Dodaj do ulubionych

samotna mama...

IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.12, 12:17
choc nie lubie tego określenia..bo w koncu nie jestem sama mam 2 dzieci...to niekiedy czuje sie taka samotna i bezradna...moze są wsrod Was podobne mamy do mnie?zapewne kazda z nas ma inna historie i zycie napisalo dla niej inny scenariusz..Czasem warto sie wyżalic podzielic tym co nas boli..czasem warto sie nawet spotkac i pogadac...
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada Re: samotna mama... IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.12, 13:07
      koniecznie na necie :D:D:D
    • Gość: fghuj Re: samotna mama... IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.12, 13:12
      daj telefon to cię pocieszę
      • Gość: mamusia Re: samotna mama... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.12, 13:42
        ja jestem w takiej samej sytuacji chetnie sie zaprzyjaźnię kawka pogaduszki byłoby milo podaj emaila chetnie odpowiem pozdrawiam :)
        • Gość: up Re: samotna mama... IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.12, 23:52
          up
          • Gość: up Re: samotna mama... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 00:54
            up
    • Gość: zakochany Re: samotna mama... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.12, 18:19
      proszę się nie martwić... mam około 30 i zauroczony w pewnej samotnej mamie :) którą z różnych względów o których nie chcę tutaj pisać widuję co tydzień co najmniej. ona też ma dwójkę dzieci... :D proszę się uśmiechnąć i być dobrej myśli
      • Gość: On Re: samotna mama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 19:48
        Mi tez jedna "samotna" mama bardzo sie podoba. Ma okolo 30 tak jak ja. Tylko nie mam smialosci zeby do niej podejsc :(
        • Gość: Bohun Re: samotna mama... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.12, 20:02
          jakie lubisz pierogi ?
        • Gość: 123 Re: samotna mama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 20:23
          Czyli gdyby nie nieśmiałość mielibyśmy mniej samotnych mam - do dzieła!
    • typzpodciemnejgwiazdy Re: samotna mama... 08.09.12, 20:19
      a ja znam taka wlasnie samotna mamei wiem o niej ..mijamy sie ale nie mam odwagi jest wyjatkowa moze to przeczyta blondynka -------mijamy sie czesto ja zzielonego passata
    • Gość: samotnik Re: samotna mama... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.12, 20:31
      a ja tez taka znam mieszkamy dwa bloki od siebie a tez mi tak glupio uderzyc podzamczanka
    • Gość: 32 Re: samotna mama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 21:28
      Ja mam 32 lata i bardzo chce poznac samotna mame. To kobiety odpowiedzialne. Moj kuzyn taka poznal i sa bardzo szczesliwi. Wspaniala z niej kobiet a z nich para. Ciekawe gdzie w naszym miescie mozna spotkac takie panie. Pozdrawiam wszystkie :)
      • Gość: Ja Jebie Re: samotna mama... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.12, 21:39
        Samotne matki można spotkać na Podgórzu i w Rusinowie. Rzecz w tym, że mają one tyle dzieci, co zębów. Średnio po siedem.
        • Gość: Facet Re: samotna mama... IP: *.play-internet.pl 08.09.12, 22:06
          Radzę wszystkim tym którzy tutaj chcą wyrwać samotne mamusie się dobrze zastanowić. Też byłem głupi myśląc kiedyś że to ustatkowane i porządne kobiety. Związałem się z jedną taką , wzięliśmy ślub, mamy też wspólne dziecko i już parę lat jestem po rozwodzie. Wszystko jest ok jak sie będziecie spotykać czasami na piwko, imprezkę i bzykanko. Jednak po zamieszkaniu razem ....masakra. Nigdy nie będziecie kochać nie swoixh dzieci,dziexi was też nie, nie zaakceptujecie też przyjazdów byłego do dziecka. Zresztątak naprawdę to te mamusie was też mają w du.pie. Tu chodzi tylko o wypełnienie luki, polepszenie sobie bytu i zrobienie na złość byłemu. To był koszmar. Byłem takim naiwnym kawalerem jak wy i spie.rdo.liłem sobie życie.
          • Gość: mama Re: samotna mama... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.12, 23:52
            fACET: debil jesteś.Jaka luka? Prawdziwa matka kocha swoje dziecko ale kocha tez gościa jeśli nie okaże się dupkiem. Jak raz źle trafiłeś to nie masz prawa oceniać nas- samotnych matek i fajnych babek które same zarabiają i szukają miłości a nie sponsora.
            • Gość: mama sama Re: samotna mama... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.09.12, 00:24
              Mam nadzieje że facet się nie obrazi. Ja tak porostu myślę.Samotne matki są naprawdę wspaniałymi kobietami. A byli wcale nie są problemem.I jeśli macie jakąś na oku warto spróbować.
              • Gość: tata Janka Re: samotna mama... IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 00:32
                .Samotne matki są nap
                > rawdę wspaniałymi kobietami.

Gdyby były, to nie byłyby samotnymi matkami.
                • Gość: doświadczony do niedojebówm, onanistów i reszty podnieconych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 01:22
                  Broń was boże nawiązywać kontakt z takim towarem, który rekamuje sie na tym forum dla idiotów.
            • Gość: do mama Re: samotna mama... IP: *.play-internet.pl 09.09.12, 19:55
              Nie ubliżaj mi bo o tym jaka jesteś świadczy już to że jesteś samotną mamusią. Chciałybyście ksiècia z bajki. Jak już raz spiepszyłaś sprawę to zajmij sie teraz dziećmi a nie szukaniem na hura następnego jelenia. I tak nikt nie pokocha twoich dzieci a już napewno nie będzie się cieszył że tatuś wpada od czasu do czasu pod jego nieobecność.
            • adam430 Re: Do mama 14.11.12, 13:32
              Dlaczego wyzywasz "faceta" od debili skoro pisze prawdę. Nie wszystkie samotne matki takie są, ale to nie jest podstawa, żeby ubliżać mu w ten sposób.
    • Gość: ja Re: samotna mama... IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 12:49
      napisz: magg123456@wp.pl
    • kkrzywicka5 Re: samotna mama... 13.11.12, 15:09
      Cześć, ja mam męża i dziecko ale jestem samotna nie mam wielu znajomych a już w ogóle znajomych z dziećmi, chciałabym poznać inne podobne mamy, tak by miło spędzać czas a przy okazji aby dzieci mogły razem się bawić. Jeśli jesteście zainteresowane piszcie katarzyna555@o2.pl (jestem z Wałbrzycha)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka