11.02.13, 00:01
Q...a! co to jest za forum??? Czy faktycznie uważacie , że wałbrzyszanie są zainteresowani np. opinią P. Krzysztofka, a także podobnych mu delikwentów na jakiś temat? Czy wałbrzyszan interesują problemy Pani V-ce marszałek w egzekucji jej forsy przyznanej sobie samej? .....
Może jednak zajmijmy się naszym podwórkiem: St Kopalnią,GDK, mieszkańcami ul.Wrocławskej czy tysiącami innymi lokalnymi problemami....
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: Witam! 11.02.13, 00:08
      durango0 napisał(a):
      > Może jednak zajmijmy się naszym podwórkiem: St Kopalnią,GDK, mieszkańcami ul.W
      > rocławskej czy tysiącami innymi lokalnymi problemami....

Witamy, zaraz q...a wyczaję twój stary nick. :-)))))))))))))))))))))))
      • lekarzspecjalista Re: Witam! 11.02.13, 00:14
        Yell>
        • pozor_vlack Re: Witam! 11.02.13, 00:22
          A to ta\ten Rebel Yell, co się okazała Agnieszką ?
    • 57jurand Re: Witam! 11.02.13, 11:46
      Tak masz rację , Ale co ja poradzę że niektórzy wciskają wszelaki chłam.Ja też wolałbym poznać zdania forumowiczów w sprawie np. wycinki drzew w Parku Sobieskiego w kontekście
      wyroku S.K.O dotyczącej decyzji Starostwa Powiatowego o rzezi drzewostanu.
      Np. sprawa bezrobocia : 20,06 % bezrobocia w regionie wałbrzyskim w samym mieście 8533 bezrobotnych, oferty pracy na dziś- 247.
      Np. przygotowania do wyborów w Powiecie , problemu na sztandarowych budowach W-cha.i wiele innych. Ale poco skoro można pluć na innych anonimowo , ale niektorzy już tak maja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka