twoja_koza 30.10.14, 18:43 Jurand, co to się stało ? wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/wincenty-elsner-kim-jest-dolnoslaski-posel-z-ruchu-palikota,1117803,art,t,id,tm.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burvil Re: Dolnośląski poseł Elsner wstąpił do SLD 31.10.14, 19:23 Nic się nie stało. TĘ SYTUACJĘ przepowiedziałem koledze z TR( startuje do Sejmiku Wojewodzkiego ) już ponad 2 lata temu.Sprawdziła się co do joty .Mianowicie z całego tego towarzystwa w Ruchu to tylko my zostaniemy. reszta spi ....li i jak widzisz życie przerosło to wszystko. Mnie to sie kojarzy z granatem wrzuconym do wiadra z gnojem eksplozja rozrzuciła zawartość na wszystkie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Dolnośląski poseł Elsner wstąpił do SLD 31.10.14, 20:47 burvil napisał(a): >Mianowicie z całego tego towarzystwa w Ruchu to tylko my zostaniemy. reszta spi ....li > i jak widzisz życie przerosło to wszystko. Mnie to sie kojarzy z granatem w > rzuconym do wiadra z gnojem eksplozja rozrzuciła zawartość na wszystkie strony. Przykro mi, że zostałeś w tym wiadrze, sytuacja zaiste niekomfortowa. Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Dolnośląski poseł Elsner wstąpił do SLD 31.10.14, 20:56 Jakoś nie boję się krytyki . Czego nie można powiedzieć o pvc . Panie co tam u Lońka , kiedy podziękowania za wspaniałego palikotowego podrzutka. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: Dolnośląski poseł Elsner wstąpił do SLD 31.10.14, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/w,168,155298445,155305901,Re_PIS_w_Walbrzychu_ma_sie_jak_najlepiej_.html Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Dolnośląski poseł Elsner wstąpił do SLD 01.11.14, 16:24 Co ma do zaoferowania wyborcom Loniek? Bo co da Decowi i jego kamaryli to wiemy. Jeśli sprawi , że patronka miejska weźmie sie za robotę zadba o to by nie topili się na wywczasach jej gorliwi wyznawcy to wtedy uznam kandydaturę p. Rosiaka za trafioną. .A więc do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Dolnośląski poseł Elsner wstąpił do SLD 27.02.15, 19:36 Panie pośle zamknij pan paszczękę . Nie jesteś w TR więc zamilcz sldowski podnóżku. To taka moja prośba. Odpowiedz Link Zgłoś