Dodaj do ulubionych

Wałbrzych-Katowice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:29
Czy ktoś wie mniej więcej ile zajmuje podróż z Wałbrzycha do Katowic, albo
Chorzowa samochodem w zwykły dzień ??
Obserwuj wątek
    • dziad_borowy Re: Wałbrzych-Katowice 01.05.06, 00:26
      To jest 290 km, z czego 220 autostrada. Tak wiec wszystko zalezy od tego jaki
      masz samochod.
      Dzierżżż!!
      • Gość: ciekawy Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:13
        ta droga zajmuje okolo 3 godzin.
        1 godz do wroclawia a pozniej okolo 2 autostrada
    • Gość: X Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:23
      Ja jechałem do Krakowa samochodem 3,5 godziny. Jazda autostradą to poezja.W
      ciągu 2,5 godziny będziesz w Katowicach. Pociąg jedzie do Wrocławia z
      Wałbrzycha aż 2 godziny.Policz sama.
      • Gość: zdziwiony Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.06, 12:45
        którędy wy jeżdzicie? ja dojeżdżam do krakowa (bramki w Balicach) w 2,30. Trasa
        wrocław - kraków to przy normalnej jeździe 2h (260 km / 130 km/h = 2!). Nie
        mówiąc o troszkę szybszej jeździe. Katowice to max 2h - w zależności oczywiście
        ile jeszcze masz jazdy po Katowicach.
        Uprzedzając pytania powiem, że pokonuję tę trasę od 8 lat co tydzień i odkąd
        jest cała autostrada (włączając Gliwice) jeszcze nie udało mi się jechać dłużej.
        • Gość: ciekawski2 Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 14:04
          z wroclawia do katowic jest 199 km - zrodło www.autobaza.pl
          . To tą odległość pokonasz w 1,5 godziny.

Wiec jestes piratem drogowym jak ty w godzine dluzej jedziesz z walbrzych do
          krakowa. Zycze ci zeby jakis policjant zlapal cie na suszarke bo przez takicj
          jak ty sa wypadki smiertelne na drogach!!!
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.06, 15:28
            Ja ostatnio jechałem 3 h do centrum Katowic w zwykły dzień Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka