Dodaj do ulubionych

US Wałbrzych - pytanko

09.02.13, 09:30
Siezy ktos juz dostal zwrot nadplaty podatku ??? rozliczenie przez internet ???

Pozdroooo
Bloqers
Obserwuj wątek
    • bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 09.02.13, 09:31
      bloqers3 napisał(a):

> Siezy ktos juz dostal zwrot nadplaty podatku ??? rozliczenie przez internet ???
      >
      >
      >
      > Pozdroooo
      > Bloqers

Sorrki miało byc siema czy :P
      • bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 13.02.13, 12:33
        HMm nikt jeszcze nie skladal zeznania podatkowego ??? ... widze w tym roku dziala to nieco pozniej nizeli w latach poprzednich .....

Pozdro
        • lucki_lucek Re: US Wałbrzych - pytanko 14.02.13, 20:11
          Ja składałem przez internet za pomocą e-deklarcje 2 lutego. Urząd Skarbowy zwrócił mi nadpłatę na konto w banku 12 lutego. Szybko i bez zbędnych ceregieli.
          • bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 14.02.13, 20:23
            lucki_lucek napisał(a):

> Ja składałem przez internet za pomocą e-deklarcje 2 lutego. Urząd Skarbowy zwró
            > cił mi nadpłatę na konto w banku 12 lutego. Szybko i bez zbędnych ceregieli.

Hmmm ja tez skladalem 3 lutego .... w niedziele ... i nic nie przyszlo ..... ciekawe ...
            • bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 23.02.13, 10:49
              Hmmm w dalszym ciagu oczekiwanie .... zero reakcji ze strony US ....
              • lucki_lucek Re: US Wałbrzych - pytanko 23.02.13, 13:21
                Bloqers3 a jesteś pewny, że US ma aktualny nr Twojego rachunku bankowego?
                Po drugie, to czy jeśli składałeś przez e-deklaracje, to udało Ci się pobrać UPO (Urzędowe Poświadczenie Odbioru), potwierdzające poprawnie złożony PIT37?

Może najlepiej zadzwoń do US. Kilka lat temu mieliśmy podobną sytuację i telefon do US dużo pomógł.
                • bloqers3 Re: US Wałbrzych - pytanko 25.02.13, 18:53
                  lucki_lucek napisał(a):

> Bloqers3 a jesteś pewny, że US ma aktualny nr Twojego rachunku bankowego?
                  > Po drugie, to czy jeśli składałeś przez e-deklaracje, to udało Ci się pobrać UP
                  > O (Urzędowe Poświadczenie Odbioru), potwierdzające poprawnie złożony PIT37?
                  >
                  > Może najlepiej zadzwoń do US. Kilka lat temu mieliśmy podobną sytuację i telefo
                  > n do US dużo pomógł.

Urzad ma moj nr konta , i otrzymalem UPO , na maile odpisuja iż jest ustawowo 3 miesiace na zwrot ... i klops :) zawsze szło szybko teraz ... jak krew z nosa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka