Gość: fujufuj IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 13.04.03, 17:20 TAK DLA UE! w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: TAK DLA UE! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.03, 18:53 Oczywiście fuju,ale dlaczego tak się nazwałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: TAK DLA UE! 15.04.03, 07:19 Zdecydowanie TAK. Jak nie UE to co? Białoruś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura57 Re: TAK DLA UE! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 08:40 ledwozipie napisał: > Zdecydowanie TAK. Jak nie UE to co? Białoruś? Pozdrawiam Również jestem za, lecz budzą się we mnie pewne wątpliwości po stwierdzeniu TWOIM , iż pozostaje tylko Białoruś. A dlaczego nie np. Norwegia. Dlaczego znaczna część społeczeństwa ( w tym również "pryncypały" na "górze" ) próbują uzyskać ogólną aprobatę dla UE na zasadzie delikatnie powiedziawszy "zastraszania". Czy przy tej okazji zamiast strachu nie należało by wyeksponować SIEBIE oraz SWOJE wartości? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: TAK DLA UE! 15.04.03, 21:44 Czeba być najpierw tą norwegią ;) zeby powiedziec nie. Bo na razie to jestesmy zascianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrezus Re: TAK DLA UE! IP: 195.20.110.* 07.05.03, 13:25 Jeśli mielibyśmy ropę moglibyśmy być Norwegią, ber ropy zostaje Białoruś. Tak dla UE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: TAK DLA UE! 15.04.03, 22:33 Tez TAK. Mam nadzieje ,ze po Wegrzech tez powinnismy mimo niepokojow i watpliwosci (zawsze sa i beda)dac szanse Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amisz Re: TAK DLA UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.03, 12:36 TAK, TAK, TAK!!!!!!! I dla Unii, i dla Norwegii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura57 Re: TAK DLA UE! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 10:35 I co ? Czy Wszyscy tak gremialnie "uderzą" do urn 7-go i 8-go ? Obawiam się, że nie. Dlaczego? Po ostatnim orzeczeniu TRYBUNAŁU KONSTYTUCYJNEGO głos decydujący należy i tak do "bywalców kabaretu na Wiejskiej". Czyli - czy ja zagłosuję na "tak" czy na "nie"; czy pójdę do urny czy nie, to i tak nie będzie wpływało na końcowy wynik, gdyż przy negatywnym wyniku potraktowane zostanie to jako sondaż. A "wszechwiedząca góra", bardzo troszcząca się o dobro narodu(a tylko przy okazji o swoją kasę) i tak podejmie "jedynie słuszną i dobrą" dla społeczeństwa decyzję. Wobec takiego stanu rzeczy w sobotę i niedzielę będę "wędkował". Tak na marginesie-ciekawe czy znajdzie się ktoś, kto obliczy ile kosztuje demokracja serwowana nam przez obecną kadencję "arystokracji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN Re: TAK DLA UE! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.05.03, 12:25 zapraszam rowniez do udzialu w ankiecie na www.nasz.walbrzych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś