Dodaj do ulubionych

Ile daje Kruczek..?

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.06, 13:12
Ciekawe jakie stanowiska daje Kruczkowski "Pisowi", żeby go poarł w wyborach i
nie wystawiał swojego kandydata, pewnie Pankanin i Giovani najwięcej się nałapią.
Powinniśmy zażądać od Kruczkowskiego żeby publicznie powiedział ile daje?
Obserwuj wątek
    • Gość: 777 Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.06, 13:28
      Gość portalu: ++ napisał(a):

> Powinniśmy zażądać od Kruczkowskiego żeby publicznie powiedział ile daje?

Baranie, od razu sugerujesz ze daje ? Pytanie powinno brzmieć: czy w ogóle
      daje. Brzydze się takimi jak ty. A wogóle wy.. ten kolejny, szkalujący wątek
      w pizdu.
      • Gość: hihotek Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.06, 13:35
        a może nie daje?? co założę sie że kolejka juz stoi - Ty mnie poprzesz to
        będziesz miał stanowisko np naczelnika - Baranie - mieli być WSZYSCY z
        KONKURSU - ja sobie dobrze przypominam kampanię cztery lata temu.
        PIS i tak skorzysta bo chce utrzymac swoje stanowiska w urzędzie
        • Gość: 777 Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.06, 13:56
          Gość portalu: hihotek napisał(a):

> a może nie daje??

Prostaku i pomówco
          • Gość: hihotek Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.06, 14:51
            chłopcze - widać masz krótka pamięć a może pracujesz juz z układu - tak teraz
            jestem pewny sam masz prace i próbujesz ratowac skóre aby dalej przesiedziec na
            ciepłej posadce w Um. nieładnie - a jakie ty masz wykształcenie???
            Na pewno jestes zdolny - w podlizywaniu się - albo liczysz na zatrudnienie po
            wyborach w urzędzie.
            wygrana ma wielu ojców a porażka .... Sam wiesz.....
            • acutus Re: Ile daje Kruczek..? 29.09.06, 15:26
              Oddaje mi się,
              oddaje ci się,
              oddaje mu się,
              oddaje nam się,
              a żeni z nim się !
            • daria_sejmowa Re: Ile daje Kruczek..? 03.11.06, 07:33
              Klasyczny KMW.
          • Gość: msr jaki pomówco?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:29
            PISiakom pamięć szybciutko zaczyna szwankować
            • Gość: cichosza Re: jaki pomówco?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.06, 18:33
              Pamięć to pojęcie używane w polityce instrumentalnie- liczy się naprawdę tylko
              przyszłość.
              • Gość: hihotek Re: jaki pomówco?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.09.06, 13:17
                to mamy przesikane i przesrane, a kibli jak nie tak nie ma.....
              • Gość: msr Re: jaki pomówco?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:16
                racja w takim razie stworzmy sobie wlasnego hitlera i pozwolmy mu rzadzic w imie
                wielkiej ojczyzny.
                • otwierajacy_oczy_innym Re: jaki pomówco?? 03.11.06, 07:41
                  Widzę, że i tutaj muszę przytoczyć moją bajeczkę:

Dla ślepców, którzy nie sięgają wzrokiem dalej niż 4 lata opracowałem, krótsze
                  i prostsze sprawozdanie z kadencji. W formie przypowieści.

Rok pierwszy - bagno, jedno wielkie bagno, oby tylko nie wciągnęło na dno.
                  Gdzie jest powierzchnia?

Rok drugi - bagno już nie ciągnie w dół. Ooo, jest powierzchnia, jakoś idzie.
                  Gdzie jest brzeg?

Rok trzeci - Wychodzimy na brzeg, cholera ślisko. O kurde, ktoś mi nogę
                  podstawił. Ale błota naokoło, przydało by się odświeżyć.

Rok czwarty - Zeskrobujemy błoto, zeskrobujemy. Ale, ale kto nas obrzuca
                  g...nem? A to z lewa. Ci co zrobili bagno.

jako, że strasznie przesycone takimi rzucającymi mamy to forum uważam za
                  stosowne powtarzać to wszędzie gdzie rzucają g...nem.
          • otwierajacy_oczy_innym Re: Ile daje Kruczek..? 03.11.06, 07:44
            Jeszcze jedna wersja

Gdzie jest powierzchnia?

Gdzie jest brzeg?

• otwierajacy_oczy_innym Re: Ile daje Kruczek..? 03.11.06, 07:43
          A i tutaj

Gdzie jest powierzchnia?

Gdzie jest brzeg?

• otwierajacy_oczy_innym Re: Ile daje Kruczek..? 03.11.06, 07:39

Gdzie jest powierzchnia?

Gdzie jest brzeg?

I tu

Gdzie jest powierzchnia?

Gdzie jest brzeg?

• Gość: Jan Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.09.06, 18:09
      A mnie marzy sie nie prezydent ale b.dobry gospodarz miasta,b.dobry
      administrator,ktory wybrałby sobie kilka osób b.dobrych menadzerów.
      Mam dość polityki,politykierstwa,nie chce słuchać o tym ze jakas opcja
      zablokowała dobry cel,ze jakiejs parti nie podoba sie działania prezydenta z
      innej opcji.Choć nic nie mam do Kruczkowskiego to dopiero po 4 latach dowiaduje
      sie ze na drogi to on ze mną klnie bo nic nie moze,z obwodnicą to tez nic nie
      mozna (a od lat 70-tych władza mysli o tym prawie 40 lat?)ciekawe czy domki
      tyle samo lat sobie buduja. Dlatego jestem za tym żeby odpolitycznic cały urzad
      mam dosć tej "głupiej" walki przeciez my jestesmy z tego samego miasta i w tym
      miescie bedziemy życ i nasze dzieci również. Jak ja szary obywatel mogę
      rozliczyc prezydenta, jak mam wybrać nowego ktorego nawet nie znam,z ulotek?
      (skńczyłem takie albo takie studia jestem zonaty mam tyle dzieci pracowałem tu
      albo tam) i co mi to mówi. A póżniej okazuje sie ze tak jak teraz PiS ktory
      szedł z odnową moralną postepuje jak każda partia. Czyli nastepne 4lata uda sie
      czy sie nie uda coś sie zmieni w naszym miescie czy tylko wspaniałe rysunki
      (pasaz handlowy w rynku,byłe PDT,czy moze nowy stadion)Malowanki prawie nic nie
      kosztuja a co z rzeczywistoscia?
      • Gość: masakra Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.06, 13:07
        użyszkodnik Jan popełnił taki tekst:

> czy sie nie uda coś sie zmieni w naszym miescie czy tylko wspaniałe rysunki
        > (pasaz handlowy w rynku,byłe PDT,czy moze nowy stadion)Malowanki prawie nic
        > nie kosztuja a co z rzeczywistoscia?

NIC nie kosztują?????
        Wierz mi, te kosztowały! I zresztą o to chodzi.
        • Gość: masakra Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.06, 13:08
          A tak prawdę mówić to też mi się marzy...
          Echh....

Chyba będę kandydował :)
          • Gość: gość Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.06, 22:33
            ciekawe co im obiecał ?
            • Gość: sam Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.11.06, 06:58
              2 stanowiska wiceprezydentów (Pankanin zostaje)
              i status quo obecnego układu !!
    • Gość: user Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.06, 07:36
      Od Kuźniara, Dyducha i innych czerwonych propozycji nie dostał.
      I jeszcze tu:

Gdzie jest powierzchnia?

Gdzie jest brzeg?

• otwierajacy_oczy_innym Re: Ile daje Kruczek..? 03.11.06, 07:45
      Przepraszam ale nie zdzierżyłem:

Czy administrator może ten temat przenieść do tematu Wybory 2006
      • daria_sejmowa Re: Ile daje Kruczek..? 03.11.06, 12:26
        Chyba lekko przegiąłeś.
        Rozumiem Twój "Słuszny Gniew" ale nie stosujmy "ich" metod.
        • Gość: do darii Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:39
          Daria, wymien choc 3 powody, dla ktorych warto zaglosowac, na twoje bozyszcze,
          Kruczkowskiego? Ale nie ściemniaj, tak jak on, ze zalatwil 25 mln z UE, bo to
          plasuje nas ggdzies na 180 pozycji w kraju wsrod gmin miejskich, ani nie
          opowiadaj, ze buduje drogi, bo jedna glowna Glowna i 2 osiedlowe na Podzamczu,
          to kropla w morzu potrzeb, w dodaktu skapnela nam tak "kropelka" tuz przed
          wyborami. I nie mow, ze zmniejszyl bezrobocie, bo prezydent miasta nie ma
          takiej mocy, zeby o 4 tysiace zmieniszyc bezrobocie. Wiadomo, ze 3 tys
          wyjechalo za granice, pozostaly tysiac, to ludzie, ktorzy pracuja w ramach
          stazu lub wzieli dotacje na wlasna dzialalnosc, ale to zasluga PUP, a urzad
          pracy do Petru Kruczesku nie nalezy. Mozesz mowic o termomodernizacji szkol,
          ale co jeszcze???????
          • Gość: ziom Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.06, 20:41
            a to ze w calej polsce tysiace ludzi wyjezdza za granice to tez wina Pana
            Piotra ??
          • Gość: FIX Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.11.06, 20:44
            A gdyby Kruczkowski nie był prezydentem to nie byłoby remontu dróg czy
            termomodernizacji szkół ? To było dawno zapisane w budżecie miasta i bez łaski
            prezydenta miało być zrobione.
            Jak tak dalej będziecie oceniać, to niedługo będziemy MU zawdzięczać niedzielę
            po sobocie lub wiosnę po zimie.
            • Gość: KSG Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.06, 20:52
              jestescie wszystcy po..i tylko gornik nasz ks
          • Gość: haha Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:40
            Jeśli chodzi o remonty i termomodernizacje szkół to wynik też nie jest
            imponujący. W tym tempie jak skończy się remontować ostatnią szkołę to te
            wyremontowane obecnie zaczną się sypać. Katastrofa.
            • daria_sejmowa Re: Ile daje Kruczek..? 06.11.06, 19:03
              Ale teraz przynajmniej są remontowane. Dawniej mogły się tylko sypać.

Ludzie, ocknijcie się - to pierwsze tak generalne remonty szkół od czasów
              wybudowania bodajże szkoły nr 15 na piaskowej.
          • daria_sejmowa Re: Ile daje Kruczek..? 07.11.06, 22:02
            Znowu przeoczyłam post skierowany bezpośrednio do mnie.
            Jak prześledzisz moje posty to zobaczysz, że nie tyle bronię Kruczkowskiego co
            raczej staram się obalać mitomanię czerwonych.

Przywołałeś Główną - nie chodzi o samą inwestycję ale jej STYL. Główna po prostu
            została zrobiona. Nie w całości, na tyle ile było pieniędzy. Nic na wyrost.
            Spokojnie i bez skandali.

Przypomnij sobie co kolesie kandydata Lubińskiego zrobili z Długą. Po wyborach
            Wałbrzych został z bardzo długą dziurą w ziemi należącą do powiatu i kupą umów w
            których Urząd Miejski ma płacić za niewykonane roboty.
            Przypomnij sobie remontowane cztery lata temu skrzyżowanie koło Hotelu Sudety,
            które nie wytrzymało nawet pół roku.

A to tylko kropla.

Dzięki obwodnicy jeszcze długo komornik brał grube miliony z konta Urzędu od tak
            (tu następuje pstryknięcie palcami)

Chcesz do tego wracać - głosuj.
    • Gość: Obserwujący. Re: Ile daje Kruczek..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:09
      Cytam i niedobrze robi Mi się jak czytam te wypociny.ADMIN z,,,,,,ś te forum
      wyborami,nie przerzucając je na właściwe forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka