Dodaj do ulubionych

Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 09:58
Może macie jakieś zdjęcia ? Ja nie moglam iść i żaluję. Jak bylo ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbój leśny Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 12:27
      że tak się dołączę ale w innym kontekście, czy wczoraj był śnieg na Chełmcu bo
      dziś z rana ładnie pobielony wierzchołek był
      • Gość: rob Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:54
        wlacz telewizor i zobacz. z chelmca nadaja sygnal.
        • Gość: zbój leśny Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 14:45
          chyba Twój telewizor bo mój tego nie ma
    • Gość: jop Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:41
      www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2007/04/001.php
      • Gość: Rebel Yell Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.04.07, 14:50
        Ciekawe czym teraz podlizemy sie mocherowemu elektoratowi ?
        • Gość: groszek oj REBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:43
          przegiąłeś
          przegiąłeś
          przegiąłeś

• Gość: pea WOK robił foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:01
          • Gość: oj fasolka Re: oj REBEL IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.04.07, 08:22
            >przegiąłeś
            > przegiąłeś
            > przegiąłeś

czym wedlug ciebie ? Tym ze zgadzam sie z opinia, ze to forma podziekowania
            prezydenta za wynik wyborow ? Tym ze mierzi mnie takie obnoszenie sie ze swoja
            wiara, ze jestem nieufny w stosunku do ludzi ktorzy znowu zasilaja pierwsze
            szeregi jak za starych czasow ? To ze nie podoba mi sie ze na stronie UM mam
            sesje zdjeciowa na miare lepszej sprawy ? Moze by tak zrobic sesje zdjeciowa
            zdewastowanego stadionu na Nowym Miescie? W razie deszczu mozna by sie bylo
            schronic na hali, ktora popada w ruine. Moze to by komus otworzylo oczy ? A
            nie lepiej bylo zebrac sie, posprzatac i zagospodarowac teren stadionu ? Bez
            sztampy zakasac rekawy i zgiac kark z milosci do Papieza Polaka ??

Rebel Yell
        • Gość: ukulele Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:00
          kruczkowski zawsze z jęzorem na wierzchu leci na moherowe spędy więc pewnie i
          tym razem uśmiechał się pod wąsem w pierwszym rzędzie maszerujących psiąchów.
      • Gość: ciekawa Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:45
        Dziekuje Jop.
        • shanez Re: Był ktoś na Chełmcu 2 kwietnia? 07.04.07, 10:06
          a co to 2 na Chełmcu było bo ja z Kosciołem raczej na ty nie jestem jakis marsz
          pokutny na kolanach na szczyt wchodzili,we włosienicach biczujac sie kolczugami
          po drodze,jak bym wiedziała to to moze bym poszła popatrzec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka