Gość: BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:14 Gdzie w okolicach Wałbrzycha są ściany wspinaczkowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:25 w Strzegomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:27 Na pewno w Boguszowie w jakiejś szkole. Dodatkowo klub speleo zbiera się co czwartek wieczór w budynku straży pożarnej na ul.Przemysłowej nieopodal PZU, obok Urzędu Miasta na Matejki. U nich można conieco poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żul Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.06, 13:36 Na Gubałówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann g Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.06, 13:47 w janowicach śląskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydżez Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:09 W Janowicach Wielkich, jeśli już, a i to nie w samych Janowicach, ale w Rudawach Janowickich. W samych Janowicach, to jedynie na wiadukcie można się powspinać Ale do rzeczy: www.nietoperek.boo.pl/viewpage.php?page_id=2 tam się dowiesz wszystkiego. Naturalne ściany wspinaczkowe masz na Zwierzyńcu w Książańskim Parku Krajobrazowym oraz na Mniszku między Boguszowem a Gorcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 cos chyba nie ziazi ta strona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:19 Unable to establish connection to MySQL 1044 : Access denied for user ''@'localhost' to database 'nietoperek' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydżez Re: cos chyba nie ziazi ta strona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:38 Chyba jednak ziazi. U mnie bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
daria_sejmowa Re: Ściana wspinaczkowa 01.11.06, 00:59 1. Słyszałam o projekcie aby w nowo otwieranym Skateparku zrobić 2. W jakiejś Straży Pożarnej coś mają - też zasłyszane, bo mnie to specjalnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
r-a-n Re: Ściana wspinaczkowa 01.11.06, 01:23 No tak. W straży jest już zrobiona częściowo ścianka wysokiści 3-4 m i jest tylko do bulderingu (czyli nachylona). Będzie jeszcze rozbudowywana i chyba udostępniona dla mas. Szczerze powiedziawszy to się zawiodłem jej rozmiarami. Ci sami chłopacy mieli robić coś w skateparku ale z tym może być różnie. Ja natomiast zastanawiam się jak pozyskać fundusze unijne czy wejść we współpracę z Boguszowem, bo tam chciałbym zrobić ściankę o wysokości nawet 10-ciu metrów. W Bogószowie ścianka jest w szkole podstawowej długa lecz niestety niska. Wałbrzych jest rewelacyjnie położony do uprawianie tego rodzaju sportu no ale zimą... zimą to najlepiej zająć się innym sportem. Nie za wiele tu sztucznych ścianek ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś