Dodaj do ulubionych

Zibrow aut.......

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.06, 13:26
Właśnie się dowiedzialem, że lawiranta politycznego odwolano z funkcji prezesa
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:34
      szkoda chłopa, postawił koksownie na nogi
      • Gość: ja Re: Zibrow aut....... IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.06, 13:42
        przyszedl jak juz stala na nogach
        • Gość: J23 Re: Zibrow aut....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:12
          Na nogi to postawił siebie i swoich kolesi. A teraz !!! Ż E G N A J !!!
          • Gość: az Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:16
            a co teraz bedzie z jego kolesiami, moze któryś kandyduje na prezesa
            • Gość: norma Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:55
              ..teraz to jest zmiana warty i teraz PIS postawi na swojego kolesia który
              zatrudni innych swoich kolesi tyle że nie z SLD a z PIS-u czyli nic nowego !
              zwyczajna powyborcza zmiana warty ! jedni kolesie za innych kolesi i tyle !
              zamieniają się tylko barwy partyjne !
              • Gość: PICEK Re: Zibrow aut....... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.06.06, 18:52
                Mówią o pewnym kandydacie -niejaki BUKINA!
                • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 01.06.06, 19:00
                  Zibrow chodzi podobno z Bukiną do tego samego kościoła (sam czytałem w
                  gazecie). Może Bukina weźmie go na wiceprezesa? :-D
                • Gość: rs Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.06, 09:06
                  Bukina za cienki, bez poparcia
          • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 01.06.06, 18:58
            Gość portalu: J23 napisał(a):

> Na nogi to postawił siebie i swoich kolesi. A teraz !!! Ż E G N A J !!!

Wymień w jaki sposób postawił siebie i wymień tych kolesi których niby
            postawił. Jakoś w koksowni nie jęczeli, że robił czystki albo tym podobne. Nie
            zatrudniał rodziny i znajomków. Jeśli się nie mylę Zibrow był prezesem wybranym
            w drodze konkursu. Ciekawe jak zostanie wybrany kolejny Prezes. Mam nadzieję,
            że nie z klucza politycznego.
            • Gość: :D Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.06, 08:24
              hehehe, hahahaha, w drodze KONKURSU !!!!! no to co!!!! hahaha, hihihi ...
            • Gość: odnośnie kolesi Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.06, 11:04
              A np taki Andrzej Wę.... a taki pijaczyna Ja....
        • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 01.06.06, 18:56
          No tak. Stała. Nie miała zapewnionego zbytu i miała w perspektywie likwidację
          ale Pan twierdzi, że stała Panie Turkosz?
    • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 01.06.06, 18:55
      Dlaczego nazywasz kogoś lawirantem politycznym? Jeśli komuś coś zarzucasz to
      się podpisz imieniem i nazwiskiem. Odwołana jednogo z najuczciwszych ludzi
      jakich znam i to jest przykre.
      • Gość: redneks Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.06, 19:18
        Zibrow ta najgorszy zarządca w Wałbrzychu obok tego co już poleciał z
        uzdrowiska. Dobrze że go nie ma. ja sie ciesze
        • Gość: gość:) Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:34
          Precz z kolesiami. W poprzednim miejscu go nie chcieli to pchneli go tutaj, a
          tu też go maja dosyć .......
          • Gość: gość Re: Zibrow aut....... IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:36
            Jeśli myślisz, że przyjdzie lepszy-toś głupi
            • Gość: Density Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:35
              Najśmieszniejsza wypowiedź , AZ wygrał konkurs , o mamo , gdyby go wygrał to by
              został , a ten doktorek to już całkowita porażka , słoma słoma słoma
              • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: 212.127.78.* 02.06.06, 22:07
                Został powołany w drodze konkursu. Jeśli masz co do tego wątpliwości to sprawdź
                a potem pisz. Mam nadzieję, że kolejnego prezia też będą powoływali w drodze
                konkursu. Zobaczymy, czy PIS czyni to o co walczy.
                • arek354 Re: Zibrow aut....... 26.06.06, 17:39
                  Gość portalu: Prawdziwy Koks napisał(a):

> Został powołany w drodze konkursu. Mam nadzieję, że kolejnego prezia też będą
                  powoływali w drodze
                  > konkursu.

Zapomnij. Tylko faksem. :)
        • zgaga2 Re: Zibrow aut....... 02.06.06, 08:27
          Niewiem skad sie bierze tyle jadu??? Znasz Pana Zibrowa?Pewnie tylko z tych
          postów i z plotek co sąsiad powiedział.Układy układami ale co to ma wspólnego z
          bycia CZŁOWIEKIEM, który ma wspaniałe serce,chęci i jest porządny,otwarty dla
          ludzi??A Ty co tak opluwasz, czy sam masz czyste sumienie, ręce i serce??
          Polakom chyba nikt nigdy nie dogodzi, to przykre:(((
          • Gość: maga Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.06, 08:51
            Górnictwo i związany z nim przemysł to niemal całe życie Zibrowa. A jakie
            doświadczenie w tym zakresie ma Bukina? Już raz opcja, z której się wywodzi
            rozpieprzyła wałbrzyskie zakłady przemysłowe. Zamiast za Zibrowa niech się
            wezmą za kolesi, którzy rozwalali Kopernika. Jest takie towarzystwo wzajemnej
            adoracji, które za rozbiórkę jego wieży kupiło sobie nowiutkie renault megane
            • Gość: ??? Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.06, 09:01
              Dlaczego Bukina? Jak zwykle na tym forum ktos póścił plotke i pewnie nic z tego
              nie będzie moge sie założyć o sto zł że Bukina nie będzie ehhhh
              • Gość: re Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:38
                a w dzisiejszym słowie polskim jest prezesem i chwali się sukcesami
                • Gość: Density Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:38
                  Jakie sukcesy ???? Te kity to my znamy
                  • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: 212.127.78.* 02.06.06, 22:09
                    Twoje kity są o tyle bzdurne, że nie poparte konkretami więc okna nie
                    uszczelnią. Jesteś typowym forumowym trollem, który nic nie wnosi. Chyba Ci
                    Zibrow na odcisk nadepnął. Analizując bzdury, które tu piszesz stwierdzam, że
                    słusznie zrobił.
            • Gość: aw Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.06, 18:06
              maga napisał(a):
              Zamiast za Zibrowa niech się wezmą za kolesi, którzy rozwalali Kopernika......
              =====================
              Czy ja dobrze rozumię, jesteś piewcą i zwolennikiem budwy szybu "Kopernik"?
            • Gość: Walet Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.06, 21:52
              A w jaki sposób Zibrow był związany z górnictwem ???
              Chyba przez to ,że miał go w piwnicy a sąsiad znał dwóch górników !
              O węglu to on wie tyle co i o miedzi czyli g..no.
              • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: 212.127.78.* 02.06.06, 22:16
                Kolejny prześmiewca, który ma tyle do gadania, że nie wie co mówi. Zibrow jest
                inżynierem i pracował w górnictwie. Ma zmysł techniczny i menedżerski. Dogaduje
                się z różnymi ludźmi i jest człowiekiem kompromisu na którego nawet prawica nie
                szczeka. Pragnę tylko przypomnieć, że koksownia to raczej przemysł z gatunku
                hutniczych ale to już inna para kaloszy. Dobry menadżer ma rozumieć proces
                produkcyjny i dobrze zarządzać. Idę o zakład, że Zibrow nigdy się nie zbłaźnił.
                A co do miedzi: nie zjamował się miedzią. Pracował w spółkach powiązanych z
                KGHM to nie znaczy, że przy wydobyciu. Przestał być prezesem DSI bo sprzeciwiał
                się jego zdaniem niesłusznemu połączeniu dwóch spółek i to ludzie lewicy go tam
                chcieli bo nie idzie na kompromisy bezsensowne i szkodliwe dla ludzi i
                przedsiębiorstw. Przerwał Wam widocznie jakąś kapustę którą na boczku z koksu
                ciągnęliście?
                • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: 212.127.78.* 02.06.06, 22:19
                  Mała poprawka. Miało być:
                  Przestał być prezesem DSI bo sprzeciwiał
                  się jego zdaniem niesłusznemu połączeniu dwóch spółek i to ludzie lewicy go tam
                  NIE chcieli bo nie idzie na kompromisy bezsensowne i szkodliwe dla ludzi i
                  przedsiębiorstw.
                  • Gość: na pewno Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.06, 00:36
                    Jedyny sprawiedliwy którego umieścił Dyduch Chyba sam nie wierzysz w to co
                    mówisz. Zibrow aut i ok popieram posła GR
                    • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 02:27
                      Hmm... Nie wiem skąd legenda o Dyduchu i Zibrowie. Znają się - to pewne. Pewnie
                      się popierali. Też wielce prawdopodobne. A co w tym złego? Co takiego wielkiego
                      można zarzucić Dyduchowi? Nie przypominam sobie żeby brał udział w jakichś
                      aferach chociaż siedział w samym centrum zawieruchy zwanej SLD (był jeśli się
                      nie mylę sekretarzem generalnym). Zibrow zły bo niby z SLD trzyma? Ja znam
                      sporo porządnych ludzi w lewicy choć mam poglądy liberalne (no niestety
                      PISowskie to nie są ale nie zamykałbym PISowców w więzieniach jak niektórzy z
                      PO). Zibrow zrzekł się czy też zawiesił swoje członkostwo jak został Prezesm
                      koksowni. Super. Chciałbym aby tak robili prezesi spółek komunalnych w
                      Wałbrzychu na ten przykład. Każdy ma prawo uprawiać działalność polityczną bo
                      to święte prawo w demokratycznym kraju od którego wara jedynie wojskowym.
                      Wymień tych niesprawiedliwych których gdzieśtam rzekomo umieścił Dyduch to
                      będzie o czym gadać bo jak nie to zapodałeś koleś kolejny kit do którego trudno
                      się ustosunkować.
                    • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 02:35
                      Aha jeszcze jedno: nie mówię tylko piszę kolego. A jak coś piszę to znaczy,
                      przynajmniej u mnie, że wierzę w to co piszę. Tobą kieruje chyba tylko zawiść
                      albo jakieś dziwne uprzedzenia. Nie wykluczam też, że należysz do pewnej zgraii
                      ludzi ktorymi się brzydzę bo solą w oku są im Ci którzy zwalczają nieuczciwych
                      i kręcących interesy kosztem nas wszystkich. Mów co chcesz ale ten cholerny
                      Zibrow który jest jaki jest i wad pewnie pozbawiony nie jest ukręcił łba paru
                      skórkowańcom. Zabolało Twoich kolegów czy jak? Walisz te nienawistne posty o
                      nim i to pod 4 różnymi ksywkami. Stary: daj luz bo i tak 80% Wałbrzyszan Ci nie
                      uwierzy. Oby ten cholerny Zibrow, który jest taki niewygodny dla niektórych
                      wystartował na Prezydenta tego zapyziałego grodu. Nie sądzę aby przejmował się
                      tym, do kogo należy jaka droga. Bedzie się pluł o każdą dziurę w drogach w
                      granicach miasta. Czemu? Bo uparciuch z niego. Ma wrogów takich jak Ty? Super.
                      Znaczy, że jest nawet lepszy niż myślałem. Każdy kto niesmaczny padalcom -
                      smaczny mi. Ot co. Finito. A Pan Giovanni Roman jeśli miał coś z tym wspólnego
                      to naprawdę żal mi takiego żałosnego typa i obym nie miał racji.
                      • Gość: Gosc Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.06, 10:35
                        Jeśli jesteś "prawdziwy koks" to pewnie wiesz ze na koksowni wszyscy od dwoch
                        dni swietuja. Bo jak mowia jest co swietowac.
                        • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 12:16
                          A Ty znowu swoje. Jesteś nudny a do tego kłamiesz. Z moich pracujących na
                          koksowni znajomych (a mam ich wielu) tylko jedna osoba się z tego cieszy. A Ty
                          jesteś albo Turkosz albo jakiś jego [cenzurka]. Pamiętam Twoje rządy i nie
                          przypominam sobie abyś mi kiedyś podał rękę. Zibrow to zrobił pierwsego dnia
                          jak przyszedł do pracy. Przynajmniej kulturę ma.
                          • Gość: Gość Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.06, 12:36
                            Dlaczego nudny?
                            Mam zwyczajnie inne zdanie do Ciebie.
                            A jeśli chodzi o kłamstwo to ... przymilcze bo wiem co tam się dzieje. To
                            nieładnie że tak piszesz.
                            i nie jestem tym za kogo mnie masz.
                            Pozdrawiam
                            • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.06, 13:44
                              Inne zdanie to można mieć na temat rozwiązania problemów albo oceniając jakieś
                              zdarzenie w dwóch różnych kontekstach. Tak więc: możesz cieszyć się z odwołania
                              Zibrowa i to jest OK. To jest Twoje zdanie. Natomiast jeśli piszesz, że w
                              kokswoni świętują toś jest zwyczajnie kłamczuch i basta. Jeśli podajesz fakty,
                              które nie są zgodne z prawdą to jesteś zwyczajnym kłamcą. Napisałeś, że:
                              1. Zibrowa nie powołano w drodze konkursu. Co jest kłamstwem. Gdyż o prawdzie
                              można o tym przeczytać w archiwalnych numerach prasy a nawet odnaleźć
                              ogłoszenie o konkursie.
                              2. W koksowni cieszą się i świętują z powodu jego odejścia. Co też jest
                              kłamstwem. Wczoraj, gdy ten znienawidzony przez Ciebie Zibrow wychodził z pracy
                              to ludzie bili mu brawo. Dziesiątki jeśli nie setki ludzi. I to jest fakt.
                              Zapewne napiszesz zaraz, że był to przejaw zbiorowej halucynacji...
                              Nikt nie bił brawa Panu Turkoszowi jak odchodził. Nie wiem czy jesteś nim, czy
                              jednym z kręgu wzajemnej adoracji. Ale nie sądzę abym daleko od środka tarczy
                              strzelił.
                              Nie wciskaj ludziom kitu na forum. Podawaj liczby, fakty, nazwiska i konkrety.
                              Zwłaszcza gdy komuś coś zarzucasz lub negatywnie oceniasz innych.
                              • Gość: Gość Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.06, 13:48
                                Człowieku masz pewien problem...
                                Ja go nie rozwiążę. Teraz to ty mnie zacząłeś nudzić.
                                • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 03.06.06, 20:37
                                  Prawdziwy Koks problemu nie ma. Mówi co myśli i podaje fakty. Chyba dość łatwo
                                  sprawdzalne. Problem kolego masz Ty i ja śmiało podejmę się go zdefiniować:
                                  Twój problem to to, że po świecie chodzą tacy ludzie jak A. Zibrow. Ja się z
                                  tego cieszę - Ty nie.
                                  • Gość: Alojz Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.06.06, 15:34
                                    A może wiecie, kto się ostał ze starego zarządu ? Wydupcyli króla ze świtą czy
                                    może jakiś pokorny błazen pozostał aby zachować ciągłość z nowym panem ?
                                    • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 04.06.06, 23:19
                                      Zarząd odwołano w całości. Swoją drogą pozostawiono ciekawą w sytuację w
                                      firmie: de facto jest ona pozbawiona jakichkolwiek władz!
                                      • Gość: muter Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.06, 23:32
                                        Nie pierwszy to przypadek w Wałbrzychu. W WPWik przez kilkanaście miesięcy nie
                                        było legalnych władz, praktyka to czy recydywa ?
                                        O jakie prawo i sprawiedliwość zatem idzie ?
                                        • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 05.06.06, 10:49
                                          Gość portalu: muter napisał(a):

> Nie pierwszy to przypadek w Wałbrzychu. W WPWik przez kilkanaście miesięcy
                                          ni
                                          > e
                                          > było legalnych władz, praktyka to czy recydywa ?
                                          > O jakie prawo i sprawiedliwość zatem idzie ?
                                          >

Oczywiście o prawo kaduka i sprawiedliwość dla swoich. Jak zwykle. Ciekawe czy
                                          będzie komu podpisać wypłatę dla ludzi w koksowni... Jest z czego płacić ale na
                                          razie to nie ma kto. Normalnie cyrk.
                                          • Gość: kiks Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.06, 15:15
                                            Cała niewiedza wszystkowiedzących. Koksownia ma zarządce wyznaczonego przez
                                            ministra skarbu tak że ma kto zarządzać i podpisać wypłatę. Nowa rada nadzorcza
                                            ogłosi konkurs. Trochę więcej samokrytyki i wiedzy gdy pisze się bzdury.
                                            • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 05.06.06, 16:17
                                              Gość portalu: kiks napisał(a):

> Cała niewiedza wszystkowiedzących. Koksownia ma zarządce wyznaczonego przez
                                              > ministra skarbu tak że ma kto zarządzać i podpisać wypłatę. Nowa rada
                                              nadzorcza
                                              >
                                              > ogłosi konkurs. Trochę więcej samokrytyki i wiedzy gdy pisze się bzdury.

Bzdury piszesz Ty. Kto jest tym zarządcą Twoim zdaniem (nazwisko!)? Jeśli się
                                              mylę odszczekam. O ile znam kodeks spółek handlowych to zarządcą może być tylko
                                              członek rady nadzorczej w takiej sytuacji a ta... jeszcze się nie
                                              ukonstytuowała... Ot co... Wcale nie twierdzę, że nie zrobią tego szybko.
                                              Grunt, że to powinno być zrobione od razu w przypadku przedsiębiorstwa o tej
                                              wielkości, które rezyduje na liście TOP500. Odnośnie płac: ja mam nadzieję, że
                                              będzie je komu wypłacić. To była bardziej figura retoryczna niż zarzut. A co do
                                              konkursu: jeśli będzie konkurs to bardzo dobrze! Mam nadzieję, że wszystko
                                              będzie uczciwie. A propos: słyszeliście, że Zibrow zwołał dziś rano konferencję
                                              prasową? Wcale się nie rzucał, że decyzja polityczna czy coś tylko stwierdził,
                                              że właściciel "miał święte prawo go odwołać". Ot i koleś z klasą a nie
                                              pieniacz. Czy myślicie, że wystartuje do konkursu po raz drugi?
                                              • Gość: Węglik Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.06.06, 22:42
                                                A tak na marginesie to nie cały zarząd odwołali...
                                                • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 06.06.06, 17:14
                                                  Zgadza się więc odszczekuję to co na ten temat napisałem. Pozostał Pan
                                                  Rędziński ze względu na to, że spółka nie miałaby żadnej reprezentacji.
                                                  Prostuję moją niewłaściwą informację. Ministerstwo zadbało o funkcjonowanie
                                                  spółki inna sprawa, że trudno taką sytuację uznać za normalną.
                                                  • Gość: Q Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.06.06, 21:50
                                                    Kto to jest Rędziński i z jakiego rozdania ?
                                                  • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:44
                                                    A jeśli pytasz kto to jest "Rędziński i jakiego rozdania"to przeczytaj moje
                                                    powyższe wyjaśnienie.A dwiesz się że jest naszym pracownikiem od ponad 20 lat
                                                    i jest z rozdania pracowników ZAKŁADÓW KOKSOWNICZYCH WAŁBRZYCH.
                                                    I to mnie utwierdza że albo grasz głupa albo jątrzysz w myśl zasady że im
                                                    gorzej tym lepiej.
                                                    Teksty te są czytane na bieżąco teraz przez ponad 20 pracowników i to nas
                                                    utwierdza w przekonaniu że jesteś po prostu podnóżkiem byłego Prezesa.
                                                    My pracownicy czytamy to spokojnie i nie mamy powodów do niepokoju.
                                                    Poczatek Prezesury Pana Zibrowa jak powiedział jeden z kolegów był obiecujący
                                                    ale ostatnie 6 miesięcy to horror i terror i to są te dwie twarze Pana Zibrowa.
                                                    A szkoda bo gdyby był sobą to była nadzieja że byłby nadal z nami.
                                                    Ale zobowiązania partyjne ,układowe i kolesiowskie zgubiły go.
                                                    A jak powiedział Leszek MILLER "faceta poznaje się po tym jak kończy a nie jak
                                                    zaczyna" - teraz te płacze należą do przeszłości.
                                                    A odpisywanie o wazelinie nie robi na nas już zadnego wrażenia.
                                                    Niespokojnych snów życzę - dalszych omamów o dobroci i potędze Imperium ZIBROW-
                                                    JANOWSKI.
                                                    Nie należę ani ja ani moi koledzy do wrogów tych Panów ale mamy rodziny i chcemy
                                                    pracować pod normalnym Zarządem i nie chcemy pracowac pod dyktatem ta Załoga
                                                    nie jednemu to uświadomiła- ale dociera to tylko do tych co mają mózg na swoim
                                                    miejscu a nie Tiktaka.
                                                    A być może dazą mu status pokrzywdzonego przez KOmunę ,PIS albo innych i
                                                    zostanie kombatantem.
                                                    Menagerowie się zmieniają a my pracownicy tu pozostajemy - jakoś nikt z jego
                                                    zwolenników z poza Zakładu nie chce nas spytać jak jest prawda lepiej i
                                                    wygodniej jest stworzyć mit ofiry systemu.
                                                    Żegnamy się bo robota musi zrobiona bez względu kto nami zarzadza.
                                                    Pa Pa Kolego(Zibrowa )
                                              • Gość: kiks Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.06.06, 08:01
                                                Wojciech Myślecki .... no to odszczekuj:)))) I przeczytaj w dzisiejszej
                                                Robotniczej jak masz wątpliwości.
                                                • Gość: olo Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:13
                                                  a co za jeden? skad pochodzi?
                                                  • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 06.06.06, 17:17
                                                    Ten pan jest z Wrocławia. Dokładnie z Politechniki Wrocławskiej.
                                                • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 06.06.06, 17:16
                                                  Robotniczej już nie ma. :-D Jest Słowo Polskie Gazeta Wrocławska. Odszczekuję:
                                                  hau hau. Pan Myślecki jest p.o. Prezesa. Cofam więc to co napisałem na temat
                                                  nie zapewnienia firmie reprezentacji.
                                                  • Gość: Density Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:50
                                                    zakończmy ten posti basta
                                                  • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:07
                                                    No nareszcie - jestem po lekturze wszystkich wypowiedzi.Długo nie zaglądałem
                                                    tutaj-ponad miesiąc.
                                                    To co piszą niektórzy to jest po prostu żenada i totalne pustogłowie.
                                                    Znam Koksownię jak własną kieszeń - znamludzi tu pracujących i atmosferę jaka
                                                    tu na zakładzie panowała.Juz kiedyś prosiłem na tym forum że jeśli ktoś nie ma
                                                    pojęcia o tym zakładzie i ludziach to niech sobie daruje wypowiedzi typu "to
                                                    był wspaniały człowiek " - tak jako człowiek ekstra tylko nie jako Prezes albo
                                                    zapytanie jakich kolesi ściągnął do firmy ano 9 wspaniałych na stołki
                                                    administracyjno-biurokratyczne.TO SĄ PRAWDZIWE ODPOWIEDZI NA TO CO DZIAŁO SIĘ W
                                                    KOKSOWNI OD CZASU JAK PRZYSZEDŁ.
                                                    A jesli ktoś twierdzi że ludzie nie narzekali to już jest totalne zakłamanie.
                                                    Od początku tego roku to horror a nie zarządzanie - szantaż upadłoscią i
                                                    brakiem pieniędzy - co dawało mu ekstra pole do popisu aby drenować kieszenie
                                                    pracowników poprzez wstrzymanie podwyżek i nie wypłacanie premii.
                                                    Prawdę dowiedzieliśmy się od przedstawiciela Rady Nadzorczej i jakoś ta nowa
                                                    Rada i ten Pan który teraz pełni funkcję Prezesa natychmiast znalezli pieniądze
                                                    dla ludzi po odejściu Zibrowa i Janowskiego.
                                                    Teraz dopiero nastał spokuj na zakładzie bo wreszcie przejrzeli w jakiej
                                                    kondycji jest Koksownia i że wypłaty te w niczym nie zagrożą Koksowni.
                                                    A kiedy przyszedl Pan Zibrow do Firmy to wszystko co dotyczy sprzedaży było
                                                    poukładane umowami które tylko przedłużono na początku tego roku.
                                                    Czytam i żal mi tych co jęczą za Zibrowem jako CZŁOWIEK EKSTRA ale jako menager
                                                    nie - no może w cyrku albo praca Caritasie bo dbał o innych a doznał amnezji że
                                                    ma dbać przede wszystkim o Koksownię i ludzi tu pracujących.
                                                    Ten zabawowy Pan musi sobie uświadomić że jeśli daje pieniądze na sport ,bale i
                                                    inne duperele to powinny się znalezć pieniądze dla ciężko tu pracujących ludzi.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 16:55
                                                    Koksik jesteś po prostu kłamcą i manipulantem. Przedstawiasz fakty które nigdy
                                                    nie zaistniały. Jestem pracownikiem koksowni i wiem jak ludzie mówią o Zibrowie
                                                    za wyjątkiem tych nielicznych którzy tęsknią za czasami bujnej korupcji i
                                                    samowoli panującej za Turkosza. Zibrow nikogo nigdy nie szantażował ani nie
                                                    straszył upadłością zakładu. Zastanawiam się już wprost: kto Ci płaci za tą
                                                    pisaninę? Idź się utop w kałuży pomyj którymi rzucasz na lewo i prawo. Nie
                                                    należę do żadnej koterii Zibrowa. Widzę tylko różnicę między kolesiostwem które
                                                    panowało przed Zibrowem, polityczką która panuje teraz a czasami kiedy rządził
                                                    Zibrow, gdzie nie liczyło się to czy ktoś ma na afiszu czerwone czy czarne. Co
                                                    ciekawe wielu ludzi "z prawej strony" oburzonych jest faktem odwołania Zibrowa.
                                                    Jeśli ktoś chce wiedzieć jak o Zibrowie mówią pracownicy niech spyta ich
                                                    reprezentantów. Wszystkie związki zawodowe go popierały (no może z jednym
                                                    wyjątkiem).
                                                    Wszystkim którzy piszą kłamstwa o Zibrowie powiem jedno: on się sam obroni.
                                                    Tymsamym zamykam z mojej strony ten temat tak pieczołowicie podtrzymywany przez
                                                    skorumpowanych nieudaczników, którym Zibrow pokazał jak należy pracować. Teraz
                                                    dajcie jeszcze pieniądze z zysku ludziom zamiast przeznaczać je na rozwój i
                                                    modernizację zakładu a za 2 lata... zamknijcie koksownię. Bo pewnie taki będzie
                                                    finał. Dodam jeszcze, że te bujdy o tym, że Zibrow nie wynagradzał pracowników
                                                    to już totalna bezczelność. Zakład MIAŁ I MA najwyższą średnią płacę w
                                                    regionie. Zachowujecie się jak kury: nażreć się i innych przekarmić po to aby
                                                    przeciągnąć na swoją stronę. Pamiętajcie jednak, że trawa nie odrośnie jak
                                                    zjecie wszystkie nasiona. Puknijcie się w głowę. A do pracowników naszej
                                                    koksowni mówię: patrzcie na ręce tym co przyszli.
                                                  • Gość: UOP Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 18:20
                                                    koksik 3 to pedal i klamczuszek
                                                  • de_most_enes Re: Zibrow aut....... 04.07.06, 13:01
                                                    Gość portalu: UOP napisał(a):

> koksik 3 to pedal i klamczuszek

Co do pierwszego - nie wiem i raczej mnie to nie interesuje. Drugie jest
                                                    prawdą. :-D
                                        • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:01
                                          Jeśli chodzi o zarządzanie Koksownią to jest ekstra zorganizowane i nie ma
                                          żadnego bezprawia.Funkcjonuje Rada Nadzorcza i Zarząd tymczasowy to znaczy do
                                          wyłonienia w drodze konkursu - nie mylić z Zarządcą to nie ma nic wspólnego.
                                          Powtarzam jest spokój - daryj sobie przyjacielu opisywanie jak to jest na
                                          Koksowni zle.
                                          Jest normalna i spokojna praca - a w lipcu dowiemy się po konkursie kto będzie
                                          naszym nowym Prezesem.
                                          Wyluzuj z tymi pierdołami na koksowni mają ubaw jak czytają takie teksty
                                          które opłakują ten były Zarząd - to nie gamonie na Victorii jest co najmniej
                                          20 miejsc gdzie można wejść na forum i poczytać a komentarz jest tylko
                                          jeden "życzymy Ci przyjacielu abyś kiedyś pracował w firmie w której Twoim
                                          Prezesem bedzie Pan Zibrow i Pan Janowski.
                                    • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:11
                                      Przyjacielu nie pokorny błazen pozostał - tylko człowiek ogólnie szanowany przez
                                      pracowników Pan mgr.Ryszard Rędziński który z Koksownią jest związany od ponad
                                      20 lat i nie jest z żadnego klucza politycznego.
                                      Pan Zibrow to nowalijka która zwiędła i ma na koncie związek z Koksownią od
                                      kilka miesięcy - zastanów się gamoniu co piszesz !!
                                      To jedyna normalna ostoja ze starego Zarządu - fachowiec który firmy i ludzi
                                      jak dotąd nie zdradził.
                                      Ministerstwo Skarbu nie zachowałoby człowieka który nie posiada wiedzy
                                      fachowości i autorytetu - tam nie ma skrupułów albo jest dobry albo fora ze
                                      dwora.
                                      Nie jest również związany z żadną partią więc nie musiał zatrudniać
                                      swojego 'Dworu' - bo jest ze swoimi i u siebie.
                                      Pozdrawienia Panie Ryszardzie - aby tak dalej
                              • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:51
                                Słuchaj przyjacieli z Koksowni to nigdy Pan Zibrow nie wychodził tylko
                                wyjezdzał Toyotą które sam zakupił a co do braw to jak to przeczytałem to
                                kulałem się ze śmiechu.
                                Jakie brawa dla Pana Zibrowa ?????
                                Gdy załoga dowiedziała sie że został odwołany to z ulgą przyjęli tą wiadomość
                                Żadnych braw za nim jako prezesem nie było i żadnych dziesiątek i setek ludzi
                                to jakies kpiny - ty przyjacielu idz się lecz bo masz halucynacje i uważaj
                                szcególnie teraz abyś się przypadkiem nie ugryzł bo dostaniesz wścieklizny od
                                swojego zadufania i robienia pracującym tu ludziom wody z mózgu.
                                Ten Pan Zibrow był na odprawach aby się pożegnać i ani jeden pracownik
                                nie powiedział słowa że szkoda że Pan odchodzi.
                                Te wizje o tych tłumach to bzdury -
                                W Zakładzie jest spokój i nawet pies nie zaszceka w obronie wątpliwie
                                poszkodowanego Prezesa.
                                Odszedł z Koksowni i nikt tu łez nie wylewa ani nie bije brawa.
                                Atmosfera jest spokojna a pracownicy odetchnęli z ulgą.
                                Brawo może bić jeden z podnózków Pana Zibrowa ale i ci zeszli teraz do
                                podziemia , bo robili coś co było faktycznie przeciw własnym kolegom.
                                Apeluję jeszce raz jeśli ktoś ma pytanie chętnie odpowiem ale niech sobie
                                daruje te pierdoły o żalu za Zibrowem za Koksowni Victoria.
                          • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:16
                            Koledzy tu piszący że Zibrow podawał rękę to fakt ale niczego innego i dobrego
                            nie zrobił.
                            Co ludzie mieli żyć z uścisku dłoni ????????
                            Kolego jeszce raz proszę jeśli nie jesteś pracownikiem to nic nie wiesz na
                            temat Prezesa Zibrowa - podkreslam Prezesa Zibrowa.
                            Jako człowiek tak ale to do czego doprowadził w ostatnich miesiącach to farsa
                            a nie zarządzanie.
                            Szkoda że na Zakład nie przyjedzie teraz jakiś dziennikarz i nie zrobi wywiadu
                            z przypadkowymi ludzmi na temat atmosfery i sposobu traktowania ludzi tu
                            pracujących.
                            Wtedy Pan Zibrow i Pan janowski mieliby "Wilczy Bilet" jeśli chodzi o
                            znalezienie pracy gdziekolwiek.
                      • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:47
                        Posłuchaj przyjacielu'prawdziwy koks'.
                        Ja pisałem już kilku forowiczom aby nie zabierali głosu jesli nie pracują na
                        Koksowni ale Ty kolego nalezysz do tych , którzy sa głusi i ślepi.
                        Jeśli chcesz pisać o Panu Zibrowie pochwalne psalmy to Twoje prawo ale nie masz
                        takiego prawa aby wypowiadać się o tym jaki to on jest Prezesem bo po prostu
                        nie masz pojęcia.
                        Ja natomiast mam bo tu i teraz pracuję na Koksowni a polityka to mi lata.
                        Jeśli robisz kampanię Panu Zibrowowi to doskonale bo teraz kiedy nie jest już
                        Prezesem Koksowni to przyda mu się bratnia dusza na przykład w wyborach.
                        Jeśli masz ochotę podyskutować o pracy na Koksowni i sposobie zarządzania nią
                        przez Panów Zibrowa i Janowskiego to dobrze trafiłeś.
                        Ale daj spokój z tymi bredniami co to ten człowiek nie zrobił dla tego zakładu
                        - prawdy bo jest tylko jedna możesz się dowiedzieć pod jednym warunkiem że
                        chcesz prawdy.
                        Te 30 lat spędzone z różnymi Panami tego świata co to kierowali tym zakładem
                        stawiają mnie jednak wyżej od Ciebie przyjacielu ,tak szczerze mówiąc masz do
                        niego sentyment ale o Koksowni to nie pisz więcej bo się ośmieszasz.
                        Pogadaj z ludzmi tu pracującymi to usłyszysz o Twoim IDOLU Panu Zibrowie.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Q Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 07.06.06, 21:51
                          Koksiku 3 ! Nie masz ty na drugie imię przypadkiem dupowlaz ?
                          Polecam tanią wazelinkę.
                          • Gość: koksik3 Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:01
                            Oj musisz sie przyjacielu leczyć bo jeśli argumenty do Ciebie nie trafiają to
                            zle z Tobą.
                            Jednak masz problem - jesteś jednym z tych dworzan których przyjął Pan Zibrow
                            do firmy za dbrą kasę.Popłacz sobie i pisz o wazelinie bo teraz to Tobie będzie
                            potrzebna jak podzielisz los Zibrowa.
                            Ja jestem spokojny i nie muszę używać wazeliny.
                            Pajac odszedł z firmy jeszcze pozostało kilku dworzan.ŻYCZE IM WSZ.DOBREGO.
                            Napisz coś Kolego o tych zasługach Pana Zibrowa będę miał ubaw do rana bo ja w
                            przeciwieństie do Ciebie 'Kolego' tu na Koksowni pracuję.
                            • Gość: Q Re: Zibrow aut....... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.06.06, 22:07
                              Koksik3 ty pracujesz na koksowni?! Dziwne bo we wrześniu minie 9 lat mojej
                              pracy w tym zakładzie i jakoś nie pamiętam nikogo z tak głupawymi poglądami.
                              Może się jeszcze spotkamy...
                              • Gość: Andrzej Zibrow Re: Zibrow aut....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:12
                                Z uwagi na duże zainteresowanie moją osobą, witam i pozdrawiam serdecznie
                                forumowiczów. Kandyduję w najbliższych wyborach samorządowych w Wałbrzychu.
                                Nizależny kompetentny - Człowiek i Życie - Andrzej zibrow
                                • Gość: NTT Re: Zibrow aut....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:42
                                  Panie Andzreju kochany bardziej pasuje hasło "Człowiek w Życie" Pozdrawiam
                            • Gość: krystyna z gazowni Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.06.06, 17:29
                              Koksik, nie pisz juz wiecej o koksowni i Zibrowie, bo wszyscy wiedza juz ze
                              lzesz jak pies. I szczekasz tak samo. Czytajac twoje wypociny odnosze wrazenie,
                              ze od 30 lat nie pracujesz w koksowni tylko jedziesz na koksie i to tym w
                              proszku.
      • Gość: odnośnie kolesi Re: Zibrow aut....... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.06.06, 11:06
        szkoda że znasz tak mało ludzi
        • Gość: Prawdziwy Koks Re: Zibrow aut....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:55
          Szkoda, że TY (koksik3 nieprawdaż?) jesteś żałosny.... Ja umiem się przyznać do
          błędu jeśli coś przeoczyłem ale nigdy nie powiem o Zibrowie, że jest nepotą lub
          nieuczciwym człowiekiem. Przynajmniej dopóki taki się nie stanie. A nic na to
          nie wskazuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka