Gość: HASAN_SAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:35 Dzisiaj zaobserwowałem wzdłuż głównej drogi Wałbrzycha gęsto ustawionych policjantów. Co to za akcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgnac Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach 11.05.05, 14:57 Stali przy przejściach dla pieszych,gdzie często dochodzi do potrąceń.Wczoraj taka sama akcja była na Podzamczu.I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:14 przy taxi na dworcu niema przejscia a stał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:06 Tam często ludzie przechodzą na skróty. Znam to z autopsji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooski Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: 81.168.209.* 11.05.05, 18:26 Taka akcja żebyś dał piątaka... i żebym tez ja dał i jeszcze ktos, każdy kto będzie jechał o 2km za szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.05, 20:05 Gość portalu: Rooski napisał(a): > Taka akcja żebyś dał piątaka... > i żebym tez ja dał i jeszcze ktos, każdy kto będzie jechał o 2km za szybko... A kilka dni temu pisales o tym, ze poszukujesz szkoły jazdy. Wnioskuje, ze jezdzisz bez "prawka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooski Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:04 o umiejętnościach kierowcy nie świadczy dokument panie policjant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.05.05, 21:33 Ha, a ja podejrzewam dlaczego.. otóż w niedziele jechaliśmy z Poniatowa przez strefę na Podzamcze, a przed nami... oczom niewierzyłam, biały samochód, którego kierowca był albo pijany albo naćpany... co on wyrabiałї!!!Zadzwoniliśmy na policje, bo wjeżdzał na pas przeciwny bez przerwy i na strefie gnał ze 110. Pani policjantka kazała podać numer rejstracji to jej podaliśmy i pojechaliśmy w swoją stronę dalej...to od niedzieli robią łapanki... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoŚcIeC Re: Policjanci na wałbrzyskich drogach IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.05.05, 22:03 Podobno wlepiają mandaty, jeśli ktoś przejedzie staruszkę albo gromadkę dzieci na pasach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś