marza85 03.02.07, 13:02 8.02.2007 r. (czwartek), odbędzie się w Terminalu HIP-HOP NIGHT. Zagrają Dj. Bebe 2-ch artystów Start 21:00 Wjazd 5 zł plakat- img512.imageshack.us/my.php?image=plakatkt1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BB Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:07 Słyszałem, że wszyscy artyści to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.02.07, 16:01 rock byl, hh bedzie, czekam na disco z pola. wtedy przyjde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anett Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:52 no na dico polo to i ja bym przyszla ale serio !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.07, 18:09 Widze żę klub Terminal idzie za ciosem,fajnie dj czołówki kraju typowi na sobote słyszałem obu bardzo dobrzy- grają rytmicznie house,powodzenia przyjdę 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.07, 18:14 Anett ja tez serio mowie! :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anett Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:55 moze zagadamy z wlascicielem :) ???w sumie przy takich disco hitach ja sie bawie rewelacyjnie ... lepiej niz przy tym umc umc umc... ;)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.07, 15:49 wlasciele sami powinni pomyslec o nas, a nie my za nich. od organizowania imprez, trafiania w gusta mlodych (disco polo? :)), pragnacych szalenstw ludzi sa menagerowie, ktorzy biora za to niezla kase. wiec ja nie bede nigdzie chodzil i prosil sie o zorganizowanie takiej biby. a zabawa przy disco polo? niech przykladem bedzie koncert zespolu Boys we wroclawskim klubie Alibi z okazji Juwenalii w zeszlym roku. impreza przednia, ludzi wiecej niz na niejednej imprezie. fakt, Walbrzych to nie Wroclaw, ale moze warto by pomyslec i zrobic na tym niezla kase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anett Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:10 podpisuje sie pod Twoimi slowami w 100% =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAMIĘĆ Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 20:05 czy to nie dj z tego pabu innym zarzucali wixsiarstwo?bo coś mi się usłyszało że u was ma manieczkowy dj wystąpić,to jak teraz wyglądacie z waszymi wixami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URAZ Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 20:59 przepraszam rozumię to tajemnica- na forum broń BOŻE nie poruszać,po co ktoś ma załapać że chodzi o wixiarstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WXIARSTWO Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:13 WIXIARSTWO!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 13:25 A co jest jutro w Terminalu?ponoc jakis koncert wjazd 15zl ponoc ktos cos wie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:25 Balety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamboocha Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.02.07, 21:11 łup, łup, łup, umc, umc, umc, łup, łup, łup, bum, bum, bum... Odpowiedz Link Zgłoś