Gość: bbb IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.06, 15:19 czy ktos wie do ktorej pracuje starostwo powiatowe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o Re: starostwo powiatowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.06, 15:22 15:30, a we wtorki do 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: starostwo powiatowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.06, 15:24 i czy w ogole sa zobowiązani do przestrzegania godzin pracy? bo dzis "przemiła" pani o godz 14 stwierdziała ze juz nie zdaży nikogo załatwic. a czy przypadkiem nie jest jej obowiąkiem pracowac do 15,30? co juz panie i panowie ze starostwo powiatowego o 15,00 stoja w boksach startowych i czekaja na wekend????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: starostwo powiatowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.07.06, 15:25 oczywiście przemiły pan z kancelarii powiedzial ze gdybym była milsza to dało by sie cos załatwic............ polska rzeczywistosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: starostwo powiatowe IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.06, 19:27 Ale to jest norma.. kiedy poszlam o 13 do GUSu (pracuja do 15:15) po odpis regonu, a pani do mnie- 'ale to na poniedzialek, bo dzisiaj juz pozno..' a zawsze jak ide tam przed 15, to panie juz siedza oparte na torebkach.. A odniosnie pana z SP- jezeli na drzwiach nie bylo okreslonych godzin przyjmowania klientow innych niz godziny pracy starostwa, to napisz oficjalna skarge do naczelnika badz starosty.. wkoncu to on jest od tego zeby byc milym, a nie Ty.. Odpowiedz Link Zgłoś
de_most_enes Re: starostwo powiatowe 14.07.06, 19:45 Gość portalu: o napisał(a): > Ale to jest norma.. kiedy poszlam o 13 do GUSu (pracuja do 15:15) po odpis > regonu, a pani do mnie- 'ale to na poniedzialek, bo dzisiaj juz pozno..' a > zawsze jak ide tam przed 15, to panie juz siedza oparte na torebkach.. > A odniosnie pana z SP- jezeli na drzwiach nie bylo okreslonych godzin > przyjmowania klientow innych niz godziny pracy starostwa, to napisz oficjalna > skarge do naczelnika badz starosty.. wkoncu to on jest od tego zeby byc milym, > a > nie Ty.. Wtedy NA PEWNO załatwi swoją sprawę szybciutko i bez kłopotu, nieprawdaż? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslak Re: starostwo powiatowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:12 No tak. A nauczycielom, pracującym jak wytresowane misie (na dzwonek), taka pani zza biurka wciska potem, że ona 8 godzin, a my nie... Ale ja sie nie golę w pracy (ona robi makijaż), nie piję 10 herbat i nie wychodze do koleżanki w trakcie lekcji. Nawet na 8 lekcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: starostwo powiatowe 14.07.06, 22:12 Urzędnicy pracują przez 8 godzin i przez ten czas wykonują swoje obowiązki co nie jest równoznacze z przyjmowaniem petentów przez 8 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: starostwo powiatowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 22:33 ale z tego co sie orientuje podstawowym obowiązkiem urzędnika państwowego jest obsługa klientów i bez zwględu na to czy ktos jest miły czy nie miły to nalezy go obsłużyc, uśmięchnąc sie i podziękowac za przybycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: starostwo powiatowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:54 Jaki Zarząd taki Urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: starostwo powiatowe IP: 217.153.225.* 17.07.06, 08:10 Mówisz o Orplu? to on w końcu poprzyjmował większość tych ludzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: starostwo powiatowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:37 Zarząd jest wybierany przez Radę Powiatu. Mówię że jak Zarząd wszystko olewa a olewa bo jest totalnie niekompetentny to i pracownicy chodzą jak chcą. Orpel w odróżnieniu od Dyszkiewicza przynajmniej znał swoje kompetencje i nie musiał od rana skupiać swoich myśli wyłącznie na tym kiedy będzie mógł zaspokoić swój "głód" i wziąć lekarstwo na drgawki. O ile pamiętam był jednym z nielicznych który cokolwiek kumał i za jego kadencji był względny porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: starostwo powiatowe 17.07.06, 15:30 Oczywiście, to urzędy sa dla petentów a nie odwrotnie. Ale ludzie często przychodza od razu z wrogim nastawiniem co zniechęca każdego. Uprzejmość powinna być cechą nie tylko urzędnika, ale każdego człowieka. Poza tym uśmiech nie leży "w sferze obowiązków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: starostwo powiatowe IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.07.06, 16:59 Ale uprzejmosc tak.. a po drugie ja jestem nadwyraz mila i uprzejma osoba, a czestokroc urzednicy odnosza sie do mnie w tak buracki i prostacki sobosob, ze rece opadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: starostwo powiatowe IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.07.06, 18:46 dobrze że tylko ręce Odpowiedz Link Zgłoś