Dodaj do ulubionych

popęd śmierci

11.08.13, 09:07
jurand polecam tekst byłej Twojej Pani Poseł, do przemyślenia i zastanowienia ;)
szymiec-raczynska.natemat.pl/71053,wichrzyciele-i-awanturnicy-czyli-kto-za-tym-wszystkim-stoi
Obserwuj wątek
    • forummm Re: popęd śmierci 11.08.13, 12:38
      parr.y napisał:

> jurand polecam tekst byłej Twojej Pani Poseł, do przemyślenia i zastanowienia ;
      > )
      > szymiec-raczynska.natemat.pl/71053,wichrzyciele-i-awanturnicy-czyli-kto-za-tym-wszystkim-stoi

Nie od dziś wiadomo że feldkuratkatz99 na kilku nickach np. yann17 czy emilek_2005 i fuj fuj to jedna i ta sama osoba wyznająca Janusza Palikota.
      feldkuratkatz99 i 57jurand to właśnie tacy podżegacz i wichrzyciele Ruchu Palikota. W przypadku 57juarnd który się przyznał że jest niedoszłym posłem Jerzym Krzysztofkiem z ramienia Ruchu Palikota, na tą chwile Jerzy Krzysztofek czyli 57juarnd jest członkiem Ruchu Palikota, więc to daje obraz czym jest Ruch Palikota, jakie mają poglądy a przede wszystkim jaki mają stosunek do ludzi. Dojście do władzy takich ludzi Ruchu Palikota stanowi zagrożenie dla ludzkości i po wyborze tych ludzi z Ruchu Palikota będzie reaktywacja obozów Gross Rossen czy Auschwitz. Wystarczy popatrzeć na nasze wałbrzyskie forum ile w nich jadu i nienawiści do ludzkości. a w szczególności do osób wyznających religię a najbardziej mają uczulenie na katolików, bo islamistów się boją bo wiedzą że z nimi to nie przelewki. Niema też co ukrywać że Ruch Palikota jest bezczelny, bo właśnie tacy katolicy utrzymują takich ludzi jak 57juand którzy pragną dostać stołeczek w sejmie i pobierać diety poselskie z ludzi podatków.
    • 57jurand Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:09
      parr.y dziękuje przeczytałem. Także komentarze proszę o to Andrzej Zalewski · Najbardziej aktywny komentator
      Głosowałem na panią tylko z powodu programu Palikota. Zdradziła mnie pani, proszę oddać mandat. Tak jak to zrobił Palikot kiedy odchodził z PO.
      Odpowiedz · 13 · · Czwartek, 08:06 próbka.
      Poza dyżurnym Drapałą wszystkie wpisy maja wydźwięk negatywny - budujące.
      Dodam , że ja też brałem aktywny udział w jej kampanii i odczucia miałem podobne liczył się Palikot w resztę nie wnikałem.
      • parr.y Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:17
        wpisy jak mniemam dokonują Twoi koledzy po fachu ;) ponoć macie walczyć z mową nienawiści ;) a nie które komentarze rzeczywiście "ociekają" miłością ;)
        zapomniałeś napisać, że tekst ten ma 142 "polubień", a znając ten portal jest to pokaźna liczba, której by nawet Twój bożek się nie powstydził ;)
        • forummm Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:22
          parr.y napisał:

> wpisy jak mniemam dokonują Twoi koledzy po fachu ;) ponoć macie walczyć z mową
          > nienawiści ;) a nie które komentarze rzeczywiście "ociekają" miłością ;)
          > zapomniałeś napisać, że tekst ten ma 142 "polubień", a znając ten portal jest t
          > o pokaźna liczba, której by nawet Twój bożek się nie powstydził ;)

Można te wpisy zobaczyć bo mi się tam nie otwierają chętnie poczytam co tam naskrobali palikotowcy.
          • parr.y Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:30
            proszę ;)
            Mariusz Przybyła "Wy, którzy jak tchórze, opuściliście Klub, bo Grabarczyk naobiecywał wam gwiazdek z nieba i spokój we własnych interesach, jesteście politycznym ścierwem! Oddawać mandaty poselskie, wy obłudne kreatury!"

Tom Ruszczyk "Prostytucja polityczna, nic więcej.."

Beata Seweryniak "Żenada.. Kobieto zajmij się swoimi sprawami.. Nie kompromituj się.. Komu chcesz zamydlić oczy? ;)"

a reszta to bełkot o oddawaniu mandatu ;) ... szkoda, że nie piszą o tych swoich posłach co trafili do palikociarni w czasie kadencji z innych partii ;)
            • forummm Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:50
              parr.y napisał:

> proszę ;)
              > Mariusz Przybyła "Wy, którzy jak tchórze, opuściliście Klub, bo Grabarczyk naob
              > iecywał wam gwiazdek z nieba i spokój we własnych interesach, jesteście polityc
              > znym ścierwem! Oddawać mandaty poselskie, wy obłudne kreatury!"
              >
              > Tom Ruszczyk "Prostytucja polityczna, nic więcej.."
              >
              > Beata Seweryniak "Żenada.. Kobieto zajmij się swoimi sprawami.. Nie kompromituj
              > się.. Komu chcesz zamydlić oczy? ;)"
              >
              > a reszta to bełkot o oddawaniu mandatu ;) ... szkoda, że nie piszą o tych swoic
              > h posłach co trafili do palikociarni w czasie kadencji z innych partii ;)

A to takie bzdury typowe dla klakierów politycznych, a tutaj słuszna uwaga ci co przeszli do Palikociaków to też niech oddadzą, ale wiadomo oni przeszli na ich stronę to jest git ich się nie tyka, to jest tak jak u nas masz inne zdanie jesteś automatycznie wrogiem, mało tego sami są nie lepsi a na innych gadają.
        • 57jurand Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:32
          do pare.y.Czy postulat oddania mandatu poselskiego jest mową nie nienawiści?
          Czy dowalanie byłym kolegom jest w porządku ?
          A rozbijacka robota w stylu zapisz się do naszego nowego stowarzyszenia , ale wpierw wypisz się z Ruchu Palikota jest fer. Tego oczekiwał od nas zdrajca Palikota z obecnego otoczenia poseł Raczyńskiej. Na koniec jeden z uciekinierów zdeklarował chęć powrotu.
          • parr.y Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:41
            chłopie wyluzuj, bo jest gorąco i jeszcze zawału jakiegoś dostaniesz ;)
            • forummm Re: popęd śmierci 11.08.13, 15:12
              parr.y napisał:

> chłopie wyluzuj, bo jest gorąco i jeszcze zawału jakiegoś dostaniesz ;)

No a 57jurand jest w wieku zawałowym bo to dziadek.
          • forummm Re: popęd śmierci 11.08.13, 15:11
            57jurand napisał:

> do pare.y.Czy postulat oddania mandatu poselskiego jest mową nie nienawiści?
            > Czy dowalanie byłym kolegom jest w porządku ?
            > A rozbijacka robota w stylu zapisz się do naszego nowego stowarzyszenia , ale w
            > pierw wypisz się z Ruchu Palikota jest fer. Tego oczekiwał od nas zdrajca Pal
            > ikota z obecnego otoczenia poseł Raczyńskiej. Na koniec jeden z uciekinierów z
            > deklarował chęć powrotu.

A ci co do was przeszli też tak namawiałeś żeby oddali mandat poselski ?
            Jak Raczyńska była u was i miała to samo zdanie co wy, to o mało jej do tyłka nie wlazłeś i twoi koledzy, a jak zmieniła zdanie to nagle już jest be, bo nie robi tego co wy chcecie. A ty co teraz nie dowalasz koleżance z partii ? .
            A jezyk nienawiści to nie że chcecie żeby oddała mandat poselski tylko to co ty i twoi koledzy robią na forum i wiele innych rzeczy obrażając zwykłych ludzi i ich wkurzając np to że w tv powiedziałeś że katolicy to brudasy, to jest wasz język nienawiści.
      • forummm Re: popęd śmierci 11.08.13, 14:19
        57jurand napisał:

> parr.y dziękuje przeczytałem. Także komentarze proszę o to Andrzej Zalewski 
        > 83; Najbardziej aktywny komentator
        > Głosowałem na panią tylko z powodu programu Palikota. Zdradziła mnie pani, pros
        > zę oddać mandat. Tak jak to zrobił Palikot kiedy odchodził z PO.
        > Odpowiedz · 13 · · Czwartek, 08:06 próbka.
        > Poza dyżurnym Drapałą wszystkie wpisy maja wydźwięk negatywny - budujące.
        > Dodam , że ja też brałem aktywny udział w jej kampanii i odczucia miałem podobn
        > e liczył się Palikot w resztę nie wnikałem.

U was to się liczy tylko kasa i dorobienie się i wyeliminowanie katolików bo religia nie zezwala bycia gejem i to jest wasz problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka