Dodaj do ulubionych

szyba samochodowa

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.06, 19:34
Pękła mi czołowa szyba w aucie, poradźcie gdzie można ją wymienić ( który
warsztat zrobi to dobrze). Z góry dzięki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: msr Re: szyba samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:30
      na przyklad jaan na ul podwale kolo spoldzielni mieszkaniowej.
      • Gość: kierowczyk Re: szyba samochodowa IP: 81.15.135.* 15.08.06, 11:30
        Jann, dużo by mówić. Ryby można po deszczu łapać. Wymieniałem pęknietą szybę.
        Prosiłem także o wymianę uszczelki szyby. Niestety zostawiono starą bo nowe
        "muszą się ułożyć i ciekną". Szyba atermiczna z przyciemnionym pasem
        "oczywiście", ale atermika i przyciemniony pas zanikły po zainstalowaniu.
        Cieknie, "no strasznie mokro w tym samochodzie", "wie pan te auta to tak mają",
        "nie mam dzisiaj czasu, pan podjedzie jutro". powodzenia życzę
        • Gość: luzak Re: szyba samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:32
          Potwierdzam. Kiepski ten warsztat.
    • pozor_vlak Re: szyba samochodowa 16.08.06, 15:09
      na Chrobrego przed małym Shellem (jadąc od strony centrum)i przejazdem kolejowym
      (od ulicy wisi kaseton Pilkingtona) wymieniałem tam szybe boczną po włamie.
      mieli na miejscu (w JAANie kazali czekać na sprwoadzenie). Chłopaki uwinęli się
      szybko i sprawnie. równocześnie wymieniali czołową w VITO i też im bardzo dobrze
      szło. pare znajomych osób też korzystało z usług tego serwisu- wszyscy
      zadowoleni. polecam
      • Gość: Rydżez Re: szyba samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:35
        Fakt, szybko i dobrze robią, tylko drogo trochę...
        jest jeszcze warsztacik u pana, nazwiska nie pomnę, na Teligi na piaskowej
        górze (boczna Wyszyńskiego, od strony Szczawna)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka