Gość: slepajula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:12 jak jest najlepszy dentysta w walbrzychu i okolicach? Moim zdaniem pan Dobrowolski zs Szczawna.Fachowiec a ponadto jak mile gawedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek354 Re: dentysta 13.12.04, 20:21 Gość portalu: slepajula napisał(a): > jak jest najlepszy dentysta w walbrzychu i okolicach? Moim zdaniem pan > Dobrowolski zs Szczawna.Fachowiec a ponadto jak mile gawedzi ... i ma fajnego kota, Zenka :) Nie polecam natomiast dentysty Górskiego, partacza nad partaczami. Jednym ze słynniejszych ale nie wiem, czy najlepszych jest Paweł Ossowski, jak był mlodszy dostawał ode mnie i innych kolegów oklep na podwórku ;) W sumie niezły był z niego herbatnik, ale już mnie nie poznaje na ulicy, hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwwrrrrrrr Re: dentysta IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 14:09 wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.05, 00:17 Najlepszy jest p. Dobrowolski (Szczawno Zdroj) - fahcowiec, mily i dobry czlowiek...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Re: dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.05, 07:37 Najlepszym dentystą (moim zdaniem oczywiście) jest dr Lorenc z VIA-DENTU. Bardzo miło i przyjemnie robi się ząbki u niego. Jego żona też jest dobrym fachowcem ale jak dla mnie jest za "ostra" ;-)) Słyszałem że pan Dobrowolski jest bardzo dobrym fachowcem ale nie miałem przyjemności leczyć się u niego. Za to miło go wspominam jako sąsiada - bardzo miły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Re: dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.03.05, 23:23 Słyszałam o cierpliwym lekarzu ale ze srasznie trudnym nazwiskiem.Podobno przyjmuje w przychodni Podzamcze i ma gabinet prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:12 Doktor Skobrtal :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: dentysta 19.03.05, 16:12 Gość portalu: gość napisał(a): > Doktor Skobrtal :) Na takim nazwisku można sobie zęby połamać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:12 niedawno poznałam lekarza dentyste o PIEKNYM nazwisku BÓL-bardzo zachecajace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepajula Re: dentysta głosowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:53 Hej ! wszyscy miłosnicy dentysów jest okazja zaglosowac na najlepszego .colgate na str www.przyjaznydentysta.pl zaprasza do głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dentysta głosowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:08 najlepszy dentysta to p.Kokoszka od Ossowskich, młody miły i fachman o niebo lepszy od Dobrowolskiego ze Szczawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braz Re: dentysta głosowanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.07.05, 10:28 potwierdzam, dużo się od niego dowiedziałam o moich zabkach, dziąsłach i sposobach leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: dentysta IP: 213.42.2.* 25.07.05, 11:13 Co do najlepszego to dosc trudne pytanie.Ale przylacze sie do opinii o Gorskim.Bywalo ze i zdrowe zeby rwal az milo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martas Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:55 A jakie są kryteria oceny? bo ja lubię tych dentystów którzy są mili , żartobliwi , leczą bez boleśnie i nie zdzierają kupe forsy:) Polecam pana pawła Ossowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Re: dentysta 25.07.05, 23:22 przychodzi pacjent na wyrwanie zeba dentysta zaglada w paszcze cos tam kreci i cyk wyrwany i po sprawie pacjent pyta ile sie nalezy? 40 zlotych, co 40 zl. za trzy minuty pracy ? nie ma sprawy nastepnym razem bede rwal 30 minut bezie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.07.05, 23:29 no i co w tym śmiesznego? typowy trutniowy dowcip, z ktorego nie wiadomo czy sie smiac czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagda Re: dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.05, 08:30 jest niesamowity, delikatny i solidny, kiedy rwie to nawet nie wiesz kiedy i po zebie to Tomasz Koziński, al. Wyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.07.05, 09:33 Opisujesz go jak strptizera a nie dentystę. Ludzie-piszczcie, kto wam dobrze zęby leczy, a nie kto was delikatnie maca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:01 Tomasz i Beata Kożlińscy al.Wyzwolenia . Dużo staranności wiedzy i najważniejsze fachowość !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 26.07.05, 21:13 Nie dajcie się wciągać w kryptoreklamę prowokowaną i uzupełnianą przez samych zainteresowanych. W gabinetach puchy i pomysł z pojawieniem się własnego nazwiska na forum (jako wziętego doktora) ma spowodować "zmianę orientacji" pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Re: dentysta - bez poczucia 27.07.05, 09:34 Gość portalu: haha napisał(a): > no i co w tym śmiesznego? typowy trutniowy dowcip, z ktorego nie wiadomo czy si > e > smiac czy płakać. ================ a kiedy byl taki dowcip mojego autorstwa z ktorego nie wiedziales czy sie smiac czy plakac? pewnie nie pojawisz sie tu wiecej z odpowiedzia ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabaret Re: dentysta - bez poczucia IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.07.05, 09:46 Jest taki beznadziejny kabaret "Truteń" się nazywa i mają taki dowcip więc myślałem, że taki błazen to tylko z tego kabaretu może być. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Re: dentysta - bez poczucia 29.07.05, 10:09 nie do ciebie bylo pytanie idioto chyba ze zapomniales juz jak sie zwiesz galopujaca skleroza? a moze to taki dowcip na poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś