Dodaj do ulubionych

100lat, 100lat... - Urodziny Radia BRW

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.09.04, 18:16
Radio BRW 101,1 FM już od 9 lat nadaje swój program na Dolnym Śląsku, a od
roku dynamicznie wzrasta udział stacji w rynku. W najbliższy piątek radio
obchodzi urodziny. Na ten dzień nasza ekipa przygotowała dla słuchaczy wiele
atrakcyjnych nagród i niespodzianek - mówi Jarosław Buzarewicz, redaktor
naczelny stacji.

Program będzie nadawany ze specjalnie zbudowanego na tę okazję studia na
balkonie biurowca przy ulicy Broniewskiego 65b (Wałbrzych - Piaskowa Góra).
Zatem nie tylko będzie można posłuchać audycji, ale i zobaczyć, jak jest
przygotowywana „od kuchni”. Każdy, kto zadzwoni do radia (074 666 13 66) i
złoży niebanalne urodzinowe życzenia, otrzyma jeden z wielu upominków.

Urodzinowy toast radiowcy wraz z zaproszonymi gośćmi wzniosą podczas
wieczornego bankietu. Również w piątek odbędzie się premiera nowego logo
rozgłośni. Wraz z nim zmieni się wizerunek radia. BRW będzie jeszcze bardziej
regionalne, dynamiczne i nowoczesne.

ŹRÓDŁO: www.nasz.walbrzych.pl | Radio BRW
Obserwuj wątek
    • Gość: martyna HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.09.04, 21:54
      przestałbyś się HASANIE podlizywać i wazelinować wszelkim możliwym lokalnym
      redakcjom a sam wreszcie wziął do roboty i spróbował stworzyć własną, nową,
      oryginalną jakosć w swoim portalu, poruszać tematy, których próżno szukać w
      innych serwisach bo są właśnie Twoje - tymczasem ograniczasz się do zwykłego
      przeklejania artykułów gdzie tylko popadnie nie mając nawet na to pozwolenia.
      to niegodne.
      nie zaśmiecaj proszę forum przeklejanymi artykułami tylko po to by mieć
      okazję dla zamieszczenia własnego linku - forum nie jest po to by ładowac tu
      bez potrzeby całe artykuły ale po to by zabrać głos w sprawie.

m.tynka
      • Gość: micho Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.04, 02:11
        Przesadzasz Martynko!!!
        Gdyby nie Hasan, to forum dawno by padło. Poza tym, ja np. często korzystam z
        linków Hasana i docieram do arcyciekawych informacji. I już się zabieram do
        pisania niebanalnych życzeń dla radia BRW, bo kim się interesować jeśli nie
        swoimi?
        • Gość: martynka Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.09.04, 23:36
          no dobrze... przessadzam.
          ale irytuje mnie tylko, ze wszedzie znajduje te same newsy no i nawet tu
          przeklejone na forum! czuje sie jak by ktos mial mnie za glupca, ze nie
          potrafie sama dotzrec do informacji na innych oficjalnych stronach.
          podkreslam ze to forum dyskusyjne a nie wywieszalnia artykulow.
          poza tym postawa HASANA, ktory stwierdza, ze bedzie przeklejal co mus sie
          spodoba to zwykla bunczucznosc i cwaniactwo.
          doceniam to, co robi dla forum ale jednak etykieta musi obowiazywac.
          a co do przeklejania robi to nierzetelnie i mechanicznie, wprowadza czytelnikow
          w blad - zreszta zwracano mu wczesniej na to uwage ale widac nic sobie z tego
          nie robi.

m.tynka
          • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 07:41
            na stronie do której jest link jest napisane jakie jest prawdziwe źródło, tak
            wiec to tylko chwilowe wprowadzanie w błąd, a tak poza tym nie pisze tutaj
            oficjalnie jako właściciel portalu tylko jako HASAN_SAS i mogę być tylko w
            domyśle powiązany z portalem
            • Gość: karpik Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.04, 08:44
              hasan masz jeszcze wejsciowki na jutro?
              • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 08:51
                oczywiscie
                • Gość: karpik Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.04, 09:11
                  karp potrzebuje ale ma dzisiaj popoludniowke i wroci po 22, jutro tez ma
                  popoludniowke, a idzie na 100
                  • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 09:24
                    daj mi do siebie nr tel (a my sie znamy bo juz zgupialem i nie wiem o co chodzi
                    tyle znam karpiow )
                    • Gość: karpik Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.04, 09:31
                      do karpia na baze masz: 6652975 (ten od oliwii) siedzi do 13tej
                      • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.04, 09:59
                        no tego Karpia to znam ;) ale Ciebie?
                        • Gość: karpik Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.04, 10:21
                          vir chłopaku hehe
                • Gość: karpik Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.04, 09:22
                  za szybko sie wyslalo
                  zostawisz cos dla niego? bedziemy przed 23
      • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN litości IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 07:50
        coz za slowa otuchy (podaj mi przyklady wazelinowania WSZELKIM mozliwym
        redakcja) :) po pierwsze caly czas cos robie (mam prace, studiuje, a portal
        prowadze dla przyjemnosci). co do tematow, ktorych prozno szukac to zadanie dla
        zdolnych osob z zylka dziennikarska (szukamy chetnych do wspolpracy od dawna,
        ale kazdy odrazu pyta ile placimy:)) i po trzecie bede sobie pisal co mi sie
        tylko podoba i wklejal artykuly jakie tylko zechce bo nie ma takiej sily co by
        mi zabronila tu pisac (no chyba, ze masz zamiar zostac moderatorem).
    • Gość: cis gis Re: 100lat, 100lat... - Urodziny Radia BRW IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.09.04, 02:18
      bisssssssssssssssss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka