feldkuratkatz99 26.02.15, 20:51 www.prw.pl/articles/view/40844/Nie-zyje-najbardziej-znany-bramkarz-z-Walbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fryziaw Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 26.02.15, 23:58 Już nie udawaj tutaj każdy wie że się cieszysz z tego przecież Ty nie lubisz Wałbrzycha ani mieszkańców feldkuratkatz99 napisał(a): > www.prw.pl/articles/view/40844/Nie-zyje-najbardziej-znany-bramkarz-z-Walbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 27.02.15, 01:14 fryziaw napisał(a): > Już nie udawaj tutaj > każdy wie że się cieszysz z tego > przecież Ty nie lubisz Wałbrzycha > ani mieszkańców > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > www.prw.pl/articles/view/40844/Nie-zyje-najbardziej-znany-bramkarz-z-Walbrzycha --- Twoja głupota jest bezbrzeżnie non-deskryptywna Odpowiedz Link Zgłoś
burvil Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 27.02.15, 07:52 Taki zafajdany nasz los.Miałem przyjemnosć trochę potrenować z Marianem. Choć byłem tylko trampkarzem to parę razy trenowaliśmy. Szczególnie zapamiętałem zderzenie z nim w trakcie gry w szczypiorniaka , traumatyczne przeżycie . Jak na bramkarza przystało był wielkim chłopem.. Żegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 27.02.15, 11:53 Ale to nie jest moja głupota To Ty tutaj na forum wypisujesz na Wałbrzych i mieszkańców różne rzeczy Przecież to Ty jesteś zazdrosny o ten Wałbrzych i życzysz mu jak najgorzej Już Ci pisała że wstyd mi za Ciebie wstyd mi za Świdnicę Nie na darmo Nas świdniczan uważa się za wrednych i chamowatych bo przez takich jak Ty nasza Świdnica jest spostrzegana gorzej feldkuratkatz99 napisał(a): > fryziaw napisał(a): > > > Już nie udawaj tutaj > > każdy wie że się cieszysz z tego > > przecież Ty nie lubisz Wałbrzycha > > ani mieszkańców > > > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > > > > > www.prw.pl/articles/view/40844/Nie-zyje-najbardziej-znany-bramkarz-z-Walbrzycha > > --- > Twoja głupota jest bezbrzeżnie non-deskryptywna Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 27.02.15, 14:42 fryziaw napisał(a): > Ale to nie jest moja głupota --- Twoja, twoja , nie tylko głupota, ale i potworny prymitywizm. Co z tym wszystkim ma wspólnego Marian Szeja ? Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 28.02.15, 01:16 Jak co jest wałbrzyszaninem mieszkał tutaj kopę lat A Ty drogi głupiutki feldkuratkatz99 nie lubisz Wałbrzycha ani mieszkańców o tym cały czas piszesz na forum przez to też wiele ludzi nie lubi później naszej Świdnicy Bo widzą co piszesz co robisz już Ci tyle osób o tym pisało a ty dalej swoje feldkuratkatz99 napisał(a): > fryziaw napisał(a): > > > Ale to nie jest moja głupota > > --- > > Twoja, twoja , nie tylko głupota, ale i potworny prymitywizm. > Co z tym wszystkim ma wspólnego Marian Szeja ? Odpowiedz Link Zgłoś
zxc33 Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 28.02.15, 19:30 Wiesz gó...arzu co znaczy RIP ale bez kropek mogłeś napisać Śp Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 28.02.15, 20:43 zxc33 napisał: > Wiesz gó...arzu co znaczy RIP ale bez kropek mogłeś napisać Śp --- To nie to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
sol.mi.do.re Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 28.02.15, 21:46 Do póki prowadzisz żenujący dialog ze stukniętym (podobnie jak i ty) psychopatą znanym tu jako "forummm" i obecnie przeistoczonym w pedalską formę "fryzja" , to twoja sprawa i nic czytelnikom waszego bełkotu do tego , ale kiedy zaczynacie bydlaki komentować wartościowych mieszkańców Naszego miasta swoim plugawym językiem, to czas aby was sku...syny wyjebać w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 28.02.15, 23:07 sol.mi.do.re napisała: > Do póki prowadzisz żenujący dialog ze stukniętym (podobnie jak i ty) psychop > atą znanym tu jako "forummm" i obecnie przeistoczonym w pedalską formę "fryzja > " , to twoja sprawa i nic czytelnikom waszego bełkotu do tego , ale kiedy zac > zynacie bydlaki komentować wartościowych mieszkańców Naszego miasta swoim pluga > wym językiem, to czas aby was sku...syny wyjebać w kosmos. --- Nie wiem o co Ci chodzi , założyłem wątek informujący o śmierci znakomitego piłkarza, bez żadnego komentarza ani wartościowania czegokolwiek. Jak zwykle został on zasrany przez niejaką fryzię, z która nie podjąłem polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 01.03.15, 14:36 To wszystko jest twoja wina feldkuratkatz99 świdnicki idioto przez Ciebie są zadymy na tym forum Bo Ty wiecznie czepiasz się mieszkańców Wałbrzycha i miasta Ty tutaj ludzi wyzywasz teraz się nie dziw że ludzie tak reagują na twoje wpisy wstyd robisz naszej Świdnicy feldkuratkatz99 napisał(a): > sol.mi.do.re napisała: > > > Do póki prowadzisz żenujący dialog ze stukniętym (podobnie jak i ty) p > sychop > > atą znanym tu jako "forummm" i obecnie przeistoczonym w pedalską formę " > fryzja > > " , to twoja sprawa i nic czytelnikom waszego bełkotu do tego , ale kie > dy zac > > zynacie bydlaki komentować wartościowych mieszkańców Naszego miasta swoim > pluga > > wym językiem, to czas aby was sku...syny wyjebać w kosmos. > --- > > Nie wiem o co Ci chodzi , założyłem wątek informujący o śmierci znakomitego pił > karza, bez żadnego komentarza ani wartościowania czegokolwiek. Jak zwykle zosta > ł on zasrany przez niejaką fryzię, z która nie podjąłem polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Zmarł Marian Szeja R.I.P 01.03.15, 14:32 Ty psychopatko gdzie masz dzieci ostatnio się śmiałaś że twoje dziecko jest chore czy już ktoś z MOPSu pojawił się u Ciebie w domu aby sprawdzić czy należycie wykonujesz obowiązki rodzicielskie A skury.. nów sobie znajdź w rodzinie sol.mi.do.re napisała: > Do póki prowadzisz żenujący dialog ze stukniętym (podobnie jak i ty) psychop > atą znanym tu jako "forummm" i obecnie przeistoczonym w pedalską formę "fryzja > " , to twoja sprawa i nic czytelnikom waszego bełkotu do tego , ale kiedy zac > zynacie bydlaki komentować wartościowych mieszkańców Naszego miasta swoim pluga > wym językiem, to czas aby was sku...syny wyjebać w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś