Dodaj do ulubionych

Szansa dla dolnoślakich szkół

IP: 80.50.81.* 06.11.06, 16:32
www.warto.eu/fundacja_edukacji_europejskiej.php?glos=
Zainteresowane osoby bardzo proszę o wejście na ww. stronkę i oddanie głosu
na nasz projekt. Przez cały lisopad można głosować drogą internetową i sms-
ową. Jeśli nasz projekt a jest jedyny z Dolnego Śląska wygra to już od
stycznia 2007, 12 szkół na terenie Dolnego Śląska otrzyma dotację w wysokości
10000 każda na realziacji programów przeciwdziałających ubóstwu,
aktywizujących dzieci z ubogich rodzin i dających im szansę na lepsze życie.
Proszę o poparcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: karna Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.11.06, 17:02
    • Gość: karna Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.11.06, 17:02
      głos oddany :)
    • Gość: Piotrek Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.06, 18:49
      Cześć Grzesiek.
      Masz mój głos.
    • Gość: BUBU TW Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:15
      Jakby komuś się nie otwierał ten link podany przez Grzesia wejdźcie proszę na tę
      stronę, potem zagłosuj na projekt i wybirajcie 5:)
      na prawdę warto.
      www.warto.eu
      • Gość: Rebel Yell Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:50
        Jak sie ma ?

1 Projekt pozyskiwania mieszkań dla osób bezdomnych

2 Przygotowanie mieszkań chronionych dla usamodzielnionych podopiecznych domów
        dla dzieci

3 Centra Kryzysowego wsparcia dla Bezdomnych Matek z Dziećmi "Przywrócić barwy
        bezdomnemu dzieciństwu"

4 "Manufaktura" - ośrodek pracy i edukacji (stworzenie Ośrodka zapewniającego
        edukację i prace dla 60 osób rocznie.)

6 Pomoc żywnościowa dla dzieci i młodzieży udzielana przez mazowieckie
        organizacje pozarządowe.

7 "Powrot" Celem projektu jest stworzenie systemu wsparcia dla osób
        opuszczających zakłady karne w celu ich aktywizacji zawodowej i społecznej.
        Program skierowany jest, do co najmniej 65 osób z województwa śląskiego, które
        kończą odbywanie kary, bądź maja perspektywę warunkowego wyjścia na wolność.

Do takiego slowotoku i nowomowy ?

> rozwijania chęci do nauki.
        >tworzące lokalne koalicje współpracy
        >przeciwdziałanie ubóstwu już na etapie jego kształtowania
        >ukształtowania w nich własnego światopoglądu
        >otwarcia na kulturę
        >odpowiedzialności za własną przyszłość.

Podobno takie rzeczy to tylko w erze, a w metnej wodzie latwiej ryby lowic, ale
        ja jestem odszczepiencem i pewnie znowu sie myle.
        • Gość: Grzegorz Kruszyńsk Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:59
          Proszę o kolejne głosy od ranka 7 listopada 2006r, mamy czas do końca miesiąca.
          Trzymajcie kciuki.
          • Gość: Grzegorz Kruszyńsk Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: 80.50.81.* 07.11.06, 15:35
            Liczę na to, że dostaniemy najwięcej punktów na nasz projekt. Pomóżcie.
            www.warto.eu/fundacja_edukacji_europejskiej.php?glos=
            • Gość: Robert Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:29
              Szkoda,że tak niewielkie zainteresowanie tym tematem.Wszyscy bawia się wyborami
              ipolityką i nic więcej ich nie interesuje. Szkoda. Szkoda, ale cóż - takie
              życie.
    • boa-666 Re: Szansa dla dolnoślakich szkół 06.11.06, 21:31
      Oczywiście "za"! Gratulacje i pozdrowienia.
      • Gość: Brat cyca Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: 80.50.81.* 08.11.06, 12:35
        Masz mój głos.
        • Gość: cyc Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: 62.87.161.* 08.11.06, 13:45
          i mój też :)
    • Gość: at Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:53
      zagłosowałam!!
      • Gość: groszek Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:47
        ...podbijam wątek...
        r.
        :)
        • Gość: :) Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:54
          Czesc Jorgi masz moj glos :D
          • Gość: Rebel Yell Re: Szansa dla dolnoślakich szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:01
            Jorgi, Siara, Ciekawy czy podpisujacy ten watek nie macie wiecej pomyslow na
            klonowanie samych siebie ? Nawet jeden z wielu wcielen nie odpowie na na moje
            pytanie ? Moze dlatego ze z tego nie ma pieniedzy. Świętowit z czterema
            twarzami to przy tobie nul.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka