Dodaj do ulubionych

Ale macie tu syf na forum

15.02.13, 17:12
Po przerwie zawitałem na te forum i stwierdzam że dalej panuje tu głupota/ pierwsze co zobaczyłem to Wrocławska do wyburzenia i wpis/ typu że inwestor ma sobie sam budować drogi i całą infrastrukturę/ O matko święta ten czterdziestolatek coś tam coś tam to jakiś ignorant/ żeby wypisywać takie idiotyczne zdania to trzeba mieć J J poniżej 60 { debilizm, upośledzenie }/ Nie komentuje dalej bo nie ma co komentować.

• czterdziestolatek1972 Re: Ale macie tu syf na forum 15.02.13, 20:21
      Naprawdę uważasz, że to takie idiotyczne ? A miasto skąd ma na wszystko brać pieniądze, skoro większość "inwestorów" jest zwolniona z podatku i dochodowego i od nieruchomości i innych. Chcą fabryki, chcą zanieczyszczać środowisko, chcą mieć "pod ręką" odbiorcę odpadów niebezpiecznych, to niech więcej zainwestują niż tylko we własną fabrykę dla zwykłego zysku. Podtruwasz, zanieczyszczasz to płać za to na rzecz miasta i mieszkańców Np: dopłacając do dróg specjalnie dla fabryk poszerzanych. Takie to nielogiczne maliniaku ? Otwórz swój umysł i przestań na okrętkę słuchać tvn24 .
      A za światła na Wrocławskiej przy stacji paliw to kto płacił ? I tak cały czas są wyłączone bo większy się z tego zrobił bałagan jak bez świateł. Ale zasada ta sama, władza postawiła warunek inwestorowi. Nie tak było ? Więc nie jest takie kuriozalne. Oczywiście może nieco przerysowałem temat, ale de facto co pozostaje po inwestorach jak kończą im się okresy zwolnień podatkowych ? Wylewki betonowe, bo stalowe części konstrukcji można wykorzystać ponownie w kolejnym szczęśliwym kraju przyjętym do grana szczęśliwych członków Unii.
      No i oczywiście kredyty zaciągane przez miasto, które trzeba spłacać. Nie jest tak ?
    • forummm Re: Ale macie tu syf na forum 15.02.13, 23:36
      edekzzedek napisał:

> Po przerwie zawitałem na te forum i stwierdzam że dalej panuje tu głupota/ pie
      > rwsze co zobaczyłem to Wrocławska do wyburzenia i wpis/ typu że inwestor ma sob
      > ie sam budować drogi i całą infrastrukturę/ O matko święta ten czterdziestolate
      > k coś tam coś tam to jakiś ignorant/ żeby wypisywać takie idiotyczne zdania to
      > trzeba mieć J J poniżej 60 { debilizm, upośledzenie }/ Nie komentuje dalej bo
      > nie ma co komentować.
      >
      > __________________________________________________________________________
      > Czy Polacy zawsze muszą być takimi idiotami ? Chcesz mieć taksówkę wybuduj sobi
      > e ulicę / Chcesz chodzić po chodniku zbuduj sobie chodnik/

Tak się robi karierę
      • doidiotyforummm Re: Ale macie tu syf na forum 16.02.13, 14:50
        Jezeli chcesz byc prezydentem znajdz idiotow i kilku klakierow.

Jezeli na wlasnej dzialce jestes gospodarzem i chcesz chodzic po chodniku to go sobie budujesz, nikt tego za ciebie nie zrobi. Jezeli jestes prezydentem jestes tylko lub az gospodarzem swojego miasta i nie dysponujesz prywatnymi finansami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka