Dodaj do ulubionych

Pani Korbel Rotuska

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:20
Zdarza się, że czasem oglądam TV Dami i zastanawiam się kto wpuścił do
telewizji tą kobietę. Beztalencie totalne, przecież ta kobieta nie potrafi
mówić, zero dykcji.
Swego czasu zastanawiałam się co będzie robić z dłuopisem w czasie prowadzenia
"wiadomości" (poprawiać błędy w tekście, który ma czytać?)
A co wy sądzicie o naszej telewizji i prezenterach?
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.12.06, 19:41
      a widzialas w tv dami choc jednego profesjonaliste??
      • Gość: krytyk Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.06, 00:42
        E... krytykanci..
        Pokażcie może swoje "produkcje" i podpiszcie swoim nazwiskiem.
        no normalnie same eunuchy
        • Gość: on Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:49
          Pani Magda jest najladniejsza dziennikarka w tej gorskiej wiosce
          • Gość: Krzycho Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 11:16
            Ta telewizja to porażka. Tylko Pan prezydent P.K. oraz sm Podzamcze. Niestety
            daleko im do profesjonalizmu.Fajne naśladownictwo: ujęcie na wprost i kamera z
            lewej.
    • Gość: arecki Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.06, 22:01
      A mnie Pani Magda mocno kręci i wisi mi czy jest pro czy nie..!
      • Gość: kataryna Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:32
        A mnie Pani Magda mocno kręci i wisi mi ...a powinno s.......ć!
        • Gość: zecer Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:54
          Nie wiem co Wy chcecie od tej pani.Całkiem niebrzydka,powiem więcej - efektowna
          a że wprowadza nowe standardy w sposobie podawania informacji to chyba nie
          przestępstwo.
          Czy wszytko musi pasować na jedno kopyto?
          • Gość: mtv Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.06, 02:01
            popieram;)
          • Gość: wałbrzyszanka Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:23
            Chyba się nie rozumiemy. Ja nie krytykuję jej urody.. I na ten temat nie będę
            się wypowiadać. A co nazywasz standardami? Jak dla mnie nie wszystko musi być na
            jedno kopyto, tylko że ona się do tego zupełnie nie nadaje. Po prostu
            prezenterka z niej żadna.. Taka prawda, zresztą jak już 'o' napisał, w tej
            telewizji nie ma ani jednego profesjonalisty.
            • Gość: walbrzyszanin Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:35
              a ty zapewne jestes mala gruba, jakajaca sie gnida i mieszkasz w szczawnie.
              Potrafisz wszystko krytykowac. Sama zapewne jakbys stanela przed kamera to
              zapewne nie wypowiesz ani jednego skaldnego zdania.
              PS.
              Zwrocilas uwage, faceta sie ta pani podoba.
              • Gość: o Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.06, 14:00
                Facetom! Ale wlasnie wlasnie faceci przekladaja urode ponad wszystko..
                generalnie widac ze Pani Magda sie stara, bo patrzac na poczatki Tv poczynila
                znaczne postepy, glownie z wlasnym wizerunkiem i po czesci dykcja,ale poprostu
                jej tonacja glosu jest nienadajaca sie do tv..
                • Gość: o Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.06, 14:01
                  Nie wspominajac juz o draznacej uszy pani Wioli Rybczynskiej.
                  • Gość: student Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.06, 14:36
                    No i Ci profesjonaliści uczą nas w PWSZ jak być dziennikarzem,to co robią
                    u nas to żenada.Kolejny spec od wszystkiego to Pan Grabowski.
                    On i Pani Viola to supergwiazdy wałbrzyskiej telewizji.
                    I na szczęście tylko wałbrzyskiej.
              • Gość: waldenburczyk Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.06, 19:25
                Gość portalu: walbrzyszanin napisał(a):

> a ty zapewne jestes mala gruba, jakajaca sie gnida i mieszkasz w szczawnie.

Hehe, czad :D
                • Gość: zecer Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 22:56
                  Jest wielu w Wałbrzychu frustratów,którzy o tym by tam zamieszkać marzą..
                  • Gość: Anonim Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.07, 16:19
                    Gość portalu: zecer napisał(a):

> Jest wielu w Wałbrzychu frustratów,którzy o tym by tam zamieszkać marzą..

Jest wielu w Szczawnie frustratów, którzy marzą o tym by podjąć pracę w
                    Wałbrzychu. Bo w Szczawnie nie ma gdzie :/
              • Gość: wałbrzyszanka Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:28
                Muszę Cię rozczarować.. Nie jestem ani gruba, ani jąkająca się. I nie mieszkam w
                Szczawnie :). Krytykuję tylko to, co uważam, że można lub należy.

Naucz się proszę czytać ze zrozumieniem drogi wałbrzyszaninie - nie chodzi mi o
                urodę tej kobiety. Mam nadzieję, że już zrozumiałeś :)
        • Gość: arecki Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.07, 02:20
          ano fakt, cos jest chyba nie tak;)
          • Gość: feniks Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.07, 13:21
            Znajdz kogos lepszego na jej miejsce, a zapewne taka osoba sie nie znajdzie, bo
            po co ma marnowac kariere w jakiejs podrzednej kablowce skoro moze pracowac w
            prawdziwej tv? Im lepszy poziom prezentera, tym lepsza posada, takze jak dla
            mnie nie widze nic gorszacego w poziomie prowadzenia pani Korbel, ktory niczym
            nie odbiega od poziomu tej tv.
            • Gość: widz. Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 14:04
              Jaka kasa tacy prezenterzy. Jacy prezenterzy taka telewizja
              • Gość: ;) Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.07, 15:05
                jakie miasto takie zycie
    • Gość: arecki Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.01.07, 16:01
      a jakie zycie taka smierc..bzdura.. :) fajna babka i tyle! jak sie nie podoba to
      przelaczcie na " TVN 24". Moze i tam profesjonalnie ale zaden z prezenterow nie
      wyglada jak zaraz po dobrym "numerku", a To w Pani Korbel lubie najbardziej:)
      przy okazji pozdrawiając Panią Magde:)
      • Gość: x Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.07, 14:35
        masz racje, myslalem, ze to tylko ja zauwazylem :)

ma ktos jej fotki? :)
    • Gość: okoko Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 00:36
      ma ktos zdjecie tej pani??
      lub wie o jakich godzinach jest dziennik
      • Gość: x Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.07, 14:39
        tutaj powinna byc, nie wiem jak Wam, ale mi link nie dziala, wczesniej dzialal

www.dami.walbrzych.pl/?pid=teledziennik
        • Gość: denzel Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.07, 22:46
          moze sponsoring Pana P.K dopomoze?przeciez Pani dyrektor Wioli pomogł,he.
          A moze trzeba wprowadzic pogodynki?
          A, ile razy mozna powtarzac te same wiadomosci-PORAZKA
          • Gość: Hummakavula Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.01.07, 10:51
            Pani Magda jest świetna i nie wyobrażem sobie telewizji dami bez niej. Ogólnie
            jestem pełen uznania że tak mala ekipa jaka jest w dami potrafi zrobić 5 newsów
            dzienie, dla porównania w tvn dzienikarz na zrobienie jednego newsa ma 3-4 dni
            a nawet czasem tydzień.
            • ledwozipie Re: Pani Korbel Rotuska 13.01.07, 09:36
              Nie bądź śmieszny Hummakavula, nie porównuj totalnego badziewia jakim jest DAMI
              z profesjonalną telewizją. W TVN dziennikarze solidnie podchodzą do tematu,
              sprawdzają rzetelnie wszystkie fakty, starają się rozmawiać z wszystkimi
              stronami. W dami robienie newsa wygląda w następujący sposób:
              1. Przeczytać w gazecie lub internecie co ciekawego dzieje się w Wałbrzychu.
              2. Wybrać tematy.
              3. Pojechać, nakręcić, wsadzić "setkę", nie przejmować się zdaniem drugiej
              strony.
              4. Jeżeli jest to możliwe podlizać się Kruczkowskiemu.
              5. Jeżeli jest możliwe pokazać radnego Nowaka.
              6. Wrócić na podzamcze, napisać idiotyczny komentarz.
              7. Dać idiotyczny komentarz do przeczytania brzydkiej prezenterce z wadą wymowy.
              8. Pomylić przyciski na konsoli, wyemitować stary materiał, nie wyemitować
              materiału wcale bo i takie cuda się tam zdarzają.

W DAMI pracują ludzie totalnie przypadkowi mający o sobie bardzo wysokie
              mniemanie. Zapytajcie Grabowskiego od kiedy jest takim specem od dziennikarstwa
              że prowadzi zajęcia dla młodzieży i co robił przed 2002 rokiem. Zapytajcie go w
              jakich stacjach pracował? Zapytajcie go jakie ma wykształcenie i gdzie zbierał
              doświadczenie?
              Dami to totalne dno robiące audycje na zlecenie tego kto więcej zapłaci. Teraz
              płaci gmina, a kto będzie płacił jutro?

ps. Ciekawe co w potocznym języku angielskim oznacza słowo "dami"?
              • Gość: telewidz Popieram ledwozipie !!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.01.07, 12:35
                • Gość: dami Re: Popieram ledwozipie !!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.01.07, 13:07
                  Cała prawda o dami
              • Gość: Hummakavula Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.01.07, 15:19
                Ledwozipie właśnie do tego zmierzala moja wypowiedz że w dami nie da się
                pracować tak jak w dużych ogólnopolskich telewizjach bo jest tam za mało ludzi.
                Byłem w dami i widziałem jaki tam mają kocioł. Każdego dnia trzeba znaleść 5
                tematów, pojechać w 5 często odalonych od siebie miejsc, porobić setki i tła,
                potem wrucić i napisać do każdego tematu komentaże i tego samego dnia wszystko
                zmontować na 1 kompie. Dzienik wychodzi o godzinie 17 15 więc ciężko się z tym
                wszystkim uwinąć.Jeśli chodzi o sprawe kwalifikacji to mialem zajęcia z
                operatorem tvn który przyznal że on sam jak i większość ludzi którzy pracują w
                tvn nie ma wykształcenia dzienikarskiego więc nie ma co się czepiać o to ludzi
                którzy pracują w telewizjach kablowych.
                • Gość: prawdziwy kibic Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.07, 17:32
                  Kto jej pisze komentarze ? Dzis uslyszalem, ze Ronal rozgromil Mazura 4-2 a
                  zolta kartke otrzymal Lukas :D))))))))
              • Gość: P Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:47
                > Zapytajcie Grabowskiego od kiedy jest takim specem od dziennikarstwa
                > że prowadzi zajęcia dla młodzieży i co robił przed 2002 rokiem.

Do dziś ludzie spłacają jego długi! Zero wstydu!
    • Gość: 666 Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 09:58
      No to poczytajcie sobie komentarze sportowe w Tygodniku, albo NWW stosują tam
      takie sformuowania, że czsem trudno się zorjętować co autor miał na myśli. a
      propo nazwy Dami, to nie żadne angielskie słówko, tylko nazwa wymyślona przez
      pierwszego właściciela sieci programów lokalnych z Radomia /DAMI istnieje w
      kilkunastu miastach w Polsce/ ofszem nazwa może ni z gruszki ni z pietruszki,
      ponoć Dami to na cześć wnuka pierwszego właściciela zdrobnienie od Damian
      • Gość: Rebel Yell Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 10:05
        >kilkunastu miastach w Polsce/ ofszem nazwa może ni z gruszki ni z pietruszki,
        >ponoć Dami to na cześć wnuka pierwszego właściciela zdrobnienie od Damian

Dobrze ze jego wnuk nie mial na imie Hałabała.

• Gość: do 666 Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 14:03
        1. "czsem trudno się zorjętować co autor miał na myśli"
        2. "ofszem nazwa może ni z gruszki ni z pietruszki"

Co autor postu miał na myśli?
      • Gość: do 666 Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 14:05
        na i kwatek na koniec:
        "a propo"

tak, diabełku, oczywiście...
    • Gość: M Rotuska Korbel Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 10:17
      Dziękuję za wszystkie opinie nba temat mój i redakcji. Obiecuję,że wezmę się za
      swoją wadę wymowy, przestanę się jąkać i seplenić, wstawie sobie brakujące
      zęby, zrobie operację plastyczną i odchudzę się wszystko poto, żebyście kochani
      forumowicze mieli nadal oczym pisać, cieszę sie ogromie z tych 35 wpisów
      oglądajcie nas dalej krytykujcie,bo puki piszecie wiemy, że nas oglądacie.
      Pozdrawiam WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
      • Gość: obojętna Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:34
        Kochana Madziu, nie "puki" (chyba, że chodziło o jakąś dziwną formę
        wurazu "pukać"?) a "póki".

To chyba wystarczy za komentarz.
        • Gość: Zofia Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 15:54
          Gość portalu: obojętna napisał(a):

> Kochana Madziu, nie "puki" (chyba, że chodziło o jakąś dziwną formę
          > wurazu "pukać"?)

Co to jest wuraz ?
          • Gość: lala Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 16:27
            to jest jakiś uraz z przedrostkiem 'w' np byłem wuraz i ty żeś wuraz tym był ;)
            • Gość: uhahany Re: Pani Korbel Rotuska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 12:59
              pieski poszczekały a karawana pojedzie dalej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka