Gość: Slepajula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:14 Dość polityki i mądrowania się. Nie czepiać sie błedów, nie obrażać i nie wyśmiewać. pogadajmy o jedzeniu. Co podać kochanemu mężczyźnie lub kochanej kobiecie na romantyczną kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes Re: Slepajula zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:28 czosnek :) ;) a tak powaznie to moze spaghetti carbonara(czy jak to sie tam pisze po ichniemu)? salatka z mozarellą? ja osobiscie uwielbiam własnorecznie zrobionego tatara :) w savii mozna trafic ładny kawalek polędwicy wołowej na ten cel :D smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
acutus Re: Slepajula zaprasza 19.03.06, 19:14 Na stole jak najmniej, by nie rozpraszać się w trakcie tej kolacji, one będą potem wystawne i obfite, gdy już nie ma o czym za bardzo rozmawiać. Teraz dobre wino i małe coś nie coś -czego nie przeżuwasz zbyt długo. Taka kolacja ma być niczym uczta duchowa, strawa to rekwizyt, koncentruj się na grze przy najmniejszej ich ilości, bo dopiero pozbawieniu aktora rekwizytów oraz lamp i jupiterów można odsłonić wnętrze partnera , a pżecież o to powinno Ci chodzić. Julia ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Slepajula zaprasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:32 no tak...nie bylem uwazny :) zapomnialem ze mowa tu o ROMANTYCZNEJ kolacji...rację ma moj poprzednik...strawa duchowa w tym momencie to podstawa...reszta jest mniej wazna byleby nie przeslonila uczuc....P,S hehe...tatar :) i piwoooooo :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuńka Re: Slepajula zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:07 a może obiad? bo jak się kolacji nie jada?? ja uwielbiam pierogi i choć są mało romantyczne, to jakby mi je zrobił facet byłabym w siódmym niebie, eh... Odpowiedz Link Zgłoś
acutus Re: Slepajula zaprasza 20.03.06, 21:15 ja obstaję przy kolacji. Potem śniadanie, a następnie obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Slepajula zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 00:56 Schabowe z kapustą:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradoks Re: Slepajula zaprasza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.06, 14:52 Paradoksalnie zrobiłbym goloneczke,taka na piwku,jej bym odkroił jakiś chudziutki kawałeczek... Jeśli to wytrzyma to na bank będziemy razem.......!! Odpowiedz Link Zgłoś