Dodaj do ulubionych

Złe, wróciło na Forum

12.03.13, 22:32
J.w.
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: Złe, wróciło na Forum 12.03.13, 22:46
      Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi.
      • forummm Re: Złe, wróciło na Forum 13.03.13, 19:52
        pozor_vlack napisała:

> Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi.

O japie.. dole Ten Ruch Palikota to tęgi umysł. Tam wszyscy są tacy mądrzy hahah.
        • yann17 Re: Złe, wróciło na Forum 13.03.13, 20:34
          forummm napisał(a):

> pozor_vlack napisała:
          >
          > > Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi.
          >
          >
          > O japie.. dole Ten Ruch Palikota to tęgi umysł. Tam wszyscy są tacy mądrzy haha
          > h.
          --------
          Juz większych ćwoków niz w PIS nigdzie nie znajdziesz, to i nawet palikotowcy na tym tle jawia się jak elita intelektu, zreszta nie tylko oni , sadzeniaki z PSL również.
          • emilek_2005 Re: Złe, wróciło na Forum 14.03.13, 13:53
            yann17 napisał:

> forummm napisał(a):
            >
            > > pozor_vlack napisała:
            > >
            > > > Ja juranda cenię, w porównaniu z innymi nie jest taki głupi.
            > >
            > >
            > > O japie.. dole Ten Ruch Palikota to tęgi umysł. Tam wszyscy są tacy mądrz
            > y haha
            > > h.
            > --------
            > Juz większych ćwoków niz w PIS nigdzie nie znajdziesz, to i nawet palikotowcy n
            > a tym tle jawia się jak elita intelektu, zreszta nie tylko oni , sadzeniaki z P
            > SL również.

Prawda jest taka, że ludzi ograniczonych można zlaleźć w każdym ugrupowaniu! Moim zdaniem najwięcej jest ich w PSL i PiSie, ale udowodnić tego nie potrafię i z tej racji sa to moje osobiste spostrzeżenia.
            Czy złe wróciło na forum - pewnie tak zakładając, że Vlak (z uwagi na ograniczony zasób słownictwa) jest złem samym w sobie :)
            • yann17 Re: Złe, wróciło na Forum 14.03.13, 16:55
              emilek_2005 napisał:

> > Juz większych ćwoków niz w PIS nigdzie nie znajdziesz, to i nawet palikot
              > owcy n
              > > a tym tle jawia się jak elita intelektu, zreszta nie tylko oni , sadzenia
              > ki z P
              > > SL również.
              >
              > Prawda jest taka, że ludzi ograniczonych można zlaleźć w każdym ugrupowaniu! Mo
              > im zdaniem najwięcej jest ich w PSL i PiSie, ale udowodnić tego nie potrafię i
              > z tej racji sa to moje osobiste spostrzeżenia.
              > Czy złe wróciło na forum - pewnie tak zakładając, że Vlak (z uwagi na ograniczo
              > ny zasób słownictwa) jest złem samym w sobie :)
              -------
              Mamy podobne spostrzeżenia.
              Te dwa ugrupowania biła na tym polu jedynie śp. Samoobrona.
              • emilek_2005 Do yann17 14.03.13, 19:58
                Ciekawy jestem Twojej opinii - jaki poziom inteligencji może posiadać autor poniższych wypowiedzi:

forum.gazeta.pl/forum/w,168,143158971,143158971,Zle_wrocilo_na_Forum.html
                forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html
                • yann17 Re: Do yann17 14.03.13, 20:04
                  emilek_2005 napisał:

> Ciekawy jestem Twojej opinii - jaki poziom inteligencji może posiadać autor pon
                  > iższych wypowiedzi:
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143158971,143158971,Zle_wrocilo_na_Forum.html
                  > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html
                  ---------
                  Co tu gadać - typowe katolickie kołtuństwo i prostactwo. Na więcej szkoda słów.
                  Do pary dorzuciłbym jeszcze forummma. On jak sie zdenerwuje to wali chrześcijańską miłoscia na ....na odlew, nawet matki Ci nie oszczędzi.
                  • forummm Re: Do yann17 15.03.13, 20:53
                    yann17 napisał:

> > Ciekawy jestem Twojej opinii - jaki poziom inteligencji może posiadać aut
                    > or pon
                    > > iższych wypowiedzi:
                    > >
                    > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143158971,143158971,Zle_wrocilo_na_Forum.html
                    > > forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html
                    > ---------
                    > Co tu gadać - typowe katolickie kołtuństwo i prostactwo. Na więcej szkoda słów.
                    > Do pary dorzuciłbym jeszcze forummma. On jak sie zdenerwuje to wali chrześcijań
                    > ską miłoscia na ....na odlew, nawet matki Ci nie oszczędzi.

I bardzo dobrze bo jak cie matka wykluła, to powinna cię wychować, a nie żeby się inni z tobą użerali pasożycie świdnicki. Co ty tu w ogóle buraku świdnicki robisz na wałbrzyskim forum ? nie masz swojego forum ? czy już tak macie tak zakorzenione pasożytowanie że nawet do forum się przyklejacie ?
                    • yann17 Re: Do yann17 15.03.13, 21:33
                      forummm napisał(a):

href="forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html" target="_blank" rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,168,143182576,143205480,Re_Uroczystosc_przywitania_nowego_Papieza_Franci.html</a>
                      > > ---------
                      > > Co tu gadać - typowe katolickie kołtuństwo i prostactwo. Na więcej szkoda
                      > słów.
                      > > Do pary dorzuciłbym jeszcze forummma. On jak sie zdenerwuje to wali chrze
                      > ścijań
                      > > ską miłoscia na ....na odlew, nawet matki Ci nie oszczędzi.
                      >
                      >
                      > I bardzo dobrze bo jak cie matka wykluła, to powinna cię wychować, a nie żeby s
                      > ię inni z tobą użerali pasożycie świdnicki. Co ty tu w ogóle buraku świdnicki r
                      > obisz na wałbrzyskim forum ? nie masz swojego forum ? czy już tak macie tak zak
                      > orzenione pasożytowanie że nawet do forum się przyklejacie ?
                      =====
                      Moją misją jest by takie ćwoki jak ty i vlack użerali się ze mną. Czym więcej waszej "aktywności" tym większa dla mnie satysfakcja.

No to do dzieła parafiańskie ćwoczki.
                      • emilek_2005 Re: Do yann17 16.03.13, 18:07
                        Ponad 60% europejczyków to ateiści i wyznawcy innych niż katolicyzm religii. Katolicy w Europie stanowią mniejszość, gdyż zrozumieli prawdziwe oblicze KK (obłudę, kult pieniądza, sprzeniewierzenie się naukom Chrystusa). Z tego powodu KK szuka owieczek poza Europą, tam gdzie analfabetów jest najwoęcej, tam gdzie najłatwiej manipulować owieczkami! Czy tego nie dostrzegacie?
                        • forummm Re: Do yann17 16.03.13, 20:05
                          emilek_2005 napisał:

> Ponad 60% europejczyków to ateiści i wyznawcy innych niż katolicyzm religii. Ka
                          > tolicy w Europie stanowią mniejszość, gdyż zrozumieli prawdziwe oblicze KK (obł
                          > udę, kult pieniądza, sprzeniewierzenie się naukom Chrystusa). Z tego powodu KK
                          > szuka owieczek poza Europą, tam gdzie analfabetów jest najwoęcej, tam gdzie naj
                          > łatwiej manipulować owieczkami! Czy tego nie dostrzegacie?

Te 60 % to wyliczyłeś z twoimi nickami które posiadasz czy tak na twoje zyzowate oko ?
                      • forummm Re: Do yann17 16.03.13, 20:04

> =====
                        > Moją misją jest by takie ćwoki jak ty i vlack użerali się ze mną. Czym więcej w
                        > aszej "aktywności" tym większa dla mnie satysfakcja.
                        >
                        > No to do dzieła parafiańskie ćwoczki.

Pasożycie Świdnicki idź na swoje forum. W ogóle twoje urojenia powinien zbadać lekarz, ale w sumie w Świdnicy to norma to może dlatego cię nikt nie zbadał.
                        • pozor_vlack Re: Do yann17 16.03.13, 21:08
                          forummm napisał(a):
                          > Pasożycie Świdnicki idź na swoje forum. W ogóle twoje urojenia powinien zbadać
                          > lekarz, ale w sumie w Świdnicy to norma to może dlatego cię nikt nie zbadał.

Który to emilek?
                          • forummm Re: Do yann17 16.03.13, 21:12
                            pozor_vlack napisała:

> forummm napisał(a):
                            > > Pasożycie Świdnicki idź na swoje forum. W ogóle twoje urojenia powinien z
                            > badać
                            > > lekarz, ale w sumie w Świdnicy to norma to może dlatego cię nikt nie zba
                            > dał.
                            >
                            > Który to emilek?

Ch..j wie tam tyle tych debili Świdnickich mieszka że nie wiadomo który jest który.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka