Dodaj do ulubionych

Sobięcin ma klimat

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.07, 16:28
Tylko trzeba umieć go pokazać. Świetne zdjęcie znalezione przeze mnie przed
momentem wroclaw.hydral.com.pl/141651,foto.html
Obserwuj wątek
    • Gość: palestynczyk Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.07, 18:57
      Przepiekna rozlegla panorama ul.-Kolejarskiej wpadajacej we Wschodnia,szkoda ze
      brakuje Sredniej,bo mielibysmy przepiekny widok calego uroczego Sobiecina.
    • Gość: gość Re: Sobięcin ma klimat IP: 81.15.135.* 04.03.07, 22:20
      hmmmm....bo ja wiem czy takie świetne? zdjęcie mialo przedstawiać starą i
      zniszczoną dzielnice miasta wiec poszukalbym miejsca gdzie po pierwsze nie ma
      samochodów a po drugie w co drugim oknie nie wisiała by satelita....poza tym
      niebo przepalone, lepiej by chyba bylo jednak przyciac te drzewa. Jak dla mnie
      to ot tak strzelone zdjęcie.
      • Gość: sobieciniak Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:04
        A jak, glupku, przycialbys te drzewa nie przycinajac budynkow? Z ciebie znawca
        fotografii jak z koziej dupy traba! Zrob lepsze zdjecie i pochwal sie a
        durnowate pseudo komentarze daruj sobie.
        • Gość: gość Re: Sobięcin ma klimat IP: 81.15.135.* 05.03.07, 18:31
          o widze ze mamy na forum Omnibusa! :)) szkoda ze w całej swojej mądrości nie
          zauwazyl ze dach budynku jak i czubki drzew i tak są już przycięte....a moze to
          jakiś Twoj znajomy po prostu? albo lokalny patriotyzm? a zresztą.....może po
          prostu Cie przeprosze i obiecam ze przy każdym następnym zdjęciu na forum -
          jakie by nie bylo - to bede sie po prostu z Toba zgadzał? Poczujesz wtedy swoją
          wyższość i bedziesz dowartościowany?....eh...a ja myślałem ze jednak kazdy moze
          wyrazic swoje zdanie ale co ja tam "głupek" wiem :)))))))
          • Gość: Mądra Jola Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:39
            AMEN glupku!
          • Gość: Fotograf Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 18:47
            Gość portalu: gość napisał(a):

> dach budynku jak i czubki drzew i tak są już przycięte....

Widocznie autor miał taki zamysł. Mi też nie podoba się Pan Tadeusz, a grono
            nauczycielskie wmawia od lat, że to arcydzieło. Ciekawe na jakiej podstawie tak
            sądzi?

> co ja tam "głupek" wiem :)))))))

Otóż to :) Żarkowski i Michalak też popełniają błędy, niektóre ich fotografie
            zasługują na krytykę, ale po co to komu? Teraz czekamy na twoje zdjecie,
            gosciu :)
      • Gość: Fotograf Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 13:40
        Gość portalu: gość napisał(a):

> niebo przepalone

Buahahaha, znawca fotografii sie znalazl. Niebo szare i przepalone? Wiesz jak
        wyglada przepalenie? W niedziele bylo szaro i niebo wyszlo wlasnie bardzo
        naturalnie.
    • Gość: " Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:27
      Tyle w tym uroku ile w muszli klozetowej aromatu-żule
      • azza4 Re: Sobięcin ma klimat 04.03.07, 22:30
        Klimat moze i jest,jeno troche przyciezki.
        • Gość: Mądra Jola Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:08
          "Co poeta miał na myśli?", "co autor zdjęcia chciał pokazać?", "co zdjęcie
          miało przedstawiać?"
          Takie durnowate pytania zadają najczęściej "mądrale" i (przepraszam)
          nauczyciele. A sprawa jest banalnie prosta:
          - poeta, zazwyczaj urżnięty w pestke, napisał to co mu ślina na pióro przyniosła
          - fotograf pstryknął to co mu się podobało.
          A jak się komuś coś nie podoba - to niech napisze lepszy wiersz lub "pstryknie"
          lepsze zdjęcie. Po co się wymądrzać?
          • Gość: poeta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 11:15
            Bo widzisz Jolu,

krytyk i eunuch z jednej są parafii,
            obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi...

I tyle, tytułem komentarza
            • arek354 Re: Sobięcin ma klimat 05.03.07, 13:14
              Dobry cytat, spodobał mi się :)
              Zdjęcie nie jest świetne, ale miło, że komuś się spodobało.
              • Gość: poeta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 13:19
                Jak powiedziała Jola, tak zrobilem...
                Parę "Żywców" i "cytat" sam się napisał
                ;)

pozdrawiam
          • Gość: vtv Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:37
            Tak tak Jolu, to sa najglupsze pytania jakie mozna zadac, ale na cale szczescie
            pociesze Cie - nas, przyszlych nauczycieli uswiadamia sie, zeby nie zadawac tych
            wlasnie pytan.
      • Gość: zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:03
        A skąd wiesz? Lubisz powąchać?
      • Gość: Zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:17
        Gość portalu: " napisał(a):

> Tyle w tym uroku ile w muszli klozetowej aromatu-żule

A skąd wiesz? Lubisz powąchać?
        • Gość: !!! Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:40
          Miasto cudów!!!
          Gó.. się dziwi hehehe
          • Gość: Zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:46
            Gość portalu: !!! napisał(a):

> Miasto cudów!!!
            > Gó.. się dziwi hehehe

Jak pragnę zdrowia ZNAWCA!
            Słuchajcie ten "gość, !!!" to prawdziwy kałoznawca, może nawet stosowany!
            • Gość: !!! Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:01
              Bądż grzeczny i nie odszczekuj się bo spuszcze wode
              • Gość: Już nie zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 13:07
                No sorki. Nie myślałem, że tak na poważnie.

(Ale się chłop zna na sprawie! Echh, wiedziałem)
    • Gość: Piko Re: Sobięcin ma klimat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:46
      Oj,ma!Szczególnie, w godzinach wieczornych!
      • Gość: poeta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 13:50
        Cieszę się, że też tak sądzisz...

Jakbyś wątpił to zapraszam!
        • Gość: Fish Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:32
          Ten kto zaczał ten wątek jest głupi. Dziekuje
          • Gość: obrońca miasta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 20:08
            Gość portalu: Fish napisał(a):

> Ten kto zaczał ten wątek jest głupi. Dziekuje

A ty smierdzisz rybami
        • Gość: poeta właściwy Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:51
          Gość portalu: poeta napisał(a):

> Cieszę się, że też tak sądzisz...
          >
          > Jakbyś wątpił to zapraszam!

Protestuję przeciwko podszywaniu się.
          Z treścią się zgadzam ;)
    • Gość: gąskabalbinka Re: Sobięcin ma klimat IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.03.07, 20:49
      Zastanawia mnie dlaczego każdy wątek na tym forum (albo prawie każdy - ok.80%)
      to jest doskonały pretekst do niekończącej się fali obelg,inwektyw, wzajemnego
      obrażania się - dlaczego? Ja też uważam \, że Sobięcin to naprawdę klimatyczne
      miejsce w tym szarym ponurym mieście. Nie obrażę nikogo, ani nie skrytykuję
      jeżeli ktoś uzna , że Sobięcin to tylko wylęgarnia patologii i miejsce
      zapomniene przez Boga i ... Zamieszczone na Hydralu zdjęcie uil. Kolejarskiej,
      jak i wiele innych miejsc tej dzielnicy (współczesnych i sprzed kilkudziesięciu
      lat) - jest cudne, ma swoją treść i nastrój. Nie jestem fotografem, tylko
      jednym z szarej masy adresatem tej fotki.
      • Gość: kurczakPtyś Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 11:58
        Czo ty mófisz Balbina?
        Przecież my wszyszczy szię tu kochamy.
        No może ja nie wszystkich i nie wszyscy mnie ale przecież na seks grupowy i tak
        się nie umówimy.

A tak na serio: z każdego kąta tego miasta (i pewnie nie tylko tego) wyłazi
        buractwo i ksenofobia. I trzeba sporo samozaparcia, żeby po prostu robić swoje
        i uśmiechać się do innych. Staram się, naprawdę baaaardzo się staram. I tak
        długo będę ich kochał aż oni mnie też pokochają...

PS. Mój pierwszy sen erotyczny był o Gąsce Balbince :D. Miło, że ktoś jeszcze
        pamięta takie hity!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka