Dodaj do ulubionych

Optyk w szczawnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:53
Koło głównego przystanku w szczawnie jest stosunkowo nowy Optyk. Pracuje tam
prześliczna dziewczyna!Wie ktos może kto to jest?Mieszka chyba na
podzamczu... ehh jest taka słodziuteńka...:)
Obserwuj wątek
    • Gość: UOP Re: Optyk w szczawnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.06, 18:13
      Ta dziewczyna to ten chlopak z HOUSE`a :D
      Dorabia sobie.
    • Gość: aga Re: Optyk w szczawnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.06, 14:32
      no ja ją znam:-D to moja kumpelka. i rzeczywiscie mieszka na podzamczu:-)
      • Gość: niezły kubuś Re: Optyk w szczawnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:39
        A może tak więcej Ago bys napisała o swej koleżance??:P hehe jest urocza...
        choć jak mniemam jest juz zajęta:/ jeżeli wyprowadziłabyś mnie z błędu byłbym
        bardzo szczęśliwy hehe
        • Gość: Takietam Re: Optyk w szczawnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:21
          Ciekawe, czy ona też... :P
          • Gość: niezły kubuś Re: Optyk w szczawnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:20
            Hmm twe szydercze i złośliwe pytanie jest nieco nie logiczne... bo czemu ma być
            szczęśliwa w twym rozumieniu nieszczęśliwa... z powodu mego zainteresowania?
            Jeżeli tak to nie strafiłeś z doborem słów cfffaniaczqu:P bo wyszło na to, że
            ciekawe czy ona też jest szczęśliwa że jest sama:) odp jest oczywista NIE
            ponieważ nikt nie chce i nie lubie być samotny:) no maybe za paroma wyjątkami:)
            pozdrawiam hehe
            • Gość: Luzak Re: Optyk w szczawnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.07.06, 23:15
              ta dziewczyna ma strita i krzywy nos, w lewa strone. Swoja lewa.
    • Gość: kriss Re: Optyk w szczawnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:10
      Ja czasami ją widuję w autobusie jak jeżdżę do pracy... istotnie jest śliczna:)
      hehe jeżeli chodzi o tą samą oczywiście:) bo w szczawnie są 2 optyki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka