Dodaj do ulubionych

Wałbrzyszanki są piękne

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 21:10
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: 6666 Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 21:19
      noooo....patrz Halina P. ::):):)
      • Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 21:35
        a któż to? poważnie pytam
      • Gość: kuzyn z żoną Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 21:56
        Halina P. ? Przeciez to nie jest kobieta. To PAN Kanin :D
        • Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 22:15
          nie jestem miejscowy, więc nadal nie łapię żartu :-(
          Nadal twierdę, że Wałbrzyszanki są bardzo urodziwe i pełne pogody ducha. Może
          osiądę tu na stałe?
          • Gość: abc Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.emirates.net.ae 20.01.07, 22:27
            ... Może
            osiądę tu na stałe?

Taa,niczyl statek na mieliznie:-)
            • Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 22:33
              Starasz się być zgryźliwy? Nie musisz.
              W Wałbrzychu można znaleźć dobra pracę, sympatycznych ludzi i okolica jest
              całkiem sobie atrakcyjna. Dobre miejsce by zamiemieszkać na dłużej.
              Gdyby tylko tak mniej wiało...
              • Gość: miii Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:39
                hej,czy tu w wachu mozna znalezc prace??chyba nie bardzo...bo wiekszosc mlodych
                stad ucieka:) a skad zainteresowanie walbrzyszankami???ile masz lat???
                • Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 22:52
                  Prawie dwa lata temu znalazłem tu pracę. Ciekawa , można dużo się nauczyć,
                  niezła pensja. Nie miałbym takiej w Irlandii czy UK , chociaż też tam byłem nie
                  raz.
                  Mój wiek? Nieco po czterdziestce, ale już powoli zaczynam doceniać fakt, że
                  życie biegnie bardzo szybko i trzeba cieszyc się z niego.
                  Skąd zainteresowanie Wałbrzyszankami? A jak można je nie lubić skoro są takie
                  sympatyczne?
                  Nie dziwię się młodym ludziom, że maja złudzenia iż gdzie indziej od razu
                  będzie im lepiej. Wszędzie trzeba ciężko walczyć o byt, zwłaszcza na obczyźnie.
                  Ale niech jadą i uczą się jak najwięcej, życzę powodzenia i jak najmniej
                  rozczarowań.
                  • Gość: JAS Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:04
                    moja znajoma rowniez dostala bardzo ciekawa prace, wiek : 39 , wykształcenie :
                    wyższe, zarobiki :800 zł , PRODAK KOSMETIK!
                    • Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.01.07, 13:04
                      To smutne co piszesz, jeśli porównam moje stałe miesięczne wydatki np. za
                      wynajecie kawalerki na Piaskowej Górze 500PLN (bez mediów ) do kwoty którą
                      przytaczasz jako zarobki koleżanki.
                      Nie mówię, że Wałbrzych jest krainą szczęśliwości dla każdego, ale dla mnie
                      akurat bardzo pasuje. Mimo wszystko trzeba patrzeć pozytywnie w przyszłość,
                      cały czas szukać nowych okazji i możliwości. No i uczyć się cały czas, bez tego
                      ani rusz.
                      Troszkę więcej optymizmu, akurat słoneczko zaświeciło.
                      Pozdrów także koleżankę ode mnie, chyba jest wałbrzyszanką?
    • Gość: Podrywacz Piękne IP: 62.233.181.* 23.01.07, 08:50
      są te dwie fryzjerki z Białego Kamienia obok kina Zorza , Babcia Lorenc i
      Mantalini .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka