Gość: HASAN_SAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:31 Tyle nam zostało z Radia BRW: www.radiobrw.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: satan Re: Co za syf! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:48 radio BRW się nadawało. nic straconego. Odpowiedz Link Zgłoś
perskie.pikle Re: Co za syf! 16.11.05, 13:54 ..co chcesz kolejna globalna sieczka dla wszystkich i dla nikogo :( a pamiętasz ilu na tym forum się cieszyło że nareszcie będzie profesjonalne radio a nie taka regionalna chałtura ? no to teraz oni mają kolejną sieczkę a ja tylko żal po regionalnych wiadomościach :( :( jak tak dalej pójdzie to nic nam w naszym regionie nie zostanie :( zlikwidują programy w kablówkach wykupią regionalne gazety :( zastąpi je radio-sieczka oraz baba z dwoma głowami i biedaszyby w "Polsacie" ! ale za to będzie profesjonalnie a że przy okazji skończymy w niebycie to mało istotne ..ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Co za syf! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:01 Myślę, że nadal tam pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
acinpreis Re: Co za syf! 16.11.05, 20:05 żeczywiście tragedia.w tym radiu nie ma nic ciekawego,sama oklepana muzyka dla małolatów. A co do wiadomości regionalnych,faktycznie szkoda. ciekawe co ich skusiło żeby się przebranżowić,moża mała ilość słuchaczy, choć w to akurat wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak redaktorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:17 "Nazywam się Lis - fajne nazwisko, bo się można szybko podpisać. Lubię kurczaki z rożna, piwo, piłkę nożną i blondynki z dużymi. Z mniejszymi też. I właściwie to nie muszą być blondynki. W moim programie pojawią się kurczaki z rożna, piwo i blondynki. Mam nadzieję. Przełącz się na maxxxa 13-17. Chyba, że nie lubisz kurczaków piwa i blond lasek." Nie lubię kurczaków, piwa i blond lasek. jeeeeezuuuuuu, ale poziom :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan FM Re: redaktorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:25 Gość portalu: myslak napisał(a): > "Nazywam się Lis - fajne nazwisko, bo się można szybko podpisać. Lubię kurczaki > z rożna, piwo, piłkę nożną i blondynki z dużymi. Z mniejszymi też. I właściwie > to nie muszą być blondynki. W moim programie pojawią się kurczaki z rożna, piwo > i blondynki. Mam nadzieję. Przełącz się na maxxxa 13-17. Chyba, że nie lubisz > kurczaków piwa i blond lasek." > > Nie lubię kurczaków, piwa i blond lasek. > > jeeeeezuuuuuu, ale poziom :((( To proste nie sluchaj tego radia... A tak nawiasem jaki poziom reprezentowalo radio BRW tam to nikt nie mial nic do powiedzenia zabardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooski re:daktorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:54 Własnie, jak nie chcecie to nie sluchajcie... Ja slucham bo mi osobiscie po prostu nie przeszkadza. A co do ludzi z radia, to zostało ich tylko kilka sztuk, reszta do wyrzutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: redaktorzy IP: 81.15.135.* 16.11.05, 22:14 Sluchaj kolo, Ty przemadrzaly fanku czasem lepiej nic nie gadac niz rznac glupa na antenie. Moze w BRW nie byl to poziom bardzo wysoki,ale na tle stacji lokalnych byl bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś