22.03.15, 09:24
witam. mam pytanie czy ktoś z was wie gdzie jest tania i dobra knajpa w Wałbrzychu bądź okolice, gdzie można zorganizować skromne wesele razem z chrzcinami? Szukam równiez wodzireja, fotografa. Może być również sala do wynajęcia i zespół ludzi którzy zajmują się organizacja wesel. roszę pomóżcie :-)
Obserwuj wątek
    • twoja_koza Re: wesele 22.03.15, 09:30
      natkaemi napisał(a):
      >gdzie można zorganizować skromne wesele razem z chrzcinami?

Nie lepiej poczekać do I Komunii i zorganizować wszystko razem, będzie zdecydowanie taniej....
      • natkaemi Re: wesele 22.03.15, 11:59
        Zbędne takie komentarze. Prawdopodobnie gowno wiesz o takich rzeczach bądź srasz pieniedzmy hmmm albo starasz się być zabawnym.
    • 12margaret12 Re: wesele 02.06.15, 09:18
      Cieżko mi polecić jakiś lokal, bo w sumie byłam w kilku ale nawet nie orientuje się jakie tam są ceny. Jeśli chodzi o chrzciny, komunie itp. To mogę polecic na takie okazje torty urodzinowe z tej cukierni Łukasza szachty z Katowic. wiem ze dostarczają na pewno do sosnowca i mysłowic, pewnie gdzies jeszcze? zrobią Ci taki jak chcesz, zwłaszcza dzieciaki sa zadowolone .moj synek miał na urodzinach taki bajerancki tort z koparka cukierniatortykatowice.pl/galeria/
      • lucki_lucek Re: wesele 04.06.15, 12:35
        Dziękujemy za reklamę firmy z Katowic. Ale z uwagi na remont autostrady A4 na odcinku Wrocław - Opole mamy obawę, że zamówiony tort z katowickiej cukierni nie dojedzie na czas do Wałbrzycha.

A tak na marginesie. @natkaemi: trzeba było się zabezpieczać, a nie zachodzić.
        • burvil Re: wesele 04.06.15, 21:08
          W Holandii nie mają twoich problemow.
          www.fronda.pl/a/oto-bezmiar-apostazji-w-holandii-zamkna-1000-kosciolow,50320.html
    • alfredo302 Re: wesele 10.06.15, 13:17
      Cieżko mi polecić jakiś lokal, bo w sumie byłam w kilku ale nawet nie orientuje się jakie tam są ceny. Jeśli chodzi o chrzciny, komunie itp. To mogę polecic na takie okazje torty urodzinowe z tej cukierni Łukasza szachty z Katowic. wiem ze dostarczają na pewno do sosnowca i mysłowic, pewnie gdzies jeszcze… zrobią Ci taki jak chcesz, zwłaszcza dzieciaki sa zadowolone .moj synek miał na urodzinach taki bajerancki tort z koparka cukierniatortykatowice.pl/galeria/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka