feldkuratkatz99 22.03.15, 23:49 www.prw.pl/articles/view/41398/Skansen-w-centrum-Walbrzycha-Mieszkancy-budynku-przy-ulicy-Kosciuszki-zyja-w-ciaglym-strachu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 23.03.15, 18:31 Wszystko chyba w tym temacie myślę drogi feldkuratkatz99 że powinniśmy bardziej się interesować moją i TWOJĄ Świdnicą niż Wałbrzychem Nie lepiej jest w naszej dużo mniejszej Świdnicy <> Gdzie skala tego powinna być mniejsza Świdnica piękne budynki ŚWIDNICA Budynek nawet nie ma numeru ani tabliczki z nazwą ulicy. Wewnątrz wygląda, jakby za chwilę stropy miały runąć komuś na głowę. Aż trudno uwierzyć, że mimo tego mieszkają tu ludzie. - Od trzech lat alarmujemy, że budynek grozi zawaleniem! - mówią jego mieszkańcy. - Nikt nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 23.03.15, 18:42 fryziaw napisał(a): > Wszystko chyba w tym temacie > myślę drogi feldkuratkatz99 że powinniśmy bardziej się interesować > moją i TWOJĄ Świdnicą niż Wałbrzychem > > Nie lepiej jest w naszej d > użo mniejszej Świdnicy <> Gdzie skala tego powinna być mniejsza > > Świdnica piękne budynki > ] > > > ŚWIDNICA Budynek nawet nie ma numeru ani tabliczki z nazwą ulicy. > Wewnątrz wygląda, jakby za chwilę stropy miały runąć komuś na głowę. Aż trudno > uwierzyć, że mimo tego mieszkają tu ludzie. - Od trzech lat alarmujemy, że > budynek grozi zawaleniem! - mówią jego mieszkańcy. - Nikt nie reaguje. --- Już ci się zasoby wyczerpały, że co chwila wklejasz jakieś suchary sprzed blisko 20 lat. Budynek przy Kościuszki możesz obejrzeć sobie w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 23.03.15, 18:59 Niedawno w Świdnicy zawaliła się aula w szkole Ale feldkuratkatz99 woli się podniecać Wałbrzychem musi się jakoś leczyć z kompleksów Pani prezenterka z TV pięknie ujęła zachowanie niektórych świdniczan posłuchaj od 1.25 minut Świdnica w Zwierciadełku - Mordor to Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 23.03.15, 19:13 fryziaw napisał(a): > Niedawno w Świdnicy zawaliła się au > la w szkole > > Ale feldkuratkatz99 woli się podniecać Wałbrzychem > musi się jakoś leczyć z kompleksów > > Pani prezenterka z TV pięknie ujęła zachowanie niektórych świdniczan > posłuchaj od 1.25 minut --------- reakcja władz miasta była błyskawiczna - wałbrzyskie rudery same sie zawalą dsw.doba.pl/artykul/Aula-I-LO-doczeka-si%C4%99-remontu/2547/15 Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 23.03.15, 19:22 Pożyjemy zobaczymy jak na razie to w Świdnicy w szkole zawaliła się sama aula mogli ucierpieć uczniowie i pracownicy jak widać w Świdnicy nie brakuje takich budyneczków A prezydent Świdnica sama mówi że są w Świdnicy same slumsy Aula zostanie w Świdnicy wyremontowana jak cała okolica się dołoży tak jak do pogotowia Jeszcze niedawno pogotowie było w szałasie gdyby nie inne gminy i żebractwo Świdnicy do tej pory by tak było feldkuratkatz99 napisał(a): > --------- > reakcja władz miasta była błyskawiczna - wałbrzyskie rudery same sie zawalą > > dsw.doba.pl/artykul/Aula-I-LO-doczeka-si%C4%99-remontu/2547/15 Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 23.03.15, 20:02 fryziaw napisał(a): > > Aula zostanie w Świdnicy wyremontowana jak cała okolica się dołoży > tak jak do pogotowia > Jeszcze niedawno pogotowie było w szałasie > gdyby nie inne gminy i żebractwo Świdnicy do tej pory by tak było > > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > --------- > > reakcja władz miasta była błyskawiczna - wałbrzyskie rudery same sie zawa > lą > > > > dsw.doba.pl/artykul/Aula-I-LO-doczeka-si%C4%99-remontu/2547/15 ________ W żebractwie mistrzostwo osiągnęły władze Wałbrzych, na koniec roku zadłuzenie miasta może sięgnąc 750 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 24.03.15, 15:56 Lepiej zobacz ile w dużo mniejszej Naszej Świdnicy jest zadłużenia To prawda Nasza Świdnica wszystko ma z żebractwa wyżebrali na pogotowie z okolicznych miast i wsi na inne rzeczy tak samo wszystko w Świdnicy co jest to jest dzięki innym i żebractwu Świdnicy Przykre to jest że nasza Świdnica taka jest Oglądałeś filmik słuchałeś co reporterka mówi o Świdnicy i świdniczan Tacy ludzie mieszkańcy Świdnicy robią innym wstyd feldkuratkatz99 napisał(a): > ________ > > W żebractwie mistrzostwo osiągnęły władze Wałbrzych, na koniec roku zadłuzenie > miasta może sięgnąc 750 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 24.03.15, 17:01 fryziaw napisał(a): > Lepiej zobacz ile w dużo mniejszej Naszej Świdnicy jest zadłużenia > > > W żebractwie mistrzostwo osiągnęły władze Wałbrzych, na koniec roku zadłu > zenie > > miasta może sięgnąc 750 mln zł. ------- Nawet nie ma 1/5 tego zadłużenia co Wałbrzych, a ponieważ ma połowę mieszkańców Wałbrzycha rachunek jest prosty Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 24.03.15, 19:30 Oj głupiutki jak mi Ciebie szkoda jaki Ty jesteś naiwny albo upośledzony zajrzyj do UM w Świdnicy to się za głowę złapiesz Świdnicy nawet żebractwo już nie pomoże feldkuratkatz99 napisał(a): > ------- > > Nawet nie ma 1/5 tego zadłużenia co Wałbrzych, a ponieważ ma połowę mieszkańców > Wałbrzycha rachunek jest prosty Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 24.03.15, 22:08 fryziaw napisał(a): > Oj głupiutki jak mi Ciebie szkoda > jaki Ty jesteś naiwny albo upośledzony > zajrzyj do UM w Świdnicy to się za głowę złapiesz > Świdnicy nawet żebractwo już nie pomoże > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > ------- > > > > Nawet nie ma 1/5 tego zadłużenia co Wałbrzych, a ponieważ ma połowę miesz > kańców > > Wałbrzycha rachunek jest prosty ----------- Dług Wałbrzych liczony per capita jest co najmniej 3 krotnie wiekszy niż dług Swidnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 24.03.15, 23:15 Obyś się głupiutki ciotowaty feldkuratkatz99 nie zdziwił Zadłużenie Świdnicy jest potężne zero inwestycji dlatego też wstrzymano wszystko w Świdnicy odwołano imprezy zwalnia się ludzi z instytucji publicznych Do tego wszystkiego Świdnica wyżebrała kasę z innych miast i wsi ale to nie pomoże W Świdnicy jest nierozgarnięty tłum więc na razie jest cisza ale to cisza przed burzą Poza tym Wałbrzych ma z czego płacić a Świdnica nie bardzo praktycznie zero środków własnych Świdnica ma to do siebie że jest zdana na inne miasta feldkuratkatz99 napisał(a): > ----------- > Dług Wałbrzych liczony per capita jest co najmniej 3 krotnie wiekszy niż > dług Swidnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 24.03.15, 23:47 fryziaw napisał(a): > Zadłużenie Świdnicy jest potężne --- No to może podaj jakieś konkretne liczby , bo póki co to potężny jest tylko twój bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 25.03.15, 16:02 To samo mogę uznać twój bełkot na temat Wałbrzycha Idz do UM w Świdnicy i sam się dowiedz może oprzytomniejesz jak zobaczysz dług Świdnicy przy okazji zobacz ten ogromny brud i biedę feldkuratkatz99 napisał(a): > --- > No to może podaj jakieś konkretne liczby , bo póki co to potężny jest tylko twó > j bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 25.03.15, 16:49 fryziaw napisał(a): > To samo mogę uznać twój bełkot na temat Wałbrzycha > Idz do UM w Świdnicy i sam się dowiedz > może oprzytomniejesz jak zobaczysz dług Świdnicy > przy okazji zobacz ten ogromny brud i biedę > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > --- > > No to może podaj jakieś konkretne liczby , bo póki co to potężny jest tyl > ko twó > > j bełkot. --------- To dalej bełkot, jaka to kwota , albo wiesz albo walisz głupa ? Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Skansen w centrum miasta 25.03.15, 19:24 Ja wiem Ty nie musisz wiedzieć już Ci pisałam że w Świdnicy mieszkam od dawna prowadziłam tam interes znam pewnych ludzi wiem jak to wszystko wygląda w Świdnicy powiem Ci krótko jest TRAGEDIA feldkuratkatz99 napisał(a): > --------- > To dalej bełkot, jaka to kwota , albo wiesz albo walisz głupa ? Odpowiedz Link Zgłoś
feldkuratkatz99 Re: Skansen w centrum miasta 25.03.15, 20:30 fryziaw napisał(a): > Ja wiem Ty nie musisz wiedzieć > już Ci pisałam że w Świdnicy mieszkam od dawna > prowadziłam tam interes > znam pewnych ludzi > wiem jak to wszystko wygląda w Świdnicy > powiem Ci krótko jest TRAGEDIA > > feldkuratkatz99 napisał(a): > > > --------- > > To dalej bełkot, jaka to kwota , albo wiesz albo walisz głupa ? - Odpowiedz Link Zgłoś