Gość: zosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:47 szukam dobrego pulmonologa na terenie Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: pulmonolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:54 pulmonolog to jest specjalista od chorób płuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pulmonolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:54 jeżeli dzieciecy to dr M. Stępniewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: pulmonolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:23 Poradnia w Karpaczu,czynna od poniedziałku do piątku dla dzieci i dorosłych,gdzie swiadczone są porady pulmonologiczne.W ramach poradni prowadzona jest diagnostyka w celu ustalenia rozpoznania,leczenie,a także rehabilitacja u chorych przewlekle.Współpracuje z oddziałami szpitalnymi. tel.075 16 354, 075 19 210.Tak jak pisałam wcześniej warto pojechać, tylko 55 KM z Wałbrzycha.Napiszę jeszcze tel do pradni działającej przy centrum pulmonologi tel.076 16 584.Oczywiście potrzebne skierowanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: pulmonolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:58 pOLECAM centrum pulmonologi i alergologi w karpaczu.Właśnie wróciliśmy,tam są naprawdę specjaliści i mają naprawdę dobry sprzęt do badań.Dziecko było leczone od 5 lat na astmę sterydami(DR.Kucharska!!!!),a po przebadaniu w centrum okazało się że nie ma ani alergi ani astmy.Potrzebne jest skierowanie,na termin czeka się 6 miesięcy.Jeżeli dziecko przebywa z matką na kwaterze prywatnej,zostanie przyjęte od razu jako dochodzące.U nas w Wałbrzychu nie ma specjalistów w tym zakresie,posiadają tylko tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: pulmonolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:50 Bardzo prosze o nr telefonu lub adres mam bardzo poważny problem z płucami konsultowałam sie u trzech autorytetów pulmonologii w Wałbrzychu i są różne diagnozy ,dlatego bardzo mi zależy , z wyrazami szacunku . Odpowiedz Link Zgłoś
pitek81 Re: pulmonolog 24.07.06, 20:20 Jeżeli chodzi o dorosłych - Dr Alina Szymczyk (ordynator w szpitalu Górniczym), natomiast jeżeli chodzi o dzieci - dr Anna Podsiadło - gabinet w Boguszowie. Info potwierdzone osobiście w 100% !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: pulmonolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:14 Dziękuję bardzo ,już mam sprawe załatwioną ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszpp9 Re: pulmonolog 13.01.16, 16:24 Ok, wiem, ze temat stary ale? w google jak sie wpisuje to sie pojawia wiec pewnie nie jestem jedyny co to czyta:) Borykalem sie z problemami 10 lat? Korzystalem z pakietow sieci medycznych i ?przetestowalem? wielu laryngologow, alergologow, pseudo-pulmonologow?. i za kazdy razem (zaleznie od pory roku, zanieczyszczenia powietrza) diagnoza byla inna :) Az do czasu wizyty u doktora / profesora Latosia. Człowiek ma swoje lata (zdjęcie na jego stronie jest aktualne - www.pulmonologkarpacz.pl ) ?. ale? podejscie i wiedza?. SZOK! szczerze nie zaluje ani zlotowki wydanej na paliwo ?. Naprawde szczerze polecam? zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci? prawdziwy ?doktor??. Odpowiedz Link Zgłoś