Gość: Styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:53 Gdzie w Wałbrzychu jest tani fotograf , czy zachwalany PSZCZÓŁKOWSKI na Słowackiego jest dobry i niedrogi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleki Re: Tani fotograf??? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.06.06, 09:11 a kto zachwala Pszczółkowskiego? :) zależy czego oczekujesz - bo właściwie jak chcesz mieć <kolory> na zdjęciach to w każdym labie podkręcą ci je. natomiast nie licz na pracę z korekcją gamy, półcieni i kontrastów - nikt się w to już nie bawi przy tej technice obróbki zdjęć z cyfraków jaką możesz sobie sama w domu zrobić przed zgraniem zdjęć na płytę. ja polecam z sympatii p. Idę Korolczuk na Mickiewicza (i tylko tam) - przez to że nie jest to punkt oblegany ma czas zająć się materiałem. poza tym odpowiadają mi papiery Fuji, w przeciwieństwie do Kodaka (cz/b jak najbardziej). dla mnie <dobry> może znaczyć <drogi>, ale patrząc racjonalnie wybieram tam gdzie wiem że moim materiałem się ktoś zajmie. blq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Tani fotograf??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:11 Styl, podaj swojego maila, odezwę sie do Ciebie. Pokażę Ci swoje fotki, może Ci sie spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tani fotograf??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:57 na pewno nie w Auchan, tam zdzierają ile sie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Tani fotograf??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.06, 14:32 wszyscy tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Tani fotograf??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:11 Wyjaśnijmy coś, bo chyba zaszło nieporozumienie. Rozmawiamy o fotografie, czyli człowieku robiącym zdjęcia (śluby, komunie,portrety, itp.), czy o zakładzie fotograficznym wykonującym odbitki, wywołującym filmy. Ja pytanie Styl'a zinterpretowałem jako pytanie o fotografa, więc zaoferowałem swoje usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kasia Re: Tani fotograf??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:57 To podaj swoja stronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Tani fotograf??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:35 Nie mam jeszcze stronki. Jeśli jesteś zainteresowana, napisz do mnie fotografia_walbrzych@tlen.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia393 Re: Tani fotograf??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:40 A czy można u Ciebie wykonać portfolio? Ile to kosztuje? Pozdrawiam serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Tani fotograf??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:41 Można,ale bardzo proszę w takich sprawach pisać na maila, którego podałem. Forum jest, było, nie było publiczne i lepiej sprawy prywatne załatwiać prywatnymi kanałami :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka1231 Tani fotograf??? 16.07.06, 08:32 Fotograf z prawdziwego zdarzenia i taki, który tym żyje jest w Szczawnie koło wejścia do parku. Robiłam tam odbitki i zdjęcia okolicznościowe (komunia kuzynki) i byłam naprawdę zadowolona. A po za tym lab cyfrowy no i wysoka jakość w rozsądnej cenie :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1970-1 Re: Tani fotograf??? 17.07.06, 18:32 witam ja polecam siebie jako fotografa. nie jestem z wałbrzycha ale mogę dojechać. moja strona: www.zeb_serban.citymedia.pl (ogladac w IE - internet explorerze) jesli moje podjescie do fotografii ci sie spodoba to proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrewn Re: Tani fotograf??? 06.02.18, 14:58 Z dobrych fotografów to na pewno NiceColors.pl brałem u nich ślub, sesje plenerową i wyszło na prawdę spoko, w ciągu miesiąca materiały, a nie tak jak u innych po pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf12390 Re: Tani fotograf??? 11.08.19, 21:54 Polecam znakomitą ekipę, pełen profesjonalizm www.foto-slub.swidnica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf12390 Re: Tani fotograf??? 11.08.19, 21:55 Polecam, ekipa wraz z dronem www.foto-slub.swidnica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś