bloqers3 09.02.13, 09:30 Siezy ktos juz dostal zwrot nadplaty podatku ??? rozliczenie przez internet ??? Pozdroooo Bloqers Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 09.02.13, 09:31 bloqers3 napisał(a): > Siezy ktos juz dostal zwrot nadplaty podatku ??? rozliczenie przez internet ??? > > > > Pozdroooo > Bloqers Sorrki miało byc siema czy :P Odpowiedz Link Zgłoś
bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 13.02.13, 12:33 HMm nikt jeszcze nie skladal zeznania podatkowego ??? ... widze w tym roku dziala to nieco pozniej nizeli w latach poprzednich ..... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lucki_lucek Re: US Wałbrzych - pytanko 14.02.13, 20:11 Ja składałem przez internet za pomocą e-deklarcje 2 lutego. Urząd Skarbowy zwrócił mi nadpłatę na konto w banku 12 lutego. Szybko i bez zbędnych ceregieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 14.02.13, 20:23 lucki_lucek napisał(a): > Ja składałem przez internet za pomocą e-deklarcje 2 lutego. Urząd Skarbowy zwró > cił mi nadpłatę na konto w banku 12 lutego. Szybko i bez zbędnych ceregieli. Hmmm ja tez skladalem 3 lutego .... w niedziele ... i nic nie przyszlo ..... ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 23.02.13, 10:49 Hmmm w dalszym ciagu oczekiwanie .... zero reakcji ze strony US .... Odpowiedz Link Zgłoś
lucki_lucek Re: US Wałbrzych - pytanko 23.02.13, 13:21 Bloqers3 a jesteś pewny, że US ma aktualny nr Twojego rachunku bankowego? Po drugie, to czy jeśli składałeś przez e-deklaracje, to udało Ci się pobrać UPO (Urzędowe Poświadczenie Odbioru), potwierdzające poprawnie złożony PIT37? Może najlepiej zadzwoń do US. Kilka lat temu mieliśmy podobną sytuację i telefon do US dużo pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 25.02.13, 18:53 lucki_lucek napisał(a): > Bloqers3 a jesteś pewny, że US ma aktualny nr Twojego rachunku bankowego? > Po drugie, to czy jeśli składałeś przez e-deklaracje, to udało Ci się pobrać UP > O (Urzędowe Poświadczenie Odbioru), potwierdzające poprawnie złożony PIT37? > > Może najlepiej zadzwoń do US. Kilka lat temu mieliśmy podobną sytuację i telefo > n do US dużo pomógł. Urzad ma moj nr konta , i otrzymalem UPO , na maile odpisuja iż jest ustawowo 3 miesiace na zwrot ... i klops :) zawsze szło szybko teraz ... jak krew z nosa :) Odpowiedz Link Zgłoś