legiony_mobruku 15.12.13, 19:14 Na wniosek ankiskakanki założyłem sondę. Ciekawe, jak się rozłożą głosy ankaskakanka14 napisała: > a jak nie wierzysz co myślą wałbrzyszanie o Mo Bruku to zrób ankietę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peicz Re: MoBruk - sonda 15.12.13, 22:09 Dupa jesteś a nie ankieter. Skoro stawiasz pytania: - śmierdzi - cuchnie to trzeba było jeszcze wstawić : - wali - capi i pytaniem o Patryka zakończyć sondę. Może wówczas uzyskał byś lepszy efekt. ---------------------------------------------------------------- W tego rodzaju sondzie, nieudolny cwaniaczku, podstawowe pytane powinno brzmieć: Czy Twoim zdaniem Mo-bruk zatruwa środowisko, Odpowiedz Link Zgłoś
awakener Re: MoBruk - sonda 16.12.13, 22:24 Brawo! Super sonda. Od tej pory wiadomo, że Forum Wałbrzych nawiedza średnio 16 osób (włączając w to mnie - można przyjąć , że w porywach odwiedza to Forum ca. 20 sztuk białko-wodnistych, dwunożnych egzemplarzy). Z analizy zamieszczonej sondy wypływa również czytelny wniosek , iż mamy na Forum tylko dwa egzemplarze przygłupów robiących tu za sztuczny tłok. Wyłapanie tych kretynów pozostawiam Waszej zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaskakanka14 Re: MoBruk - sonda 17.12.13, 05:45 legiony_mobruku napisał(a): > [sonda=Co sądzimy o MoBruku?] > [*]śmierdzi > [*]pyli > [*]cuchnie > [*]przecieka > [*]czasem płonie > [*]przeszkadza mi > [*]lansuje się na nim Patryk > [/sonda] > > Na wniosek ankiskakanki założyłem sondę. Ciekawe, jak się rozłożą głosy > ankaskakanka14 napisała: > > > a jak nie wierzysz co myślą wałbrzyszanie o Mo Bruku to zrób ankietę Pytania tendencyjne i nie miałam na myśli internetu. Odpowiedz Link Zgłoś