Dodaj do ulubionych

Zaczes i Rozmiarsięnieliczy

27.02.13, 00:24
Wałbrzyski oddział stowarzyszenia otwiera podwoje. Chcemy promować osoby mające poczucie, ze są dyskryminowane w związku z masą ciała i owłosieniem.

Oczywiście chcemy aby związki partnerskie oparte na wzajemnym poszanowaniu rozmiaru i owłosienia miały ten sam status co małżeństwa oraz związki homoseksualne. Nie damy się dyskryminować.
W czym "gruby chłopiec" jest gorszy od Kena?
Albo łysy staruch od Palikota?
Chcemy zrównania praw i udamy się nawet do Sztrasburgera!
Obserwuj wątek
    • qwe33 Re: Zaczes i Rozmiarsięnieliczy 27.02.13, 00:32
      Gdyby nie styl pisania, zdradzający mimo wszystko o inteligencję piszącego, byłbym skłonny postawić dolary przeciw orzechom, że "lekarzspecjalista" i "forummm" to jedna i ta sama osoba.

Ale jeśli Cię to nobilituje...
      • bojuwki_juranda Re: Zaczes i Rozmiarsięnieliczy 27.02.13, 01:03
        A ty qwe33 zdecyduj wreszcie, czy stoisz tu, czy tam, gdzie kiedyś stało ZOMO.
        • qwe33 Re: Zaczes i Rozmiarsięnieliczy 27.02.13, 11:39
          bojuwki_juranda napisał(a):

> A ty qwe33 zdecyduj wreszcie, czy stoisz tu, czy tam, gdzie kiedyś stało ZOM > O.

Powinieneś zauważyć - bo znamy się już trochę czasu - że zawsze stoję tam, gdzie stoi logiczne myślenie i zdrowy rozsądek poparty rzeczową argumentacją nawet, jeśli kiedyś stało tam ZOMO - w co akurat, szczerze wątpię.

Wychodzi zatem na to, że nie będzie nam dane razem stać w tym samym miejscu i...
          powiem szczerze - nie ubolewam!
      • lekarzspecjalista Re: Zaczes i Rozmiarsięnieliczy 27.02.13, 15:42
        Napisałeś:
        zawsze stoję tam, gdzie stoi logiczne myślenie i zdrowy rozsądek poparty rzeczową argumentacją
        Mhmmm....
        Może lepiej usiądź. Znajdź chwilkę. Pomyśl.

Co ty na to?
        • qwe33 Re: Zaczes i Rozmiarsięnieliczy 27.02.13, 18:17
          lekarzspecjalista napisała:

> Może lepiej usiądź. Znajdź chwilkę. Pomyśl.

> Co ty na to?

A wiesz? Skorzystałem z Twojej rady.
          Znalazłem chwilkę, usiadłem, pomyślałem i... wyszło mi na to, że chyba Ci przykro iż z Tobą też nie będę stał w tym samym miejscu - jeśli rozumiesz o co mi chodzi.

Ale nie martw się, tu gdzie Ty stoisz, stoi też wielo-nick'owy "pozor_vlack" z "Dziunią" i "kozą" i jedyny w swoim rodzaju "forummm", tak że na brak towarzystwa narzekał nie będziesz.

Ps.
          Gdybyś dalej miał problem ze zrozumieniem użytego w tym wątku zwrotu "stać tam gdzie..."
          to wyjaśniam, iż to taka figura retoryczna...
          • bojuwki_juranda Re: Zaczes i Rozmiarsięnieliczy 27.02.13, 19:51
            qwe33 napisał(a):

> Wychodzi zatem na to, że nie będzie nam dane razem stać w tym samym miejscu i...
            powiem szczerze - nie ubolewam!

qwe33 13.01.10, 12:03 zarchiwizowany
            ... Od lat mieszkam na Śląsku i tu wszelkiej maści buraków, też dostatek! :-(
            Znaczy, wychodzi na to, ...
            qwe33 19.11.09, 11:11 zarchiwizowany
            ... że tych goowien, tośmy się za darmo i na własne życzenie najedli obalając komunę! :-(((

Re: Nie jestem za PIS ani za PO - kim jestem ?
            qwe33 10.09.12, 16:04 zarchiwizowany
            Komuchem i lewakiem - tak jak ja. A poważnie - jednym z niewielu już, rozsądnych obywateli tego "dzikiego kraju"!

My z jurandkiem jak wygramy to wam Haimat oddamy.
            Najwyraźniej jesteś antyfaszystą jak ja i jurandek, nie kumam czemu się na nas boczysz.

• lekarzspecjalista Re: emilek_2005 27.02.13, 21:20
              A stój se lewaku w tej brei intelektualnej!
              Rozwinę myśl innego też stojącego: Doliczając to co dają Czarnej Mafii samorządy lokalne ( nie ujmuje się tego w statystykach odzwiercidlajacych finansowanie przez państwo KK na podstawie Konkordatu, aczkolwiek statystyki takie istnieją) kosztuje to podatnika, w zależności od roku od 8 do 11 mld zł.
              Jeśli się nie mylę to zarażonych heterofobią jest max. 15%.
              To jakieś 4 X mniej niż wiernych KK, zatem mogą liczyć na 2-3 mld.
              I ooooto chodzi!
              Ale Zaczes i Rozmiarsięnieliczy odbiorą połowę (ma wysoki odsetek heterofobów), no i
              trzeba się jeszcze dogadać z RADoSiem, Rasiem i RAMem.
              Oraz innymi wyznaniami.
              • qwe33 Re: emilek_2005 27.02.13, 23:20
                lekarzspecjalista napisała:

> A stój se lewaku w tej brei intelektualnej!

Rozczarowałeś mnie. Człowiek z Twoją pozycją (sądząc po nicku i po tym co o sobie piszesz) nie powinien dawać się tak łatwo prowokować i ponosić emocjom a już na pewno podczas dyskusji, nie powinien schodzić do poziomu rynsztokowego menela, obrażającego swoich interlokutorów.
                Wiem że zabolało. I dobrze. Miało zaboleć!
                To częściowo tłumaczy sens - a właściwie jego brak - Twojej oderwanej od tematu wypowiedzi i chyba tylko Ty jeden wiesz, co chciałeś przez nią wyrazić.

Co do reszty, niech się ustosunkuje "Emilek", bo to na jego post odpowiadasz.
            • don.kichote Zakładasz mój "Fan Club" 27.02.13, 22:46
              czy lustrujesz?

Teraz już wiesz, dlaczego nie możesz "stać" tam gdzie ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka