Gość: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:29 Czy ktoś wie mniej więcej ile zajmuje podróż z Wałbrzycha do Katowic, albo Chorzowa samochodem w zwykły dzień ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Wałbrzych-Katowice 01.05.06, 00:26 To jest 290 km, z czego 220 autostrada. Tak wiec wszystko zalezy od tego jaki masz samochod. Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:13 ta droga zajmuje okolo 3 godzin. 1 godz do wroclawia a pozniej okolo 2 autostrada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:23 Ja jechałem do Krakowa samochodem 3,5 godziny. Jazda autostradą to poezja.W ciągu 2,5 godziny będziesz w Katowicach. Pociąg jedzie do Wrocławia z Wałbrzycha aż 2 godziny.Policz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.06, 12:45 którędy wy jeżdzicie? ja dojeżdżam do krakowa (bramki w Balicach) w 2,30. Trasa wrocław - kraków to przy normalnej jeździe 2h (260 km / 130 km/h = 2!). Nie mówiąc o troszkę szybszej jeździe. Katowice to max 2h - w zależności oczywiście ile jeszcze masz jazdy po Katowicach. Uprzedzając pytania powiem, że pokonuję tę trasę od 8 lat co tydzień i odkąd jest cała autostrada (włączając Gliwice) jeszcze nie udało mi się jechać dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski2 Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 14:04 z wroclawia do katowic jest 199 km - zrodło www.autobaza.pl . To tą odległość pokonasz w 1,5 godziny. Wiec jestes piratem drogowym jak ty w godzine dluzej jedziesz z walbrzych do krakowa. Zycze ci zeby jakis policjant zlapal cie na suszarke bo przez takicj jak ty sa wypadki smiertelne na drogach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Wałbrzych-Katowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.06, 15:28 Ja ostatnio jechałem 3 h do centrum Katowic w zwykły dzień Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś