Dodaj do ulubionych

Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 13:59
Moze by tak uaktualnic dane na stronie ?

www.zmigk.org.pl/cit/informator.html
Jezeli ktos przespi sie w Sudetach, zje tam nie daj boze obiad, pozniej
pojdzie na kawe do Krysztalowej, to obawiam sie ze juz do Walbrzycha nie
wroci.

Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:05
      No to nam Rebel Yell wybrał trase turystyczną W-cha... Naprawde, wybrałeś dwa
      flagowe miejsca naszego miasta... :D A pokusiłeś się o to, żeby sprawdzić
      chociaż czy oba działają?
      • Gość: Rebel Yell Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 14:16
        Drogi Tomku, w pierwszych slowach mojego listu chcialbym cie poinformowac, ze
        mam nadzieje ze oprocz zdrowia dopisuje ci rowniez poczucie humoru.

Z calego rozgoraczkowanego serca polecam ci pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
    • Gość: Ala Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:58
      To jest oficjalny adres - cit_walbrzych@poczta.onet.pl
      Moze gdy pare osób napisze do nich i wspomni o aktualizacji strony to coś się
      zmieni, w końcu od takiej strony może sporo zależeć.
      • Gość: znudzony Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.06, 20:41
        rebel a kogo obchodza jakies pisane przez ciebie pierdoły ?
        • Gość: dzidek Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:11
          "znudzony" napisał(a)> rebel a kogo obchodzą jakieś pisane przez ciebie
          pierdoły> - mnie osobiście obchodzą.Jestem wałbrzyszaninem i chcę żeby moje
          miasto prezentowało się jak najlepiej. Taka dezinformacja źle świadczy o nas.
        • Gość: Rebel Yell Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 08:10
          Znudzony mysleniem ?
    • Gość: Rebel Yell Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 09:49
      Widze ze wzbudzam w tobie ogromne emocje. Jestem wzruszony ogierze.
    • Gość: Kamila Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:14
      DLa zaintersowanych: TA STRONA NIE NALEŻY I NIE NALEŻAŁA DO CENTRUM INFORMACJI
      TURYSTYCZNEJ!!!!, adminem strony jest Fundusz Regionu Wałbrzyskiego . Wiem, bo
      pracuję w biurze Cebtrum Informacji Turystycznej.
      Adres strony, którą podajesz, nie powinien istnieć, tj. Związek Miast i Gmin
      Książańskich - czyli ok. 2 lat. Niestety, mimo usilnych starań (telefonów, e-
      maili)o zawieszenie działalności tej strony w biurze FRW, niestety działa ona
      nadała. Wysyłane aktualne informacje na temat bazy noclegowej,
      gastronomicznej, zimowej, itp. są umieszczane z ogromym opóźnieniem na
      podstronie, która dot. tylko CIT-u. Koszt zbudowania profesjonalnej strony dla
      działaności biura jest bardzo wysoka, gdyz musi zawierac nie tylko noclegi i
      gastronomię, ale wiele innych dzidzin związancych z turystyką, a nawet tak
      które nie należą a o które się pytają turyści. Na dzien dzisiejszy biuro na to
      nie stać, bo prowadzone jest przez PTTK Oddział Ziemi wałbrzyskiej (organizację
      społeczną). A jeżeli ktoś jest zainteresowany informacjami związanymi z
      turystyką w Naszym mieście lub powiecie wałbrzyskim, to zapraszam do biura:)
      Jesli macie konkretne uwagi, postulaty, informacje turystyczne również
      zapraszam:) Może w końcu poznam anonimowych krytyków, nie posiadających
      informacji źródłowych?
      I nie róbcie dymu bez powodu. Wystarczy zadzwonic i zapytać, albo przyjść. To
      nie daleko - Rynek 9, budynek Biblioteki "Pod Atlantami", od 9-17 od pon. do
      piątku, w soboty do 13.
      Zapewniam, że jeżeli tylko uruchomimy stronę CIT-u w Wałbrzychu, to wiadomość
      ta pojawi się na portalach internetowych, z zaproszeniem do odwiedzenia i oceny
      (również negatywnej, ale konstruktywnej). Pozdrawiam Rebel Yell i zapraszam do
      biura :)
      • Gość: TakiSobieChłopek Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 02:39
        Rada dla Centrum Informacji Turystycznej:

Ewentualne polecanie obejrzenia rezerwatu przyrody „Przełomy Pod Książem koło
        Wałbrzycha” , jest niepotrzebnym narażaniem turystów na zbędny wydatek.
        Podobny widok (oszczędzając na benzynie) można podziwiać przy każdym kiblu na
        śmieci w centrum miasta, co udowodniła Telewizja Wałbrzyska w reportażu pod
        tytułem „Śmieci czyli dyskretny urok Wałbrzycha”.
        Co się zaś tyczy „wątku” Rebel Yell’a, to ( jak myślę) intencją autora nie było
        atakowanie C.I.T. a jedynie zasygnalizowanie informacyjnego absurdu,
        pokutującego już od 2 lat.
        A swoja drogą, ciekawe czy przez kolejne lata ruszylibyście swe leniwe
        (d)upska, by wytłumaczyć sprawę, gdyby chłopisko nie wywołało tego tematu?
        • Gość: Rebel Yell Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 08:30
          Spokojnie, nie chodzilo mi o wzbudzanie niezdrowych emocji. Zatytulowalem post
          w ten sposob, wylacznie z jednego powodu. Turysta zagladajacy na ta strone
          zostaje wprowadzony w blad nieaktualnymi danymi,a przewija sie tam wszedzie
          informacja ze strona wykonana jest przez CIT. Trudno wymagac od turysty zeby
          przyjechal i weryfikowal informacje na miejscu.

> nie róbcie dymu bez powodu. Wystarczy zadzwonic i zapytać, albo przyjść. To
          >nie daleko - Rynek 9, budynek Biblioteki "Pod Atlantami", od 9-17 od pon. do
          >piątku, w soboty do 13.

Istnienie strony zawierajacej tak nieaktualne dane, daje skutek przeciwny do
          zamierzonego. No chyba ze nazwiemy strone Centrum Dezinformacji Turystycznej.
          Wtedy moglibysmy sie reklamowac piszac np ze Luk Triumfalny znajduje sie u nas
          na terenie strefy.

Nie robie zadnych osobistych wycieczek, pozdrawiam.
          • Gość: Szlakowiec Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:56
            Kamilko,pozostaje tylko wziąć papier i poprosić o zwolnienie,ponieważ jesteś
            już od tej pracy wypalona,nic już nie zrobisz.Przyjdzie ktoś nowy i będzie mógł
            zrobić to, co dla Ciebie jest niemożliwe.Życzę powodzenia w nowych
            układach,nowej pracy.
            • Gość: mozko Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.torun.mm.pl 27.10.06, 10:00
              co to znaczy ze koszt zbudowania profesjonalnego serwisu dla CIT jest bardzo wysoki?? napisz co wg ciebie jest "wysokim kosztem"? jezeli twierdzisz ze strony www to przedsiewziecie bardzo drogie to sie mylisz. zreszta co tu wiele mowic, dla chcacego nic trudnego, widac w walbrzyskim CIT nie chca. tyle lat dziala to biuro i nie ma swojego www......
              teraz z innej beczki. duzo turystow odwiedza to centrum? jakie maja pytania i czego szukaja w walbrzychu?
              jesli mozesz i masz czas to napisz kilka zdan kamilo na ten temat.
              ps torunskie CIT w tym roku bylo najlepsze w kraju ;p (dla mniej rozgarnietych - nie porownuje a tylko najzwyczajniej w swiecie podaje informacje).
              pzdr!
              • Gość: Rebel Yell Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.06, 14:38
                No pieknie, bardzo sie ciesze ze CIT otrzymal podarki.
                www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2006/11/014.php
                Moze teraz jest w koncu szansa zeby zmienic nieaktualne dane na stronie:
                www.zmigk.org.pl/cit/informator.html
                i dodatkowo powielac bledy na stronie:
                www.region-walbrzych.org.pl/CIT/noclegi.htm
                bo sie za was wezme i zesle na przymusowy nocleg do Sudetow.
                • Gość: roman Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:26
                  Ześlij sie i zniknij. Wielu na braku twojej glupoty skorzysta.
                  • Gość: Rebel Yell Re: Pobudka dla Centrum Informacji Turystycznej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.06, 07:59
                    Konstuktywny jak zwykle, a podpisany jak zawsze inaczej.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka