Gość: No Smoking ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.07, 16:28 Tylko trzeba umieć go pokazać. Świetne zdjęcie znalezione przeze mnie przed momentem wroclaw.hydral.com.pl/141651,foto.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palestynczyk Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.07, 18:57 Przepiekna rozlegla panorama ul.-Kolejarskiej wpadajacej we Wschodnia,szkoda ze brakuje Sredniej,bo mielibysmy przepiekny widok calego uroczego Sobiecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sobięcin ma klimat IP: 81.15.135.* 04.03.07, 22:20 hmmmm....bo ja wiem czy takie świetne? zdjęcie mialo przedstawiać starą i zniszczoną dzielnice miasta wiec poszukalbym miejsca gdzie po pierwsze nie ma samochodów a po drugie w co drugim oknie nie wisiała by satelita....poza tym niebo przepalone, lepiej by chyba bylo jednak przyciac te drzewa. Jak dla mnie to ot tak strzelone zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobieciniak Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:04 A jak, glupku, przycialbys te drzewa nie przycinajac budynkow? Z ciebie znawca fotografii jak z koziej dupy traba! Zrob lepsze zdjecie i pochwal sie a durnowate pseudo komentarze daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sobięcin ma klimat IP: 81.15.135.* 05.03.07, 18:31 o widze ze mamy na forum Omnibusa! :)) szkoda ze w całej swojej mądrości nie zauwazyl ze dach budynku jak i czubki drzew i tak są już przycięte....a moze to jakiś Twoj znajomy po prostu? albo lokalny patriotyzm? a zresztą.....może po prostu Cie przeprosze i obiecam ze przy każdym następnym zdjęciu na forum - jakie by nie bylo - to bede sie po prostu z Toba zgadzał? Poczujesz wtedy swoją wyższość i bedziesz dowartościowany?....eh...a ja myślałem ze jednak kazdy moze wyrazic swoje zdanie ale co ja tam "głupek" wiem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądra Jola Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:39 AMEN glupku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotograf Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 18:47 Gość portalu: gość napisał(a): > dach budynku jak i czubki drzew i tak są już przycięte.... Widocznie autor miał taki zamysł. Mi też nie podoba się Pan Tadeusz, a grono nauczycielskie wmawia od lat, że to arcydzieło. Ciekawe na jakiej podstawie tak sądzi? > co ja tam "głupek" wiem :))))))) Otóż to :) Żarkowski i Michalak też popełniają błędy, niektóre ich fotografie zasługują na krytykę, ale po co to komu? Teraz czekamy na twoje zdjecie, gosciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fotograf Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 13:40 Gość portalu: gość napisał(a): > niebo przepalone Buahahaha, znawca fotografii sie znalazl. Niebo szare i przepalone? Wiesz jak wyglada przepalenie? W niedziele bylo szaro i niebo wyszlo wlasnie bardzo naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:27 Tyle w tym uroku ile w muszli klozetowej aromatu-żule Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Sobięcin ma klimat 04.03.07, 22:30 Klimat moze i jest,jeno troche przyciezki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądra Jola Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:08 "Co poeta miał na myśli?", "co autor zdjęcia chciał pokazać?", "co zdjęcie miało przedstawiać?" Takie durnowate pytania zadają najczęściej "mądrale" i (przepraszam) nauczyciele. A sprawa jest banalnie prosta: - poeta, zazwyczaj urżnięty w pestke, napisał to co mu ślina na pióro przyniosła - fotograf pstryknął to co mu się podobało. A jak się komuś coś nie podoba - to niech napisze lepszy wiersz lub "pstryknie" lepsze zdjęcie. Po co się wymądrzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 11:15 Bo widzisz Jolu, krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi... I tyle, tytułem komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Sobięcin ma klimat 05.03.07, 13:14 Dobry cytat, spodobał mi się :) Zdjęcie nie jest świetne, ale miło, że komuś się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 13:19 Jak powiedziała Jola, tak zrobilem... Parę "Żywców" i "cytat" sam się napisał ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtv Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:37 Tak tak Jolu, to sa najglupsze pytania jakie mozna zadac, ale na cale szczescie pociesze Cie - nas, przyszlych nauczycieli uswiadamia sie, zeby nie zadawac tych wlasnie pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:03 A skąd wiesz? Lubisz powąchać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:17 Gość portalu: " napisał(a): > Tyle w tym uroku ile w muszli klozetowej aromatu-żule A skąd wiesz? Lubisz powąchać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:40 Miasto cudów!!! Gó.. się dziwi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:46 Gość portalu: !!! napisał(a): > Miasto cudów!!! > Gó.. się dziwi hehehe Jak pragnę zdrowia ZNAWCA! Słuchajcie ten "gość, !!!" to prawdziwy kałoznawca, może nawet stosowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 13:01 Bądż grzeczny i nie odszczekuj się bo spuszcze wode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już nie zdziwiony Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 13:07 No sorki. Nie myślałem, że tak na poważnie. (Ale się chłop zna na sprawie! Echh, wiedziałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piko Re: Sobięcin ma klimat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:46 Oj,ma!Szczególnie, w godzinach wieczornych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 13:50 Cieszę się, że też tak sądzisz... Jakbyś wątpił to zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: Sobięcin ma klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:32 Ten kto zaczał ten wątek jest głupi. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońca miasta Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 20:08 Gość portalu: Fish napisał(a): > Ten kto zaczał ten wątek jest głupi. Dziekuje A ty smierdzisz rybami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta właściwy Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 12:51 Gość portalu: poeta napisał(a): > Cieszę się, że też tak sądzisz... > > Jakbyś wątpił to zapraszam! Protestuję przeciwko podszywaniu się. Z treścią się zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąskabalbinka Re: Sobięcin ma klimat IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.03.07, 20:49 Zastanawia mnie dlaczego każdy wątek na tym forum (albo prawie każdy - ok.80%) to jest doskonały pretekst do niekończącej się fali obelg,inwektyw, wzajemnego obrażania się - dlaczego? Ja też uważam \, że Sobięcin to naprawdę klimatyczne miejsce w tym szarym ponurym mieście. Nie obrażę nikogo, ani nie skrytykuję jeżeli ktoś uzna , że Sobięcin to tylko wylęgarnia patologii i miejsce zapomniene przez Boga i ... Zamieszczone na Hydralu zdjęcie uil. Kolejarskiej, jak i wiele innych miejsc tej dzielnicy (współczesnych i sprzed kilkudziesięciu lat) - jest cudne, ma swoją treść i nastrój. Nie jestem fotografem, tylko jednym z szarej masy adresatem tej fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczakPtyś Re: Sobięcin ma klimat IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.07, 11:58 Czo ty mófisz Balbina? Przecież my wszyszczy szię tu kochamy. No może ja nie wszystkich i nie wszyscy mnie ale przecież na seks grupowy i tak się nie umówimy. A tak na serio: z każdego kąta tego miasta (i pewnie nie tylko tego) wyłazi buractwo i ksenofobia. I trzeba sporo samozaparcia, żeby po prostu robić swoje i uśmiechać się do innych. Staram się, naprawdę baaaardzo się staram. I tak długo będę ich kochał aż oni mnie też pokochają... PS. Mój pierwszy sen erotyczny był o Gąsce Balbince :D. Miło, że ktoś jeszcze pamięta takie hity! Odpowiedz Link Zgłoś