Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:05 admin tego forum NIE popiera rzeczowych postów. ale z moich obserwacji wynika ze to zadna nowosc na tym forum ;/ jakie miasto takie forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rydżez Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:32 Sprostowanie: Jakie władze miasta, takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:41 ale jaki wpływ mogą miec władze miasta na to forum ? ktoś poda konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydżez Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:29 A co ma samo miasto do wycinania wątków rzeczowych i konkretnych? Ktoś poda konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 08:05 Władze miasta mają ogromny wpływ na to co tu ludzie wypisują. A wszystko zależy od tego co robią a raczej czego nie robią dla naszego miasta. Czyli są twórcami postów poprzez swoje zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rrrydżez Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:33 Sprostowanie kolejne: Jaka "gazeta" takie "forum.gazeta.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra Jola Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:37 A co Wam w końcu wyciął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:39 Chyba jądra. Bo posty ich, jakieś bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:17 otóż bywam tu niezbyt czesto..ale jak juz trafilo mi sie być(na forum) opisałem coś co jest wedlug mnie scisle związane z wałbrzychem i to wyciął admin. napisałem o mojej wizycie na pewnej stronie www którą stworzyli od podstaw "nasi" ludzie czyli wałbrzyszanie. zachęcałem również do dyskusji na temat ich działalności - bo według mnie - jest to godne pochwały...(www.infomarket.pl) co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 18:47 czy strona o której piszesz nie jest czysto komercyjna? to co sie dziwisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:11 jakby sie zastanowic to i owszem...lecz nie rozumiem w takim razie- dlaczego posty linkami do jednych stron mają racje bytu a do innych stron już nie...widze tu brak konsekwencji. jeśli o mnie chodzi nie mam interesu w promowaniu strony której adres podałem, lecz poprostu spodobało mi się to co zobaczyłem i przeczytałem na tej stronie. i na ten temat chciałbym porozmawiac, bo wydaje mi sie ze jest to cos pozytywnego, szczegolnie jesli chodzi o walbrzych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:22 Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara Mustafa Re: brawo dla admina! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.06, 22:29 Skasuj post. Zgłoszenie wysłane. Każdy post możesz zgłosić jeden raz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:25 brawo, przedstaw nam się jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:29 zazdrosc to podstawowa rozrywka tego narodu :D "brawo" :) w tym jest postęp..ktos robi cos tworczego - nie mowmy o tym - przeciez lepiej tracic czas na gadanie o bzdetach...p.s do "..mustafa": co Tobą kierowało kiedy zglosilas/es skasowanie postu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: brawo dla admina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:17 a mnie baaardzo ciekawi motyw taki: usuwanie wątków informujących o wydarzeniach kulturalnych, takich jak koncerty. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś