Dodaj do ulubionych

Rusza Telewizja Wałbrzyska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:23
www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Region&show=1666
Obserwuj wątek
    • Gość: mgnac' Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:56
      Jakaś ściema guzik warta i ciagle te same nazwiska się przewijają już nikt im
      już nie uwierzy. Najpierw niech rozliczą się za reklamy ze Stowarzyszeniem TV
      Wałbrzych i za przekręty za które mają zarzuty prokuratorskie. Przecież oni nie
      otrzymają koncesji z KRRiT bo przecież oni są czerwoni a tam rządzi PIS no i są
      uwikłani w aferę z fałszywymi umowami między TK3 i Stotarzyszeniem Telewizja
      Wałbrzych. Ci ludzie myślą że jak założą nowy podmiot i zmienią nazwę z
      Telewizja Wałbrzych na Telewizja Wałbrzyska to wszystko bedzie w porządku ale są
      naiwni. Zresztą każdy mierzy swoja miarą. Najpierw niech rozliczą się za te
      umowy z Fiskusem za VAT i podatek dochodowy a jest tego bardzo dużo a ciekawe
      czy prokuratura ma już to pismo na którym Pierwszy Prezes TV Wałbrzych postawił
      pieczatkę Przewodniczącego Rady Miasta (bez wiedzy Rady Miejskiej) rekomendując
      i wykazując finansowanie Telewizji Wałbrzych do KRRiT.

Dlatego wiem że ci ludzie już w telwizję bawić się nie bedą.

Serdecznie Pozdrawiam
      • Gość: ja wiem. Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:59
        Debilu, jeśli nie wiesz co i jak to nie jąkaj się na forum. Nie jesteś ani
        czerwony ani biały tylko głupi jeśli wypisujesz bzdury i informujesz o tym
        społeczność internetową.
      • Gość: Walbrzyszanin Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:59
        Ci którzy tworzyli Stowarzyszenie i wyłudzili od producenta grubą kasę napewno
        nie bedą robić telewizji, a za pomówienia i oszczerstwa odpowiedzą. Ty
        człowieku nie masz wiedzy więc nie pisz o czymś czego nie wiesz bo koncesję
        mają.
        • Gość: mgnac' Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:32
          Na co mają koncesje? . Na Bogószów Gorce Głuszycę i Mieroszów do prywatnych
          sieci tv kablowych co ty chrzanisz. Zapytaj o nr koncesji lub roszerzenie na
          Wałbrzych. Guzik mają. Możesz to osobiście sprawdzić w KRRiT bez problemu.Ci
          ludzie W UPC już nigdy nie bedą nadawac inni napewno tak.Zresztą aby o czymś
          lub kimś pisać nalezy sprawdzić informacje u źródeł. Moje info są wszystkie
          sprawdzone i pewne

Serdecznie pozdrawiam wszystkich zainteresowanych malkontentów

sie ma
          • Gość: Pytanie ? Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.tm.net.my 21.07.06, 00:02
            Ci inni tzn KTO ????
          • Gość: jaga Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:58
            a co? UPC jest państwowa?
          • Gość: jaga Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:01
            Ty wszechwiedzący, Boguszów się pisze przez U a nie Ó
          • Gość: ... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:57
            ja tej telwizji nie znalazłem wsrod nadawców na stronie krrit
            www.krrit.gov.pl/nadawcy/programy/kab.htm
            to jak oni nadaja w bogszowie i innych mniejszych miejscowosciach nie bedac w
            spisie nadawcow w krrit
            • Gość: Prosta odpowiedź Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:08
              może dlatego, że spis na stronie KRRiT kończy się na lutym 2006 roku
              • Gość: ... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:22
                moze nikt od tego czasu nie uzyskał koncesji?
                • Gość: ... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:26
                  lub informatyk zaspał i nie odswieżył!? Kto to wie?
                • Gość: Odp Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:28
                  proponuję albo sprawdzić u nadawcy lub skierować sprawę do prokuratury jeżeli
                  uważasz,że zostało złamane prawo (obowiązek obywatelski)
    • Gość: toja Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:06
      A ja chcę konkretów - gdzie i kiedy ich można zobaczyć?
      • Gość: tv Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:15
        wejdż na stronę www.telewizjawalbrzyska.pl
        • Gość: ..... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:26
          Mnie tam wszystko jedno.
          Mam tylko satelitę, a tam nie chcą Wałbrzycha przesyłać.
          • Gość: UBC Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:35
            > Mnie tam wszystko jedno.
            > Mam tylko satelitę, a tam nie chcą Wałbrzycha przesyłać.

Niemożliweeee masz satelitę? enooooo ;)

• Gość: TVAneta Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:05
              Dziwnie dobrze zorjetowani w zawiłościach i problemach "Telewizji Wałbrzyskiej"
              kontra " TV Wałbrzych" daja głos na tym forum.
              Proponuje: Boksujcie się po za internetem, a w eter wyślijcie wreszcie program
              telewizyjny, który (jako mieszkanka tego regionu)chetnie ogladałam.
              Szczególnie reportarze,które pomagają mieszkańcom w rozwiazaniu ich problemów.
              Na przykład: Wszystkie gazety rozpisywały się od lat o sprawie braku wodociągów
              w dzielnicach Nowe Miasto i Glinik a skutek z tej pisaniny był żaden. Kilka
              miesięcy temu ogladałam w Telewizji Wałbrzych krytyczny i bardzo dobry
              reportarz o tym problemie. Słyszałam, że po tym reportarzu miasto zajeło się
              sprawą i wreszcie buduje tam wodociąg.Chwała telewizji i dziennikarzom którzy
              robią takie programy z którch wynika coś konkretnego.
              Aneta.
      • rikifiki Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska 20.07.06, 15:49
        Gość portalu: toja napisał(a):

> A ja chcę konkretów - gdzie i kiedy ich można zobaczyć?

Do tego pytania dodalbym jeszcze jedno-A wlasciwie po co?:-)
        • Gość: toja Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:52
          No jak to po co? Znajomych pooglądać (nie "polityków") :) Dami jest pod tym względem beznadziejne a na "starej" wałbrzyskiej czasem się zdarzało zobaczyć znajomą twarz :)
          • Gość: Jacek Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.06, 06:07
            Trzy lata temu wypisałem się z Satkabla i przeszedłem do UPC bo mieli naprawdę
            dobry jak na wałbrzyskie warunki program lokalny. W ubiegłym roku po likwidacji
            programu powróciłem do starego operatora. Próbki nowego tworu telewizyjnego w
            necie mnie nie przekonały. Program wałbrzyskiej to lipa w porównaniu z tym co
            robiła jeszcze niedawno. Poprzedni dziennikarze byli bardziej przekonujący.
            Mimo to nowej załodze życzę szczęścia.
            • Gość: Niezadowolony Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 06:26
              To nadaje już w UPC,bo nie sprawdzałem,UPC nie obniżyło opłat po
              likwidacji,cały czas brali kasę za szmery prążkowane.
              • Gość: Rebel Yell Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.06, 08:13
                Grunt ze rusza przed wyborami i nadaje program KWADRANS DLA PREZYDENTA - we
                wtorki od 18.45, autor: Dagmara Jabłońska.
                • Gość: ppp Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:14
                  Słyszę o tym już od kilku miesięcy i straciłem nadzieję chyba się odłączę
                • xsatanistax Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska 23.07.06, 23:34
                  ten program powinien nosić tytuł CHWILA DLA DEBILA
                  • Gość: . Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:39
                    czyli dla ciebie xsatanistax, tylko debil takiego nicka sobie może nadać,
                    lepiej wogóle nie pisać nicków, co czynię powyżej.
                    • xsatanistax Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska 23.07.06, 23:58
                      słabe. wysil się trochę. wiem, że jest już późno, ale skoro już siadłeś do
                      komputera to przynajmniej się przyłóż do tego, co piszesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka