Dodaj do ulubionych

Wiosna idzie ...

17.02.06, 12:07
Wczoraj, 16 lutego 2006, tuż przed północą jednemu z kosów (taki miły, czarny
ptaszek z żółtym dziobem) zebrało się na ... śpiewanie ! Najzwyczajniej w
świecie kosy wyczuły już wiosnę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:18
      tez slyszalem cos w tym stylu pare dni temu :) ehhh....kiedy poczujemy zapach
      wiosny ? :)
      • Gość: ewa Re: Wiosna idzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:15
        Bravo Panowie, romatyczne dusze w Was tkwią :-)
        • Gość: HASAN_SAS Re: Wiosna idzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:07
          Wiosna :) Rower, wycieczki.....
          • Gość: Magdalena Re: Wiosna idzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:40
            Tak,tak wiosna, super.
            W końcu ubiore dziecko w 5 min. a nie w 30 ;-)
            Kozaki,szaliki i te okropne rękawiczki na 5 palców ,bo innych nie chce.
            Wiosno ratuj !!!
            • Gość: ed Re: Wiosna idzie ... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 16:07
              > Wiosno ratuj !!!

Chwilunia. Ja sie jeszcze na narty chce wybrac i kropka! :P
              • Gość: prezes Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:46
                w miescie moze byc wiosna jak dla mnie a w gorach niech polezy jeszcze sniezek
                dla narciarzy :) sam bym sie z raz jeszcze wybral posmigac :) ale jak dla mnie
                nic nie przebije tego pierwszego podmuch pachnącego wiosną powietrza :) czekam
                na to oj czekam :) chce sie wtedy wiecej działac :)
                • Gość: TOJA Re: Wiosna idzie ... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 22:11
                  Kiedy trawa się zieleni
                  kiedy dziewczę się czerwieni
                  kiedy (...) stoi jak sosna
                  ...to jest WIOSNA !
    • react Re: Wiosna idzie ... 17.02.06, 22:15
      Fakt - dzis byłem na podzamczu i coś darło dzioba...

Też sobie pomyślałem, że chyba wiosna idzie :D
      • Gość: prezes Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 01:20
        najfajniej jest jak pomiedzy 3 a 4 w nocy cos zaczyna swiergotac :) czesto o tej
        porze wracam do domu :) fajne wrazenie....cisza+swiergocik :) oj nalezy nam sie
        po tych mrozach..nalezy..poza tym fenomenalny jest wedlug mnie efekt "wybuchu
        zieleni" ze tak to nazwe. mam w swoim archiwum zdjecia mojej okolicy rozbione z
        balkonu. zdjecia robione w odstepie dwoch dni :) pierwsze- drzewa "zimowe"..bez
        lisci...na drugim zdjeciu ...wszystko kwitnie :) super efekt...bedzie tak
        prawdopodobnie w okolicach kwietnia :) pozdrawiam
        • Gość: dzidek Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:01
          Chyba faktycznie Wiosna blisko.Dzisiaj widziałem w okolicach Podzamcza stadko
          10 szt.kuropatw.Myślałem że budowa strażnicy wypłoszyła je definitywnie,ale na
          szczęście nie.
          • fetta Re: Wiosna idzie ... 21.02.06, 20:18
            tak...
            aż miło zasypiać i sie nie chce... ja ptasie radio mam na podzamczu a wy...?
            a swoją drogą te kuropatwy mnie zaintrygowały...
            • Gość: qwerty Re: Wiosna idzie ... IP: 213.42.2.* 22.02.06, 04:42
              ech...mi tam nie do smiechu,nie dlatego zebym wiosny nie lubil,ale tu gdzie
              przebywam juz teraz mam ok.+30C w cieniu,latem zas +50C +52 to nic
              nadzwyczajnego,do tego wilgotnosc dochodzi do 97%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka