Dodaj do ulubionych

Pomóżmy Dzidkowi

20.11.05, 11:53
bo dzidek sie nudzi :) znajdzmy mu jakis pomysl na zycie, na niedzielna nude,
albo co? Stawiam pytanie - co dzidek moze zrobic dzis dla siebie, adla innych,
dla swiata? bo jak na razie to nas zarzuca linkami do roznych www. taki
szperacz z tego dzidka. :)
Obserwuj wątek
    • koza16 Re: Pomóżmy Dzidkowi 20.11.05, 14:16
      Ja mam taka propozycje dla dzidka zeby poszperal w archiwum forum bo zdaje mi
      sie ze kiedys byl zagorzalym zwolennikiem PiSu.....
      • pressforum Re: Pomóżmy Dzidkowi 20.11.05, 15:20
        myslisz, ze mu zaszkodzilo? to chyba nie grzech byc zwolennikiem pis-u? czy moze
        zmienil opcje? to tez nie grzech ;)
        • arek354 p Re: ssforum 20.11.05, 16:31
          Cześć pressforum ☺
          W jaki sposób uzyskałeś obok swojego nicka tę uśmiechniętą buźkę?
          • pressforum p Re: ssforum 20.11.05, 17:53
            siemano
            otoz wyczyn ten udal mi sie po wypelnieniu profilu. jak klikniesz na moj nick w
            podpisie autora wątku, to zobaczysz ten moj tajemniczy profil ;) a swoja droga,
            gdzie jest dzidek???
        • koza16 Re: Pomóżmy Dzidkowi 20.11.05, 18:43
          no ostatnio jakby zmienil orientacje. Jasne ze to nie grzech, ale szybko cos...
      • Gość: dzidek Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:49
        Do kozy 16. Pomyliłeś mnie chyba z kimś innym.Owszem,byłem w "Solidarności"-
        do 1995.Później jeszcze tu i tam,obecnie od kilku ładnych lat nie należę do
        żadnej partii i dobrze mi z tym.Przynajmniej nie muszę się po kilku latach
        wstydzić za cudze grzechy.
        • koza16 Re: Pomóżmy Dzidkowi 20.11.05, 21:32
          Przepraszam jesli pomylilem ale wydaje mi sie ze prowadzilem z Toba jakis czas
          temu na tym forum spory na temat PiSu. Nie mialem na mysli przynaleznosci do
          partii. Niestety nie mam czasu aby poszperac. Raz jeszcze przepraszam jesli sie
          pomylilem.
    • sekretarka37 Re: Pomóżmy Dzidkowi 20.11.05, 18:14
      Pomysł na życie dla Dzidka? - oczywiście KOBIETA i to taka, której na długi,
      długi czas uda się odciągnąć Dzidka od komputera :-)
    • Gość: dzidek Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:43
      pressforum napisał:"bo dzidek się nudzi....".Postaram się odpowiedzieć krótko,
      nie, nie nudzę się,poraża mnie tylko powszechna znieczulica,obojętne
      przechodzenie obok pokrzywdzonych przez los i skrzywdzonych przez
      innych.Przeraża mnie "nasze prawo",które służy do gnębienia słabych i
      bezbronnych.Staram się zwrócić uwagę na patologie,które przez swą
      powszechność,przestały już "razić",do których się przyzwyczailiśmy.Widzę że
      moje wysiłki zostały ujęte w kategorii "nudy",postaram się je ograniczyć,jeśli
      przeszkadzają niektórym "pławić się w samozachwycie"
      • Gość: press not logo Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:47
        będziemy wdzięczni :) kilka twoich porannych postów to naprawde przejaw troski o
        społeczeństwo ;)
        • Gość: dzidek Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:52
          Troszczyć o społeczeństwo mają się rządzący,ja próbuję uwypuklić problemy
          które przestaliśmy (moim zdaniem)zauważać
      • Gość: Dyduch Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.11.05, 19:27
        Gość portalu: dzidek napisał(a):

> nie, nie nudzę się,poraża mnie tylko powszechna znieczulica,obojętne
        > przechodzenie obok pokrzywdzonych przez los

No niezupelnie, Twoj post wreszcie zostal zauwazony :) Popatrz jak sie watek
        rozwija :)
        • Gość: dzidek Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:50
          Do "Dyducha" Wolał bym żeby rozwijała się świadomość ludzka,a nie wątek.Żeby
          przynajmniej usiłowano zmienić to co złe,w końcu powinno się udać.Może to
          głupie,ale ciągle jeszcze nie tracę wiary w LUDZI
          • pressforum Re: Pomóżmy Dzidkowi 20.11.05, 21:32
            to przejaw tej troski?:

Najnowszy zegar??????
            Autor: Gość: dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl
            Data: 20.11.05, 11:40

www.lares.dti.ne.jp/%7Eyugo/storage/monocrafts_ver3/03/index.html
            • Gość: dzidek Re: Pomóżmy Dzidkowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:18
              Ciekawostka,dla odprężenia.Chociaż można traktować jako "memento mori".
              • pressforum Re: Pomóżmy Dzidkowi 21.11.05, 12:27
                :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka