Gość: maxima IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxima Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 09:34 dla zainteresowanych podaje nr gg 694517 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 15:17 A czy mogłabyś podać więcej szczegółów?Cene,czy to są żelowe czy szklane i gdzie je robisz?Bede wdzieczna za więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:45 Witam serdeczne! Mam na imię Ania Wykonuję takie zabiegi jak: manicure, pedicure oraz tipsy żelowe, szklane, akrylowe jedwabne. Pracuję na materiałach renomowanych firm przez co paznokcie wykonywane przeze mnie są najwyższej jakości. Paznokcie, które wykonuję są estetyczne, modne oraz charakteryzują się bardzo dużą wytrzymałością. Tipsy wykonuję metodą żelową i akrylową zarówno french na stałe, krystaliczno- przezroczyste (clear), jak i brokatowe, czy koloroweTipsy zdobie malując, wtapiając w żel hologramy lub ozdoby. Posiadam mnóstwo różnych ozdób takich jak cyrkonie, hologramy, nitki hologramowe, brokaty, naklejki, ozdoby materiałowe, cekiny, folie hologramowe, tłuczone muszle, suszone kwiaty oraz kilkadziesiąt kolorów lakierów. Tipsy nie tylko upiększają dłonie, ale również mogą być terapią dla paznokci. Polecam je szczególnie Paniom obgryzającym paznokcie. Tipsy zabezpieczają naturalne paznokcie przez co płytka ma szansę urosnąć i stać się zdrowszą. Podoje swój nr tel 606 626 511 , chetnie odpowiem na kolejne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 12:02 Bardzo chętnie skorzystam z twoich usług, dziekuje za cennik . niestety nie mam gg skorzystam z nr tel pozdrawiam i do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 12:05 serdeczne zaprszam Aga!!! mam włączone gg jak sa jakies pytania o zapraszam 694 517 gg Odpowiedz Link Zgłoś
maxima273 Re: tipsy - tanio, profesjonalnie 27.11.06, 12:43 Jezeli chodzi o zabieg zakładania tipsów wykonuję go tak, by nie narazić płytki paznokcia .Kształt , długość ,rodzaj zdobienia, kolor, itp. wykonane przeze mie wyglądają naturalnie. Po zdjęciu tipsów powierzchia płytki paznokcia nie jest zniszczona a wręcz przeciwnie ma kolor i kształt taki jak po zabiegu manicure. Odpowiedz Link Zgłoś