Dodaj do ulubionych

zespół na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 02:30
Ponownie, bo jak zwykle pomyliłam autora z temtem:-)
znów zakładam ten wątek,
polecaliście K.Skoczka (dzięki wszystkim pomocnym ludziom), dzecydowałam się,
bo słyszałam o nim wiele dobrego, mieliśmy teraz spotkać się by dogadać
szczegóły, w tu Pan- niestety- o czym nie raczył mnie uprzedzić- powiedział,
że już nieaktualne, więc ponownie liczę na waszą pomoc. chciałabym by był to
zespół składający się więcej niż z dwuch osób (coś więcej niż klawisze, gitara
i wokal)
Ma ktoś z was jakś pomysł, namiary?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aleksandra Re: zespół na wesele IP: 212.2.100.* 04.05.07, 06:49
      Takie zespoly o ktorych mowisz sa tylko dwa w tym miescie.Skoczka i Jaqnikow
      trzeba rezerwowac duzo wczesniej.Wejdz na strone muzycy.pl.
      • Gość: Znawca Re: zespół na wesele IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.05.07, 14:47
        Ludzie macie w Walbrzychu wspanialych muzykow tylko nie potraficie ich
        docenic,tutaj sa najgorsze stawki w Polsce.Wasi muzycy graja po calej polsce a
        wy tu o Pajakach.Polecam Karaluchy.
        • Gość: rex Re: zespół na wesele IP: 212.2.101.* 06.05.07, 13:20
          Polecam wszystkim Triocolor, grają najnowsze hity i te nieco starsze! Każy na
          imprezie znajdzie coś dla siebie!
    • Gość: gość weselny Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 07:48
      Polecam zespół Hamberger. Wokalistka jest the BEST.
      Tel. kontaktowy 602 811 844
      • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:13
        Aleksandro, bądz ktokolwiek inny, moglibyście mi podać maniary na Janików,
        bardzo będę wdzięczna
    • Gość: pinia Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:16
      a na jaki termin szukasz orkiestry? Janiki 602 523 209
      • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:39
        dzięuję Piniu za namiary na Janików, niestety oni też nie mają wolnego terminu.
        A czy ktoś z was ma jeszcze może namiary na zespół Pająki. Jeśli tak to bardzo
        bym prosiła. Pozdrowionka.
        • Gość: blanx Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:48
          Z czystym sumieniem polecam Pająki - bylam na weselu 2 tyg temu gdzie grali, naprawde swietnie :) dziewczyny z zespolu maja naprawde duze zdolnosci wokalne! A perkusista to istny wodzirej :)
          • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:53
            a ma ktoś z was jakieś namiary na nich?
            • Gość: pinia Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 18:50
              pajaki - 503 115 129, tez szukałam zespołu na wesele :)
              • Gość: mopsik Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:45
                Jest jeszcze jeden super zespół ze Szczawna- "FORTE". Ale u nich z terminami to
                tak jak u Janików. Ciężko, ale dzwoń. 888/615 558 i 074/8432961
                • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 04:20
                  dzięki wam za wszystkie namiary, ale niestety pszukiwania okazały się mało
                  owocne, wszystkie zespoły mają pozajmowane terminy. pozdr
                  • Gość: pinia Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:31
                    a dzwoniłas do Central Park?
                    • Gość: aga Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:58
                      A jaki to termin? Może coś pomogę.
                      • Gość: Tomek Re: zespół na wesele IP: 212.2.101.* 06.05.07, 17:31
                        Dobry zespol trzeba zamawiac często nawet rok szybciej!
                        • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:14
                          masz tu Tomku całkowita rację, tylko, że ja niestety nie miałam wcześniej takiej
                          świadomości, całe szczęście, że wcześniej (ale nie aż rok) zarezerwowaliśmy
                          salę. No ale nie jest tak źle, wstępnie mamy zarezerwowany termin u zespołu z
                          Lubina, polecony przez znajomych.
                          Ale dobrze, że powstał taki wątek na tym forum, bo stał się skarbnicą kontaktów
                          do róznych zespołów, mam więc nadzieję, że komuś się przyda.
                          I raz jeszcze wszystkim dziękuję
    • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.kometa.hu 06.05.07, 18:15
      zanm niedrogi
    • Gość: pinia Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:11
      hmmm, duzo ludzi chciało Ci pomóc, ale jakoś sprawy organizacyjne chyba jednak
      nie są Twoja mocną stroną. Mi tu na tym forum, na Twoim poprzednim watku o
      orkiestrach na wesele podpowiedziano o Skoczkach, i jakoś udało mi się ich
      zarezerwowa i to na koniec lata 2007. Także super, że jest takie forum i
      naprawde nie jest tak źle z wolnymi terminami orkiestr.
      • Gość: marek Re: zespół na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.05.07, 20:50
        polecam zespół TUTTI. Prosty w składzie, skuteczny, ładnie grający i świetnie
        prowadzący imprezę, potrafiący wyciągnąć zza stołu nawet największego ponuraka;
        z bogatym, ciągle aktualizowanym repertuarem utworów i zabaw; z możliwością
        zagrania wyprowadzenia, grający długie bloki muzyczne z krótkimi przerwami "na
        jednego", w graniu wykorzystujący również żywe instrumenty (skrzypce, akordeon,
        trąbka); w przerwach wychodzący z akordeonem do biesiadnego towarzystwa (na
        życzenie); Duże doświadczenie w prowadzeniu imprez i oprawie muzycznej. Zespół
        NIEPIJĄCY !!!
        Jerzy Pernal 0 606 784 065
        • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:58
          Fajnie ,,piniu" że ci się udało, zamówić P. Skoczka. Mi też sie udało na
          początku, byliśmy umówieni, że w długi weekend podpiszemy umowę przedwstępną, i
          coż...najpierw Pan Skoczek nie odbierał mojego telefonu przez 3 dni, a jak juz
          udało mi się do niego zadzwonić, to powiedział, że już nieaktulane, bo ktoś
          przyszedł do niego, i od razu podpisał umowę przedwstępną. A ja dzwoniłam do
          niego, parę razy, i potwierdzałam, że jest to akutalne, tyle, że umowy nie
          mogłam podpisać od razu, bo ...nie mieszkam w Wałbrzychu, i nie mieliśmy czasu
          by wcześniej tu przyjechać. Tak więc cieszę się, że tobie udało się zarezewrować
          termin.
          • Gość: mopsik Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:37
            Wiesz, nie chcę tu bronić p. Skoczka ale to tak jak z kupnem samochodu. Kto
            płaci ten bierze. Przyszedł klient zdecydowany to podpisał umowę. A nie miał
            takiej pewności że Ty ją podpiszesz. A jesli byłas juz zdecydowana to
            wystarczyło mailem przesłac sobie umowę i zaliczkę wpłacić na konto. Wg mnie
            jak juz ktos wie że bedzie robił wesele to synchronizuje sale z zespołem,
            słucha około 5 zespołów(najlepiej na żywo jak sie uda) i wybiera ten najlepiej
            pasujący.
            • Gość: Tomek Re: zespół na wesele IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.05.07, 18:43
              Zgadzam sie całkowicie, dzis sa takie czasy, a Pan Skoczek jest konkreta osobą.
              • Gość: jaghooda Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:17
                Ja napisałam wam tylko, dlaczego nie mam zespołu, ale umówmy się ja w kwestii
                zamawiania zespłów na wesele jestem laikiem, a P. Skoczek specjalistą, skoro gra
                na weselech, i to on powiedział mi, że spokojnie, jak się spotkamy, to
                podpiszemy umowę, ale to wszystko już i tak nie ważne, nie piszę, że jestem bez
                winy, owszem to ja mogłam to zaproponowac (przesłanie umowy mailem itp), ale
                nie zrobiłam tego, cóż...tak bywa
                • Gość: Tomek Re: zespół na wesele IP: 212.2.100.* 07.05.07, 21:32
                  Pewnie, Kazdy ma prawo do bledu!
                  • Gość: mopsik Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:43
                    Ale dobrze jaghoda ze podjęłaś taki watek bo może innym to pomóc. A to nie
                    tylko w kwestii zespołu tak jest. Czasem w podejmowaniu decyzji pospiech
                    wskazany, a czasem wręcz odwrotnie. Lepiej poczekac. A tak na marginesie kiedy
                    będzie to Twoje weselicho?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka