Dodaj do ulubionych

Diavolo!!!!

19.10.06, 20:05
Miałem okazje wybrać się do Diavolo na zapiekankę,ale to co zastałem na miejscu to ...... nie wiem jak to nazwać ale jest o wiele gorzej niż przed remontem.Ta atmosfera,wystrój,bar jakiś dziwny,nie wspominając o kelnerce.Co ona tam robi??Zero uprzejmości,nic.P.S.Jedzenie jak zwykle bardzo dobre:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Diavolo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:27
      zgadzam sie całkowicie jedzenie super ale wystrój myślałam ze bedzie coś lepszego.... mogli by jakeigoś dekoratora zatródnic....
      • Gość: RED Re: Diavolo!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.10.06, 20:29
        A to tam był jakiś remont?
    • Gość: ttomek Re: Diavolo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:15
      ja zupełnie tego nie rozumiem !! niby remont był a tu nic pusto mdło jak w stołówce jakby nie dobre jedzenie to bym odrazu wyszła natychmiast , ale wole je zamawiać na wynos wtedy jem tam gdzie mi dobrze i ładnie
      • Gość: monia Re: Diavolo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:52
        zgadzam sie! jedzonko jak zawsze pyszne, ale ten wystroj to taki jak z baru
        szybkiej obslugi. do tego ostatnio czesto jest tam cicho(brak muzyki albo
        bardzo cicha) to slychac tylko szmer rozmow i tlukace sie talerze!powinni
        przynajmniej pomyslec o odpowiednim oswietleniu(robiącym nastrój), jakiś
        dekoracjach no i nie sciszac tak bardzo muzyki!
        • Gość: THOREZIAK Re: Diavolo!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.10.06, 07:32
          Kurde...nie bylem szczerze mowiac w Diavolo po remoncie bo zawsze pizze zamawiam
          przez tel,a kiedys tam byl super wystroj,chyba bede musial sie tam przejsc.... :(
    • Gość: RaFaL Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.10.06, 11:43
      Witam Wszystki :-)
      Byłem tam w ostani wtorek. I to zo zobaczyłem to mnie przeraziło. Stoły i
      krzesła z IKEA, a za barem jakaś kobieta podobna do nikogo. Jedzienie jest
      pyszne... Już lepiej było przed remontem :-)
      Pozdrawiam :-)
    • Gość: lizzy Re: Diavolo!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.10.06, 13:11
      o tak, zupelnie sie z toba zgadzam. wczesniej bylo tam calkiem przytulnie,
      teraz jest okropnie, jak tam ide to szybciutko zjadam i uciekam bo nawet
      nieprzyjemnie sie tam siedzi, diavolo wyglada jak podrzedna jadlodajnia!!!!
      • Gość: lizzy Re: Diavolo!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.10.06, 13:13
        ale i tak nie mozemy nic z tym zrobic... moze zadzwonimy do diavolo i anonimowo
        poinformujemy ich o naszych opiniach :-) moze przywroca poprzedni wystroj ;-)
    • Gość: O Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.06, 10:00
      O która kelnerke Ci chodzi?? Ta taka Olke z Podzamcza?? czy pania starsza babunke siwa?? Wystroj-PORAZKA NA MAKSA !!! Jeszcze lody na gałki bede sprzedawac...
      • yogurt76 Re: Diavolo!!!! 21.10.06, 15:06
        oczywiście o tą młodą:)
        • Gość: AnR Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.06, 16:33
          Ich nowy wystroj przypomina taka korporacyjna knajpe, efekt minimalizmu i wplywu kultury kraju kwitnacej wisni, gdzie spotykaja przy sake panowie w bialych kolnierzach i dyskutuja nad losem gospodarczym swiata. Przebiora kelnerki w kimona i bedzie jak znalazl. Juz wole ich filie Na Jana Pawla, kupic tam pizze i isc z nia na soczek do Archeo.
          • Gość: xxxxx Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.06, 17:50
            Wystrój jest bezndziejny! Ale jeśli chodzi o jedzenie to jakość też spadła.
            Kiedyś jadłam w diavolo conajmniej 2 razy w tygodniu, teraz prawie wcale. Pizze
            kilka razy dostałam z zakalcem w środku, za to spaloną na zewnątrz, zapiekanka:
            nie dość, że coś kombinują z przyrawą do kurczaka (za każdym razem inna i nie
            zawsze dobra) a na dodatek ziemniaków (które kiedyś były głównym elementem
            zapiekanki) ilość śladowa, co do sałatki: niegdyś używany bardzo dobry sos
            zastąpiono czymś tłustym, najprawdopodobniej oliwą. jedyne czego nie zdołali
            zepsuć to spaghetti, ale myślę, że to dla nich tylko kwestia czasu.
            • Gość: Sławek Re: Diavolo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:11
              w pełni podpisuje się pod powyższym postem. Ostatnio zamówiłem tam brokuły, które kiedyś były genialne. Panna przyniosła coś co bardziej przypominało zupę jarzynową niż zapiekane brokuły....Chyba włożyli do pieca zamrożone....Pizza też jest od jakiegoś czasu (tzn. od jakiś sześciu miesięcy ) do bani. Kiedyś to była najlepsza pizza w mieście a teraz...Porażka !
              • Gość: Anka Re: Diavolo!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.10.06, 00:15
                Dokladnie! Jedzenie jest ochydne. Zakalce, spalenizna i brak ziemniakow w
                zapiekance ziemniaczanej!A kiedys dawali tam takie dobre rzeczy.
                • Gość: marcin Re: Diavolo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:30
                  jedzienie krytykuje chyba konkurencja bo w diavolo podaja dokladnie to samo co
                  wczesniej. co do wystroju to wg mnie jest okropny!
                  • Gość: xxxx Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.06, 15:47
                    Heheheheeh konkurencja? No może... Jak tylko poćwiczę i nauczę się robić pizzę
                    to konkurencją będę... Hmmm aaa i lokal muszę wynająć... Jestem tylko "byłym
                    częstym gościem" diavolo.
    • Gość: Monika Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.06, 17:05
      Byłam tam ostanio z chłopakiem na niby romantycznekj kolacji, ale w lokalu jest
      tak okropnie że nia ma tam po co chodzić. Jedzenie takie sobie... Najgorsza
      jest kelnerka która tam pracuje. Wygląda tak jak by tam pracowała z przymusu.
      NIE POLECAM!!!
      • Gość: Rebel Yell Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 13:41
        >Jedzenie takie sobie... Najgorsza
        >jest kelnerka która tam pracuje.

Czyli juz po niej. Ale zeby na romantycznej kolacji skonsumowac kelnerke...

• Gość: adam50 Re: Diavolo!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.10.06, 19:19
      tez tam lubie przychodzic z moja rodzinka ze wzgledu na dobre jedzionko ale
      rzeczywiscie teraz w srodku wyglada koszmarnie jak stolowka.
    • Gość: arecki Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 13:29
      Diavolo to juz calkowita kompromitacja! Serwowane dania osiągnęły dno, zwłaszcza
      na wynos!!! A ostanie zamowienie potwierdzilo po raz kolejny i ostatni moja teze!
      Zamowienie zostalo zrealizowane dość szybko , jak nigdy. Mam małe dziecko
      dlatego na dzwonku jest duuuza kartka - proszę pukać". No i co? oczywiście
      dostawca pierwsze co to dzwonił...a na moje pytanie czy nie widzi kartki,
      patrzył na mnie jakby kompletnie był w innym świecie. Nie uslyszałem
      odpowiedzi..odebrałem zamowienie i płace..i co? oczywiscie nie ma wydac..jako ze
      bylem w dobrym humorze i ze wzgledu na to ze zrobilo mi sie zal dostawcy ktory
      nie wygladał na kogos o zdrowych zmysłach podarowałem mu 10 zł reszty.
      Oczywiście po raz kolejny i ostatni okazalo sie ze zapiekanki są nie do
      przyjecia... tłuste i beznadziejne.. Poowodzenia
      • Gość: Aga Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 14:45
        Oooo! Cóż mi zostaje powiedzieć... Arecki - sama bym tego lepiej nie
        powiedziała! Zgadzam się w 100%
    • Gość: pol Re: Diavolo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:35
      podobno mają tam kręcić sceny do drugiej części MISIA
      • Gość: gustaw Re: Diavolo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:35
        Proponuję zamawiac w Pizzerni Caffe Grill w Szczawnie Zdroju.Przepyszna
        pizza,zapiekanki...I nie jest wcale drogo a dostarczają do godziny czasu.
        Zamawiałem już parę razy i za każdym razem było ok.
    • Gość: Marcin Re: Diavolo!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 12:41
      NiE POLECAM jedzenia z Diavolo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka