Dodaj do ulubionych

tipsy - tanio, profesjonalnie

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 09:28
Obserwuj wątek
    • Gość: maxima Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 09:34
      dla zainteresowanych podaje nr gg 694517
    • Gość: Zainteresowana Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 15:17
      A czy mogłabyś podać więcej szczegółów?Cene,czy to są żelowe czy szklane i
      gdzie je robisz?Bede wdzieczna za więcej informacji
    • Gość: maxima Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:45
      Witam serdeczne!
      Mam na imię Ania
      Wykonuję takie zabiegi jak: manicure, pedicure oraz tipsy żelowe, szklane,
      akrylowe jedwabne.

Pracuję na materiałach renomowanych firm przez co paznokcie wykonywane przeze
      mnie są najwyższej jakości.
      Paznokcie, które wykonuję są estetyczne, modne oraz charakteryzują się bardzo
      dużą wytrzymałością.

Tipsy wykonuję metodą żelową i akrylową zarówno french na stałe, krystaliczno-
      przezroczyste (clear), jak i brokatowe, czy koloroweTipsy zdobie malując,
      wtapiając w żel hologramy lub ozdoby. Posiadam mnóstwo różnych ozdób takich
      jak cyrkonie, hologramy, nitki hologramowe, brokaty, naklejki, ozdoby
      materiałowe, cekiny, folie hologramowe, tłuczone muszle, suszone kwiaty oraz
      kilkadziesiąt kolorów lakierów.

Tipsy nie tylko upiększają dłonie, ale również mogą być terapią dla paznokci.
      Polecam je szczególnie Paniom obgryzającym paznokcie. Tipsy zabezpieczają
      naturalne paznokcie przez co płytka ma szansę urosnąć i stać się zdrowszą.
      Podoje swój nr tel 606 626 511 , chetnie odpowiem na kolejne pytania.

• Gość: aga Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 12:02
      Bardzo chętnie skorzystam z twoich usług, dziekuje za cennik . niestety nie mam
      gg skorzystam z nr tel pozdrawiam i do uslyszenia
    • Gość: maxima Re: tipsy - tanio, profesjonalnie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 12:05
      serdeczne zaprszam Aga!!!
      mam włączone gg jak sa jakies pytania o zapraszam 694 517 gg
    • maxima273 Re: tipsy - tanio, profesjonalnie 27.11.06, 12:43
      Jezeli chodzi o zabieg zakładania tipsów wykonuję go tak, by nie narazić płytki
      paznokcia .Kształt , długość ,rodzaj zdobienia, kolor, itp. wykonane przeze mie
      wyglądają naturalnie. Po zdjęciu tipsów powierzchia płytki paznokcia nie jest
      zniszczona a wręcz przeciwnie ma kolor i kształt taki jak po zabiegu manicure.
      • maxima273 Re: tipsy - tanio, profesjonalnie 28.11.06, 09:04
        zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka