Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie oc

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 12:54
Witam Was i mam nadzieje ze pomozecie mi. orientujecie sie moze gdzie są
najtańsze ubezpieczenia oc + nnw? oczywiscie ze wszystkimi zniżkami za
bezszkodową jazde itp. prosze poratujcie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gołota Re: ubezpieczenie oc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 14:09
      Idź do agencji ubezpieczeniowej na Al. Wyzwolenia (naprzeciwko II Liceum
      Ogólnokształcącego) lub na ul. Długiej (w budynku koło firmy Nordis). Tam są
      najlepiej zorientowani co jest najlepsze i najtańsze.

P.S. A TAK NAWIASEM MÓWIĄC OC BIERZE SIĘ TAM GDZIE NAJTANIEJ !!! Przy szkodzie
      nie z naszej winy i tak idziemy do ubezpieczalni winnego ;-)
      • Gość: tomek Re: ubezpieczenie oc IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.10.06, 15:01
        Gołota poniekąd masz racje ale pamiętaj ze przy takim podejsciu możesz kiedys
        trafić na człowieka ubezpieczonego w takiej samej gó..anej firmie jak i Ty, a
        najtaniej jest zdaje sie w HDI Samopomoc na placu grunwaldzkim na tej ulicy
        gdzie są przystanki autobusowe lini A,C,3,D itp na samym poczataku koło
        apteki, firmy oferujące wszystkie ubezpieczenia na rynku maja niestety swoją
        marże więc czasami nie jest u nich tak bajecznie.
        • Gość: Gołota Re: ubezpieczenie oc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.06, 12:08
          Wszystko się zgadza z tym że mogę trafić na tak samo gówn...ą firmę jak moja
          ale to jest rynek. Ja nie będę płacił frycowego n.p. PZU tylko dlatego żeby
          odgrywać Robin Hooda ;-) i żeby ktoś kogo stuknę miał łatwo załatwić
          formalności w PZU. Cena ubezpieczenia ma tu najważniejsze znaczenie. Poza tym
          tak się teraz porobiło że praktycznie wszędzie nas skubią i przy każdym
          kosztorysie znajdziesz uwagi co do wyceny - niezależnie od ubezpieczyciela.
          A z tego co wiem to te firmy które skupiają wszystkich/większość ubezpieczyceli
          i pośredniczą w sprzedaży ubezpieczeń nie mają marży tylko procent od
          obrotów... To jest tak jak z piwkiem: SUGEROWANA CENA - 2,39 PLN i większość
          sklepów (pomijam Supermarkety i prywatne sklepiki na prowincji) daje cenę
          właśnie 2,39 PLN. Na koniec miesiąca browar przelewa umówiony procent od
          sprzedaży i jest OK.

P.S. 1 Sampomoc jest najtańsza ;-)
          P.S. 2 Moja odpowiedź nie służy ewentualnej kłótni bo i tak każdy robi co uważa
          za najlepsze dla siebie ;-)
          P.S. 3 A CO Z TYMI CO WOGÓLE NIE PŁACĄ OC.... JEST ICH MEGADUŻO ;-)
          • Gość: bamboocha Re: ubezpieczenie oc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.10.06, 17:30
            najtańsza - MTU HESTIA
    • Gość: ann g Re: ubezpieczenie oc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.06, 13:03
      z tego co wyczytalam to najtansza jest samopomoc i hestia. a orientujecie sie
      moze ile kosztuje te ubezpieczenie dla samochodu o pojemnosci 1100 ze zniżką 60%??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka