Dodaj do ulubionych

Amatorzy fotografowania

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.07, 20:07
Dziś wcześnie rano widziałem dwóch gości z aparatami, którzy jak domniemam
urządzają sobie plenerki celem wspólnego popstrykania. Może zbierzemy jakąś
chętną grupę osób na wspólne plenery foto, można by wyruszyć w ciekawe
miejsca a wiadomo w grupie przyjemniej i bezpieczniej. Ktoś chętny?
Obserwuj wątek
    • Gość: 242 Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.07, 21:25
      ja się piszę ;)
    • Gość: arecki Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.07, 22:00
      ja w miare mozliwosci czasowych rowniez:)
      • feiran Re: Amatorzy fotografowania 22.01.07, 00:28
        Ja też mogę się dołączyć.
        • Gość: FotoPstryk Re: Amatorzy fotografowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 02:12
          Kilku już jest na TAK
          Może wiec ustalmy miejsce spotkania, datę , czas ( godzinę),i sposób
          rozpoznania.
          Osobiście uważam że powinna to być przyszła sobota lub niedziela ( wielu
          pracuje w dniach powszednich a po południu warunki oświetlenia są kiepskie).
          Ty, który umieściłeś ten wątek , zajmij się organizacją i rzuć coś
          konstruktywnego .
          Chętnie wpisuje się na listę.
          • Gość: seni Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 06:47
            Niektórzy to w sobotę też pracują... Może być niedziela, jeśli byłoby
            słonecznie to proponuje 7 rano. Gdzie? Rzućcie propozycje.
            • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 14:30
              dobra, proponuje w niedziele na Podzamczu pod brama 5 LO od strony
              kasztelanskiej , pojdziemy focic do lasu kolo Ksiaza
              • Gość: Marcin J Re: Amatorzy fotografowania IP: 81.15.135.* 22.01.07, 14:47
                ja rowniez sie na to pisze, ksiaz nie jest zbyt nudnym tematem ? w
                moj e-mail: ma4c1n@go2.pl
                • Gość: voytek Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 16:29
                  Ja też się pisze. Proponuje spotkanie obok kościoła na Szczawienku i wypad na
                  stary książ.
                  • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 16:46
                    Czyli jestesmy umowieni: niedziela godzina 10-ta pod brama 5 lo na
                    Kasztelanskiej. Idziemy na petle autobusową, potem na Stary Ksiaz. Spotkanie
                    pod lo bo w okolicy mieszka najwiecej chetnych na wypad jeszcze mi kilku
                    znajomych napisalo maila ze sie tez wybieraja.
                    • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 10:21
                      Gość portalu: Fotograf napisał(a):

> Czyli jestesmy umowieni: niedziela godzina 10-ta pod brama 5 lo na
                      > Kasztelanskiej.

I nikt nie przyszedł :(
              • Gość: atu Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 07:59
      • Gość: Capoeira Re: Amatorzy fotografowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:11
        Ty to lepiej zacznij już ssać palucha:):):) i weź się za porządny trenig, a nie
        dalej myślisz o zabawie!!! A jutro jak co rano czeka Cię walka, wiec drżyj!!!
        • Gość: tfc Re: Amatorzy fotografowania IP: *.icm.edu.pl 28.01.07, 12:45
          Miało być słonecznie ..a w taką zawieruchę to mało komu się chce wychodzić z domu ;)
          • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.07, 17:12
            No to idziemy, niedziela godzina 9-ta pod brama 5 lo na Kasztelanskiej. Pogoda
            ok
            • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 14:11
              Dziekuje wszystkim, ktorzy przybyli. Nastepna wyprawa za tydzien, co
              proponujecie ?
              • lili994 Re: Amatorzy fotografowania 04.02.07, 18:28
                Chełmiec Dzikowiec albo Śnieżka
              • Gość: wax Re: Amatorzy fotografowania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.02.07, 20:06
                czy bedzie mozna zobaczyć w inecie efekty wycieczki?
                • lili994 Re: Amatorzy fotografowania 04.02.07, 20:15
                  No właśnie bardzo jestem ciekawa
                  • Gość: wax Re: Amatorzy fotografowania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.07, 21:54
                    A może by tak zorganizować konkurs fotograficzny o lokalnej tematyce?
                    Głosowanie przeprowadzić drogą elektroniczną... Regulamin do uzgodnienia.
                    Całkiem poważnie mogę zasponsorować skromną nagrodę. Więc?

• Gość: arecki Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 21:25
                      a moze pasjonaci fotografii walbrzyskiej pochwala sie swoja tworczoscia? bardzo
                      chetnie zobacze a i pokaze..pozdrawiam
                      • arek354 Re: Amatorzy fotografowania 07.02.07, 21:52
                        i4.tinypic.com/2cqku8w.jpg
                        i9.tinypic.com/33ljyxg.jpg
                        i12.tinypic.com/48fljk9.jpg
                        i7.tinypic.com/4gta87r.jpg
                        i14.tinypic.com/2yuk0o4.jpg
                        i7.tinypic.com/2n84pz8.jpg
                        i10.tinypic.com/2nbzm39.jpg
                        i15.tinypic.com/2ed2ftf.jpg
                        • Gość: abc Re: Amatorzy fotografowania IP: *.emirates.net.ae 07.02.07, 22:00
                          Na pierwszy plener proponuje K10.Moze byc z tego niezly material:-)
                          • Gość: wax Re: Amatorzy fotografowania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.02.07, 17:30
                            i tak dalej przymrużając oko zaproponowałbym kolejne tematy :
                            - "dama z pieskiem", zapewne wygrałoby zdjęcie z Podzamcza babci z pittbulem
                            - a nawiązując do sąsiedniego wątku proponuję " z ukrytą kamerą w Castoramie",
                            to byłyby emocje...
                        • Gość: oko Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 10:41
                          Swietne zdjecia ale jedno mi sie nie do konca otwiera
                        • Gość: arecki Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 23:00
                          no jednak cos sie dzieje...fajne prace..brawa za odwage!!!
                          No to ide na 2 ogien:) agrabagraba.digart.pl/digarty/
                        • Gość: arti Re: Amatorzy fotografowania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 08:56
                          Kolego od tych zdjęć jakim aparatem to robiłeś??
                          • arek354 Re: Amatorzy fotografowania 09.02.07, 10:02
                            Gość portalu: arti napisał(a):

> Kolego od tych zdjęć jakim aparatem to robiłeś??

Canon EOS 350D
                            • Gość: ktos Re: Amatorzy fotografowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:13
                              Zapraszam do obejrzenia mojej galerii !!!
                              www.photogallery.bloog.pl
                              • Gość: Zagłebiak Re: Amatorzy fotografowania IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 14:46
                                No no ładne foteczki Piotrusiu :)
                                • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.07, 10:20
                                  kiedy nastepne spotkanie?
    • Gość: ksiaz.info Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.07, 14:09
      W poszukiwaniu wiosny...
      Lubisz fotografować? Marzy Ci się plener? Strona ksiaz.info zaprasza do
      wspólnego plenerowania!

Zainteresowane osoby wraz z aparatami :) zapraszamy do stawienia się dnia
      18.03.07 o godzinie 11:00 pod Biedronką na podzamczu.

Więcej na temat pleneru www.ksiaz.info/forum/wys_temat.php?id=7
    • r-a-n Re: Amatorzy fotografowania 14.03.07, 17:54
      O! Widze, ze Walbrzych to istne zaglebie fotograficzne. Na spotkaniach
      Walbrzyskiego Klubu Fotograficznego tez nie mozna nazekac na slaba
      frekfencje... :-)

Polecam stronke
      www.atlanty.walbrzych.pl/gpa2/wkf/20070216/20070216.html
    • Gość: . Re: Amatorzy fotografowania IP: *.tpnet.pl 19.03.07, 18:58
      No i jak się udał plener ?

byliście ?

ile osób przyszło ?

gdzie fotki do obejrzenia ?

.
      • Gość: arecki Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.07, 19:14
        o jak miło widziec Jarka w pracy:)
        • Gość: Fotograf Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.07, 12:25
          Hej, taka ladna pogoda. Idziemy gdzies w niedziele?
          • Gość: IRA Re: Amatorzy fotografowania IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.04.07, 22:25
            idzcie idzcie - a jak znajdziecie 20 zł to przyniescie nam tutaj - a my
            dolozymy 7,50 i bedziemy mieli na dezynfekcje (: heheheh - a tak serio to
            pokazcie co robicie bo narazie to nic z tego chodzenia nie wynika
            • arek354 Re: Amatorzy fotografowania 01.04.07, 22:54
              Ja sam chodzę, czasem z towarzyszem Ragnarem :)
              Postindustrial to w Wałbrzychu bardzo wdzięczny temat. Wzorem w tej dziedzinie
              jest dla mnie Andrzej Ślusarczyk

wroclaw.hydral.com.pl/149341,foto.html
              wroclaw.hydral.com.pl/149342,foto.html
              wroclaw.hydral.com.pl/149344,foto.html
              wroclaw.hydral.com.pl/149346,foto.html
              I na koniec z innej beczki:

wroclaw.hydral.com.pl/149164,foto.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka