Dodaj do ulubionych

Atrakcja świdnicy hahahahah

11.09.13, 21:47

Wyróżniającą miasto ciekawostką jest znajdujacy się na jego obrzeżach jedyny w Europie pomnik mężczyzny, który ze spuszczonymi spodniami siedzi na ceglanym wychodku załatwiając potrzebę fizjologiczną, zwany Srającym Chłopkiem (lub bardziej swojsko Bolkiem Myślicielem).

Jaka wieś taka atrakcja hahaha.

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awidnica#Turystyka
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:07
      To ten ?
      Gustowny
      • forummm Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:23
        pozor_vlack napisała:

> To ten ?
        > Gustowny

No ten ale atrakcje mają hahaha buhahah Łahahah aż spadłem z krzesła. Hahahahahaha
        • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:26
          W Wałbrzychu też są piękne :)
          Wywalili cię biedaku z forum świdnickiego i nie masz się gdzie wypróżniać ?

Wałbrzych wszystko o mieście
          nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wa%C5%82brzych
          • forummm Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:29
            zul_swidnicki napisał:

> W Wałbrzychu też są piękne :)
            > Wywalili cię biedaku z forum świdnickiego i nie masz się gdzie wypróżniać ?
            >
            hahah ale nie przebije nic Świdnicy na Wikipedii z atrakcją hahaha
            • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:35
              Taką jak ta ??

demotywatory.pl/2420698/GRZYBY
              • aabb_ccdd Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:52
                zul_swidnicki napisał:

> Taką jak ta ??
                >
                > demotywatory.pl/2420698/GRZYBY

Nie, taka jak ta:
                img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201101/1293971108_by_kuban8889_600.jpg
                • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:54
                  Dobre, dobre :))))

Ja też coś mam : demotywatory.pl/115621/Jak-Cie-slysza-tak-Cie-pisza
                  • forummm Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:57
                    zul_swidnicki napisał:

> Dobre, dobre :))))
                    >
                    > Ja też coś mam : demotywatory.pl/115621/Jak-Cie-slysza-tak-Cie-pisza

I co to ma być hahaha hehe to też nie atrakcja hahah z wikipedii.
              • forummm Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:55
                zul_swidnicki napisał:

> Taką jak ta ??
                >
                > demotywatory.pl/2420698/GRZYBY

Oczywiście ale to nie wikipedia i atrakcja turystyczna. hahah
                • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 22:58
                  Powtarzasz się Dareczku jak zdarta płyta. Nic innego nie potrafisz wymyślić ?

Ale, ale ktoś życzliwy ostatnio Ci zdjęcie zrobił, zobacz:
                  demotywatory.pl/2259211/To-gdzie-jedziemy
                • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 23:01
                  Pewnie, to nie to co wikipedia. Ostatnio wikipedia zajęła się na serio Wałbrzychem. Zobacz:

nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wa%C5%82brzych
                  • pozor_vlack Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 11.09.13, 23:25
                    zul_swidnicki napisał:

> Pewnie, to nie to co wikipedia. Ostatnio wikipedia zajęła się na serio Wałbrzyc
                    > hem. Zobacz:
                    >
                    > rel="nofollow">nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wa%C5%82brzych

Idź już dziecko spać, bo rano do szkoły.
                    Tu masz do poduchy.

nonsensopedia.wikia.com/wiki/Świdnica
                    • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 09:37
                      Oprócz Wałbrzycha jest też Świdnica - Wrocław - Jelenia Góra i wiele innych miast i rzeczy - zul_swidnicki nie zdaje sobie sprawy - że ten portal jest humorystyczny - nie podlega rozszerzaniu wiedzy - tak jak w przypadku Wikipedii - o srającym chłopku pisze na prawdziwej Wikipedii - jaki plebs takie atrakcje :) - to jest ta różnica której on nie widzi :)

pozor_vlack napisała:

> zul_swidnicki napisał:
                      >
                      > > Pewnie, to nie to co wikipedia. Ostatnio wikipedia zajęła się na serio W
                      > ałbrzyc
                      > > hem. Zobacz:
                      > >
                      > > rel="nofollow">nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wa%C5%82brzych
                      >
                      > Idź już dziecko spać, bo rano do szkoły.
                      > Tu masz do poduchy.
                      >
                      > nonsensopedia.wikia.com/wiki/Świdnica
                      • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 10:21
                        Ależ widzę różnicę. Sam dołożyłem trochę tekstu. Nie traktuję poważnie tej strony, podobnie jak nie traktuję poważnie dyskusji tutaj, i nie traktuję poważnie trolla o nazwie forummm.
                        • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 10:33
                          zul_swidnicki napisał:

> Ależ widzę różnicę. Sam dołożyłem trochę tekstu. Nie traktuję poważnie tej stro
                          > ny, podobnie jak nie traktuję poważnie dyskusji tutaj, i nie traktuję poważnie
                          > trolla o nazwie forummm.

Niby gdzie dołożyłeś tego tekstu - do Świdnicy ? - myślał by kto - raczej nie widzisz różnicy bo wklejasz nonsensopedie czy demotywatory - próbujesz w ten sposób wyrównać ośmieszenie się Świdnicy na Wikipedii - ale Wikipedia jest portalem wiedzy - nonsensopedie i demotywatory to humorystyczne portale - Jeżeli byś nie traktował tego poważnie - to byś się tak nie spinał o Świdnicę :)
                          • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 10:43
                            Nic nie wkleiłem do demotywatorów. Nie moją winą jest, że Wałbrzych na demotywatorach jest tak popularny. Tekst o srającym chłopku potraktowany został na wikipedii jako ciekawostka i w tej kategorii należałoby to rozpatrywać. Pomnik postawili kiedyś Niemcy i stał on (też ciekawostka) w centrum miasta. Nie spinam się o Świdnicę, nie mieszkam w Świdnicy, chciałem tylko uświadomić temu trollowi forummm, że wystarczy kliknąć i znajdzie się o tyle samo jeśli nie o wiele więcej tekstu w internecie o Wałbrzychu. Napadów, włamań, rozboju, kradzieży, pijaństwa, kretynów jest wszędzie tyle samo i ani Wałbrzych, ani Świdnica nie są pod tym względem uprzywilejowane. Wyczyściłem bełkot tego trolla na forum świdnickim i nie zamierzam się już wtrącać do forum wałbrzyskiego.
                            • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 11:19
                              Ale czy to nie świdniczanie zaczęli tą wojnę - przecież odkąd pamiętam to świdniczanie zawsze atakowali Wałbrzych - zawsze świdniczanie pisali że w Wałbrzychu jest największa patologia - jednak ktoś udowodnił że jest inaczej - Do wikipedii ktoś to napisał jako ciekawostka - więc uznali to za atrakcję turystyczną - ale jest to dziwna atrakcja turystyczna - taka z plebsu :) - ja akurat jestem z pod Świdnicy - od czasu do czasu bywałem tutaj widziałem stale durne wpisy ( Świdnica lepsza od Wałbrzycha ) itp. później występ zastępcy prezydenta Waldemara Skórskiego popisem na facebooku - w mojej ocenie to Świdnica rozpętała to wojnę - chcieliście być lepsi ale nie wyszło - chcieliście ukryć prawdę o Świdnicy - że nie jest taka piękna jaką sobie wyobrażaliście - do takiego stopnia się posuneliście że zaczęliście zaprzeczać o gangu Bokserów - czy też innych sprawach :)
                              Wyżej wpisałeś - że postarałeś się o usunięcie wpisów o Świdnicy - sprawdziłem to
                              Wpisy były o tym co się dzieje w Świdnicy - podane były linki do nich - nie podobało się to Tobie - z drugiej strony robisz to samo o Wałbrzychu - teraz piszesz że chciałeś udowodnić że Świdnica i Wałbrzych jadą na jednym wózku - twierdzisz że się nie spinasz - jednak jest inaczej - zaprzeczasz sam sobie w tym tekście :)

zul_swidnicki napisał:

> Nic nie wkleiłem do demotywatorów. Nie moją winą jest, że Wałbrzych na demotywa
                              > torach jest tak popularny. Tekst o srającym chłopku potraktowany został na wiki
                              > pedii jako ciekawostka i w tej kategorii należałoby to rozpatrywać. Pomnik post
                              > awili kiedyś Niemcy i stał on (też ciekawostka) w centrum miasta. Nie spinam si
                              > ę o Świdnicę, nie mieszkam w Świdnicy, chciałem tylko uświadomić temu trollowi
                              > forummm, że wystarczy kliknąć i znajdzie się o tyle samo jeśli nie o wie
                              > le więcej tekstu w internecie o Wałbrzychu. Napadów, włamań, rozboju, kradzieży
                              > , pijaństwa, kretynów jest wszędzie tyle samo i ani Wałbrzych, ani Świdnica nie
                              > są pod tym względem uprzywilejowane. Wyczyściłem bełkot tego trolla na forum ś
                              > widnickim i nie zamierzam się już wtrącać do forum wałbrzyskiego.
                              • zul_swidnicki Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 11:36
                                Podobne wojenki toczyły się i toczą nadal, przykład Bydgoszcz i Toruń. Nie wiem czy widziałeś posty w Świdnicy, tam i tak ruch jest niewielki, połowę zajmowały posty trolla, który widocznie ma takie hobby aby wynajdywać wszystko zło o Świdnicy. Zaczął w marcu tego roku i stale dokładał nowe. Problemem jak widzę stała się reakcja - uświadomienie, że Wałbrzych też nie zawsze jest cacy a czasem jednak be. Jak już pisałem nie jestem ze Świdnicy więc nie bardzo mnie ona obchodzi, mieszkam i pracuję w Wałbrzychu ale głupota i czysta bezinteresowna nienawiść zawsze będzie przeze mnie wytykana. To by było na tyle.
                                • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 13:06
                                  Kolejny raz zaprzeczasz temu co piszesz - to świdniczanie tu wchodzili na forum pisali o Wałbrzychu i to spory czas temu z 3 lata temu - jak sam podkreślasz w marcu tego roku zaczął pisać o Świdnicy - wątek był jeden założony dotyczył Patologi w Świdnicy - nie było żadnych tam opisów same linki to co się dzieje w Świdnicy - nie było to kłamstwo o Świdnicy tylko prawda - Ty założyłeś podobne tematy o Wałbrzychu - skoro walczysz tak z trollami to dlaczego nie walczysz z sam sobą - przecież to nie wałbrzyszanie piszą że są lepsi od Świdnicy tylko na odwrót - dziwne że popierasz i wspierasz nienawiść do Wałbrzycha przez Świdnicę - kolejny raz zaprzeczasz temu co piszesz - jednym słowem prawda cię zabolała - że Świdnica nie jest taka cudowna i piękna jaką byś chciał

Nie pozbędziesz się negatywnych opinii o Świdnicy - one są i będą jak nie tutaj to tutaj - nie zatuszujesz tego co się w Świdnicy dzieje :)

1. Świdniczanki pobiły 15 - latkę

2. W Świdnicy młody bokser pobił chorego na raka

3. Świdnica: włamali się, pobili mieszkańców, zabrali telewizor

4. Brutalne pobicie w Świdnicy

5. Świdnica: Biedy nie brakuje

6. Świdnica: 4 mężczyzn odpowie za porwanie, wymuszenie i rozbój

7. Świdniczanie handlowali ludźmi

8. Niebezpiczne budynki w Świdnicy

9. Świdnica: Wpadł złodziej sklepowy, który od tygodni okradał sklepy

10. Pili w aucie pod sądem, a potem odjechali

Także widzisz nie powstrzymasz tego - każdy portal o tym pisze - każda informacja widnieje - nie uda się Tobie zatuszować patologi w Świdnicy.
                                  zul_swidnicki napisał:

> Podobne wojenki toczyły się i toczą nadal, przykład Bydgoszcz i Toruń. Nie wiem
                                  > czy widziałeś posty w Świdnicy, tam i tak ruch jest niewielki, połowę zajmował
                                  > y posty trolla, który widocznie ma takie hobby aby wynajdywać wszystko zło o Św
                                  > idnicy. Zaczął w marcu tego roku i stale dokładał nowe. Problemem jak widzę sta
                                  > ła się reakcja - uświadomienie, że Wałbrzych też nie zawsze jest cacy a czasem
                                  > jednak be. Jak już pisałem nie jestem ze Świdnicy więc nie bardzo mnie ona obch
                                  > odzi, mieszkam i pracuję w Wałbrzychu ale głupota i czysta bezinteresowna niena
                                  > wiść zawsze będzie przeze mnie wytykana. To by było na tyle.
                                  • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 13:18
                                    Możesz też zapoznać się z Świdnica: Skatował kobietę i przez tydzień ukrywał w łóżku pod kołdrą

o Sądu Okręgowego w Świdnicy trafił w piątek akt oskarżenia przeciwko 52-letniemu Janowi W. , który w marcu najpierw brutalnie pobił swoją sąsiadkę, a potem przez tydzień, konającą, ukrywał pod kołdrą w swoim łóżku.
                                    Świdniczanin nie reagował na jej prośby i płacz. Nie podał nawet szklanki wody. Wychodził, jak co dzień rano, do dorywczej pracy i wracał wieczorami, nie zwracając uwagi na to, że kobieta umiera w jego łóżku. W końcu nie miała już siły go prosić. Skatowaną i nieprzytomną z wycieńczenia 50-latkę uratowali przypadkiem policjanci. Przyszli do mężczyzny z nakazem umieszczenia go w zakładzie karnym za popełnione wcześniej przestępstwa. Ten nie stawiał się bowiem na wezwania. Podczas rozmowy zauważyli, że ktoś leży w łóżku. Zainteresowali się tym i poprosili o wyjaśnienie właściciela mieszkania. Ten odpowiedział, że to jego chora narzeczona śpi.

Funkcjonariusze postanowili to sprawdzić. Kiedy odkryli kołdrę, ujrzeli makabryczny widok. - Kobieta nie dawała oznak życia i jestem pewny, że gdyby nie ta niespodziewana wizyta stróżów prawa, pewnie nazajutrz skonałaby w tym łóżku - relacjonuje Marek Rusin, prokurator rejonowy w Świdnicy. - Zwłaszcza, że była przez swojego oprawcę zmasakrowana. Miała bardzo poważne obrażenia, głównie głowy, m.in. złamanie nosa, twarzoczaszki i kości oczodołów, a także stłuczenie mózgu - wylicza prokurator.

Policjanci natychmiast wezwali pogotowie ratunkowe. Kobieta w bardzo ciężkim stanie trafiła do szpitala Latawiec. Oprawca został aresztowany. Podczas przesłuchania przyznał, że sąsiadka, którą bardzo lubił, feralnego dnia zdenerwowała go, bo zaczęła się przed nim popisywać rzekomą znajomością języków obcych i zadawać mu pytania w niezrozumiałych dla niego słowach. Prosił, by przestała, ale zaczęła z niego szydzić i wtedy wpadł w furię. Bił ją tak długo aż straciła przytomność, a następnie zaniósł do łóżka i przykrył kołdrą.

Mężczyzna został oskarżony o spowodowanie obrażeń zagrażających utratą życia. Grozi mu do dziesięciu lat więzienia.

To niejedyna tak okrutna sąsiedzka zbrodnia w ostatnim czasie w Świdnicy. W kwietniu 47-latek przez kilka godzin więził, bił i brutalnie gwałcił 62-letnią kobietę, również swoją sąsiadkę. Mężczyzna zwabił kobietę do swojego mieszkania podstępem. Poprosił ją, by na chwilę do niego zajrzała, bo ma do niej ważną sprawę. Kiedy weszła, zamknął za nią drzwi na klucz.

Razem z dwójką znajomych pili tam alkohol. Kobieta chciała wyjść i wrócić do domu, ale wtedy 47-latek uderzył ją i kazał siedzieć razem z nimi przy stole. Był coraz bardziej agresywny. Bił ją i brutalnie kilka razy zgwałcił. Na szczęście kobiecie udało się wykorzystać chwilę nieuwagi i uciec z mieszkania. Na klatce schodowej poprosiła o pomoc wracająca do mieszkania sąsiadkę. Ta zadzwoniła po policję i po pogotowie. 62-latka z licznymi obrażeniami trafiła do szpitala.

- Zatrzymany odpowie nie tylko za gwałt, ale też za pozbawienie wolności kobiety - mówi prokurator Rusin.

Kobieta złożyła już oficjalne zawiadomienie, mimo że sprawca groził jej, że jeśli to zrobi, ponownie ją skrzywdzi. Za gwałt ze szczególnym okrucieństwem grozi mu teraz do 15 lat więzienia.
                                  • feldkuratkatz99 Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 13:26
                                    adrenalik napisał(a):

> Kolejny raz zaprzeczasz temu co piszesz - to świdniczanie tu wchodzili na forum
                                    > pisali o Wałbrzychu
                                    ------
                                    Przyznasz jednak że forummm aka miastowy11 cierpi na jakąś obsesję. Co innego przepychanki tyczące konkretnego zagadnienia, a co innego obsesyjne wklejanie linków , których nikt nie komentuje, a moze nawet nie otwiera. W wątku który załozył na forum Swidnica było ich grubo ponad 50. Nie próznował tez na forach innych miast dolnosląskich , gdzie uznany został za psychopatę albo był co najmniej ignorowany.

Nikt tutaj nie zachowuje się tak jak on. Patologie w równym stopniu występuja w każdym mieście. Wystarczy wejść na stronę KMP i znajdzie się tam cały katalog wykroczeń i przestępstw , i w Swidnicy i w Wałbrzychu i w innych miastach.

To co wyrabia ten gość normalne nie jest .
                                    • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 13:38
                                      Kto to pisze - ten co zakłada po setki wątków o krzyżach i kościołach - księżach- używając nicka zul_swidnicki - feldkuratkatz99 - yann17 czy doidiotyforum oraz miastowy111 i wielu innych nicków - człowiecze piszesz na kogoś a sam jesteś nie lepszym psychopatą :) - Ale podobno pacjenci psychiatryczni - mają tendencję do takich zachowań - też twierdzą że są zdrowi a inni chorzy - w Twoim przypadku jest podobnie - Ty twierdzisz że nie zakładasz wątków których nikogo to nie obchodzi - natomiast twierdzisz że on zakłada takie wątki :)

====================================================
                                      Lubisz to
                                      Świdnica: Skatował kobietę i przez tydzień ukrywał w łóżku pod kołdrą

feldkuratkatz99 napisał(a):
                                      > ------
                                      > Przyznasz jednak że forummm aka miastowy11 cierpi na jakąś obsesj
                                      > ę. Co innego przepychanki tyczące konkretnego zagadnienia, a co innego obsesyjn
                                      > e wklejanie linków , których nikt nie komentuje, a moze nawet nie otwiera. W wą
                                      > tku który załozył na forum Swidnica było ich grubo ponad 50. Nie próznował tez
                                      > na forach innych miast dolnosląskich , gdzie uznany został za psychopatę albo
                                      > był co najmniej ignorowany.
                                      >
                                      > Nikt tutaj nie zachowuje się tak jak on. Patologie w równym stopniu występuja w
                                      > każdym mieście. Wystarczy wejść na stronę KMP i znajdzie się tam cały katalog
                                      > wykroczeń i przestępstw , i w Swidnicy i w Wałbrzychu i w innych miastach.
                                      >
                                      > To co wyrabia ten gość normalne nie jest .
                                    • adrenalik Ciekawe co nie 12.09.13, 14:02
                                      Podobnie a nawet gorzej zachowujesz się Ty
                                      1. Twój wątek

2. Kolejny Twój wątek

3. Następny wątek

4. Jeszcze jeden Twój wątek

5. No to jeszcze jeden Twój wątek

Większości odpisujesz sam sobie - na innym swoim nicku - bardzo dobrze Cię to coś zdradza:) - takich Twoich wątków jest mnóstwo
                                      Skoro piszesz - że w każdym mieście występuje patologia - to dlaczego piszesz że Świdnica jest taka cudowna - znowu zaprzeczasz temu co piszesz :)
                                      Czy uważasz że to co Ty wyrabiasz jest normalne - a jego już nie :)

> ------
                                      > Nikt tutaj nie zachowuje się tak jak on. Patologie w równym stopniu występuja w
                                      > każdym mieście. Wystarczy wejść na stronę KMP i znajdzie się tam cały katalog
                                      > wykroczeń i przestępstw , i w Swidnicy i w Wałbrzychu i w innych miastach.
                                      >
                                      > To co wyrabia ten gość normalne nie jest .

• feldkuratkatz99 Re: Ciekawe 12.09.13, 14:33
                                        adrenalik napisał(a):
                                        Podobnie a nawet gorzej zachowujesz się Ty
                                        > 1. Twój wątek
                                        > 2. Następny wątek
                                        >
                                        > 4. Jeszcze jeden Twój wątek
                                        > 5. No to jeszcze jeden Twój wątek
                                        > Większości odpisujesz sam sobie - na innym swoim nicku - bardzo dobrze Cię to
                                        > coś zdradza:) - takich Twoich wątków jest mnóstwo
                                        > Skoro piszesz - że w każdym mieście występuje patologia - to dlaczego piszesz
                                        > że Świdnica jest taka cudowna - znowu zaprzeczasz temu co piszesz :)
                                        > Czy uważasz że to co Ty wyrabiasz jest normalne - a jego już nie :)
                                        > > ------
                                        > > Nikt tutaj nie zachowuje się tak jak on. Patologie w równym stopniu wy
                                        > stępuja w
                                        > > każdym mieście. Wystarczy wejść na stronę KMP i znajdzie się tam cały ka
                                        > talog
                                        > > wykroczeń i przestępstw , i w Swidnicy i w Wałbrzychu i w innych miastach
                                        > > To co wyrabia ten gość normalne nie jest .

--------
                                        To o czym ja piszę (raczyłeś wymienić raptem 5 wątków) dotyczy ogółu i znajduje odzwierciedlenie w mediach ogólnokrajowych, a nawet na arenie międzynarodowej, z reguły jest komentowane przez kilka osób (nie gadam sam ze sobą jak nasz nieszczęsny kolega). Właściwie skupiam się tylko na jednym forum a nie latam po forach innych miast.

Nie uważam , że Swidnica jest cudowna, nigdzie tego nie twierdziłem, ma swoje plusy i minusy, tak samo jak Wałbrzych.

Aha w przeciwieństwie do forummm'a innych nick'ów nie mam !
                                        • adrenalik Re: Ciekawe 12.09.13, 18:02
                                          Jakich 5 wątków - masę wątków założyłeś jeden za drugim - nie tylko 5 - więcej nie chce mi się wklejać - mam wrażenie że Ty chyba nie jesteś świadom tego co robisz - Świdnicy nikt nie komentuje na forum - bo raczej nie macie dostępu do internetu - Ty natomiast robisz za pół Świdnicy :) - patologia w Świdnicy ma takie samo odzwierciedlenie w świdnickim forum a nawet bardziej niż sobie wyobrażasz - Gadasz sam ze sobą bo masz kilka nicków - pewny element Cię zdradza wypowiedzi :) - Nie skupisz się tylko na jednym forum - skoro wiesz że on tam jest - na innych forach to Ty tam też jesteś - bo nie uwierzę że masz dar widzenia co się dzieje na innych forach :)
                                          To jest dowód że latasz po innych forach razem z zul_swidnicki - nie jest to też przypadek że piszecie we dwójkę na tym samym forum w tym samym wątku - może ja się za dużo nie udzielam na forum i wiele innych osób - ale obserwujemy forum i wyciągamy wnioski co do twoich bredni :) - z twojej rozmowy wynika że nie jesteś do końca świadomy tego co robisz :)
                                          Jak to uważasz za 5 wątków - to jesteś albo tępy albo nieświadomy swoich czynów :)

1. Wątek

2. znowu wątek

3. O popatrz kolejny wątek

4. Znowu kolejny wątek

5. Wątek znowu w wykonaniu

6. Raptem miało być 5 wątków

7. Raptem już 12 wątek z poprzednimi a nie 5

8. Oj znowu wątek

9 Oj ktoś jest bardzo nieświadomy

10. Nieświadomość ciężka a ile osób pisało w tych wątkach ho ho

11. Ten Twój 5 raptem wątek

Część została skasowana - oprócz tego pisałeś jeszcze na nickach - yan17 - zul_swidnicki - emilek :)

> --------
                                          > To o czym ja piszę (raczyłeś wymienić raptem 5 wątków) dotyczy ogółu i znajduje
                                          > odzwierciedlenie w mediach ogólnokrajowych, a nawet na arenie międzynarodowej
                                          > , z reguły jest komentowane przez kilka osób (nie gadam sam ze sobą jak nasz ni
                                          > eszczęsny kolega). Właściwie skupiam się tylko na jednym forum a nie latam po f
                                          > orach innych miast.
                                          >
                                          > Nie uważam , że Swidnica jest cudowna, nigdzie tego nie twierdziłem, ma swoje p
                                          > lusy i minusy, tak samo jak Wałbrzych.
                                          >
                                          > Aha w przeciwieństwie do forummm'a innych nick'ów nie mam !
                                          • feldkuratkatz99 Re: Ciekawe 12.09.13, 18:21
                                            adrenalik napisał(a):

> Jakich 5 wątków - masę wątków założyłeś jeden za drugim - nie tylko 5 - więcej
                                            > nie chce mi się wkleja
                                            -------
                                            Forummm'a nie przebiję choćbym na rzęsach stawał, jego "twórczość" internetowa idzie w setki postów , ostroznie szacując, z czego co najmniej połowa to to strzały kulą w płot.

PS: Nikt nigdy nie skasował żadnego mojego wpisu.
                                            Piszę tutaj pod nick'em feldkuratkatz99 i nie mam innego , jesli twierdzisz, że jest inaczej udowodnij.
                                            • forummm Re: Ciekawe 12.09.13, 20:45

> adrenalik napisał(a):
                                              >
                                              > > Jakich 5 wątków - masę wątków założyłeś jeden za drugim - nie tylko 5 - w
                                              > ięcej
                                              > > nie chce mi się wkleja
                                              > -------
                                              > Forummm'a nie przebiję choćbym na rzęsach stawał, jego "twórczość" internetowa
                                              > idzie w setki postów , ostroznie szacując, z czego co najmniej połowa to to str
                                              > zały kulą w płot.
                                              >
                                              > PS: Nikt nigdy nie skasował żadnego mojego wpisu.
                                              > Piszę tutaj pod nick'em feldkuratkatz99 i nie mam innego , jesli twierdzi
                                              > sz, że jest inaczej udowodnij.

Twojej głupoty się nie da udowodnić ona wykracza poza granice ludzkiej wyobraźni i ludzkiej możliwości.
                                        • forummm Re: Ciekawe 12.09.13, 20:46

> --------
                                          > To o czym ja piszę (raczyłeś wymienić raptem 5 wątków) dotyczy ogółu i znajduje
                                          > odzwierciedlenie w mediach ogólnokrajowych, a nawet na arenie międzynarodowej
                                          > , z reguły jest komentowane przez kilka osób (nie gadam sam ze sobą jak nasz ni
                                          > eszczęsny kolega). Właściwie skupiam się tylko na jednym forum a nie latam po f
                                          > orach innych miast.
                                          >
                                          > Nie uważam , że Swidnica jest cudowna, nigdzie tego nie twierdziłem, ma swoje p
                                          > lusy i minusy, tak samo jak Wałbrzych.
                                          >
                                          > Aha w przeciwieństwie do forummm'a innych nick'ów nie mam !

Nie bo po co hehehehe.
                                          • feldkuratkatz99 Re: Ciekawe 12.09.13, 20:57
                                            forummm napisał(a):

> feldkuratkatz99 napisał(a):

> > Aha w przeciwieństwie do forummm'a innych nick'ów nie mam !
                                            >
                                            > Nie bo po co hehehehe.
                                            -----------------
                                            Ale ładnie cię wyr......li na forum Świdnica, bez mydła ! buhahahhahahahaha
                                            • forummm Re: Ciekawe 12.09.13, 21:26

> forummm napisał(a):
                                              >
                                              > > feldkuratkatz99 napisał(a):
                                              >
                                              > > > Aha w przeciwieństwie do forummm'a innych nick'ów nie mam !
                                              > >
                                              > > Nie bo po co hehehehe.
                                              > -----------------
                                              > Ale ładnie cię wyr......li na forum Świdnica, bez mydła ! buhahahhahahahaha

Tam nie ma forum więc daruj sobie, dlatego tutaj przesiadujecie.
                                              • feldkuratkatz99 Re: Ciekawe 12.09.13, 21:53
                                                forummm napisał(a):

> feldkuratkatz99 napisał(a):
                                                >
                                                > > forummm napisał(a):
                                                > >
                                                > > > feldkuratkatz99 napisał(a):
                                                > >
                                                > > > > Aha w przeciwieństwie do forummm'a innych nick'ów nie mam !
                                                > > >
                                                > > > Nie bo po co hehehehe.
                                                > > -----------------
                                                > > Ale ładnie cię wyr......li na forum Świdnica, bez mydła ! buhahahhahahaha
                                                > ha
                                                >
                                                > Tam nie ma forum więc daruj sobie, dlatego tutaj przesiadujecie.
                                                ---------
                                                ale wyr.....li cię, jak pleban ministranta, buhahahahahahahaha
                                                • forummm Re: Ciekawe 12.09.13, 23:20

> ---------
                                                  > ale wyr.....li cię, jak pleban ministranta, buhahahahahahahaha

Ciebie wku... stara z ruskiem .
                  • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 09:25
                    To jest strona humorystyczna - nie podlega braniu tego na serio - w przypadku prawdziwej Wikipedii i atrakcjami w Świdnicy- Czy nie uważasz - że świdnickie atrakcje są wyciągnięte rodem z plebsu :)

zul_swidnicki napisał:

> Pewnie, to nie to co wikipedia. Ostatnio wikipedia zajęła się na serio Wałbrzyc
                    > hem. Zobacz:
                    >
                    > nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wa%C5%82brzych

• pozor_vlak Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 09:17
      Biedny, mało rozgarnięty chłopcze. Srający chłopek jest od dawna powszechnie znany. Wszystkim, oprócz ułomków twojego pokroju.
      • pozor_vlack Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 09:40
        pozor_vlak napisał:

> Biedny, mało rozgarnięty chłopcze. Srający chłopek jest od dawna powszechnie zn
        > any. Wszystkim, oprócz ułomków twojego pokroju.

Nieprawda, szukałem na demotywatory.pl i wiocha.pl, nie ma.

PS
        Sądzę , że forummm naprawi ten błąd.
        • qwe33 Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 10:51
          pozor_vlack napisała:

> Nieprawda, szukałem na demotywatory.pl i wiocha.pl, nie ma.

Źle szulałeś

Ale prawda jest taka, że ja też nic o tym "chłopku" nie słyszałem
          • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 11:24
            qwe33 wiesz co to są demotywatory i wiocha.pl - przeczytaj jeszcze raz wypowiedź pozor_vlack a później przeanalizuj swoją :)

qwe33 napisał:

> pozor_vlack napisała:
            >
            > > Nieprawda, szukałem na demotywatory.pl i wiocha.pl, nie ma.
            >
            > Źle szulałeś
            ( nie ma tam demotywatorów ani wiocha.pl - jest swidnica24 i inne artykuły )
            >
            > Ale prawda jest taka, że ja też nic o tym "chłopku" nie słyszałem
            • pozor_vlack Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 13:17
              qwe33 napisał:

>Źle szulałeś

No cóż, w szulaniu nie jestem mocny.

PS
              Grüße aus Deutschland
              Świdnica prawie jak Dusseldorf, tu mają srającego gostka i tam.
              Tylko ten w Dusseldorfie wali Euro aż miło,a ten w Świdnicy od 1945, nie wydalił jeszcze ani Reichspfenniga.
              • adrenalik Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 13:21
                W Dusseldorf wali kasą a w Świdnicy wali gUwnem - to jest ta różnica :)

==================================================
                Świdnica: Skatował kobietę i przez tydzień ukrywał w łóżku pod kołdrą

pozor_vlack napisała:

> qwe33 napisał:
                >
                > >Źle szulałeś
                >
                > No cóż, w szulaniu nie jestem mocny.
                >
                > PS
                > Grüße aus Deutschlan
                > d

> Świdnica prawie jak Dusseldorf, tu mają srającego gostka i tam.
                > Tylko ten w Dusseldorfie wali Euro aż miło,a ten w Świdnicy od 1945, nie wydali
                > ł jeszcze ani Reichspfenniga.

• qwe33 Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 13.09.13, 00:01
                pozor_vlack napisała:

> No cóż, w szulaniu nie jestem mocny.

Nie tylko "szulaniu"...
                :-)))))))))))
            • qwe33 Re: Atrakcja świdnicy hahahahah 12.09.13, 23:58
              adrenalik napisał(a):

> qwe33 wiesz co to są demotywatory i wiocha.pl - przeczytaj jeszcze raz w
              > ypowiedź pozor_vlack a później przeanalizuj swoją :)

Przeanalizowałem i wychodzi mi, że nie rozumiesz pisanego.

Otóż pozor_vlak (nie mylić z pozor_vlack'iem), trzy posty wyżej napisał m.inn:

Srający chłopek jest od dawna powszechnie znany...

Wyraźnie użył słowa "powszechnie" co w luźnym tłumaczeniu oznacza, że nie tylko na "demotywatory.pl" i "wiocha.pl"
              "pozor_vlack" (nie mkylić z "pozor_vlak'iem), stwierdził natomiast, że to nieprawda ponieważ nie znalazł wzmianki o owym "dziele" w wyżej wspomnianych serwisach, (które tak naprawdę są serwisami hejterskimi) co raczej dobrze o owej "figurce" świadczy.

Moją rolę, w tej wymianie zdań w kontekście poniższego

> Sądzę , że forummm naprawi ten błąd.

znasz i teraz chyba już rozumiesz; jeśli nie - śmiało pytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka