Gość: mała IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.07, 19:21 ile kosztuje przepisywanie pracy magisterskiej od strony?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: ile kosztuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:18 Ja przepisuje jedna stronke za 2 zł;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: ile kosztuje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.07, 22:26 a czy w tej cenie jest tylko i jedynie przepisanie tekstu czy również sporządzanie tabel i wykresów?? i co z kosztami papieru i wydruków?? pytam bo chciałabym przepisywać prace, przepisywałam ok. 4 lata temu - wtedy się broniłam i zapomniałam ile brałam. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ile kosztuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:13 Cena to tylko przepisanie tekstu na jednej stronie!! Dodatkowo za wydrukowanie i dodtakowe rzeczy!!! Kazda sprawa jest indywidualna;) wiec nie mam jednolitego cennika Odpowiedz Link Zgłoś
savinia1 Re: ile kosztuje 09.05.14, 11:25 Ja tu szukałam cen gdy chciałam się zorientować ile kosztuje przepisywanie zyskoman.pl/cennik-uslug/429-ile-kosztuje-pisanie-korekta-pracy.html Odpowiedz Link Zgłoś