Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:58 Może macie jakieś zdjęcia ? Ja nie moglam iść i żaluję. Jak bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbój leśny Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 12:27 że tak się dołączę ale w innym kontekście, czy wczoraj był śnieg na Chełmcu bo dziś z rana ładnie pobielony wierzchołek był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:54 wlacz telewizor i zobacz. z chelmca nadaja sygnal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbój leśny Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 14:45 chyba Twój telewizor bo mój tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:41 www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2007/04/001.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 14:50 Ciekawe czym teraz podlizemy sie mocherowemu elektoratowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek oj REBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:43 przegiąłeś przegiąłeś przegiąłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj fasolka Re: oj REBEL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 08:22 >przegiąłeś > przegiąłeś > przegiąłeś czym wedlug ciebie ? Tym ze zgadzam sie z opinia, ze to forma podziekowania prezydenta za wynik wyborow ? Tym ze mierzi mnie takie obnoszenie sie ze swoja wiara, ze jestem nieufny w stosunku do ludzi ktorzy znowu zasilaja pierwsze szeregi jak za starych czasow ? To ze nie podoba mi sie ze na stronie UM mam sesje zdjeciowa na miare lepszej sprawy ? Moze by tak zrobic sesje zdjeciowa zdewastowanego stadionu na Nowym Miescie? W razie deszczu mozna by sie bylo schronic na hali, ktora popada w ruine. Moze to by komus otworzylo oczy ? A nie lepiej bylo zebrac sie, posprzatac i zagospodarowac teren stadionu ? Bez sztampy zakasac rekawy i zgiac kark z milosci do Papieza Polaka ?? Rebel Yell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukulele Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:00 kruczkowski zawsze z jęzorem na wierzchu leci na moherowe spędy więc pewnie i tym razem uśmiechał się pod wąsem w pierwszym rzędzie maszerujących psiąchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:45 Dziekuje Jop. Odpowiedz Link Zgłoś
shanez Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? 07.04.07, 10:06 a co to 2 na Chełmcu było bo ja z Kosciołem raczej na ty nie jestem jakis marsz pokutny na kolanach na szczyt wchodzili,we włosienicach biczujac sie kolczugami po drodze,jak bym wiedziała to to moze bym poszła popatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś