Gość: HASAN_SAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:23 www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=Region&show=1666 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mgnac' Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:56 Jakaś ściema guzik warta i ciagle te same nazwiska się przewijają już nikt im już nie uwierzy. Najpierw niech rozliczą się za reklamy ze Stowarzyszeniem TV Wałbrzych i za przekręty za które mają zarzuty prokuratorskie. Przecież oni nie otrzymają koncesji z KRRiT bo przecież oni są czerwoni a tam rządzi PIS no i są uwikłani w aferę z fałszywymi umowami między TK3 i Stotarzyszeniem Telewizja Wałbrzych. Ci ludzie myślą że jak założą nowy podmiot i zmienią nazwę z Telewizja Wałbrzych na Telewizja Wałbrzyska to wszystko bedzie w porządku ale są naiwni. Zresztą każdy mierzy swoja miarą. Najpierw niech rozliczą się za te umowy z Fiskusem za VAT i podatek dochodowy a jest tego bardzo dużo a ciekawe czy prokuratura ma już to pismo na którym Pierwszy Prezes TV Wałbrzych postawił pieczatkę Przewodniczącego Rady Miasta (bez wiedzy Rady Miejskiej) rekomendując i wykazując finansowanie Telewizji Wałbrzych do KRRiT. Dlatego wiem że ci ludzie już w telwizję bawić się nie bedą. Serdecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem. Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 10:59 Debilu, jeśli nie wiesz co i jak to nie jąkaj się na forum. Nie jesteś ani czerwony ani biały tylko głupi jeśli wypisujesz bzdury i informujesz o tym społeczność internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walbrzyszanin Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:59 Ci którzy tworzyli Stowarzyszenie i wyłudzili od producenta grubą kasę napewno nie bedą robić telewizji, a za pomówienia i oszczerstwa odpowiedzą. Ty człowieku nie masz wiedzy więc nie pisz o czymś czego nie wiesz bo koncesję mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgnac' Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:32 Na co mają koncesje? . Na Bogószów Gorce Głuszycę i Mieroszów do prywatnych sieci tv kablowych co ty chrzanisz. Zapytaj o nr koncesji lub roszerzenie na Wałbrzych. Guzik mają. Możesz to osobiście sprawdzić w KRRiT bez problemu.Ci ludzie W UPC już nigdy nie bedą nadawac inni napewno tak.Zresztą aby o czymś lub kimś pisać nalezy sprawdzić informacje u źródeł. Moje info są wszystkie sprawdzone i pewne Serdecznie pozdrawiam wszystkich zainteresowanych malkontentów sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie ? Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.tm.net.my 21.07.06, 00:02 Ci inni tzn KTO ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:58 a co? UPC jest państwowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:01 Ty wszechwiedzący, Boguszów się pisze przez U a nie Ó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:57 ja tej telwizji nie znalazłem wsrod nadawców na stronie krrit www.krrit.gov.pl/nadawcy/programy/kab.htm to jak oni nadaja w bogszowie i innych mniejszych miejscowosciach nie bedac w spisie nadawcow w krrit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosta odpowiedź Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:08 może dlatego, że spis na stronie KRRiT kończy się na lutym 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:22 moze nikt od tego czasu nie uzyskał koncesji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:26 lub informatyk zaspał i nie odswieżył!? Kto to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:28 proponuję albo sprawdzić u nadawcy lub skierować sprawę do prokuratury jeżeli uważasz,że zostało złamane prawo (obowiązek obywatelski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:06 A ja chcę konkretów - gdzie i kiedy ich można zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:15 wejdż na stronę www.telewizjawalbrzyska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:26 Mnie tam wszystko jedno. Mam tylko satelitę, a tam nie chcą Wałbrzycha przesyłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UBC Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:35 > Mnie tam wszystko jedno. > Mam tylko satelitę, a tam nie chcą Wałbrzycha przesyłać. Niemożliweeee masz satelitę? enooooo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVAneta Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:05 Dziwnie dobrze zorjetowani w zawiłościach i problemach "Telewizji Wałbrzyskiej" kontra " TV Wałbrzych" daja głos na tym forum. Proponuje: Boksujcie się po za internetem, a w eter wyślijcie wreszcie program telewizyjny, który (jako mieszkanka tego regionu)chetnie ogladałam. Szczególnie reportarze,które pomagają mieszkańcom w rozwiazaniu ich problemów. Na przykład: Wszystkie gazety rozpisywały się od lat o sprawie braku wodociągów w dzielnicach Nowe Miasto i Glinik a skutek z tej pisaniny był żaden. Kilka miesięcy temu ogladałam w Telewizji Wałbrzych krytyczny i bardzo dobry reportarz o tym problemie. Słyszałam, że po tym reportarzu miasto zajeło się sprawą i wreszcie buduje tam wodociąg.Chwała telewizji i dziennikarzom którzy robią takie programy z którch wynika coś konkretnego. Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
rikifiki Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska 20.07.06, 15:49 Gość portalu: toja napisał(a): > A ja chcę konkretów - gdzie i kiedy ich można zobaczyć? Do tego pytania dodalbym jeszcze jedno-A wlasciwie po co?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:52 No jak to po co? Znajomych pooglądać (nie "polityków") :) Dami jest pod tym względem beznadziejne a na "starej" wałbrzyskiej czasem się zdarzało zobaczyć znajomą twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 21.07.06, 06:07 Trzy lata temu wypisałem się z Satkabla i przeszedłem do UPC bo mieli naprawdę dobry jak na wałbrzyskie warunki program lokalny. W ubiegłym roku po likwidacji programu powróciłem do starego operatora. Próbki nowego tworu telewizyjnego w necie mnie nie przekonały. Program wałbrzyskiej to lipa w porównaniu z tym co robiła jeszcze niedawno. Poprzedni dziennikarze byli bardziej przekonujący. Mimo to nowej załodze życzę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolony Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 06:26 To nadaje już w UPC,bo nie sprawdzałem,UPC nie obniżyło opłat po likwidacji,cały czas brali kasę za szmery prążkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.06, 08:13 Grunt ze rusza przed wyborami i nadaje program KWADRANS DLA PREZYDENTA - we wtorki od 18.45, autor: Dagmara Jabłońska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:14 Słyszę o tym już od kilku miesięcy i straciłem nadzieję chyba się odłączę Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska 23.07.06, 23:34 ten program powinien nosić tytuł CHWILA DLA DEBILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:39 czyli dla ciebie xsatanistax, tylko debil takiego nicka sobie może nadać, lepiej wogóle nie pisać nicków, co czynię powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Rusza Telewizja Wałbrzyska 23.07.06, 23:58 słabe. wysil się trochę. wiem, że jest już późno, ale skoro już siadłeś do komputera to przynajmniej się przyłóż do tego, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś