Dodaj do ulubionych

Co za syf!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:31
Tyle nam zostało z Radia BRW: www.radiobrw.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: satan Re: Co za syf! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:48
      radio BRW się nadawało. nic straconego.
    • perskie.pikle Re: Co za syf! 16.11.05, 13:54
      ..co chcesz kolejna globalna sieczka dla wszystkich i dla nikogo :( a pamiętasz
      ilu na tym forum się cieszyło że nareszcie będzie profesjonalne radio a nie
      taka regionalna chałtura ? no to teraz oni mają kolejną sieczkę a ja tylko żal
      po regionalnych wiadomościach :( :( jak tak dalej pójdzie to nic nam w naszym
      regionie nie zostanie :( zlikwidują programy w kablówkach wykupią regionalne
      gazety :( zastąpi je radio-sieczka oraz baba z dwoma głowami i biedaszyby
      w "Polsacie" ! ale za to będzie profesjonalnie a że przy okazji skończymy w
      niebycie to mało istotne ..ech...
      • pressforum Re: Co za syf! 16.11.05, 17:32
        a gdzie sa teraz ludzie z tego radia?
        • Gość: HASAN_SAS Re: Co za syf! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:01
          Myślę, że nadal tam pracują.
          • acinpreis Re: Co za syf! 16.11.05, 20:05
            żeczywiście tragedia.w tym radiu nie ma nic ciekawego,sama oklepana muzyka dla
            małolatów. A co do wiadomości regionalnych,faktycznie szkoda. ciekawe co ich
            skusiło żeby się przebranżowić,moża mała ilość słuchaczy, choć w to akurat
            wątpie.
            • Gość: myslak redaktorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:17
              "Nazywam się Lis - fajne nazwisko, bo się można szybko podpisać. Lubię kurczaki
              z rożna, piwo, piłkę nożną i blondynki z dużymi. Z mniejszymi też. I właściwie
              to nie muszą być blondynki. W moim programie pojawią się kurczaki z rożna, piwo
              i blondynki. Mam nadzieję. Przełącz się na maxxxa 13-17. Chyba, że nie lubisz
              kurczaków piwa i blond lasek."

Nie lubię kurczaków, piwa i blond lasek.

jeeeeezuuuuuu, ale poziom :(((
              • Gość: Fan FM Re: redaktorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:25
                Gość portalu: myslak napisał(a):

> "Nazywam się Lis - fajne nazwisko, bo się można szybko podpisać. Lubię
                kurczaki
                > z rożna, piwo, piłkę nożną i blondynki z dużymi. Z mniejszymi też. I właściwie
                > to nie muszą być blondynki. W moim programie pojawią się kurczaki z rożna,
                piwo
                > i blondynki. Mam nadzieję. Przełącz się na maxxxa 13-17. Chyba, że nie lubisz
                > kurczaków piwa i blond lasek."
                >
                > Nie lubię kurczaków, piwa i blond lasek.
                >
                > jeeeeezuuuuuu, ale poziom :(((

To proste nie sluchaj tego radia... A tak nawiasem jaki poziom reprezentowalo
                radio BRW tam to nikt nie mial nic do powiedzenia zabardzo...

• Gość: rooski re:daktorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:54
                  Własnie, jak nie chcecie to nie sluchajcie... Ja slucham bo mi osobiscie po
                  prostu nie przeszkadza.
                  A co do ludzi z radia, to zostało ich tylko kilka sztuk, reszta do wyrzutki...
                • Gość: radiowiec Re: redaktorzy IP: 81.15.135.* 16.11.05, 22:14
                  Sluchaj kolo, Ty przemadrzaly fanku czasem lepiej nic nie gadac niz rznac glupa
                  na antenie. Moze w BRW nie byl to poziom bardzo wysoki,ale na tle stacji
                  lokalnych byl bardzo dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka