arek354 17.02.06, 12:07 Wczoraj, 16 lutego 2006, tuż przed północą jednemu z kosów (taki miły, czarny ptaszek z żółtym dziobem) zebrało się na ... śpiewanie ! Najzwyczajniej w świecie kosy wyczuły już wiosnę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:18 tez slyszalem cos w tym stylu pare dni temu :) ehhh....kiedy poczujemy zapach wiosny ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wiosna idzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:15 Bravo Panowie, romatyczne dusze w Was tkwią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Wiosna idzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:07 Wiosna :) Rower, wycieczki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Wiosna idzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:40 Tak,tak wiosna, super. W końcu ubiore dziecko w 5 min. a nie w 30 ;-) Kozaki,szaliki i te okropne rękawiczki na 5 palców ,bo innych nie chce. Wiosno ratuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Wiosna idzie ... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 16:07 > Wiosno ratuj !!! Chwilunia. Ja sie jeszcze na narty chce wybrac i kropka! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:46 w miescie moze byc wiosna jak dla mnie a w gorach niech polezy jeszcze sniezek dla narciarzy :) sam bym sie z raz jeszcze wybral posmigac :) ale jak dla mnie nic nie przebije tego pierwszego podmuch pachnącego wiosną powietrza :) czekam na to oj czekam :) chce sie wtedy wiecej działac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: Wiosna idzie ... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 22:11 Kiedy trawa się zieleni kiedy dziewczę się czerwieni kiedy (...) stoi jak sosna ...to jest WIOSNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
react Re: Wiosna idzie ... 17.02.06, 22:15 Fakt - dzis byłem na podzamczu i coś darło dzioba... Też sobie pomyślałem, że chyba wiosna idzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 01:20 najfajniej jest jak pomiedzy 3 a 4 w nocy cos zaczyna swiergotac :) czesto o tej porze wracam do domu :) fajne wrazenie....cisza+swiergocik :) oj nalezy nam sie po tych mrozach..nalezy..poza tym fenomenalny jest wedlug mnie efekt "wybuchu zieleni" ze tak to nazwe. mam w swoim archiwum zdjecia mojej okolicy rozbione z balkonu. zdjecia robione w odstepie dwoch dni :) pierwsze- drzewa "zimowe"..bez lisci...na drugim zdjeciu ...wszystko kwitnie :) super efekt...bedzie tak prawdopodobnie w okolicach kwietnia :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Wiosna idzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:01 Chyba faktycznie Wiosna blisko.Dzisiaj widziałem w okolicach Podzamcza stadko 10 szt.kuropatw.Myślałem że budowa strażnicy wypłoszyła je definitywnie,ale na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fetta Re: Wiosna idzie ... 21.02.06, 20:18 tak... aż miło zasypiać i sie nie chce... ja ptasie radio mam na podzamczu a wy...? a swoją drogą te kuropatwy mnie zaintrygowały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wiosna idzie ... IP: 213.42.2.* 22.02.06, 04:42 ech...mi tam nie do smiechu,nie dlatego zebym wiosny nie lubil,ale tu gdzie przebywam juz teraz mam ok.+30C w cieniu,latem zas +50C +52 to nic nadzwyczajnego,do tego wilgotnosc dochodzi do 97%. Odpowiedz Link Zgłoś