pozor_vlack 28.10.12, 19:13 Gdyby co, to ja nic nie wiem, nic nie widziałem i niczego się nie domyślam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozor_vlack Re: Kolejny samobójca... 28.10.12, 21:53 Mamy wrażenie jakby zacieśniała się pętla nad wszystkimi osobami mogącymi zrelacjonować co się naprawdę wydarzyło w Smoleńsku. Śmierć chorążego Remigiusza M. to naprawdę wstrząsająca informacja - powiedział Macierewicz składając kondolencje rodzinie zmarłego. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Antoni-Macierewicz-o-smierci-Remigiusza-M-technika-Jaka-40,wid,15046517,wiadomosc.html 1.Chorąży Stefan Zielonka, rok 2009 – szyfrant w kancelarii premiera, Zielonka dysponował wiedzą o tajnikach łączności w NATO oraz miał też dostęp do najściślejszych danych. 2.Prof.Stefan Grocholewski – ekspert od odczytywania nośników cyfrowych, wykrył manipulacje w nagraniach cz. skrzynek z CASY. „Zmarł” 31.03.2010r. 3.Grzegorz Michniewicz – Dyr.Kancelarii Tuska.Powiesił się 23 grudnia 2010 na kablu od odkurzacza, w dniu, w którym z remontu w Samarze wrócił samolot TU-154, który potem rozsypał się w drobny mak na Siewiernym. 4.Mieczysław Cieślar, „zginął w wypadku samochodowym” dokładnie 18.04.2010 r, miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku. Podobno otrzymał telefon ze Smoleńska od A.Plicha po katastrofie. 5.Krzysztof Knyż – operator Faktów,10 kwietnia 2010 był w Smoleńsku. Zmarł w Moskwie 2 czerwca 2010r. Śmierć całkiem przemilczana. 6.Prof.Marek Dulinicz – szef grupy archeologicznej – zginął 6 czerwca 2010 w wypadku samochodowym w trakcie oczekiwania na wyjazd do Smoleńska. 7. Eugeniusz Wróbel – wykładowca na Politechnice Śląskiej, specjalista od komputerowych systemów sterowania samolotem, poddawał w wątpliwość, że wrak na Siewiernym to TU-154 o nr 101. Pocięty piłą mechaniczną 16.10.2010 r przez swego syna, który zdołał zabić i pociąć swego ojca, usunąć ślady krwi, zawieźć pocięte zwłoki do jeziora, wrócić i zapomnieć wszystko. Złego stanu swego „chorego psychicznie” syna przez ponad 20 lat nie zauważyła matka, która jest psychiatrą. 8. Ryszard Kuciński – prawnik A.Leppera – „zmarł” w maju 2011 r. 9.Wiesław Podgórski – był doradcą A.Leppera, gdy ten by ministrem rolnictwa, znaleziony martwy w biurze Samoobrony pod koniec czerwca 2011r. Jako przyczynę śmierci podano samobójstwo. 10. W 2011 roku samobójstwo przez powieszenie popełnił oficer Służby Kontrwywiadu Wojskowego, służący w Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej w Wejherowie. Żołnierz posiadał najwyższą klauzulę dostępu do materiałów niejawnych. 11. Dariusz Szpineta – zawodowy pilot i instruktor pilotażu, ekspert i prezes spółki lotniczej, został znaleziony martwy w łazience ośrodka wczasowego w Indiach. Wcześniej parokrotnie wypowiadał się w mediach w sprawie Smoleńska, kwestionując oficjalne ustalenia. 12. Były generał GROMU Sławomir Petelicki został znaleziony w sobotę wieczorem 17 czerwca 2012 r. przy ulicy Tagore na strzeżonym osiedlu z ranami postrzałowymi. Prawdopodobnie jedną z ostatnich osób, z którymi rozmawiał gen. Petelicki, był Radosław Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
spostrzegawczy_wch Re: Kolejny samobójca... 28.10.12, 21:59 Zmarł także mój sąsiad, który zawsze uważał, że w Smoleńsku to był zamach. Miał 98 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Kolejny samobójca... 28.10.12, 22:05 Składam w twoje ręce kondolencje od brzozy. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Adwent ... 28.10.12, 23:22 Wreszcie trzeba zrobić porządek z Polakami, są bardzo wrażliwi i się zbyt łatwo załamują. Myślę, że wsparcie jest blisko ... Odpowiedz Link Zgłoś
forummm foty ze smolenska 28.10.12, 23:59 Są drastyczne prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/10/16/najnowsze-zdjecia-ze-smolenska-uwaga-drastyczne/ Odpowiedz Link Zgłoś
tir_z_azbestem Re: foty ze smolenska 31.10.12, 18:36 Na Mobruku sporo sikorek. Widać musi być tam czysto. Odpowiedz Link Zgłoś