gość: gość Re: Kosmetyki Celia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.12, 18:07
      Jeśli chodzi o Bielendę raczej marny asortyment :(
    • Gość: Jank Re: Kosmetyki Celia IP: *.k352.webspeed.dk 28.08.12, 22:46
      Celii w Walbrzychu nie widzialam, ale jest na pewno w Swidnicy w drogerii na Rynku.
      Co do Bielendy, to masla do ciala sa w Rossmannie na Podzamczu.
      • Gość: Anetq Re: Kosmetyki Celia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.08.12, 06:45
        No właśnie :) i tylko masła do ciała... chciałam kupić płyn dwufazowy do demakijażu i inne rzeczy , a tu klops ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka