Dodaj do ulubionych

Ściana wspinaczkowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:14
Gdzie w okolicach Wałbrzycha są ściany wspinaczkowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:25
      w Strzegomiu
    • Gość: janek8 Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:27
      Na pewno w Boguszowie w jakiejś szkole. Dodatkowo klub speleo zbiera się co
      czwartek wieczór w budynku straży pożarnej na ul.Przemysłowej nieopodal PZU,
      obok Urzędu Miasta na Matejki. U nich można conieco poćwiczyć.
      • Gość: żul Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.06, 13:36
        Na Gubałówce
    • Gość: ann g Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.06, 13:47
      w janowicach śląskich:)
      • Gość: Rydżez Re: Ściana wspinaczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:09
        W Janowicach Wielkich, jeśli już, a i to nie w samych Janowicach, ale w
        Rudawach Janowickich. W samych Janowicach, to jedynie na wiadukcie można się
        powspinać
        Ale do rzeczy:
        www.nietoperek.boo.pl/viewpage.php?page_id=2
        tam się dowiesz wszystkiego. Naturalne ściany wspinaczkowe masz na Zwierzyńcu w
        Książańskim Parku Krajobrazowym oraz na Mniszku między Boguszowem a Gorcami
        • Gość: janek8 cos chyba nie ziazi ta strona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:19
          Unable to establish connection to MySQL
          1044 : Access denied for user ''@'localhost' to database 'nietoperek'
          • Gość: Rydżez Re: cos chyba nie ziazi ta strona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:38
            Chyba jednak ziazi. U mnie bez problemu
    • daria_sejmowa Re: Ściana wspinaczkowa 01.11.06, 00:59
      1. Słyszałam o projekcie aby w nowo otwieranym Skateparku zrobić
      2. W jakiejś Straży Pożarnej coś mają - też zasłyszane, bo mnie to specjalnie
      nie interesuje.
      • r-a-n Re: Ściana wspinaczkowa 01.11.06, 01:23
        No tak. W straży jest już zrobiona częściowo ścianka wysokiści 3-4 m i jest
        tylko do bulderingu (czyli nachylona). Będzie jeszcze rozbudowywana i chyba
        udostępniona dla mas. Szczerze powiedziawszy to się zawiodłem jej rozmiarami.
        Ci sami chłopacy mieli robić coś w skateparku ale z tym może być różnie. Ja
        natomiast zastanawiam się jak pozyskać fundusze unijne czy wejść we współpracę
        z Boguszowem, bo tam chciałbym zrobić ściankę o wysokości nawet 10-ciu metrów.
        W Bogószowie ścianka jest w szkole podstawowej długa lecz niestety niska.
        Wałbrzych jest rewelacyjnie położony do uprawianie tego rodzaju sportu no ale
        zimą... zimą to najlepiej zająć się innym sportem. Nie za wiele tu sztucznych
        ścianek ;-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka