Dodaj do ulubionych

Terminal Hip-Hop night

03.02.07, 13:02
8.02.2007 r. (czwartek), odbędzie się w Terminalu HIP-HOP NIGHT.
Zagrają
Dj. Bebe
2-ch artystów
Start 21:00
Wjazd 5 zł

plakat- img512.imageshack.us/my.php?image=plakatkt1.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 13:07
      Słyszałem, że wszyscy artyści to...
    • Gość: stefan Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.02.07, 16:01
      rock byl, hh bedzie, czekam na disco z pola. wtedy przyjde.
      • Gość: Anett Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:52
        no na dico polo to i ja bym przyszla ale serio !:)
        • Gość: Anonim Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.07, 18:09
          Widze żę klub Terminal idzie za ciosem,fajnie dj czołówki kraju typowi na
          sobote słyszałem obu bardzo dobrzy- grają rytmicznie house,powodzenia przyjdę
          100%.
          • Gość: stefan Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.07, 18:14
            Anett ja tez serio mowie! :p
            • Gość: Anett Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 22:55
              moze zagadamy z wlascicielem :) ???w sumie przy takich disco hitach ja sie
              bawie rewelacyjnie ... lepiej niz przy tym umc umc umc... ;)!!
              • Gość: stefan Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.07, 15:49
                wlasciele sami powinni pomyslec o nas, a nie my za nich. od organizowania
                imprez, trafiania w gusta mlodych (disco polo? :)), pragnacych szalenstw ludzi
                sa menagerowie, ktorzy biora za to niezla kase. wiec ja nie bede nigdzie
                chodzil i prosil sie o zorganizowanie takiej biby. a zabawa przy disco polo?
                niech przykladem bedzie koncert zespolu Boys we wroclawskim klubie Alibi z
                okazji Juwenalii w zeszlym roku. impreza przednia, ludzi wiecej niz na
                niejednej imprezie. fakt, Walbrzych to nie Wroclaw, ale moze warto by pomyslec
                i zrobic na tym niezla kase...
                • Gość: Anett Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:10
                  podpisuje sie pod Twoimi slowami w 100% =)
          • Gość: PAMIĘĆ Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 20:05
            czy to nie dj z tego pabu innym zarzucali wixsiarstwo?bo coś mi się usłyszało
            że u was ma manieczkowy dj wystąpić,to jak teraz wyglądacie z waszymi wixami?
            • Gość: URAZ Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 20:59
              przepraszam rozumię to tajemnica- na forum broń BOŻE nie poruszać,po co ktoś ma
              załapać że chodzi o wixiarstwo....
              • Gość: WXIARSTWO Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:13
                WIXIARSTWO!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUU
    • Gość: Natka Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.02.07, 13:25
      A co jest jutro w Terminalu?ponoc jakis koncert wjazd 15zl ponoc ktos cos wie
      na ten temat.
    • Gość: Gosia Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:25
      Balety....
      • Gość: bamboocha Re: Terminal Hip-Hop night IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.02.07, 21:11
        łup, łup, łup, umc, umc, umc, łup, łup, łup, bum, bum, bum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka