Gość: kazaa IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 21:10 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 6666 Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 21:19 noooo....patrz Halina P. ::):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 21:35 a któż to? poważnie pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn z żoną Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 21:56 Halina P. ? Przeciez to nie jest kobieta. To PAN Kanin :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 22:15 nie jestem miejscowy, więc nadal nie łapię żartu :-( Nadal twierdę, że Wałbrzyszanki są bardzo urodziwe i pełne pogody ducha. Może osiądę tu na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.emirates.net.ae 20.01.07, 22:27 ... Może osiądę tu na stałe? Taa,niczyl statek na mieliznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 22:33 Starasz się być zgryźliwy? Nie musisz. W Wałbrzychu można znaleźć dobra pracę, sympatycznych ludzi i okolica jest całkiem sobie atrakcyjna. Dobre miejsce by zamiemieszkać na dłużej. Gdyby tylko tak mniej wiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miii Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:39 hej,czy tu w wachu mozna znalezc prace??chyba nie bardzo...bo wiekszosc mlodych stad ucieka:) a skad zainteresowanie walbrzyszankami???ile masz lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.01.07, 22:52 Prawie dwa lata temu znalazłem tu pracę. Ciekawa , można dużo się nauczyć, niezła pensja. Nie miałbym takiej w Irlandii czy UK , chociaż też tam byłem nie raz. Mój wiek? Nieco po czterdziestce, ale już powoli zaczynam doceniać fakt, że życie biegnie bardzo szybko i trzeba cieszyc się z niego. Skąd zainteresowanie Wałbrzyszankami? A jak można je nie lubić skoro są takie sympatyczne? Nie dziwię się młodym ludziom, że maja złudzenia iż gdzie indziej od razu będzie im lepiej. Wszędzie trzeba ciężko walczyć o byt, zwłaszcza na obczyźnie. Ale niech jadą i uczą się jak najwięcej, życzę powodzenia i jak najmniej rozczarowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAS Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 12:04 moja znajoma rowniez dostala bardzo ciekawa prace, wiek : 39 , wykształcenie : wyższe, zarobiki :800 zł , PRODAK KOSMETIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazaa Re: Wałbrzyszanki są piękne IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.01.07, 13:04 To smutne co piszesz, jeśli porównam moje stałe miesięczne wydatki np. za wynajecie kawalerki na Piaskowej Górze 500PLN (bez mediów ) do kwoty którą przytaczasz jako zarobki koleżanki. Nie mówię, że Wałbrzych jest krainą szczęśliwości dla każdego, ale dla mnie akurat bardzo pasuje. Mimo wszystko trzeba patrzeć pozytywnie w przyszłość, cały czas szukać nowych okazji i możliwości. No i uczyć się cały czas, bez tego ani rusz. Troszkę więcej optymizmu, akurat słoneczko zaświeciło. Pozdrów także koleżankę ode mnie, chyba jest wałbrzyszanką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podrywacz Piękne IP: 62.233.181.* 23.01.07, 08:50 są te dwie fryzjerki z Białego Kamienia obok kina Zorza , Babcia Lorenc i Mantalini . Odpowiedz Link Zgłoś