Dodaj do ulubionych

Andrzej Zibrow na Prezydenta !!

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.06, 19:27
Bo kocha ludzi !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:38
      To już nie kocha Dyducha?
      • Gość: piszpantu Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 5.5R* / *.iad.untd.com 17.01.06, 21:39
        niech "On" idzie skad przyszedl
        • aands Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 17.01.06, 23:51
          CZERWONY PAJAK NA DRZEWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KARIEROWICZ!!!!!!!!
        • Gość: jura57 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:32
          A skąd?
    • Gość: aaa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 13:09
      myślę że dobry kandydat , lepszy od kuźniara i lubińskiego razem wziętych.....
      • Gość: gibon Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 13:29
        on ma w d... prezydentuę , po co mu te zmartwienia i nie ma za bardzo na co się
        łasić, zadne kokosy ta prezydentura
        • Gość: Patrycja Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:59
          Gibon ma rację, kiedyś słyszalam jak na oficjalnym spotkaniu Zibrow powiedział,
          coś takiego: mam tyle kasy że śmiało mógłbym w domu zasunąć rolety w oknach,
          napalić w kominku i zapomnieć o pracy - nie ma co skromy facet!!!
          • Gość: kolasa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.06, 12:06
            To wylacznie jego zasluga, ze ma tyle kasy, wiec nie widze powodu do sromnosci.
            Jak sama dojde do czegos takiego, to tez sie bede chwalila!
          • de_most_enes Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 10.05.06, 15:52
            O "kasie" Zibrowa może mówić tylko ten, kto go nie zna. To, że przez dziesiątki
            lat uczciwej pracy dorobił się domu z ogródkiem i samochodu nie jest chyba
            niczym wielkim? Z tego co wiem, to często mu rzucano kłody pod nogi. Jego dom
            nie jest jakąś odjechaną chałupą a już na pewno nie największą na osiedlu.
            Samochód to też nie ferrari a skromna toyota yaris, którą kupił żonie aby mogła
            się poruszać swobodnie po mieście. Synowi oddał rozlatującego się chyba 10
            letniego forda. Sam jeździ służbowym samochodem (jako prezes największego
            zakładu w tym mieście chyba ma prawo do służbowego auta; żadne luksusowe auto -
            avensis). Pan Andrzej i Pani Ela to ludzie wyjątkowej uczciwości, którym nie
            zawsze wszystko w życiu się udawało i z tego co wiem nie zawsze udaje. Nie są
            ludźmi bogatymi. Życie ich nie oszczędza. Pani Ela poważnie choruje na
            kręgosłup. Z tego co wiem oboje obecnie zajmują się poważnie chorymi teściami
            Pana Andrzeja. Człowiek ten żyje normalnie i skromnie. Na pewno dla niektórych
            to co on ma to dużo. Ale to jest normalny poziom w cywilizowanym kraju.
            Najważniejsze, że osiągnął to normalną uczciwą pracą.
            Od razu mówię skąd to wiem: mieszkam ulicę obok. Zibrowowie nie są moim
            bliskimi znajomymi. Nigdy nie pracowałem wspólnie z żadnym z nich. Nigdy nie
            należałem do SLD, a wręcz przeciwnie. Podziwiam kogoś, kto nigdy nie dorabiał
            się na nie swoim.
    • Gość: :-) Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:01
      Ludzie,przecież to zwykły gamo...tylko miał troszeczke szczęścia z
      pieniązkami.Ot cała jego historia.Miejmy nadzieję,ze nigdy nie dochrapie się
      żadnego odpowiedzialnego stanowiska.Pozdrawiam.Życzliwy.
      • Gość: density Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:12
        już ma stanowisko prezesa poważnej firmy która szlag trafi niedługo pod jego
        rządami
        • Gość: jontek Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:15
          a co to za firma?
        • Gość: aha Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.06, 12:08
          Jak narazie ta firma rozwija sie w najlepze...
    • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.06, 18:16
      popieram- na prezydenta !!!
      • Gość: koks Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:00
        No tak może go Dyduch wyznaczy szególnie że niedługo straci posadke prezesa w
        Koksowni.
        • Gość: taki bufon? Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.06, 23:11
          tylko patrzec jak go spuszcza z prezesa - vide Skrętkowicz zadarł ze wszystkimi
          i został spuszczony
          • Gość: aaa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.06, 08:26
            słyszałem że nasz wielce dobrotliwy poseł Giowani vel Roman chce tam wsadzić
            swoich kolesi ,ponoć jakiegoś Bukinę czy Piątka ..
          • Gość: Che Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.06, 22:05
            Augustyn budując swoją wersję "Państwa Bożego", myślał wyłącznie jak zbudować
            oligarchię partyjną PO. Niszcąc i poniżając lud pracujący. Musiało się to
            spotkać z odpowiedzią niebios i mimo układów z wałbrzyskim klerem,niebiosa
            pozbawiły go w jego gorliwej walce z ludźmi- rozumu !
            Andrzej Zibrow co prawda ma również wsparcie hierarchów kościoła i "S" ale w
            zwiazku z tym nie za bardzo towarzyszy ?
        • Gość: nedza Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:06
          daleko niepojedzie na koksie ,przedawkuje już ma zjawy
        • Gość: nedza Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:10
    • Gość: Kremzborowików Re: Andrzej Zibrow i jego Matrix !! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.01.06, 15:18
      Miał takie fajne hasło wyborcze: "Człowiek w życie" czy może coś pokręcilem??:)
      • Gość: zozo Re: Andrzej Zibrow i jego Matrix !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.06, 22:32
        Tak . jesteś blisko; a to było tak : pier..l go ! Bicza z piasku koles nie
        ukręcisz....
        • react Re: Andrzej Zibrow i jego Matrix !! 26.01.06, 21:26
          Wg. mnie to jest porządny facet, ale faktycznie - nie powinien się pchać na
          prezydenta, bo po co mu takie kłopoty (no chyba, że bardzo chce, to wtedy owszem
          - ma moje poparcie).
          Co do wylecenia z posady - jakoś nie wiem czemu twierdzicie, że jest
          niekompetentny, skoro firma przynosi wysokie dochody, pensje są najwyższe w
          w-chu, no i ma perspektywy... - jeśli wyleci, to tylko dlatego, ze koksownia
          jest firmą państowa, a jak wiemy PiS, który chciał tak odpolitycznić gospodarkę,
          zwalczać korupcję postanowił obsadzić wszystkie stołki, puki jeszcze może ( i
          PiS tego nie kryje, choć teoretycznie chce, ale mu nie wychodzi...
          widać żywy jeszcze w duszach PiSowców cytat z Sienkiewiczowskiego "Potopu" o
          rwaniu rzeczpospolitej na kawałki...
          • Gość: Prezydencik Re: Andrzej Zibrow i jego Matrix !! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.01.06, 01:24
            img472.imageshack.us/my.php?image=tusknowy400prezydencikrynicki9.jpg
          • Gość: ZIBI Re: Andrzej Zibrow i jego Matrix !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.06, 20:33
            POKI CO Z JUWENTUREM TEZ ODNOSI SUKCESY!!!
            www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=4219
    • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.06, 18:05
      koniec świata bliski
      • Gość: fidel Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.06, 00:26
        koniec świata zwiastowali tak czesto, że nikt Ci nie da wiary! Zibrow i
        towarzysze to nie są ostatni jeźdźcy apokalipsy, oby tylko Duch- Dyducha nie
        zapanował nad mistem to ponure misto zamieniło by sie Gotham, a wtedy tlko
        nadzieja w Supermenie.
        • Gość: paweł Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:35
          Potwierdzam,że Andrzej Zibrow jest z zamiłowania sportowcem.Niebawem
          zorganizuje mistrzostwa w sportach zimowych,czego dowodem są sięgające chmur
          góry zalegającego koksu.Tak więc zjazd na nartach jest już w programie,a
          smaczku doda slalom"gigantyczny" między pełnymi wagonami których nikt nie chce.
          Może,lepiej będzie gdy Andrzej Z. zostanie prezydentem Wałbrzycha,bo grozi nam
          tylko jeszcze jedna obwodnica widmo i z całego serca ktorym się szczyci
          A.Z.szwajcarski serek na drogach.
          • Gość: Anonim Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.03.06, 21:42
            Powiem krótko: jesteś głupkiem :)
            • Gość: paweł Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:45
              Jesteś prosty i smutny.
              • Gość: wert Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:53
                Pawel jesteś ok , a ty anonim zamknij dzioba jak nie masz nic mądrego do
                powiedzenia
                • Gość: Anonim Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.03.06, 22:25
                  wert i pawel, zrobcie se dobrze a nie pierniczcie glupot.
              • Gość: Anonim Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.03.06, 22:26
                Gość portalu: paweł napisał(a):

> Jesteś prosty i smutny.

a ty jestes pawel .... buahahaha, i wszycho na temat
                • Gość: Zibrow Andrzej Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:04
                  Dziękuję Państwu za uruchomienie kolejnego wątku "Zibrow na Prezydenta" po
                  wcześniejszym "lepiej na lewicy". Proszę zwrócic uwagę na obrzydliwość i
                  obcesyjną agresję niektórych uczestników tego wątku pojawiającego sie tuż po
                  emisji programu na żywo w TV Dami. Nie trzeba być szczególnie dociekliwym by
                  skomentować to jednoznzcznie jako sterowany wątek z ukrycia, za "winkla" przez
                  osoby którym bezposrednie spojrzenie w oczy i uczciwa dyskusja jest obca.
                  Gratuluję obłudy i fałszywej odwagi. To sie nazywa dokopać i zabić słowem
                  przeciwnika. Życzę dobrego samopoczucia. Współczuję Państwu bo trudno wygrać,
                  nawet z własnym sumieniem. Szkoda dyskusji na prowakcję. Zapraszam na mecz
                  piłki siatkowej Play off o wejscie do 1 ligi. Wierzę że wygra Wałbrzych. Hala
                  OSIR-u sobota 04.03.2006 godz.17,00 i niedziela 05.03.2006. godz.11,00. Bedę
                  widoczny i jeśli starczy odwagi jestem gotów do rozmów bezpośrednich. Kocham
                  Ludzi!!! Człowiek i Życie. Andrzej Zibrow.
          • Gość: Zibrow Andrzej Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:23
            Drogi Panie Pawełku!!! Specjalisto od koksu i destrukcji oraz obstrukcji. Gdy
            Pan był taki mądry jaki Pan jest niemądry to by Pan książyc na kolanach w pupę
            całował. Fajny z Pana chłop proszę o CV.
            • Gość: W kropce Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:26
              Zastanawiam sie na ile poglady na forum sa reprezentatywne w stosunku do
              mieszkancow Walbrzycha? Mam wrazenie, ze wypowiada sie tu garstka zwolennikow i
              przeciwnikow danego watku, ale rzadko zaglada tzw. przecietny walbrzyszanin. To
              przypomina zabawe w piaskownicy, ale zamiast lopatek sa klawiatury. Wlasciwie
              mozna to forum potraktowac jedynie jako zaciszne miejsce do odreagowania przez
              zbyt sfrustrowanych podgladaczy rzeczywistosci. Nie wiem, czy taka byla idea
              tworcow forum? Chyba szkoda czasu, aby tu zagladac, bo mozna popasc w
              depresje:))))))))
            • Gość: ewa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 07:57
              To jest własnie cały Zibrow tylko on jest NAJ a cała reszta świata to ZERO.
              Tylu mieszkańców Wałbrzycha klepie biedę, nie ma co dać jeść dzieciom które
              głodują a on bezczelny zaprasza na mecz!!! obudź się chłopie nie wszyscy
              ograbili ten kraj jak ty!!!
              • Gość: Luzak Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 09:50
                Ewka, Ty glupia psiocho. Przecież Zibrow daje na Domy Dziecka ! Jestes slepa
                czy bezdennie głupia, że wypisujesz takie brednie? Powinnaś się pomodlić o
                rozum i to przy tym tabernakulum, które dla kościoła ufundował lewicowy Zibrow.
                Nie pisz więcej takich głupot, babo. Na wszystkie Twoje pytania Pan Zibrow
                odpowiedział wczoraj w Dami. Wiem, że zna się z Dyduchem, wiem, że był UW i
                wiem jeszcze kilka innych rzeczy, których Twój ptasi móżdżek nie jest w stanie
                pojąć. I nie przeszkadza mi to. Bo trzeba w nim widzieć przede wszystkim
                CZLOWIEKA a nie polityka !
                • arek354 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 09:55
                  Gość portalu: Luzak napisał(a):

> Ewka, Ty glupia psiocho. itd itd ....

Nie zgadzam się z formą, ale treść jest w tym wypadku ważniejsza :) Ja również
                  znam Pana Andrzeja Zibrowa i złego słowa o Nim nie powiem. Jako człowiek zawsze
                  był w porządku.
                  • Gość: innka Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:07
                    Może i Ewa nie ma racji ale post Luzaka tak obraźliwy dla niej - ojj brak
                    całkowity kultury, bravo Arek właśnie takich mężczyzn nam potrzeba
                  • embriao Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 11:38
                    Oj będzie gorąco przy przyszłych wyborach :)

:D
                    • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 11:40
                      embriao napisał:

> Oj będzie gorąco przy przyszłych wyborach :)
                      >
                      > :D
                      >
                      Nudy Tomku będą - te same gęby i plucie na siebie plus obiecanki.
                      Gorzej jak moher sprowadzą na wiece wyborcze - mogą być bitki!

muz
                • Gość: motyl Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 02.03.06, 20:14
                  Wspolczuje p.Zibrow takich "kibicow" jak Luzak.
                  Wypowiedzi i argumenty na pozime "pomrocznosci......
              • Gość: Zibrow Andrzej Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 212.160.143.* 02.03.06, 11:42
                Pozdrawiam Pani Ewo. Trudno dyskutować z cieniem. Zibrow nie chowa głowy w
                piasek, szanuje zdanie odmienne, nie ma monopolu na mądrość, darzy zaufaniem
                każdego człowieka. Bezczelnie będzie inwestował w młodzież i sport. Zyczę
                dobrego samopoczucia. zgadzam sie z poprzednią wypowiedzią, że staje się to już
                nudne i obrzydliwe. Są ciekawsze zajęcia. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
                • Gość: ewa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:04
                  Nie miałam na to wpływu, że akurat dane mi było poznać pana z tej negatywnej
                  strony, dzięki temu, że przez dość długi okres pracowałam w pana otoczeniu i z
                  tym cieniem w pana wypowiedzi to akurat pasuje. Od lat używa pan tych samych
                  sloganów, wyniosłych, takich pod publikę, typu plują mi w twarz a ja i tak się
                  uśmiecham i kocham ludzi, kochanie to oczywiście pożądana cecha ale czy tak
                  czuje pan rzeczywiście? - ja sądzę że NIE i nie jest to "wyssane z placa".
                  • arek354 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 13:15
                    Gość portalu: ewa napisał(a):

> dane mi było poznać pana z tej negatywnej
                    > strony, dzięki temu, że przez dość długi okres pracowałam w pana otoczeniu

A to ciekawe, Pani Ewo. Ja również miałem okazję pracować jakiś czas w
                    otoczeniu Pana Zibrowa i jakoś nie pamiętam, aby zgadzało się cokolwiek o czym
                    Pani wyżej napisała. Człowiek jest szczery, prawdomówny. Widocznie musiał
                    kiedyś skrytykować Pani pracę (np. nieróbstwo) i tym zalazł Pani za skórę. I
                    teraz widzimy przypinanie łatek w Pani wykonaniu.
                    Panie Andrzeju, głowa do góry. W "Zagłębiu" nie takie ciężary Pan pokonywał ;)
                    • Gość: ewa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:25
                      Nie masz pojęcia o czym mówię i też bezpodstawnie mnie obrażasz a na dodatek
                      lizus z ciebie a już myślałam że pożądny facet jak to pozory mylą... . Zibrow
                      pewnie już wie kim jestem i dlaczego tak sądzę o nim negatywnie ale nigdy się
                      do tego nie przyzna tu na forum, tak jak udaje że nie reaguje na inne negatywne
                      komentarze na jego temat .
                      • arek354 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 14:35

> bezpodstawnie mnie obrażasz

Na tym forum obraził Cię tylko i wyłącznie niejaki Luzak, ale zaczynam się
                        powoli zastanawiać czy nie miał racji. Bo to chyba nie była obraza tylko
                        szczera prawda :)

> lizus z ciebie a już myślałam że pożądny facet jak to pozory mylą...

Nie interesuje mnie co o mnie myślisz. Ja nie jestem od tego, żeby mnie ktoś
                        lubił czy nie. Mam swoje grono znajomych a Ty na pewno się do nich nie
                        zaliczysz. Poza tym nigdy nie byłem "pożądny". Porządny i owszem.

>pewnie nosiłeś
                        >jemu teczkę i podcierałeś cztery litery jak to lizus.

Wolałbym mu cztery litery podetrzeć niż Ciebie pocałować w usta.
                        Bo masz w nich sporo jadu. Bez pozdrowień.
                        • Gość: Luzak Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 81.168.209.* 02.03.06, 15:25
                          aREK, ty z nia nie gadaj bo to zla kobieta jest
                        • secretarka Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 18:57
                          arek354 napisał:

> Gość portalu: ewa napisał(a):
                          >
                          > > bezpodstawnie mnie obrażasz
                          >
                          > Na tym forum obraził Cię tylko i wyłącznie niejaki Luzak, ale zaczynam się
                          > powoli zastanawiać czy nie miał racji. Bo to chyba nie była obraza tylko
                          > szczera prawda :)
                          >
                          > > lizus z ciebie a już myślałam że pożądny facet jak to pozory mylą...
                          >
                          > Nie interesuje mnie co o mnie myślisz. Ja nie jestem od tego, żeby mnie ktoś
                          > lubił czy nie. Mam swoje grono znajomych a Ty na pewno się do nich nie
                          > zaliczysz. Poza tym nigdy nie byłem "pożądny". Porządny i owszem.
                          >
                          > >pewnie nosiłeś
                          > >jemu teczkę i podcierałeś cztery litery jak to lizus.
                          >
                          > Wolałbym mu cztery litery podetrzeć niż Ciebie pocałować w usta.
                          > Bo masz w nich sporo jadu. Bez pozdrowień.

Uważam Arek że przesadziłeś na całej linii, to niekulturalnie tak odnosić się
                          do kobiety brak Ci klasy prawdziwego mężczyzny a taką właśnie klasę pokazał
                          Zibrow w poście do Ewy mimo że to jego a nie Ciebie personalnie krytykowała.
                          Nie bronię Ewy bo też ma cięty język, ale wcale nie pisała że chce należeć do
                          grona Twoich znajomych a z tym całowaniem to już totalny odjazd. Jest w Tobie
                          dużo narcyzmu, i czasem warto też uszanować poglądy innych nawet gdy są inne
                          niz twoje. Lepiej przelej swoją uwagę na pisanie konkretnych odpowiedzi na
                          posty a nie na krytykowanie wszystkich tych którzy mają inne poglądy niż ty.
                          Korespondencję w tej sprawie uważam za zakończoną i jedyną. Pozdrawiam Pana A.
                          Zibrowa.
                          • arek354 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 19:31
                            secretarka napisała:

> Uważam Arek że przesadziłeś na całej linii,

Nie uważam, abym przesadził. Ewa zaatakowała najpierw personalnie A. Zibrowa a
                            potem jeszcze mi się dostało od lizusów i podcieraczy tyłków. Bronić Pana
                            Zibrowa nie zamierzam, bo sam sobie da radę ale nie pozwolę, aby ktoś jeżdził
                            po mnie jak po łysej kobyle tylko dlatego, że mam inne zdanie. Uwagę Ewie na
                            jej niewyparzony język już wcześniej zwracało kilka osób m.in. moose.
                            Ja jestem bardzo cierpliwy, ale do czasu. To Ewie, a nie mi powinno być wstyd !
                            EOT
                            • Gość: obserwator do arka Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:43
                              Nie masz racji Arek. Ewka napisała pierwsza post o Zibrowie a dopiero potem Ty
                              ją zaatakowałeś więc sam ją sprowokowałeś do takiego postępowania i to Ty nie
                              uszanowałeś jej poglądów. A wystarczyło tylko przeczytać i dać sobie spokój -
                              chłopie!!! no co TY weż się w garść.
                      • Gość: miki Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 19:14
                        Jakoś muszę się zgodzić z Ewą. Towarzysz Zibrow przypomina mi Kolegę Rosiaka z
                        poprzedniej kampanii. Też móił wszystkim to co chcieli usłyszeć. Też kochał
                        ludzi i nieba by im uchylił. I co? i gó...o. Pozdrawiam łatwowiarków
                    • Gość: ewa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:30
                      Jeszcze coś, ja ciebie akurat nie pamiętam i w sumie dobrze, pewnie nosiłeś
                      jemu teczkę i podcierałeś cztery litery jak to lizus.
                      • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 13:33

> Jeszcze coś, ja ciebie akurat nie pamiętam i w sumie dobrze, pewnie nosiłeś
                        > jemu teczkę i podcierałeś cztery litery jak to lizus.

Nie lżyj ludzi zła kobieto. Bo trafisz do czerwonego koszyczka.
                        Abuse zostawię sobie na deser jakbyś jeszcze chciała coś napisać!

moose
                        • Gość: ewa do analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:38
                          pilnuj lepiej postu o KĄCIKU bo to twój ulubiony temat
                          • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 13:47
                            Gość portalu: ewa do analysis napisał(a):

> pilnuj lepiej postu o KĄCIKU bo to twój ulubiony temat

Pilnuję wielu wątków i twojej radosnej twórczości również.
                            Nie omieszkam ci wytknąć w każdej sytuacji jeśli będziesz obrażać innych
                            forumowiczów. Cieszę się że czytasz moje posty. To krzepiące.

muz
                            • Gość: ewa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:11
                              No no patrz jaki obrońca z ciebie niczym BATMAN,a kto cię upoważnił do tego
                              żeby wszędzie wciskać swoje 3 grosze i wszystkich pouczać jak mają pisać jak
                              myśleć, itp. itd. A forumowiczów nie obrażam tylko jak można szanować kogoś kto
                              produkuje takie wątki typu kącik - ale pewnie to własnie twój poziom, czepiasz
                              się błędów w pisowni a moralności nie masz za grosz. Z moje strony już zero
                              komentarza bo rzeczywiście szkoda czasu na takie dyskusje.
                              • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 14:37

> No no patrz jaki obrońca z ciebie niczym BATMAN,a kto cię upoważnił do tego
                                > żeby wszędzie wciskać swoje 3 grosze i wszystkich pouczać jak mają pisać jak
                                > myśleć, itp. itd. A forumowiczów nie obrażam tylko jak można szanować kogoś kto
                                >
                                > produkuje takie wątki typu kącik - ale pewnie to własnie twój poziom, czepiasz
                                > się błędów w pisowni a moralności nie masz za grosz. Z moje strony już zero
                                > komentarza bo rzeczywiście szkoda czasu na takie dyskusje.

Nie masz stylu kobieto. Z każdego postu wyziera powierzchowność sądów, nienawiść
                                wobec innych poglądów niż twoje i jakieś zadry. Nie przestrzegasz zasad
                                regulaminu forum, stąd wnioskuję że go nie znasz. Proponuję więcej kontaktu z
                                żywymi ludźmi, a mniej z komputerem.

moose
                • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 16:36
                  Gość portalu: Zibrow Andrzej napisał(a):

> Pozdrawiam Pani Ewo. Trudno dyskutować z cieniem. Zibrow nie chowa głowy w
                  > piasek, szanuje zdanie odmienne, nie ma monopolu na mądrość, darzy zaufaniem
                  > każdego człowieka. Bezczelnie będzie inwestował w młodzież i sport. Zyczę
                  > dobrego samopoczucia. zgadzam sie z poprzednią wypowiedzią, że staje się to już
                  >
                  > nudne i obrzydliwe. Są ciekawsze zajęcia. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Panie Andrzeju,
                  Prawda kole w oczy. Promuje Pan siebie (vide te sesje zdjęciowe w Książu na
                  podpisanie każdego świstka) a nie dba Pan o zakład. Dokręca Pan śrubę ludziom,
                  którzy budowali ten zakład, a przeżera Pan zyski które wypracowała firma nie pod
                  Pańskimi rządami. Sponsoring to raczej powinien pan prowadzić ze swojej
                  kieszeni. Pościągał Pan ludzi z KGHMu którzy na barkach spracowanych ludzi
                  wchodzą Panu w tyłek. Już nie mówiąc o najbliżzej majówce w Marii za
                  niewypłacone ludziom premie. Niech się tych 11tu (dobrze liczę) menedżerów
                  zajmie sprzedażą zalegającego na zakładzie koksu póki jeszcze ktoś go chce
                  kupować. A Prezydentem Pan raczej nie zostanie - bo złej opinii o sobie Pan w
                  Wałbrzychu nie zmieni, a wręcz przeciwnie - opinia jest coraz gorsza, mimo
                  błysków fleszy. Więcej pokory i szacunku dla tych ludzi którzy na Pana pracują
                  Panie Prezesie.

moose
                  • Gość: Anonim Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 81.168.209.* 02.03.06, 16:45
                    analysis napisał:
                    > A Prezydentem Pan raczej nie zostanie

Przecież jeszcze nie zgłosił swojej kandydatury.
                    • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 17:01
                      Gość portalu: Anonim napisał(a):

> analysis napisał:
                      > > A Prezydentem Pan raczej nie zostanie
                      >
                      > Przecież jeszcze nie zgłosił swojej kandydatury.

Na Zakładzie powiedział.

moose
                      • Gość: Paweł Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:11
                        ale jesteście naiwni pewnie ta Ewa (jeśli to w ogóle jest kobieta) to jedna
                        wielka prowokacja podniosła wam poziom adrenaliny a teraz ma niezły ubaw, oj
                        panowie więcej rozsądku mniej emocji.
                        • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 17:19
                          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> ale jesteście naiwni pewnie ta Ewa (jeśli to w ogóle jest kobieta) to jedna
                          > wielka prowokacja podniosła wam poziom adrenaliny a teraz ma niezły ubaw, oj
                          > panowie więcej rozsądku mniej emocji.

Zapewniam Cię, że tak nie jest.
                          Chyba byłaby to ostatnia osoba która by mnie wzruszyła.

Czy ktoś poruszał sprawę lojalek pracowniczych na ZK?
                          • Gość: Paweł Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:22
                            Sorry ale nie kumam o czym napisałeś, możesz bardziej jaśniej?
                            • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 17:35
                              Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Sorry ale nie kumam o czym napisałeś, możesz bardziej jaśniej?

Pracownicy dostają do podpisania coś w stylu lojalki chwalącej Prezesa.
                              Nie znam szczegółów, ale mogę się dowiedzieć.
                              Dużo dziwnych rzeczy się tam (w ZK) dzieje.

• Gość: Paweł Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:11
                                Dzięki za wyjaśnienie, ale niezły numer z tymi lojalkami.
                  • Gość: obserwator Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:17
                    analysis uważaj taka krytyka wobec Zibrowa chyba nie ujdzie Ci na sucho, zaraz
                    doberman Zibrowa czyli arek odgryzie Ci głowę bułahahahha
                    • arek354 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 18:41
                      Gość portalu: obserwator napisał(a):

> analysis uważaj taka krytyka wobec Zibrowa chyba nie ujdzie Ci na sucho,
                      zaraz
                      > doberman Zibrowa czyli arek odgryzie Ci głowę bułahahahha

Bez przesady, bez przesady ;) Mam odmienną opinię o Zibrowie, ale obaj (z
                      moose) się nie pożremy. To nam nie grozi ;)
                  • Gość: Zibrow Andrzej Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:08
                    Pani pseudo "EWO", jest Pani prowokująca i czarująca. Nie potrafię odmówic, tym
                    bardziej z tą kolką w oku i dokręconą śrubą. Zapraszam do następnej sesji
                    zdjęciowej na sprzedaż Pani wizerunku, bo Koksownia Wałbrzych sprzedała 5
                    letnią produkcję koksu, a wypracowany zysk "przeżre" na zatwierdzone przez Radę
                    Nadzorczą inwestycje o wielkości 100 mln zł. Przede wszytkim zapewni to
                    bezpieczeństwo miejsc pracy i byt socjalny załogi. Jestem dumny,że pracuję w
                    Koksowni Wałbrzych, dumny z doswiadczonej załogi, której wielokrotnie
                    dziękowałem i dziękuję za trud pracy. Sponsoring to również koszty uzyskania
                    przychodu (inżynieria finansowa), sponsoring to odpowiedzialność kontynuatora,
                    spadkobiercy tradycji Wałbrzyskiego Zagłębia Węglowego, sponsoring to
                    odpowiedzialność wobec regionu, biedy, bezrobocia i młodzieży. Na barkach całej
                    załogi w tym kierownictwa koksowni spoczywa obowiązek i odpowiedzialność za 750
                    rodzin tam pracujących i jednego (dosłownie 1 ) ściągniętego z wyboru i konkursu
                    • embriao Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 22:15
                      A gdzie można poczytać o wynikach finansowych koksowni za zeszły rok i o
                      wynikach w latach ubiegłych?

:D
                      • de_most_enes Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 10.05.06, 16:11
                        Przecież te wyniki nie są tajemnicą. Spółka Akcyjna je publikuje. Możesz też
                        rzucić okiem na listę TOP500 przedsiębiorstw i TOP100 największych eksporterów
                        w kraju. Zwróć uwagę na umowy długoterminowe na dostawy koksu jakie Zibrow
                        zapewnił koksowni przez ostatni rok. To się nazywa menadżer!
                        • Gość: niewiedzący Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.06, 13:34
                          a można prosić link do tych wyników?
                          • Gość: Andrzej Zibrow Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:57
                            Z uwagi na duże zainteresowanie moją osobą, witam i pozdrawiam serdecznie
                            forumowiczów. Kandyduję w najbliższych wyborach samorządowych w Wałbrzychu.
                            Nizależny kompetentny - Człowiek i Życie - Andrzej zibrow
            • Gość: cycero4 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:48
              Panie Andrzeju. a może coś Pan napisze o Pana członkostwie w Unii Wolności?
              • zs4 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 02.03.06, 16:18
                albo pomocy w kampani Szewca posła AwS-u
                • Gość: Zibrow Andrzej Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:06
                  Z przyjemnoscią wyjaśnię kwestię Unii Wolności. Jako wolny i niezależny
                  człowiek czując potrzebę aktywności publicznej i społecznej w końcówce lat 90
                  wstąpiłem w szeregi tej Partii. Marzyłem o budowie nowej rzeczywistości w
                  Polsce. Widząc Unię Wolności jako Partię bliską mym poglądom, tworzyłem nurt
                  centrolewicy w ramach tej Partii w Wałbrzychu. Po kryzysie w tej Partii nie
                  zmieniając poglądów założyłem koło "Przedsiębiorca" w ramch struktur SLD.
                  Wspólnie z kolegami w ramch tej działalności staraliśmy się być wartością nowej
                  Polskiej demokracji i nowego spojrzenia na gospodarkę wolnorynkową w oparciu o
                  człowieka jako największej wartości życia. Skrajności polityczne mnie nie
                  interesują, uważam, że polityk powinien być przewidywalny i uczciwy w
                  działaniu. Darzę przyjaźnią wiele osób z innych opcji politycznych bo wielu z
                  nich to przyzwoici ludzie. Gdy chodzi o człowieka i jego życie nie ma podziałów
                  politycznych. Dla mnie polityka to gospodarka która ma słuzyć dobru człowieka.
                • Gość: Zibrow Andrzej Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:21
                  W kwestii AWS-u informuję, że w latach 80 w dniach strajku ANDRZEJ ZIBROW
                  bronił człowieka i stanął na czele walki o godność pracownika i godność życia.
                  Walczył o wdrożenie w życie ideałów i zasad SOLIDARNOŚCI. Gdzie? W
                  Spółdzielni "ELEKTROCHEM" w Wałbrzychu. Jestem przygotowany na jad, na fałszywą
                  rzeczywistośc, na powówienia i plotki. Ale jestem człowiekiem walki i sportu i
                  mam jasno wyznaczony cel. Spokojne, uczciwe i zdrowe życie.
              • Gość: * Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 81.168.209.* 02.03.06, 16:34
                Gość portalu: cycero4 napisał(a):

> Panie Andrzeju. a może coś Pan napisze o Pana członkostwie w Unii Wolności?

Wlacz sobie dzis Tv Dami, jest tam wszystko powiedziane. Oj cycero, szukasz
                tanich sensacji :)
                • Gość: cycero4 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:12
                  Od ludzi z b.UW wiem, że Pan Zibrow zapisał sie do tej partii, gdy rosły jej
                  notowania. I TYLKO TYLE - nic nie robił!!! Nawet nie wypisał sie oficjalnie z
                  UW tylko przeszedł do SLD gdy ta partia szła po tzw. zwycięstwo w wyborach
                  parlamentarnych. Towarzyszył mu w obu sytuacjach niejaki pan Andrzej Węgrzyn.
                  Krótko mówiąc mówi sie o Panu Zibrowie - 100% koniunkturalista. Ot i tyle.
    • Gość: wyborca O jakie lojalki chodzi? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 19:03
      Co to za bzdury? Jakie lojalki?
      Niech ktoś napisze konkretnie o co chodzi.
      • Gość: Zibrow Andrzej Re: O jakie lojalki chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:38
        Chodzi o to, że premie są wypłacane. Za dobre wyniki finansowe uruchomiono
        dodatkowe środki i narody. Potwierdzi to cała załoga Koksowni - moi świadkowie.
        (w dniu wczorajszym podjęto uchwałe w tym temacie). Chodzi o to że jest praca,
        stabilność, poszanowanie godnosci drugiego człoweika. Chodzi o to, że nie ma
        zaległości płatniczych, nie ma "zadymy", że pracownik jest podmiotem a nie
        przedmiotem pracy. Chodzi o to, że mamy najwyższą średnią wynagrodzeń w
        regione. Chodzi o to, że mamy pomysł na przyszłość. Chodzi o to, że jak nie wie
        się o co chodzi to wymyśla się wirtualne "lojalki". Chodzi o to, że kolejny
        miesiąc mamy dodatni wynik finansowy i jesteśmy na 361 miejscu Firm na
        liście "Rzeczpospolitej". Jestem do Państwa dyspozycji, ale proszę, ciszej
        Panie i Panowie nad koksownią, uszanujmy trud pracy tych ludzi. To podłe i
        obrzydliwe kłamstwa Nikomu i niczemu to nie służy.
        • Gość: Sigmunt Re: O jakie lojalki chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:53
          Hmmmmm, w tej sytuacji mozna stworzyc nowy dowcip: "Przychodzi Andrzej do
          lekarza ..........." :))))))))))))) Andrzejku, glupi nie jestes, moze troche za
          bardzo rozchwiany emocjonalnie, choc sie tego nie wstydzisz. Naprawde, nie idz
          sam na te wojne, bo was PiS-da wchlonie. Nie wierz mirazom, badz bardziej
          realista. Masz niesamowite ambicje i takich ludzi w Walbrzychu potrzeba, ale
          jesli obaj wystartujecie w wyborach, a on na pewno wystartuje, to nawet z
          czasem historia o was zapomni.
          • Gość: Zibrow Andrzej Re: O jakie lojalki chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:19
            Jaka wojna kto z kim ? A gdzie moja decyzja. Proszę Panowie macie
            pierwszeństwo. Dziękuję, przepraszam. Ja tylko się bronię. Decyzja dopiero w
            maju. Emocje na wodzy, zdrowie dopisuje. Ambicje siatkarskie na 1 ligę. Realnie
            w sobotę wygra drużyna z Wałbrzycha. Zapraszam. Dziękuję za wyrozumiałość i
            cierpliwośc. Przepraszam za śmiałość. Serdecznie pozdrawiam
    • react Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 03.03.06, 00:02
      Ta cała sytuacja z Panem Zibrowem zaczyna mi przypominać niedawne posty
      dotyczące niejakiego Piotra Sosińskiego...
      Nie wiem tylko czy P. Andrzej Zibrow wie o tej jak widzę zorganizowanej akcji...
      Jeśli wie - to przestrzegam - Sosińskiemu nie bardzo pomogła... :-)
      • react Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 03.03.06, 00:05
        Jednak - żeby nie było że jestem przeciw - jeśli Pan Zibrow to faktycznie Pan
        Zibrow, i ma zamiar kandydować - to życze powodzenia w wyborach...
        • Gość: XV Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:42
          bel bel ble
          • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.03.06, 09:02
            jes,jes, jes
            • react Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 03.03.06, 09:31
              No właśnie o tym mówiłem... Byle temat był wysoko...
              • Gość: sympatyk SLD Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.03.06, 10:31
                Popieram! Pan Zibrow ma mój głos!
    • Gość: członkowie SLD Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 12:53
      Panie Andrzeju, my członkowie SLD gorąco popieramy Pana kandydaturę na
      prezydenta Wałbrzycha w zbliżających się wyborach samorządowych. Z pewnych
      oczywistych względów musimy na razie występować anonimowo, lecz to wyczyniają
      władze SLD na czele z Wojcieszakiem jest po prostu skandalem. Lubiński jest dla
      nas nie do zaakceptowania, ponieważ jeszcze tak niedawno zdradził SLD. Jedynie
      Pan, Panie Andrzeju jest szansą, aby mieszkańcy naszego miasta ponownie
      uwierzyli w wartości lewicowe. Jesteśmy z Panem!!!!!!
      • Gość: kiks Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 14:19
        I zapomnieli się podpisać .... A . Zibrow haha
        • Gość: gośc Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 14:49
          Zibiemu włączyli net, może się chłop wyżyć
          • Gość: Członkowie SLD Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 15:26
            Wyrażamy swoje zdecydowane oburzenie tą odrażającą prowokacją!!! Tekst był
            przypisany Panu Lubińskiemu, Lubiński był i będzie naszym
            kandydatem.
    • Gość: Gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.06, 15:39
      Zawsze będziesz Pierwszy.
      • obserwator113 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 07.03.06, 17:13
        Andrzej Zibrow to człowiek z zasadami i dlatego go szanuję. Dlatego też oddam
        na niego swój głos jeśli zdecyduje się wystartować w wyborach na prezydenta
        Wałbrzycha.
        • Gość: lewicowiec Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 07.03.06, 17:54
          Popieram. Zibrow to porządny facet, z zasadami. Takiego prezydenta nasze miasto
          potrzebuje.
          • cyryl110 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 07.03.06, 18:05
            Zgadzam się, precz ze zdrajcą Lubińskim! Najpierw rozbił SLD a teraz chce
            być "kompromisowym kandydatem"?! Zbyt dobrze pamiętam ten obrzydliwy oportunizm
            Lubińskiego, by nie mysleć o nim bez obrzydzenia. Temu panu już dziękujemy,
            niech idzie do PO - może tam go wezmą. Dla ludzi o lewicowych poglądach może
            być tylko jeden kandydat - Andrzej Zibrow i na niego warto będzie oddać głos.
            Pozdrawiam Panie Andrzeju!
            • Gość: Gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 62.87.161.* 07.03.06, 23:43
              Ty Cyryl 110, spróbuj pożyczyć kasę od Zibrowa,
              to przekonasz się o jego lewicowych poglądach.
              Zibrow... Ziobro - coś musi być na rzeczy.
              Jeden i drugi w sobie zakochani :)
            • Gość: tupoliz Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:06
              do Pana Andrzeja
              prosimy niech pan przestanie sam o sobie pisać
              ta wazelina może wyłazić tylko Panu z....
              wiem kto za panem stał przez ostatnie cztery lata ...Marek D
              • Gość: koksik2 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:58
                Ach ten Endrju Z., słyszałem ze obniżki wynagrodzeń na koksowni szykuje , bo
                buractwo na parkingu się nie mieści , pojebało sie fizolom w bańkach żeby
                furami do roboty jeździli , słowa członka zarządu , przesadzone oczywiście ale
                prawdziwe , i taki ktoś ma zostać prezydentem ??
          • acutus Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 07.03.06, 21:52
            To nie zasady uczyniły Andrzeja Zibrowa osobą tak medialną, bo moralność na
            pokaz to metoda wynikajaca własnie z braku zasad.
            • Gość: Gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.06, 10:36
              Jesteś Wielki!
              • Gość: piętno Dyducha Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.06, 11:38
                A ota mała historia Andrzeja Z.
                Poczatek lat 90 zaczyna robić w biznesie, na rogu Podwale i Winiawskiego buduje
                chyba "Olimp" zresztąnigduy nie skńczył, a poltycznie sonduje mozliwosci
                wspierania Komitetów Obywatelskich.
                1993 rok aktywnie włącza sie w działalność Uni Demokratycznej (późniejszej Uni
                Wolności)i chyba nawet startuje w jakiś wyborach z jej listy, ale nie jestem pewien.
                W 1997 roku wspiera w kampani wyborczej Leszka Szewca późniejszego posła AWS,
                Panie Zibrow powiedz pan prawde ile przeznaczył panpieniedzy na kampanie Szewca?
                Chcesz być pan Prezydentem to bądź Pan szczery
                W 2000 roku kiedy AWS pada, angazuje się pan Andrzej Z.w kampanie Dyducha, SLD
                zawsze było łakome na kasę.Panie Zibrow a ile pan wyłożył kasy na kampanie SLD?
                - śmiało mów pan
                Wybory wygrywa SLD, gdzie mamy Pana Zibrowa? We władzach KGH-mu, tylko dzieki
                swoim "wybitnym zdolnością menadżerskim " dostaje tam stanowisko. Najlepszy
                wałbrzyszanin na dolnym śląsku. A może czerwony Baron spłaca sponsoring kampanijny?
                Lata 2005 Pan Zibrow uznaje ze bedzie lepszy w "koksowni", ile Pan starcił na
                odejkjściu z KGH-aemu? 2 tys., 5, tys,a moze 10 tys.złotych?. Duduch dalej
                spłaca długi wyborcze i załatwia panu prezesure.
                Chytry lisek z pana, a moze zwykła pchła szachrajka?
                A Pan w ramach wdzięczności Dyduchowi zaczyna sponsorowac jego ulubione
                dziecko, które notabene doprowadził do ruiny Chełmiec Wałbzrych. Oj panie
                Zibrow, gdyby to pan jeszcze robił z własnych pieniędzy zapisałby sie pan
                złotymi zgłoskami w sporcie wałbzryskim tak jak Ciupał w Wiśle, Walter w Legi itd.
                A moze za te państwoe pieniądze ufundowałby pan biednym dzieciakom obiady w
                szkole , albo kilkanascie stypendii dla najbiedniejszych ale najzdolniejszych
                naszych młodych rodaków, ale po co lepiej Dyducha zadowolić.Ile pan daje na
                siatkarzy, tzn nie pan tylko robotnicy koksowni, ze swoich to nawet pan
                jałomużny biednym nie da jak każdy typowy przedstawiciel władz tzw lewicy Polskiej.
                I wreszcie rok 2005 w Zamku Książ odbywa się seminarium, z okazji 25 lecia
                powstania Solidarności, na zakończenie występuje ze swoim recitalem Jan
                Pietrzak, wszyscy wiemy jaki Pietrzak ma stosunek do PRL-u i co myśli o SLD
                spadkjobiercy PZPR-u.
                I co widzimy po zakończeniu występu Jana Pietrzaka? Ano pchła szachrajka
                (Andrzej Zibrow) pierwsza wyrywa sie na scene i wręcza mu olbrzymi bukiet
                kwiatów, rzucając sięjednocześnie i obcałowując Pietrzaka, och dgyby Pan Jan
                Pietrzak wiedział kto go tak ściska. Przypomne nieskromnie, że w właśnie w tym
                roku 2005 wybory wygrywają ugrupowania prawicowe PiS i Platforma Obywatelska z
                którymi niewątpliwie Pietrzaka dużo łączy, a na widowni mamy samych
                przedstawicieli prawicy ze świata wałbrzyskiej i nie tylko polityki.
                I na zakończenie jeszcze jedna informacja.Tajemnica poliszynela jest to że w SLD
                płaci się haracz za mianowane stanowisko i widać panu Zibrowowi(Pchle
                szachrajce) zbrzydło dofinansowywac bankruta.
                Oto obraz tak lansowanego kandydata lewicy na prezydenta
                Gratuluje dobrego samopoczucia. Sztuczne napedzanie tego wątku zmusiło mnie na
                napisanie tego tekstu.
                Pozdrawiam
                • Gość: Ewa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:50
                  Dokładnie!!! to w pełnej odsłonie Zibrow. Po tym jak zostałam opluta na tym
                  forum za negatywne opinie na jego temat odetchnęłam z ulgą, że są jeszcze inni
                  ludzie którzy widzą w nim tyle "niedobrych emocji" co ja.
                  • Gość: ,,, Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:06
                    oj Droga Ewo !! pewno że są tacy ludzie co nie mają sklerozy i pamiętają !! a
                    to że wątek trwa zawdzięczamy samemu zainteresowanemu ! służy to temu aby innym
                    wykazać na papierze jakie to się ma poparcie wielkie...hahaha...! wybory
                    zweryfikują ! sądzę że pan A.Z bez poracia SLD nie wystartuje bo jak sam o
                    sobie mówi jest dobrym menedżerem to sobie szybko policzy ile straci forsy !! i
                    tyle będzie z tego sztucznego wątku i pajacowania !!
                    • Gość: aaa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.06, 12:29
                      fajnie sami napędzacie ten wątek , jaki macie wtym interes.... ciekawe
                  • analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 08.03.06, 13:52
                    Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Dokładnie!!! to w pełnej odsłonie Zibrow. Po tym jak zostałam opluta na tym
                    > forum za negatywne opinie na jego temat odetchnęłam z ulgą, że są jeszcze inni
                    > ludzie którzy widzą w nim tyle "niedobrych emocji" co ja.

O? Wróciłaś ze swoim krytykanctwem!
                    Może w końcu ujawnisz forumowiczom dlaczego Zibrow zalazł ci tak za skórę?
                    Wszystkiego dobrego w Dniu Dzisiejszym.

moose
                • Gość: Kara Mustafa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.06, 19:42
                  Gość portalu: piętno Dyducha napisał(a):

> Ile pan daje na
                  > siatkarzy, tzn nie pan tylko robotnicy koksowni,

Oj, Ty marny prostaczku :) Co za głupoty opowiadasz? Za komuny to przecież
                  kopalnie dawały na sport a nie dyrektorzy tychże z własnej kieszeni. Co do
                  reszty to nie będę komentował, bo to nie fakty tylko same przypuszczenia i
                  podejrzenia np.

- buduje chyba "Olimp",
                  - chyba nawet startuje w jakiś wyborach z jej listy, ale nie jestem pewien.
                  - A może czerwony Baron spłaca sponsoring kampanijny?
                  - Tajemnica poliszynela jest to że ... (kolejna plota)

Przecież Ty nic nie udowodniłeś. Same kalumnie i oczernianie. Ja także mogę
                  napisać, iż tajemnicą Poliszynela jest to, że Twoja żona prawdopodobnie się
                  puszcza na lewo i prawo, ale nie jestem pewien :) A może to nie kurestwo tylko
                  spłacanie sponsoringu? :D

• analysis Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 09.03.06, 09:03
                    Gość portalu: Kara Mustafa napisał(a):

> Przecież Ty nic nie udowodniłeś. Same kalumnie i oczernianie. Ja także mogę
                    > napisać, iż tajemnicą Poliszynela jest to, że Twoja żona prawdopodobnie się
                    > puszcza na lewo i prawo, ale nie jestem pewien :) A może to nie kurestwo tylko
                    > spłacanie sponsoringu? :D
                    >
                    Ostrrre!
                    Coś w stylu pytań zadawanych w sejmie: Czy prawdą jest, że.... i tu dopisz sobie
                    każde plugawstwo.

moose
                • Gość: obeznany Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:57
                  racja, sprzedawczyk, poza tym to nie jego kreują na kandydata, on robi to sam,
                  sam się zgłosił z propozycją do SLD, a w gazetach twierdzi, że cieszy się z
                  zaufania
                  poza tym jeszcze jedno, wylizytował za 4500 obraz na aukcji na hospicjum,
                  dopiero później okazało się, że zapłaciła koksownia
                  • Gość: oblatany Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:07
                    Przyszedł obeznany do lewicy z propozycją uzdrowienia. Eh !! Panie obeznany,
                    wszysko już jasne a ciągniesz Pan wątek i nudny jesteś. Tylko gdzie tu logika i
                    sens. Daj se na wstrzymanie, obyś nie musiał skorzystać z hospicjum, bo już Cię
                    głowa boli. A jesteś jedyną nadzieją chorej lewicy.
                    • Gość: obeznany Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:10
                      nie bardzo rozumiem, bo do sld nie należę, a nawet z nią nie sympatyzuję
                      • Gość: Ci z SLD zgłupieli Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.06, 21:54
                        www.sld.walbrzych.pl/uchwaly.php

a poczytajcie sobie te brednie
                • Gość: Koksik Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.06, 13:10
                  Jędruś ! Z ciebie taki polityk jaki prezes. Pojęcia nie masz o zarządzaniu
                  ludżmi, zakładem. W koksowni poddani robią za ciebie i udają, że tak ma być
                  bo im zależy na dobrze płatnej robocie. Nie nadajesz sie do tej roli o czym
                  chyba wiesz ale za te pieniądze głupa walisz i niewyraźnie ględzisz polityczno-
                  populistyczne frazesy.
                  • Gość: No Smoking ! Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.06, 15:26
                    Te, koksik. Koks się pali a nie wdycha. Nie jestes czasem bylym prezesem
                    Victorii ? Jesli tak, to koksownia powinna zmienić nazwę na "cegielnia" bo
                    niezlego pustaka wydala na swiat :D
                • de_most_enes Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 10.05.06, 16:32
                  Zbyt wiele rzeczy w tym "życiorysie" jest fałszywych aby to prostować. OLIMP
                  istniał. Obecnie mieści się tam DIALOG. Nie jest skończony drugi budynek, który
                  Pan Andrzej chciał zbudować po sprzedaży budynku OLIMPu (trudno było mu
                  konkurować sklepem RTV z supermarketami - dziwne nie jest). Jeśli budynek nie
                  jest skończony to nie z nadmiaru pieniędzy ale z ich braku - co świadczy o tym,
                  że to nie "czerwony pająk". To, że A. Zibrow zna L. Szewca, nie oznacza, że
                  pomagał w jego kampanii. Bzdura bzdurą pogania... Aha! Pan Jan Pietrzak przybył
                  na OSOBISTE ZAPROSZENIE PANA ZIBROWA i jest jego ZNAJOMYM! Jeśli ktoś chce znać
                  zdanie Pana Pietrzaka na temat Pana Zibrowa to niech spyta Pana Pietrzaka!
                  Okazałoby się pewnie, że to jedyny człowiek SLD o którym Pietrzak ma dobre
                  zdanie. A głupim i tak będzie radość...
                  Nie rozumiem tych, którzy uważają, że jak ktoś jest w SLD to nie mógł popierać
                  ideii Solidarności.
                  • Gość: paweł Re: to nie jest już nawet żałosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:05
                    I co panie Zibrow odwagi zabrakło że trzeba ukrywać się pod nowym nickiem?Chory
                    jesteś chłopie daj sobie już spokój.
                    • de_most_enes Re: to nie jest już nawet żałosne 11.05.06, 10:16
                      Mam nadzieję, że Zibrow nie czyta już tego forum. Jeśli masz ochotę się
                      przekonać kim jestem oraz jak mało mam wspólnego z Zibrowem poza bardzo dobrą
                      znajomością jego prawdziwego życiorysu to napisz do mnie e-mail. Spotkam się z
                      Tobą oszczerco ale czy wystarczy Ci odwagi? Nienawidzę ludzi, którzy obrzucają
                      błotem tych którzy pozostali uczciwi. Mimo, że z Panem Zibrowem dzieli mnie
                      wiele scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak ktoś opluwa kogoś kto na to nie
                      zasługuje. Ale po dogłebnej analizie forów wydaje mi się, że Internet to często
                      właśnie taka spluwaczka, dla takich niewyżytych gości jak Ty.
                      • Gość: Paweł Re: to nie jest już nawet żałosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:51
                        Wali mnie to za kogo się podajesz, twój styl, pozorowana dobroduszność,
                        rozchwiany totalnie umysł itp.itd. wyczuwa się na odległość. Nie będę zaśmiecał
                        sobie skrzynki twoimi mailami. Mam prawo do własnej opinii o panu panie Zibrow
                        i jej nie zmienię, za dobrze pana poznałem, ooo chociażby ciągłe
                        kompromitowanie się na tym forum przez pana co raz to pod różnymi postaciami
                        jest już totalnym brakiem .... (tu daję panu wolny wobór czego).
                        • i.nnka Re: Demostenes był.. 11.05.06, 11:47
                          ...jednym z największych mówców świata antycznego. Aby dojść do perfekcji nad
                          brzegiem Morza Egejskiego powtarzał z kamykami w ustach trudne do wymówienia
                          wyrazy, przekrzykując szum fal.Demostenes to profesjonalizm, doświadczenie i
                          skuteczność - hmmmm to jakoś nijak ma się do Pana Zibrowa;)
                          • de_most_enes Re: Demostenes był.. 11.05.06, 20:34
                            Jako zamknięcie tematu podam, że postać Demostenesa nie jest raczej znana Panu
                            Zibrowowi, gdyż z całą pewnością nie interesuje on się historią starożytną. Co
                            do profesjonalizmu, doświadczenia i skuteczności, to moim zdaniem z tym
                            ostatnim przynajmniej u Demostenesa nie było najlepiej... Chociażby dlatego, że
                            jego filipiki choć odnosiły efekt propagandowy nigdy nie doprowadziły do
                            osiągnięcia żadnego gównego celu Demostenesa. Pozostaje mi się zgodzić z tym,
                            że był jednym z największych mówców świata antycznego.
                            Zibrow najlepszym mówcą nie jest. Najgorszym jednak też nie. Czasem się
                            zaplącze. Co do jego profesjonalizmu i skuteczności jakoś nie mam zastrzeżeń
                            obserwując to co robi.
          • Gość: tak Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.06, 12:10
            Zaden prezydent nie bedzie dobry, bo w tym miescie/kraju nie mozna zrobic
            niczego dobrego. Dlatego tez oddam glos na Zibrowa.
          • Gość: gwiazda Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:02
            głos na zibrowa to glos stracony ,wizjonerów ci u nas dostatek
            zibrow po plajcie w koksowni zarejestruje się na "Ogrodowej" taki już los
            wodzów bez armii, pocieszam ,Bukina już czeka .... od 1 czerwca
            to sprawdzona wiadomość w końcu ja też czekam
    • Gość: ja bystry człek Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:47
      ej no ludzie BASTA dosc tej autorelkamy ... i tak nie znajdzie sie zaden
      idealny i podowiedni kandydat bo nikt nie ejst idealny tylko sa ludzie mniej
      lub bardziej zaperni na kase... tu o zadne dobro do h u j a p a n a nie chodzi.
      juz nie chozi o to...
      • Gość: aaa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.06, 10:56
        co oznacza słowo "zaperni", chyba że chodzio "pazerni" wydaje mi się że w
        przypadku tego Pana to nie wchodzi w rachubę
    • koksownik3 Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski 09.03.06, 18:41
      Jeśli chodzi o kampanię to to co robi Pan Zibrow będąc Prezesem Koksowni
      Wałbrzych to świetny "majstersztyk" - te wzsystkie spotkania,integracje,udział
      w mszach,obszerne artykuły w gazetach,wystąpienia w TV - to jet to coś co się
      nazywa SOCJOTECHNIKĄ - CZYLI DARMOWA KAMPANIA WYBORCZA.
      Tej aktywności brak w firmie - chyba że aktywność w przyjmowaniu kolegów do
      działów które tylko drenują finanse firmy a tak naprawdę nic ale to nic nie
      wnoszą.
      Moja skromna rada : należało wykorzystać fachowców którzy w tej firmie
      pracowali , dociążyć ich pracą i obowiązkami a nie PRZYCHODZIĆ Z CAŁYM SWOIM
      DWOREM , maleńkimi kroczkami ale za to cholernie konsekwentnie Działy
      Nieprodukcyjne mają coraz to nowe twarze - ale fizoli się zwalnia i tak oto
      spada wydajność i ten drugi ma argumenty płacowe w stosunku do Załogi.
      Chodzi o Barona Janowskiego - Panie Zibrow pozbądz się go Pan z firmy
      bo ściągnie Pana na dno a w załodze powstanie w krótkim czasie bunt i wtedy
      zobaczycie na co stać tych ludzi.
      W takim zastraszeniu nie można pracować - już na tych słynnych spotkaniach z
      pracownikami nikt się nie odzywa bo się boi.
      W jednym z artykułów w gazecie regionalnej napisał Pan Zibrow tak cytuję :
      -
      • Gość: vodo Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski IP: 217.153.225.* 10.03.06, 08:16
        czyli Węgrzyn jak zawsze przy Zibrowie, robił mu kampanię do samorządu
        wojewódzkiego (zreszta kompletnie nieudaną), a teraz dalej razem. No same asy
        ściąga wam tam Zibrow.
        • Gość: ja Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.03.06, 10:55
          Zibrow na prezydenta!
      • analysis Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski 10.03.06, 11:12
        koksownik3 napisał:

> Hej czekam na komentarz bo mam jeszcze wiele do powiedzenia.

Wszystko co napisałeś koksowniku to niestety prawda.
        Niestety, bo buty Panu Andrzejowi nie brakuje.
        Jakoś ucichła negatywna kampania w stosunku do byłego prezesa Turkosza.
        Przegrany proces o zniesławienie. Brak dowodów w stosunku do zarzucanej
        niegospodarności. Spalone panewki i co?.... Nic.
        Panie Prezesie, zejdź Pan na ziemie, zobacz Pan kim się Pan otacza, przejdź się
        Pan po zakładzie i porozmawiaj z tymi, z których pracy Pan żyje. Odwagi cywilnej
        życzę koksownikom.

moose

• Gość: tryk Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.06, 14:52
          panie Zibrow zytając te żale ludzi,prwadopodobnie z pana zakładu , proponuję za
          wzorem filmu "MIŚ" wykonanie szafy z magnetofonem (jaką miał prezesw klubu
          TĘCZA )w swoim gabinecie i jak Jarząbek z pioseneczką i gadanko do szafy z
          nazwiskiem i życzonkami......a swoją drogą to nieźle ciągniecie ten temat drodzy
          forumowicze, coś w tym jest.
          • analysis Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski 10.03.06, 15:16
            Gość portalu: tryk napisał(a):

> panie Zibrow zytając te żale ludzi,prwadopodobnie z pana zakładu , proponuję za
            > wzorem filmu "MIŚ" wykonanie szafy z magnetofonem (jaką miał prezesw klubu
            > TĘCZA )w swoim gabinecie i jak Jarząbek z pioseneczką i gadanko do szafy z
            > nazwiskiem i życzonkami......a swoją drogą to nieźle ciągniecie ten temat drodz
            > y
            > forumowicze, coś w tym jest.

Myślę, że prawdziwych ludzi czynu z ZK postawa "ludzi od Prezesa" i ich
            rozpasanie boli do żywego. I to się źle skończy.
            • Gość: Jarząbek Re: Andrzej Zibrow a raczej Janowski IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.03.06, 17:37
              Czasem aż strach patrzeć jak się przemęcza Andrzej Zibrow - prezes naszej
              koksowni "Tęcza". Wszystkim dobrze kieruje, wszystkiego dopilnuje, a jeszcze
              niektórzy wbijają mu szpilki, to nie ludzie - to wilki.
              Panie Prezesie, to pisałem ja - Jarząbek.

P.S. To wcale nie prawda, że w głównym budynku koksowni dach przecieka, bo
              przecież ostatnio prawie wogóle nie pada.
    • Gość: moro Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.03.06, 10:06
      bede glosowac!
    • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.06, 09:32
      mój głos jest dla tego pana gdy wystartuje , życzę powodzenia
      • Gość: kibic Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.06, 09:37
        Oddam głos na Zibrowa, choćby za to zrobił dla wałbrzyskiej siatkówki. Bo ten
        cały Lubiński - to kim on jest? Co zrobił dla wałbrzyszan? Nic. Andrzej Zibrow
        jest moim kandydatem.
    • Gość: ..,. Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.06, 12:57
      popieram
      • Gość: gabrysia Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:40
        popieram wypowiedż koksownika .Zibrow dołujesz ZK zdołowałeś ludzi a miało być
        tak pięknie.Przypomnij sobie pierwsze spotkania na ZK co obiecywałeś!LUDZIE TEN
        CZŁOWIEK DUŻO OBIECUJE ale nic ponatto.TACY nie powinni rządzić!!!!
        • Gość: kierowca Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.06, 22:05
          A mi 20 lat temu obiecał pracę i dotrzymał słowa. Zatrudnił mnie i sześć innych
          osób ! Głos na AZ.
          • Gość: Gośc Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 62.87.161.* 19.03.06, 08:21
            20 Lat czekałeś?!!??!??!?!??
            • Gość: kierowca Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.06, 09:45
              Gość portalu: Gośc napisał(a):

> 20 Lat czekałeś?!!??!??!?!??

Przyjął mnie od ręki, bucu. Między szkołą a podjęciem pracy zrobiłem sobie
              tylko 2 miesiące wakacji.
        • koksownik3 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 24.03.06, 01:08
          Witam ponownie.
          Coć nie bardzo ma ochotę szanowny Prezes na podjęcie polemiki.
          Widać fakty nie są na rękę.
          Przyglądałem się tym wypowiedziom i kilka uwag
          po pierwsze :
          proszę aby Ci którzy są zainteresowani sportem lub są
          sponsorowani przez Pana Prezesa wogóle nie wypowiadali
          się na temat Koksowni bo żyją złudzeniami i mają g...o
          do powiedzenia na temat jakim jest od czasu przyjścia
          na Koksownię Pan Zibrow.
          po drugie proszę nie pisać że jest takim wspaniałym człowiekiem
          bo przyjął do pracy - ale zwolnił kilku innych którym kończył się
          rok - więc postąpił znów po kolesiowsku - zamiast zatrzymać tych
          co mają już pojęcie o pracy.
          A w dodatku zrobił krzywdę robiąc nadzieję tym rodzinom obiecując
          zatrudnienie.
          Ale to jest konsekwencja tego co miało miejsce na jesieni - jeśli się zatrudnia
          do działow tak zwanych Umysłowych którzy drenują fundusz płac
          to teraz muszą odejść robole bo nie mieści się Pan Prezes
          w widełkach funduszu płac.
          Znów medialnie było cudownie w TV. - jest zysk będzie nagroda za ciężką
          pracę - i sytuacja jest ekstra na zakładzie - cóż za obłuda medialna.
          Przecież nie mają zamiaru ani dać podwyżki ani premii a i z nagrodą z zysku
          będą kombinować.A Związki Zawodowe już całkiem wlazły w d..ę i komletnie
          nie spełniają swojej roli - obudzcie się Panowie klakierzy.
          Jest to przemyślany plan Pana Barona który powiedział że płace są za wysokie.
          Ale za to Pan Zibrow na spotkaniach z ludzmi obiecywał że będą zarabiać dobrze
          ale musi się rozprawić ze złodziejami którzy ich okradali czyli były Zarząd -
          no cóż nie wypaliło niestety nic nie ukradli.
          To że Zibrow kocha ludzi już się znudziło - my oczekujemy żetelnego
          wynagrodzenia i wywiązania się z obietnic - bo nic z tej "miłości" nie wynika.
          To wygląda tak jak w rodzinie alkoholika - waki w mordę całą rodzinę no ale
          przecież on ich kocha - do d..y z taki kochaniem.
          Człowieku zajmij się wypłacaniem tego co się ludziom należy na co trzymasz te
          pieniądze ???
          dla następcy , przecierz to ta Załoga może Ci człowieku dupę
          uratować a Ty brniesz i toniesz.
          W najbliższych dniach pójdzie obszerna informacja do Ministerstwa o stanie
          faktycznym w firmie i wszystkich poczynaniach od blisko pół roku , jak również
          mit o wsaniałej sytuacji finansowej ( inna wersja dla mediów a inna dla
          Związków i ludzi tu pracujących.
          Panowie Zibrow , Janowski oraz Pan W.Bugajski przew.Rady N. to przecierz paczka
          która utraciła pracę w Miedzi i jeden drugiego pięknie ściągnął.Fotki tych
          panów są jeszcze w Internecie a i ich znajomi z byłej pracy mówią wprost czego
          się można spodziewać jeśli się nie opamiętamy - my pracownicy.

Panie Prezesi niech Pan sobie zada pytanie ile razy wystąpił Pan w mediach
          w celu reklamy swojej osoby a ile razy na łamach mediów zaproponował Pan
          i zaoferował sprzedaz koksu na przykład po promocyjnej cenie - NIGDY
          bo wcale niechodzi o to aby te chałdy koksu znikły.
          Kampania to jest to - poważny człowiek działa konsekwentnie robi jedno ale
          dobrze ,Pan pieprzy i pieprzy i nic z tego nie wynika.
          Gdyby nie to że mamy starą doświadczoną kadrę technologiczną i ludzi którzy
          wiedzą na czym ta praca polega to już dawno byłby Pan likwidatorem.
          Pański wkład jest znikomy ale za to wielki w mediach i teoriach które Pan
          wygłasza.
          Nie tędy droga szanowny Panie - proszę to wreszcie zrozumieć i przestać pieprzyć
          że to co się mówi to jest oczernianie - a może tak zastanowić się chwilę
          i ze wszystkich tych uwag wyciągnąć chociaż kilka wniosków.
          Przecież ja i moi współpracownicy to widzimy , my tu pracujemy.
          Jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa - Panie Prezesie proszę przestać
          pieprzyć o sektorze węglowo-koksowym i o tradycjach węglowych - my Koksiarze
          mamy swoje tradycje a wspomnienia ze współpracy z kopalniami mamy jak
          najbardziej negatywne - Pan nie zrobi z nas górników i proszę uszanować w pełni
          nasze tradycje Koksiarskie.
          Recepta jest prosta na to aby Pan i cały Zarząd był na prawdę szanowany przez
          ludzi - płacić premie miesięczne i nie pieprzyć o inwestycjach bo i tak nie
          jest Pan w stanie wywiązać się z nich (terminowo) - dać podwyżkę zgodnie
          z porozumieniem i tym co pieje Pan w mediach że ludzie ciężko pracują i należy
          się im. Komu chce się Pan przypodobać tym że blokuje Pan wynagrodzenia ??
          kolegom górnikom z Jastrzębskiej Spółki ???? Proszę otworzyć oczy oni wszyscy
          płace kształtują na swój sposób a jak będą mieli Pana wywalić na zbity pysk
          z ZK.Wałbrzych to i tak to zrobią a po Panu pańskiej ekipie pozostanie niesmak
          i smród wśród załogi.
          - A będzie dobrze i spokój.
          Nie mogę wejść w polemikę bo niestety Pan zaniemówił Panie Zibrow.
          A szkoda bo również nie jest prawdą że każdy może powiedzieć co chce i co
          leży mu na sercu - znając Pana i tego barona J. to już by tu nie pracował
          bo Pan nie cierpi prawdy.
          Folwark który budujecie runie bo fundamenty są ciągle naruszane - to jest do
          czasu.
          Jedyną wyrocznią jest Pan.
          Do miłego usłyszenia pożyjemy , zobaczymymy co tez się zmieni do końca marca.

• Gość: kasa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 07:56
            ble,ble,ble
          • Gość: świadomy Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 12:37
            Hej Koksownik3!
            Ty sie nie dziw brakiem odpowiedzi. Zibrow jest mocny w gębie jak sie nie mówi
            o konkretach. Meytorycznie, to on jest cienki jak dupa węża...
            Miło będzie patrzeć, jak go prezesi z Jastrzębia dmuchną, bez mrugniecia okiem.
            A w JSW już o tym głośno się mówi. Słyszałem, bo tam pracuję...
            Pozdrawiam całą załogę ZKW - pokażcie prezesowi gdzie jego miejsce!!!
          • Gość: nie ma Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:37
            amen
    • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 21:44
      popieram
      • Gość: człowiekwżycie Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.06, 09:02
        No Panie Andzreju gdzie Pan jest? Tak pięknie Pan pzremawiał? moze przemówi Pan
        teraz i ustosunkuje sie do wczesniejszych wypowiedzi?
        • Gość: Gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 21:21
          Wystarczy, że my piszemy. Będę głosował całą rodziną ( 7 osób ) na Pana Andrzeja.
          Gorąco pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
          • Gość: Max Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.03.06, 21:45
            Ku.. ! Ogłoście go królem, cesarzem, I sekretarzem albo kimkolwiek chcecie
            ale skończcie ten idiotyczny wątek.
    • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.06, 15:01
      po tym co przeczytałem okolesiach typu Z.W to tylko poprę z lewicy Zibrowa
      • Gość: Kara Mustafa Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 81.168.209.* 04.04.06, 20:23
        Ja też. Z koksownikiem nie ma co polemizować, bo to tez zwykly anonim, tchorz w
        dodatku.
        • Gość: gość Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.06, 21:50
          Po aferze z Panem Wojcieszakiem zostaje tylko Zibrow.
          I na niego -jeśli wystartuje- oddam swój głos.
          • Gość: Gośc Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:50
            Zibrow przestań pisać o sobie. To płaskie. Lepiej kochaj ludzi dalej.
            • Gość: jim Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.06, 08:47
              Raz, dwa, trzy, podbijamy temat!
              • Gość: luna Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.06, 21:46
                I jeszcze raz!
                • Gość: Lubiński Zibrow do gnoju a nie na prezydenta... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.06, 13:41
                  fafrocl
                  • Gość: antylubinski Re: Zibrow do gnoju a nie na prezydenta... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.04.06, 20:04
                    Zibrow ma klasę,a ty "Lubiński" ani Twój prawdziwy Lubiński nie macie,
                    i dlatego już przegraliście.

ps. pozdrowienia dla Wojcieszaka,pocieszcie chłopa - może kolejna flaszka....
                    • Gość: profesorrot Re: Zibrow do gnoju a nie na prezydenta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:27
                      O tak Zibrow ma klase, a nawet trzy. Zachowuje sie jak nadęty bufon, mówi
                      ogólnikami i kocha sport. Ja mam w dupie sport, chce rozwoju mojego miasta ,ale
                      nie takiego na "wzór" koksowni.
                      • Gość: Dyduch Re: Zibrow do gnoju a nie na prezydenta... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.06, 18:51
                        Gość portalu: profesorrot napisał(a):

> Ja mam w dupie sport

A ja mam w dupie ciebie o twoja starą.
                • Gość: zorientowany A.Zibrow na Prezydenta kandydował nie będzie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.06, 10:22
                  I to jest fakt.
                  A wątek możecie sobie sztucznie podtrzymywać.
                  Samego Zibrowa już mi nawet szkoda.
    • zwn51 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 17.04.06, 12:42
      Mam nadzieję że A. Zibrow czyta ten post regularnie. Wobec tego proszę Cie o
      potwierdzenie/przypomnienie: Technikum mechaniczne (13) 65-70, klasa B. Jesli
      tak to odpisz na: zwn@adres,pl

Kiedyś: mieszkaniec Szczawna i uczen Technikum, obecnie daleko, a czasami
      jeszcze dalej.
      Zbyszek
    • Gość: Killer Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:48
      Przede wszystkim pieniądze.
    • Gość: Koksownik Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:09
      No i po Zibrowie. Już nie jest prezesem. Wieka radość panuje w naszym zakładzie
      i całym Wałbrzychu...
      • Gość: Prawdziwy Koks Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 12:49
        W zakładzie radość nie panuje - wręcz przeciwnie. Niewielu cieszy się z
        odejścia Zibrowa. Nie sądzę też aby ktoś kto ciężko na koksowni pracuje miał
        ochotę na wypisywanie tutaj takich bzdur Panie Turkosz.
        Co do radości rzekomo panującej na mieście: jakoś nie widziałem transparentów
        na ulicach.
        • Gość: Prawdziwy Koks Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 02:44
          A co mi tam. Napiszę jeszcze raz i powiem uczciwie: po to aby podtrzymać temat.
          Jeśli Zibrow ma takich wrogów jak Ci co się wypowiadają na tym forum
          przynajmniej w 3 tematach to ja chcę takiego Prezydenta jak on! Biedni Ci,
          którzy wywalili go z koksu bo może się okazać, że lepiej by było dla nich gdyby
          tam siedział i pracował sobie. A tak - niech mają zgryz! Andrzej! Dawaj! Zgłoś
          się do wyborów. Nie znam Cię tak jak bym chciał Cię znać ale już poznałem
          Twoich worgów. Nic tak nie świadczy o czlowieku jak jego wrogowie. Na żadnego z
          nich głosu nie oddam. Wałbrzych - miasto komedia. Chciałbym tam znowu pracować
          bo się tam urodziłem i lubie te okolice i ulice. Kiedy to będzie mozliwe? Może
          jak taki "znienawidzony" Zibrow prezydentem zostanie?
          • Gość: Density Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:25
            Hej , czy Ty jesteś Andrew Zibrow ??
            Medialny z Ciebie chłopak , ale czasy show menów skończyły się papapa
            • Gość: kkk Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:04
              Zibrow!!! twoje samouwielbienie jest do zerzygania proponuję PZP.
              • Gość: wielbiciel Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.06, 21:10
                ja popieram kandydature zibrowa
                • de_most_enes Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 04.06.06, 23:16
                  I ja także poprę Zibrowa. Panowie kkk i Density to znana z nienawiści jedna i
                  ta sama osoba. Zibrow to chyba od dawna już na to forum nie zagląda. Przestaję
                  mu się dziwić. Dla nabicia postów lub oczernienia kogoś co i rusz wpada tu
                  jakieś "dziecko neostrady" tudzież "zorientowany w temacie Internetu" zwolennik
                  kogoś komu zależy aby innego obsmarować.
                  • Gość: oczywiście Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.06, 23:48
                    Pewnie to przyjaciele Lubińskiego który już zaczął swoją kampanie i wywiesza
                    plakaty na Piaskowej zwłaszcza na tym domie handlowym gdzie właścicielem jest
                    znany z "uczciwości" Radny Mielczarek :)
                    Znaczy to tylko tyle że chłopaki boją się Zibrowa i powinni.
                    • Gość: prolubinski Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:17
                      O ile pamietam Andrzej Zibrow juz kilka razy przegral z Lubinskim w roznych
                      wyborach. Moze probwac dalej, jesli bardzo mu zalezy, ale efekt prawdopodobnie
                      bedzie taki sam, jak poprzednio. Z drugiej strony start Zibrowa w wyborach na
                      prezydenta to podzial glosow na lewicy i jej przegrana. Mysle, ze najbardziej
                      na tym zalezy POPiS-owi i pewnie jego ludzie tak aktywnie namawiaja Andrzeja do
                      udzialu w wyborach liczac na jego wielka milosc wlasna i samouwielbienie.
                      • de_most_enes Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 05.06.06, 10:41
                        Gość portalu: prolubinski napisał(a):

> O ile pamietam Andrzej Zibrow juz kilka razy przegral z Lubinskim w roznych
                        > wyborach. Moze probwac dalej, jesli bardzo mu zalezy, ale efekt
                        prawdopodobnie
                        > bedzie taki sam, jak poprzednio. Z drugiej strony start Zibrowa w wyborach na
                        > prezydenta to podzial glosow na lewicy i jej przegrana. Mysle, ze najbardziej
                        > na tym zalezy POPiS-owi i pewnie jego ludzie tak aktywnie namawiaja Andrzeja
                        do
                        >
                        > udzialu w wyborach liczac na jego wielka milosc wlasna i samouwielbienie.

Drogi "przedmówco" (przedpiśco) :-D !
                        Powiedz mi w jakich to wyborach Zibrow przegrał z Panem Lubińskim? Mówisz o
                        jakichś wewnętrznych wyborach w łonie lewicy gdzie decydują często układy i
                        układziki a nie poparcie wyborców? Zresztą jeśli się nie mylę to chyba Zibrow
                        rezygnował nie raz z kandydowania na różne wewnętrzne i inne stanowiska właśnie
                        dlatego, żeby nie dzielić lewicy na dwa fronty. Od dzielenia lewicy specjalistą
                        jest Pan Lubiński. Zresztą co do kandydowania na funkcję prezydenta sprawa nie
                        jest chyba pewna, gdyż skoncentrował się on na pracy w koksowni i zawiesił
                        działalność polityczną. Niestety to prawica nie dała mu w zeszłym tygodniu
                        dokończyć działalności na tym polu (cóż, w nosie mają, że facet wygrał
                        konkurs). Zibrow jest jedną z ostatnich osób taj naszej zapyziałej wałbrzyskiej
                        polityki, która popadałaby w samouwielbienie i była skłonna do podziałów. Jeśli
                        jednak wystartuje to ma mój głos i to mimo, że mam poglądy liberalne z lekką
                        odchyłką w lewo. ;-) Po prostu nie widzę innego kandydata. Ja myślę, że to czas
                        na Pana Lubińskiego aby to on poszedł w kierunku nie dzielenia lewicy i ustąpił
                        pola. Każdy ma prawo do startu. Zobaczcie co się dzieje po "prawej" stronie.
                        Moim skromnym zdaniem Zibrow jest jedną z niewielu osób po "lewej" stronie,
                        która nigdy nie była zamieszana w żadne podejrzane układy, a że jest dobrym
                        menedżerem - na Prezydenta też się nada.
                        • de_most_enes Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! 05.06.06, 10:45
                          A tak wogóle to marzy mi się układ typu: Kruczkowski, Zibrow, Lubiński jako
                          przyszły zarząd miasta (z szerokim poparciem w radzie) kontra reszta. Że nie
                          możliwe powiecie? Może i mało prawdopodobne, ale jeśli taki układ miałby wogóle
                          działać, to tylko dzięki temu, że znalazby się tam Zibrow.
                          • Gość: były_pracownik_DSI Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 213.25.136.* 30.10.06, 13:25
                            Pan Andrzej Zibrow jest świetnym cżłowiekiem. Zapewne jak każdy ma swoje wady,
                            ale kto ich nie ma. Uważam, że świetnie się sprawdzi w strukturach
                            samorządowych. Ma doświadczenie w zarządzaniu dużymi podmiotami prawa
                            handlowego, jest medialny i potrafi współpracować z ludźmi mającymi pomysły.
                            Zyczę Panu wszystkiego dobrego
                            • Gość: xxx Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:56
                              znowu ktoś rozgrzebał gó.. ....w wali smród
                              • Gość: Rysiek z Klanu Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: 213.25.136.* 30.10.06, 14:58
                                a czemu ty taki wulgarny jesteś?
                                • Gość: xxx Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:21
                                  piszesz kretynie pod tym samym IP raz jako były pracownik a następnie jako
                                  Rysiek z Klanu, lizdupas Zibrowa
      • Gość: Adam Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.06.06, 17:31
        jakis ty p.ierdo.lniety w musk
        • Gość: Andrzej Zibrow Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:02
          Historia i życie oceni i zweryfikuje każdego. Nie boję się podjąc decyzji
          budując forum społeczno-gospodarcze Porozumienie Obywatelskie. Nie zmieniam
          swoich poglądów, zawsze byłem działaczem gospodarczym i samorządowym. Zawsze
          byłem liberałem zorientowanym na człowieka i gospodarkę. By miasto Wałbrzych
          się rozwijało a samorząd służył lokalnej społeczności potrzeba wyrzec się
          wzajemnych uprzedzen i podziałów politycznych. Własne ambicje z pokorą i bez
          egoizmu poświęcę na rzecz służby publicznej. Nie postawiłem żadnych warunków
          wstępnych i nikogo nie zdradziłem, wręcz odwrotnie - to mnie zdradzono. Do PO
          jeszcze nie wstapiłem a SLD mnie nie zaakceptowało. Krytyki się nie boję. Za
          swoją decyzję odpowiem przed wyborcami. Zibrow był jest i będzie tym samym
          Zibrowem kochajacym ludzi i zycie. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: mj Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 11:51
      a kto to jest??
      • Gość: ENGYSTOL Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.10.06, 20:40
        to menadżer i społecznik, człowiek całą duszą oddany ludziom. Takich nam teraz brak!
        • Gość: grzesiek48 Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.06, 20:45
          sztab Zibrowa nie daje za wygraną (cały czas na nasłuchu)
          Ludzie męczycie wszystkim tymi bzdurami
      • Gość: abcdef Re: Andrzej Zibrow na Prezydenta !! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.06, 11:11
        Były Pan na Olimpie i sprawdzony działacz wszystkiego co aktualnie na TOPIE
        • Gość: Engystol uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.10.06, 22:25
          dlatego wzbudza tyle nienawiści
          • Gość: aaby Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.11.06, 11:20
            chyba raczej śmiech. Najpierw UW, póżniej SLD, a teraz PO. Zawsze, aby być na górze
            • Gość: Engystol Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.11.06, 17:38
              człowieku i co to ma do rzeczy?? Nawet nie wiesz ile pozytywnych rzecz Pan
              Zibrow zrobił dla Polskiej Miedzi, ile rzeczy waznych i potrzebnych zainicjował.
              A pracownikom zyło się swietnie - bo nigdy nie załował kasy na premie, potrafił
              nagradzać ludzi.
              • Gość: trefl Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:56
                Czy tak samo mogą powiedzieć byli pracownicy jego prywatnej firmy? Najłatwiej
                rozdaje się nieswoje pieniądze!
                • Gość: Gosc Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.11.06, 18:58
                  Dokladnie masz racje !!1
                • de_most_enes Re: uczciwy i szlachetny człowiek 02.11.06, 23:19
                  A czy pracownicy jego BYŁEJ prywatnej firmy mogą na coś narzekać? Czy
                  kiedykolwiek potraktował ich nieuczciwie?
              • Gość: Rak Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 17:00
                Engystol,czy Panie Engystol, powiedz, po co Mu ta Platforma do szczęścia.Jakby
                startował jako niezależny kandydat na prezydenta na 100 % miałby moje skromne
                poparcie .... miałby!!!
                • Gość: jajo Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 18:41
                  Zibrow swe losy wiąże jedynie z ugrupowaniami mającymi dobre notowania w
                  sondażach. Typ zdechłej ryby i chorągiewki, żadnych poglądów i zasad, gotowy dla
                  kariery zrobić jeszcze więcej niż dotychczas.
                  • de_most_enes Re: uczciwy i szlachetny człowiek 02.11.06, 23:23
                    Gość portalu: jajo napisał(a):

> Zibrow swe losy wiąże jedynie z ugrupowaniami mającymi dobre notowania w
                    > sondażach. Typ zdechłej ryby i chorągiewki, żadnych poglądów i zasad, gotowy
                    dl
                    > a
                    > kariery zrobić jeszcze więcej niż dotychczas.

Śmierdzą mi takie poglądy jak Twoje. Czy on sie komukolwiek sprzedał? Właśnie
                    dlatego, że się nigdy nie sprzedawał dalej nie siedzi na ciepłej posadzie. Tyle
                    Ci powiem. Poza tym jasno wyłuszcza, że ma w nosie politykę krajową i zawsze
                    działał dla regionu. I to jest prawda. Jest bezpartyjny chociaż popierany przez
                    PO. Czy masz inną alternatywę w przypadku takiej polityzacji wyborów lokalnych
                    jaka się dokonała?
              • Gość: Gosc Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.11.06, 18:57
                Zapytaj wiec kto mu zalatwil ta prace???Zibrow to taki czlowiek,ze idzie tam
                gdzie czuje interes. On sam tak naprawde nie wie po czyjej jest stronie,skacze
                jak pchla z jednego ugrupowania do drugiego nie lubie takich ludzi.
                • Gość: Gosc Re: uczciwy i szlachetny człowiek IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.11.06, 19:03
                  Zapomnialaem dodac skoro byl taki wspanialy w KGHM,potem w Koksowni to dlaczego
                  go tam nie ma???
                  • de_most_enes Re: uczciwy i szlachetny człowiek 02.11.06, 23:28
                    Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Zapomnialaem dodac skoro byl taki wspanialy w KGHM,potem w Koksowni to
                    dlaczego
                    >
                    > go tam nie ma???

Odpowiem Ci więc wprost bo znam bardzo dobrze sytuację: w KGHM (kiedy był
                    członkiem SLD) sprzeciwił się przejęciu jedenej ze spółek z portfela KGHM przez
                    drugą. Dlatego, że spółka przejmowana była na + i miała wieksze zasoby niż
                    spółka przejmująca. Była to oczywista kolesiowska przeginka. Ponieważ zawsze
                    był uczciwy to tak odpłacili mu koledzy z SLDowa.
                    Co do Zakładów Koksowniczych sytuacja jasna: PiS brał wszystko a Zibrow był
                    postrzegany jako zbyt niezależny umysłowo. Wygrał konkurs. Nawet PiSowy
                    minister obdarzył go pochwałami po czym... po kilku dniach zmienił na
                    partyjnego kolegę. Niestety... dla Koksowni i Wałbrzycha niestety.
            • de_most_enes Re: uczciwy i szlachetny człowiek 02.11.06, 23:17
              A może zawsze aby być w zgodzie z przekonaniami? Poza tym pragnę sprostować
              kłamliwą tezę: to PO poparło Zibrowa a nie Zibrow zapisał się do PO.
              www.zibrow.pl. Możecie pisać, że sztab Zibrowa bo faktycznie (akurat ja) jestem
              w jego sztabie. Przy czym pragnę zauwazyć, że nie startuje na Prezydenta ale na
              radnego powiatowego z okręgu Szczawienka i Piaskowej Góry. Tyle tytułem
              sprostowania. Ciągle uważam, że to człowiek który pomógł wielu ludziom i to
              bezinteresownie. W przeciwieństwie do wielu innych "kandydatów".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka