Dodaj do ulubionych

Praca w szkole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:45
Czy ktoś sie moze orintuje czy w jakies szkole w wałbrzychu sa jakies wolne
etaty??? Mam mgr pedagogiki i usilnie szukam pracy w szkole ale poki co nikt
sie nie odezwał;/ Za wszelkie wiesci dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Praca w szkole IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.05.07, 22:03
      Sproboj Energetyk,tam jacys nauczyciele sie wykruszaja .
      • Gość: ed Re: Praca w szkole IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.05.07, 23:22
        > jacys nauczyciele sie wykruszaja

Ale z magisterium z pedagogiki twórca tego wątku może liczyć jedynie na posadę
        pedagoga szkolnego.
        • Gość: też pedagog Re: Praca w szkole IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.05.07, 00:21
          I to pod warunkiem, że poprawi ortografię ;)
    • Gość: wer Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:40
      Co do orografii To Panie TEZ PEDAGOGU czasem jak sie bardzo szybko pisze na
      komputerze to przeskakuja pewne rzeczy wiec uprzejmie prosze mnie nie
      krytykowac! Dziekuje za powyzsze odpowiedzi Mam mgr pedagogiki wiec w gre
      wchodzi ewentualnie pedagog szkolny lub jakas swietlica w szkole
      pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Ja Re: Praca w szkole IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.05.07, 18:54
        A moze warsztaty terapii zajeciowej ? poszukaj moze wlasnie cos,jesli chodzi o
        prace z ludzmi niepelnosprawnymi.daj swoj mail dam Ci pare rad,moze cos wspolnie
        wykombinujemy !
        • pressforum Re: Praca w szkole 22.05.07, 19:24
          ewentualnie może w któryms domu dziecka? chyba, ze koniecznie szkola musi byc.
          • Gość: wer Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:32
            Obojętnie jaka praca jak najbardziej z dziecmi!! Specjalizacje mam 3 lata
            licencjat resocjalizacja i poradnictwo rodzinne a mgr ze specjalizacja terapia
            rodzinna!! Moj mail makowiaczek@poczta.fm Dziekuje Pastwu bardzo;) Uwielbiam
            prace z dziećmi i mlodzieża jak rownież z osobami niepełnosprawnymi!!
            pozdrawiam serdecznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka