s.paula.s 25.09.13, 19:14 Witam! Szukam opinii na temat restauracji Villa Art w związku z chęcią organizowania tam imprezy okolicznościowej. Czy ktoś miał przyjemność bawić się tam i jakie są ogólne wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabiabe Re: Villa Art Wałbrzych 26.09.13, 03:12 Kiepsko, przypadkiem na dzień przed pogrzebem dowiedziałem się, ze właściciel wybrał bardziej korzystną ofertę na organizację stypy. Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 05.10.13, 09:15 Kto pierwszy ten lepszy,trzeba było wpłacić zaliczkę i po sprawie,nie wiem na co Pani czekała.Jak mógłbym wybrać inną ofertę skoro miałbym z Panią zaliczkowaną imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
qmski Re: Villa Art Wałbrzych 27.09.13, 10:08 W dniu chrztu, po uroczystości kościelnej, (po wcześniejszej rezerwacji z 3 tygodniowym wyprzedzeniem) właściciel/manager przy wszystkich gościach, którzy byli już mocno głodni wyszedł na zewnątrz i powiedział, że rezerwacji nie było - i na to wygląda, że sobie wyimaginowałam zaplanowaną w danym miejscu imprezę - zostawił nas na lodzie... Tyle wstydu, co wtedy to się w życiu nie najadłam, mnóstwo nerwów i łez- zupełnie niepotrzebnie. JAK SIĘ JEST IDIOTĄ TO NIE POWINNO SIĘ PROWADZIĆ PUNKTU GASTRONOMICZNEGO! Na dodatek winę zrzucił na mnie, że to ja nie dopilnowałem niczego, etc. Zniszczył jeden z najważniejszych dni w życiu mojego dziecka. NIE POLECAM - Człowiek tylko nastawiony na pieniądze - jeśli trafi mu się lepsza oferta to odmawia (NAWET W OSTATNIEJ CHWILI) wcześniej zarezerwowaną uroczystość. Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 05.10.13, 08:43 Kolejny raz tłumaczę Pani ROSÓŁ,ŻE TO CO Pani zrobiła to było zwykłe zapytanie,czy jest wolny termin ,jakie menu mogę zaproponować,takich zapytań jest dziennie kilka,ale nikt z tych osób nie przychodzi na następny dzień,czy nawet za trzy tygodnie na imprezę bo pytał telefonicznie.Podstawą jest umowa,menu,i zaliczka,czego Pani niema ,[chyba że tak, to proszę opublikować,będzie Pani wtedy wiarygodna]więc proszę nie komentować naszego lokalu bo nie była Pani naszym gościem.Miałem nie komentować Pani wpisów na wszystkich możliwych forach które Pani okupuje,ale nazywając mnie idiotą dotknęła mnie Pani osobiście.Więc parę słów od siebie nazwisko zobowiązuje Panią do tego by znać podstawy gastronomii Pani ROSÓŁ,że zaliczka i umowa na organizację przyjęcia to podstawa,trzeba być tępą strzałą żeby tego nie rozumieć.WESELE TAKŻE ZAŁATWIŁA PANI TELEFONICZNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
qmski Re: Villa Art Wałbrzych 07.10.13, 00:16 Człowieku - jest kapitalizm, wolność wyboru itp., więc wolę przestrzec potencjalnych klientów czego można się spodziewać po Pańskiej pseudo - "restauracji", aby nikt więcej nie dał się nabrać. Przytoczę tutaj Pana słowa: "możecie obsmarować mnie w internecie... ". Obsmarowywać nie planuję - tylko opisać prawdę. Gdyby nie to, że sam rozmawiałem trzy razy (z Panem i innym pracownikiem) i ustalałem szczegóły menu, ilość osób itp. to nie uwierzyłbym, że można wywinąć komuś taki numer. O jakiej zaliczce Pan mówi?! Wyraźnie podczas pierwszej rozmowy telefonicznej było powiedziane, że mieszkamy we Wrocławiu i nikt od Was nawet nie poprosił o to by np. dokonać przelewu. Skoro macie "restaurację" (swoją drogą - kto dał Wam przywilej posługiwania się tą nazwą... organizacyjnie jesteście jeszcze w powijakach) to powinniście chyba zaproponować przyjęcie tych 10 czy 12 osób, jak zrobiono by to w każdym szanowanym lokalu. Panie Kozioł polecam się doedukować: www.hmacademy.pl/szkolenia/manager-gastronomii-restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 07.10.13, 15:32 Szanowny ''CZŁOWIEKU KAPITALISTO''chciał Pan w mojej ''pseudo restauracji''zorganizować jeden z najważniejszych dni w życiu swojego dziecka,''przecież jest wolność wyboru'' skąd ten upór że akurat w tej,to po pierwsze,po drugie domyślam się że dlatego bo jesteśmy najlepsi Pana zdaniem i dokonał Pan słusznego wyboru,po trzecie Drogi Panie żyjemy,ja i moja rodzina z prowadzenia restauracji i hotelu,i jak nikomu zależy nam na tym by obsługiwać jak największą liczbę gości bo po to jesteśmy.Więc skąd pomysł że z premedytacją obraziłem się na Pana,chciałem zrobić nazłość,walnąłem focha.Obraził bym Państwa i waszych Gości jak bez przygotowania zaproponowałbym coś w zamian,nie ma czegoś takiego.ALBO ROBIMY TO DOBRZE ,ALBO WCALE.PROFESJONALISTA Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: Villa Art Wałbrzych 05.10.13, 20:42 Chyba sobie nagrabiłeś, Kamilu :) Odpowiedz Link Zgłoś
qmski Re: Villa Art Wałbrzych 07.10.13, 00:27 Jestem tylko życzliwy - informuję, żeby nikt nie popełnił tego błędu, który my popełniliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiabe Re: Villa Art Wałbrzych 05.10.13, 10:58 Witam, miałem wypisać tyradę o tym jak to w swej dziecięcej naiwności zdawało mi się, że „Biznesmenów w białych skarpetkach” dawno zweryfikowała „niewidzialna ręka rynku” (no może w inny częściach naszego pięknego kraju wiatr sprawiedliwości dziejowej przegnał takowych a z powyższego przypadku wnioskuję jednak, że miejscem docelowym zsyłki tychże jest Wałbrzych, jak to już dawniej zresztą bywało). Zapytuje tylko, po co mam tracić swój cenny czas? Wystarczy dokładnie przeczytać powyższe teksty, kładąc szczególny nacisk na zwrot, „kto pierwszy ten lepszy”. Oddaje on w pełni model „uprawiania” biznesu przez autora tegoż. Podsumowując, kto ma duszę sportowca niechaj korzysta, innych przestrzegam. Pozdrawiam PS Każde oświadczenie woli, które cechuje stanowcza propozycja zawarcia umowy, obejmująca minimalną jej treść, uznać trzeba za ofertę, bez względu na to czy termin "oferta" zostanie użyty, czy nie i czy jest skierowane do konkretnej osoby, czy do nieokreślonego kręgu osób. (z uzasadnienia uchwały Sądu Najwyższego z dnia 28 września 1990 r., sygn. akt III CZP 33/90) Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 05.10.13, 16:16 Uwielbiam komentarze osób które nigdy u nas nie gościły,tym bardziej że oceniają mnie zamiast mój lokal.Nie wiem czym to jest podyktowane,i co kieruje taką osobą,być może zwykła ludzka zawiść,następnym razem z przyjemnością zorganizuję Panu cokolwiek choć nie jest Pan sprinterem-czytaj kto pierwszy ten lepszy,kupię sobie za to nową parę białych skarpetek.Pozdrawiam BIZNESMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: Villa Art Wałbrzych 06.10.13, 11:53 Kaczka smaczna, jedzenie i wystrój niezłe. Lokalizacja bardzo dobra, właściciel miły. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Villa Art Wałbrzych 06.10.13, 12:23 doidiotyforummm napisał(a): > Kaczka smaczna, jedzenie i wystrój niezłe. Lokalizacja bardzo dobra, właściciel > miły. Ciężki frajerze, to o czym piszesz nie zdarzyło się w Villa Art i nie była to kaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
doidiotyforummm Re: Villa Art Wałbrzych 06.10.13, 19:31 Opinia idioty i miłośnika żarcia dla kotów jest nieistotna. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Villa Art Wałbrzych 07.10.13, 02:15 doidiotyforummm napisał(a): > Opinia idioty i miłośnika żarcia dla kotów jest nieistotna. Źle się oceniasz, najwidoczniej masz zaburzenia poczucia własnej wartości Odpowiedz Link Zgłoś
zniesm.aczona Re: Villa Art Wałbrzych 23.06.14, 13:29 Myśleliśmy, że spędzimy w Villi Art miły i spokojny weekend, ale jak spędzić spokojny weekend w miejscu, w którym "właściciel" zamiast dzień dobry od razu rzuca w naszą stronę słowa "nie ma szans"? Owszem szanse były ze względu na wcześniejszą rezerwację... Później szybki tekst, że pokój nieposprzatany, że mamy wrócić za godzinę bo wesele było. A co nas obchodzi wesele? Nikt nie zaproponował żebyśmy usiedli i poczekali, nikt nie powiedział przepraszam. Właściciel jest dla klientów czy klienci dla właściciela? Chyba zostały tutaj pomylone priorytety. Na szczęście Wałbrzych ma jeszcze Hotel Ibis Styles, gdzie nie byliśmy narażeni na prostactwo i od progu przywitano nas z uśmiechem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan1951 Re: Villa Art Wałbrzych 24.06.14, 14:08 Również miałem nieprzyjemność organizowania u tego człowieka uroczystości i nie polecam. Naraziłem się na niepotrzebne stresy. Ten człowiek nie ma wogóle honoru, a jego podejście do klienta to żenada! RADZĘ BYĆ OSTROŻNYM! Odpowiedz Link Zgłoś
trolo2 Re: Villa Art Wałbrzych 24.06.14, 18:27 No ale ja się pytam czy są tam dobre pierogi ? Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 25.06.14, 16:33 Witam,trolo2 zawsze możesz spróbować,ale proszę napisz komentarz jak już spróbujesz.W ofercie są ruskie ze śmietaną bogato okraszone i z mięsem na kapuście zasmażanej.Wiesz jak jest ''wół lubi trawę,świnia trociny'' zdrowa krytyka jest jak najbardziej mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 25.06.14, 17:05 Witam,co Pan ma na myśli mówiąc honor?proszę o definicję honoru?czy dobrze rozumiem że klient ma mi wejść na głowę robić w moim lokalu co mu się podoba,tylko dlatego że zapłacił parę złotych,parę powtarzam.Znam swoją wartość i nikt nie będzie mi mówił co mam robić.Goście wybierają mój lokal bo jest normalny tu nie ma sztuczności nikt nie będzie dla nikogo bardziej miły niż powinien.Chyba że wymagamy od siebie uśmiechu, włażenia w pupę i czapkowania na wyrost.Proszę wybaczyć hrabio gdzie moje maniery nie ukląkłem i nie pocałowałem w sygnet na powitanie a na pożegnanie nie wyniosłem na lektyce? Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 25.06.14, 16:27 Serwus,kolejny komentarz osób które u nas nie były ludzie pytam co z wami jest?czy można komentować jazdę samochodem którym się nigdy nie jechało,tym bardziej kierowcę który go prowadzi.Niedoszły gość powinien wiedzieć że doba hotelowa rozpoczyna się o godz.14,a nie przychodzi o godz.wcześniej z myślą że pokój jest dostępny,wystarczyło zadzwonić.Prostactwem nazwał bym zachowanie w taki sposób,TYM BARDZIEJ ŻE NIE RACZYŁA PANI ANULOWAĆ REZERWACJI.Co mnie obchodzi że przyszła Pani za wcześnie.Pytam gdzie chciała Pani usiąść z gośćmi weselnymi do stołu,z parą młodą z teściami ,czy może zaproponować Pani zniesmaczonej moje salony?Na koniec do tej pory trafiali się nam GOŚCIE a nie klienci i na tym polega różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
zniesm.aczona Re: Villa Art Wałbrzych 26.06.14, 09:20 Szanowny Panie. Rozumiem, że nie jeździ Pan nigdy autem i nie wie, że raz przyjeżdża się wcześniej, a raz później? Czy to jest powód, żeby wystawiać gości za drzwi? Poza tym jeśli ma się doby hotelowe jak w kurortach to podczas rezerwacji raczy się o nich informować, niestety nie wpadłam na to rezerwując pobyt w… hmm… Villi. Poza tym gratuluję Panu sprzątania pokoi na ostatnią chwilę. Już widzę oczyma wyobraźni jak w nich czysto. Nie raczyłam anulować rezerwacji tak samo jak Pan nie raczył poinformować o tym, że jak przyjadę zbyt wcześnie będę stała ZA drzwiami. Wyrazem kultury z Pana strony byłoby posadzenie nas chociażby na sofach, na których Pan tak zawzięcie rozmawiał przez telefon i w pierwszej chwili nie raczył do nas podejść. A teraz zakończmy tę konwersację bo czuję, że zniżam się do Pana poziomu, a tego bym nie chciała, ponieważ szanuję ludzi. Moim celem było ostrzeżenie potencjalnych klientów i to zrobiłam. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: Villa Art Wałbrzych 26.06.14, 10:02 zniesm.aczona napisała: > Poza tym jeśli ma się doby hotelowe jak w kurortach to podczas rezerw > acji raczy się o nich informować, niestety nie wpadłam na to rezerwując pobyt w > … hmm… Villi. Cha,cha,cha, ale wisienka.....dała plamę. Dób hotelowych nie ma jedynie w hotelikach na godziny, cóż człowiek uczy się całe życie..... zniesm.aczona napisała: >A teraz zakończmy tę konwersację... Konwersacja , wisienko to rozmowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
zniesm.aczona Re: Villa Art Wałbrzych 26.06.14, 10:08 Oj kozo. Mnie nikt nie zabierał do hotelu na godziny, mam prawo nie wiedzieć :) konwersacja owszem to rozmowa. Jak inaczej nazwiesz to co ma tutaj miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: Villa Art Wałbrzych 26.06.14, 12:48 zniesm.aczona napisał: > Oj kozo. Mnie nikt nie zabierał do hotelu na godziny, mam prawo nie wiedzieć :) Oj kokietko, a skąd przeświadczenie, że w hotelach nie ma dób hotelowych, hę? > konwersacja owszem to rozmowa. Jak inaczej nazwiesz to co ma tutaj miejsce? Dyskusja, może być ustna lub pisemna. Konwersacja, to raczej rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 26.06.14, 13:36 Miła Damo,obawiam się że Pani wyobrażnia wyprzedza myślenie,aż się martwię co Pani napisze jak już Pani wyląduje.Porównuje mnie Pani do kurortów,zakłada z góry że u mnie jest brudno,ze zrozumieniem podchodzi Pani do mojej jazdy samochodem,ponadto obniża Pani i tak już niski poziom mojej skromnej osoby.Uważam że to korespondencja z Panią obniża moje IQ. A prawda jest taka;na stronie jest info. na temat doby hotelowej i czasu pobytu w hotelu,przyjechała Pani za wcześnie i trzeba było poczekać,i taką informację Pani otrzymała że nie ma szans pokój dostępny będzie od 14tej,nie informuję gości o dobie hotelowej bo każdy o tym wie,rezerwując pobyt nie sprawdziła Pani od kiedy jest doba?W dobrym zwyczaju jest nie przeszkadzać osobą które telefonują,a Pani zawzięcie chciała mi przerwać.Gdyby z mojej strony pokój nie był przygotowany na czas,to otrzymała by Pani rabat lub kolację na koszt hotelu,ewentualnie pobyt gratis a-co. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan1951 Re: Villa Art Wałbrzych 30.06.14, 14:39 Współczynnik IQ u dorosłego człowieka jest niezmienny, więc nie można go obniżyć. Poza tym u Pana nie byłoby jak odjąć od 0... Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 03.07.14, 19:19 Obraził mnie Pan,a do tej pory nikt tego nie zrobił,bo jest to forum gdzie każdy może wnieść uwagi,ale nie obrażać innych.Więc skoro trafił nam się cham,a z chamem trzeba po chamsku,to pytam dlaczego nie powiedział mi Pan tego w oczy.Zwieracze by Panu nie wytrzymały?i polało by się po spódnicy bo spodni to Pan nie nosi.Reprezentuję tą firmę i przykro się robi że zmuszony jestem zniżać się do tego poziomu korespondencji.Komentarz jest po to by byle cham nie próbował obrażać mnie i innych na jakimkolwiek forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan1951 Re: Villa Art Wałbrzych 07.07.14, 13:47 villaart napisał(a): > Obraził mnie Pan,a do tej pory nikt tego nie zrobił,bo jest to forum gdzie każdy > może wnieść uwagi,ale nie obrażać innych. Pozwoli Pan, że zacytuję wypowiedź z Pana poprzedniej wypowiedzi obrażającej Panią o nicku zniesmaczona: >Uważam że to korespondencja z Panią obniża moje IQ. I jeszcze jedno >Reprezentuję tą firmę (...) Jeśli już jest Pan taki elokwentny to piszemy "tę firmę". Pozwolę sobie tu przytoczyć motto pasujące do Pana: "Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nie..." Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 07.07.14, 16:19 Pan reprezentuje tę ja tą,niech żyje polska wieś i cepelia.A co do motta to stary i głupi pasuje idealnie do Pana.Co za paździerz. Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan1951 Re: Villa Art Wałbrzych 08.07.14, 12:37 Dobrze, że każdy może przeczytać reprezentowany przez Pana poziom głupoty. Nie dziwię się, że jest tyle skarg i zażaleń. DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
g.gola Re: Villa Art Wałbrzych 08.07.14, 19:01 Jestem zażenowana poziomem Pana wypowiedzi. Prowadzi Pan typową "pyskówkę". Większość negatywnych ocen pańskiego zachowania jest jak najbardziej trafna. Po tym co przeczytałam nie miałabym odwagi skorzystać z pańskiej oferty. Mimo wszystko pozdrawiam i radzę zmienić zawód (na taki, gdzie nie będzie miał Pan do czynienia z klientami). Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 08.07.14, 22:07 Witam,jest Pani kolejną istotą która ocenia moją osobę po wpisach i wypowiedziach na tym forum.Też jestem zażenowany tym jak można dokonywać ocen nie znając drugiej strony,lecz taka jest widać kobieca natura.Proszę zwrócić uwagę na fakt że tylko jeden wpis dotyczy reklamacji osoby która prawdopodobnie u nas była i jest to Pan szczepan1951.Powtarzam prawdopodobnie,gdyż za mało jest informacji na temat imprezy tego Pana.Wiele osób pisze i komentuje mój lokal chociaż nigdy u nas nie byli.Z różnych powodów i z czystym sumieniem nie z mojej winy.Dlatego bronię swoich racji bo jest to moje miejsce pracy.Jak przestudiuje Pani wszystkie wpisy,wyciągnie Pani właściwe wnioski,to proszę napisać coś terapeutycznego.I na koniec to nie ja zacząłem obrażać innych,ja tylko postanowiłem się bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
g.gola Re: Villa Art Wałbrzych 12.07.14, 11:00 Starałam się nie oceniać Pana (nie znam Pana), a jedynie pańskie zachowanie. Chciałabym zadedykować Panu cytat: "Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych". I jeszcze jedno: nie chcę brać udziału w "pyskówce", więc jest to mój ostatni wpis w tym temacie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jengo Re: Villa Art Wałbrzych 26.03.15, 11:39 ja jestem stałym bywalcem w Villa Art. i z niedowierzaniem czytam te negatywne opinie no i przede wszystkim mam takie samo zdanie jak Właściciel że opiniować powinni goście którzy tam byli. najwyraźniej wszyscy ci co tak opisują swoje negatywne przeżycia mają problem z komunikacją i przekazem istotnych informacji a to klucz do sukcesu. Ja z właścicielem zawsze rozmawiam o konkretach i jeśli czegoś nie wiem to dopytuje bo nie zawsze wszystko się pamięta przy rozmowie. Własciciel jest bardzo elastyczny w każdym temacie, chętny do rozmowy i gotowy na różnego rodzaju ustępstwa nawet takie gdzie powinien za usługę pobrać opłatę a tego nie robi. kilka razy organizowałem spotkania (eventy) w gronie przyjaciół gdzie potrzebowaliśmy salę tylko do własnego użytku i nie było problemu. jedzenie smaczne i przede wszystkim świeże. nigdy nie dostaliśmy odmrażanego i odgrzewanego jedzenia. Ja i moi przyjaciele szczerze polecamy. GRAJKI Odpowiedz Link Zgłoś
qmski Re: Villa Art Wałbrzych 26.03.15, 15:09 Szkoda, że piszesz z tego samego IP co właściciel HAHAHHAHAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
villaart Re: Villa Art Wałbrzych 24.11.15, 09:40 wystarczy że skorzysta z naszego wi-fi które jest dostępne w całym obiekcie HAHAHAHAHA MYŚLENIE NIE BOLI CHYBA? Odpowiedz Link Zgłoś
barabasz7 Re: Villa Art Wałbrzych 26.03.15, 12:19 Bardzo miła restauracja, z gustownym wystrojem i bardzo smaczną kuchnią jest w Pensjonacie Lorien w Szczawnie. Polecam. Niestety nie nadaje się na wielkie imprezy - maks. 30 może 40 osób wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sajmonista Re: Villa Art Wałbrzych 05.12.15, 20:05 Rowniez odradzam. Mielismy tam uroczystosc rodzicow. Trzeba bylo prosic sie czasami o dania, obsluga zabierala potrawy za szybko, wystarczylo, ze odeszlo sie od stolu na chwile, to potrawy juz nie bylo, poza tym roznego rodzaju przystawki wystawione byly od razu wszystkie i powoli wysychaly. Po kawe trzeba bylo chodzic samemu, kelnerkom nie chcialo sie podawac osobiscie, wystawily filizanki, i musielismy sobie sami nalewac z ekspresow.W podanych chlebie znalazly sie splesniale kawalki, za co poleciala jedna z kelnerek. Owszem, wlasciciel zszedl z ceny po tym wszsystkim, ale niesmak pozostal. Jedzenie ogolnie smaczne. Mimo wszystko wiecej nie skorzystam z ich uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkia Re: Villa Art Wałbrzych 09.01.16, 04:35 Jeżeli chodzi o noclegi wałbrzych to proponuje szukać w serwisach noclegowych Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziona1978 Re: Villa Art Wałbrzych 10.02.16, 19:52 Odradzam.. Nie warto spędzić tam ani jednej sekundy.. Pracownicy obiektu wywyższają się i zachowują się chamsko. Z tego co kojarzę klient jest najważniejszy i personel powinien się zabiegać o gościa a nie gość o obsługę. Żałosne. Po rozmowie z kierownikiem który uważa się za nie wiadomo kogo nie dziwię się że wszystko wygląda tak jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
fliza123 Re: Villa Art Wałbrzych 12.02.16, 13:05 Najczęściej negatywne wpisy dają zakompleksione, sfrustrowane kundelki co by chciały wiele i za darmo :-) Pozdrówka dla właścicieli i inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hmwd Re: Villa Art Wałbrzych 12.02.16, 19:19 Przychylam sie do moich przedmowcow.Facet nastawiony na robienie na siłe kasy.Byłem gosciem na imprezie w tym lokalu za całkiem niemałe pieniadze/podany obiad i przystawki w formie sałatek/dodam,ze jedzenia mało i nie wszystko swieze.Nie polecam tego lokalu i wszystkim bede odradzał.Z pozdrowieniami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziullla225 Re: Villa Art Wałbrzych 12.02.16, 19:54 Następny anonimowy kundel !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigben007 Re: Villa Art Wałbrzych 12.02.16, 22:12 Powiem coś od siebie czytam te posty już od jakiegoś czasu,aż mnie mdli od nie których wypowiedzi osobiście byliśmy nie dawno tam na imprezie ze znajomymi i mogę powiedzieć obsługa bardzo sympatyczna ze strony kelnerek oraz zajebiste jedzenie wyrazy podziękowania dla szefa tej restauracji za super zabawą oraz za przyzwoitą cenę gdyż na Wałbrzychu jest ciężko coś znaleźć w przystępnej cenie pozdrowienia dla całej ekipy VILLA ART Odpowiedz Link Zgłoś
hmwd Re: Villa Art Wałbrzych 20.02.16, 18:27 Jestes podstawiony od nich współpracujesz z nimi.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sajmonista Re: Villa Art Wałbrzych 21.02.16, 12:01 dokladnie. jaka zabawa, jakie zajebiste jedzenie. smiech :) i skoro cie mdli, to moze przestan jesc u nich. Kelnerki byly takie sympatyczne, ze po uroczystosci, jedna zwolnil :) a co do wpisu fliza123. akurat nie oczekiwalem niczego za darmo. zaznaczylem zreszta, ze cena nie gra az takiej roli, wazniejsze bylo dla mnie, aby bylo dobrze, smacznie i milo, bo to wazna dla rodziny uroczystosc. Jednak to nie wystarczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
madziullla225 Re: Villa Art Wałbrzych 21.02.16, 13:41 Takich bzdur dawno nie słyszałam,nie było w ogóle takiej sytuacji o jakiej jest mowa od kilku miesięcy pracują dwie kelnerki zmianowe i ta sytuacja nie miała miejsca.Więc nie odzywaj się jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz jak napisał ktoś wyżej komentarz był dla osób inteligentnych.Zapewne nie stać Cię nawet na obiad w tej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
gumis00777 Re: Villa Art Wałbrzych 21.02.16, 14:00 Moim zdaniem jest to jedna z lepszych restauracji w Wałbrzychu bardzo dobre jedzenie i sympatyczna obsługa wielki plus dla kelnerek.Nie rozumiem negatywnych komentarzy odnośnie jedzenia i obsługi,mnie osobiście nie spotkały żadne nieprzyjemności.Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś