Dodaj do ulubionych

Slepajula zaprasza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:14
Dość polityki i mądrowania się. Nie czepiać sie błedów, nie obrażać i nie
wyśmiewać. pogadajmy o jedzeniu. Co podać kochanemu mężczyźnie lub kochanej
kobiecie na romantyczną kolacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: Slepajula zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:28
      czosnek :) ;) a tak powaznie to moze spaghetti carbonara(czy jak to sie tam
      pisze po ichniemu)? salatka z mozarellą? ja osobiscie uwielbiam własnorecznie
      zrobionego tatara :) w savii mozna trafic ładny kawalek polędwicy wołowej na ten
      cel :D smacznego :)
      • acutus Re: Slepajula zaprasza 19.03.06, 19:14
        Na stole jak najmniej, by nie rozpraszać się w trakcie tej kolacji, one będą
        potem wystawne i obfite, gdy już nie ma o czym za bardzo rozmawiać. Teraz dobre
        wino i małe coś nie coś -czego nie przeżuwasz zbyt długo. Taka kolacja ma być
        niczym uczta duchowa, strawa to rekwizyt, koncentruj się na grze przy
        najmniejszej ich ilości, bo dopiero pozbawieniu aktora rekwizytów oraz lamp i
        jupiterów można odsłonić wnętrze partnera , a pżecież o to powinno Ci chodzić.
        Julia ładne imię.
    • Gość: prezes Re: Slepajula zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:32
      no tak...nie bylem uwazny :) zapomnialem ze mowa tu o ROMANTYCZNEJ
      kolacji...rację
      ma moj poprzednik...strawa duchowa w tym momencie to podstawa...reszta jest
      mniej wazna byleby nie przeslonila uczuc....P,S hehe...tatar :) i piwoooooo :) ;)
      • Gość: ewuńka Re: Slepajula zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:07
        a może obiad? bo jak się kolacji nie jada?? ja uwielbiam pierogi i choć są mało
        romantyczne, to jakby mi je zrobił facet byłabym w siódmym niebie, eh...
        • acutus Re: Slepajula zaprasza 20.03.06, 21:15
          ja obstaję przy kolacji. Potem śniadanie, a następnie obiad.
    • Gość: Justyna Re: Slepajula zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 00:56
      Schabowe z kapustą:)hehe
      • Gość: paradoks Re: Slepajula zaprasza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 14:52
        Paradoksalnie zrobiłbym goloneczke,taka na piwku,jej bym odkroił jakiś
        chudziutki kawałeczek... Jeśli to wytrzyma to na bank będziemy razem.......!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka